i'm in this world and Ilive it like I should

usräkta för uppdateringen, sitter i skellefteå och inväntar boysen so mär på megafonen ikväll. Själv sitter jag med fredrik på moröbacke och ser tv och myser :) Jag hoppas att mattias har en dator att låna ut imorgon så ja gkan skriva någonting, måste vara lite social nu iaf :) ha en bra fredag ♥


dont worry

what doesn't kill you makes you stronger


no time to pretend

hemma efter en kort dag på skolan, först teori och sen praktiskt, sen fick jag sluta för dagen eftersom att jag bara har skrivning kvar på projektet :) Hann en sväng om hos älskling, lite mys och sen hem igen :) nu blir det middag och tv mys !

shorre väder idag :)


let's dance to joy division

godmorgon, happy day. Snoozade aningen länge och kände träningsvärken i hela magen när jag skulle stiga upp. Skön känsla ! =) Nu är jag på skolan och ska troligen snart ha permanentprov. Inte laddad och inte heller förberedd, wish me luck ♥


my dream is to fly over the rainbow so high

hemma efter ett skönt träningspass med tina. Det är så mycket roligare att träna två :) Känner mig slut i kroppen och nu ikväll väntas bara plugg. permanentprov imorgon, praktiskt och teoretiskt, inte pluggat ett dugg ännu så lycka till josefin... :)

Min 80tals frisyr från mitt projektarbete :)


You can dance on the graves and the bones of the children

hej på er =) har inte haft så mycket tid till datorn idag, jag har haft frisörteknik och så. Projektarbetet är i full gång och allt praktiskt är gjort. Nu fattas bara några timmars skrivning så är allt fullbordat, skönt i sinne ! =)

Kvart över 3 tar jag bssen till stan, köper en loka och inväntar bussen hem. Som ni alla vet så kan man inte dricka vattnet här på skolan så det är kaos, bakterier och hela köret. huvva :)
När jag kommit hem blir det en sväng på gymmet innan jag åker hem igen :)


you made me smile for a lifetime


Hittade en bild josefin gjorde till mig för ganska länge sen. Ni kan nog inte läsa den lila täxten men när jag gör gör det så ont i hjärtat samtidigt som du faktiskt får mig att le och må så sjukt bra. 2 långa år har nu gått utan dig och jag saknar dig lika mycket för varje dag som kommer. Gud plockar de finaste blommorna från ängen först, och josefin, du var den allra vackraste. Vila i frid min vän ♥


i always want to hold you close

ojoj vilken super dag, sol på rasterna, avsölappning och massage på eftermiddagen, slapp engelska och sen fika på waynees med jennan. Efter att ha kommit hem blev det gymmet och sen solariet i 20 minuter. Jobbar på solbrännan starkt nu framöver, jag tänker inte vara blekast !=)


i can't get enough, i can't stand on the ground

en myskväll med älskling var lite viktigare igår, var trött och tjosan vilka gottigrisar vi är :)
Men nu kommer bilder, enjoy.











jag har haft världens bästa påsklov


when the rain begins to fall

internet har totalt överbelastats här i ammarnäs under veckan, det är först idag det funkar ! Imorgon kommer en mega uppdatering när jag kommer hem :)
det blir kul att visa lite bilder ! =) nu ska jag gotta mig med älskling och familjen sista kvällen i fjällen ♥


everything can't be amazing

kom precis hem från en magvsik dag på fjället. Vi har haft toppenväder och besök av kusin sandra och barnen :) har pressat så nu är jag aningen röd i fejjan, men det lever jag med tills imorgon när jag istället får lite färg :) Ikväll kommer barnen hit för lite tv- och spelmys. Kommer bli jätte bra avslut på den har MAGISKA måndagen ! =)


bored and confused, i'll survive

Shit vilket väder.. sol, regn och blåst :) inte lite väderomslag ! Idag blev det iaf skoterkörning på fjället plus vattenkörning på ån. Dåligt kul, dock är jag dödsnervös varje gång :)

Ikväll ska jag klippa kusin marcus och se på film, bror och tobias lämnade precis stugan för att åka hem och jobba till onsdag. Tråkigt men jag får klara mig :) Det kommer bli dåligt med bilder just nu, internet-dångeln går inte så snabbt här i fjällen.. :/ Men jag ska försöka få upp någon ! :)
Ska fortsätta se beck med familjen, puss ♥


bless the broken road

hann inte skriva igår, blev aningen bråttom med all packning osv..
Så här blev iaf bror efter klippning och färgning :)


åkte som sagt upp till ammarnäs igår, och här stannar jag 10 dagar. Känns ganska skönt och mycket bilder ska det bli ! =)


i hope we'll meet

hemma och sjuk idag också, det suger att jag inte kan sova längre än sju :/ Klippte och färgade bror i förrgpr förresten, det ska jag visa senare idag för nu ska jag försöka sova iaf 30 minuter till ! =)


this is my wish

5 månader ♥

you make me smile for a lifetime


i'm on the floor, bring up the fire

nytt i ''hårhyllan''
färgbevarande schampoo och balsam

serum (silikondroppar)



för övrigt har jag och malin dragit lös idag



jag, andréa och malin ♥

fanny ♥

Malins hår krullat med kontång

min permanent

solning





i've never felt this way before

jag tog steget, JAG ÄR RÖDHÅRIG !!!




i'm freakin' out

nu är det nära,JAG ÄR NERVÖS


a thousand dead friends can't stop me

Godmorgon, jag är helt sjukt trött och ligger och önskar att jag ska få ligga kvar i min varma säng.. nä upp och hoppa, den här dagen har jag länge väntat på ! =)


Follow your heart it's never wrong

slängde i mig mängder med c-vitaminer ikväll till två desperate avsnitt och hoppas på att min förkylning snart är över. Nu ska jag sussa, blir en spännande dag imorgon. Shit alltså ! =)



don't look back for me when i'm gone


There's a piece of you that's here with me

todays



nytt i garderoben
oversize tröja ( samma som den svarta under, kunde inte bestämma mig för en färg :$)

oversize ( se outfit )

bikini



halsband

skinnjacka

själv är jag helt såld på min bikini och mitt halsband, älsar till tusen !


see you in hell

muntliga engelskanationella nu.. brb ska ba tvär dö för tre timmar


can't wait

hann inte riktigt skriva nåt igår, kom hem, åt middag och sen blev det desperata. Har blivit förkyld så jag somnade rätt tidigt igår :) ikväll lovar jag att det kommer bilder, och kanske även dagens outfit :) slår på stort ;)

Fick skjuts idag så jag har precis kommit till skolan, har bild nu så jag ska fortsätta med min tavla som ska göras. Jag är helspänd på resultatet, hoppas den blir grym ! =)

imorgonimorgonimorgon....


reasons for me to cry

ni får ursäkta min uppdatering.. jag har fått virus på min dator så jag kan inte skriva just nu :/ imorgon kommer uppdatering med lite nytt i garderoben och om helgen ! :)


i've never seen anything so lovely as you

Godmorgon :) igår blev det filmmys hela kvällen med honungsmelon och så. Det var skönt och behövds verkligen, vi båda var jätte trötta :) just nu sitter jag och äter frukost och ska snart fixa mig lite. Håret får va, det fixas i salongen idag :)

Fortsätter troligen med projektarbetet idag så jag funderar faktiskt på att köra någon av frisyrerna. Kände taggad för nåt piller göra !=)


living on the edge

Var en riktigt bra dag idag ! =) började med massage och där efter genomgån av vårt nya projektarbete inom hantverks frisörteknik A. Vi ska alltså göra ett arbete med 10 moment. 3 permanenter, 3 frisyrer ( stenålder, 80-tal och filmfestvalen i cannis ) sen 4 valfria som antingen ska innehålla klippning eller styling av långa och korta frisyrer. Jag är sjukt taggad och jag har faktiskt gjort bort två moment redan idag ! :)

Men ska reflektera varje moment och sen blir det redovisning, sjukt kul :)




washing yesturdays pain away

Min dator har fått nåt fel så jag tar mig typ knappt in på internet. Älskar skoldatorer.. :) hur som helst så bor jag i norsjö hos tobias i vecan så det blir nog inte alldeles för mycket till bloggning. Ska försöka så gott jag kan :)

Nu ska jag lägga mig mg lite smink innan jag ska promenixa till bussen för att ha frisörteknik hela dagen, wiho =)


I dont need a knight

Godmorgon :)  Sitter på skolan efter två avsnitt desperate housewives. Blev lite stressigt i morse, sov lite länge, men jag hann packa och ta mig ut till bussen. Nu bir det engelska i 3 timmar :) tjiihoo !=)


I want you to catch me like a cold

hemma på vallen, ny ätit och trött. Tv och lugnet ikäll, ja ! =)


för övrigt vill jag kunna klä mig i rött, synd att mitt hår skär sig totalt med den röda fina färgen. uuh


you've got me

beställde en ny bikini i morse :)




Hoppas den passar !:)


I didn't choose this role

shit vilken underbar helg jag har haft ! Speciellt söndagen :) Super väder och massa mys med släkt och vänner på fjället. Eftersom jag itne har några egna så får jag låna några av tinas bilder, tack på förhand :$









Sitter just nu hos tobias som har åkt på jobet. N ska jag göra mig klar och äta frukost innan en lång bussresa väntar. Skriver på skolan istället :)


I know more than I should

har packat ihop nu så snart åker vi ! Ha en trevlig helg, det hoppas jag på ! :)


nothing will tear us apart

åker tll skolan för dans och sen att få helg ungefär kvart över 10. Åker med 12 bussen hem och då blir det fjällen med tobias och min familj ♥