you shouldn't worry about what they say

jag känner att jag lever, mer än väntat ! Gårkvällen var helt suverän, började här och sen blev det lite andra fester innan utgång. Det var sjukt mycke folk på stan och det var jätte trevligt ! Det är synd att jag inte tog med mig någon kamerakabel, men ni får vänta till imorgon med bilderna :)

Jag sov som en kratta inatt så jag steg upp efter 6 och for till sofia och sov hos henne. Kan ju inte sova utan min favorit vän. Sen tog vi en prommis när vi vaknat vid 11 och nu har vi ny kommit hem från en liten handlarsväng med oliver, jag, sandra, andreas och sofia. Just nu ligger det 5 chipspåsar på tv bänken, jag har nyttiga vänner ;)

Det är lagligt att vara bakis

http://xellie.blogg.se/images/2007/bakis_1182328101_1182431348_8446382.jpg
/ josefin

Who could have known this face would pale ?

nyduschad och tacosen är förberedd, första ölen är knäppt och jag säger bara ha en trevlig kväll ungdomar. För ikväll firar vi för gamla dar !

http://theresejillebo.blogg.se/images/2009/girly-drinks-pink-drink_53411032.jpg

/ josefin

don't take it personally

Godmorgon :)
Nu har den efterlängtade dagen kommit. Igår såg jag och andreas en film som gick på sexan innan vi och sandra slet raggen genom stan. Det är inte alla gånger det blir trafikstopp mitt i lycksele minsann, men igår gick det inte ens att köra. Roligt att se att det är folk som faktiskt är ute ! :)
Inatt har jag iaf sovit i andreas lägenhet ensam och jag har fått en riktigt sovmorgon när den där bullerkusen inte varit här hemma och stökat på under morgonen.
Nu ska jag göra mig en filtallrik med banan och solroskärnor, gott och nyttigt ! Ett bra frukosttips:)

Min darling kommer idag !


/ josefin

you can do it you to

Som ni kankse förstod så åkte jag till lycksele igår. Här är det ju som ni noog alla vet motorveckan denna vecka så igår var vi nere på hawaiiudden och såg hawaiishowen. Själv tycker jag det blir lite långtråkigt när skotrarna sänks och de ska upp på torra land igen. Det tar sån himla tid !

Idag tog vi sovmorgon innan vi åt frukost och begav oss ner på stan. Vi handlade också och nu har vi nyätit lunch. Nu återstår bara en lugn fortsättning tills den sena middagen ska tillagas.

Jag köpte en till mascara idag också, ( min 3 likadana, detta är verkligen en mascara jag rekommenderar ! )


http://thebeautygirl.com/wp-content/uploads/2009/08/75648f4d27dfb997_mascara.xlarger.jpg

http://www.delush.com/Pulse_wand_vibration.JPG

/ josefin

Just thinking back to where we started

godmorgon alla partypoopers :)
Idag kan jag ju iaf se skymten av lite blå himmel, så jag ska endast ligga i min solstol vare sig det kommer 3 eller 4 moln ivägen. Blev väckt typ halv 10 så sova en stund ska jag också göra innan allt ska ordnas innan avfärd.



/ josefin


All the things I feel I need to say I can't explain in any other way

blev beach ikväll, riktigt roligt ! Trots regn och rusk kom ju faktiskt den blåa himeln tillbaka. Funderar på att packa innan jag lägger mig framför en film i hopp om att vi lämnar norsjö rätt tidigt imorgon.



Sitting here on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
/ josefin

Hear the sirens as they sing till the day you drop

sommaren 2008, kanske livets bästa sommar



vart är det underbara vädret ? nog skulle man haft semester första perioden alltid..

/ josefin

Running in the darkness, rolling back in time

Godmorgon :) Det blev en riktigt lång natt för mig, jag startade shutter island men hann inte ens se förtexterna innan jag hade somnat. Kanske var det behövligt :)
Nu har jag gjort mig frukost ( fil, kiwi och hallon ) och ska nu se friidrotts em. Jag vill bara ut,ut, ut ! men jag resonerade om när jag såg regnet falla ner på vatten ytan.



/ josefin



Wishing you'd come sweeping in the way you did before.

oj vilken lång kväll det har har varit. Hade egentligen tänkt mig till lse men jag ångrade mig plötsligt och stannade hemma istället. Jag har precis sett wallander-vittnet och den var faktiskt riktigt bra. Slutet blev dock lite hastigt men annars riktigt spännande.

http://www.ystad.se/ystadweb.nsf/0/18000665D06D9772C1257680004846AA/$file/web.vittnet.jpg

nyduschad är jag också, så det är extra skönt att bara mysa ihop sig. Jag ska göra en tidig kväll ikväll, så jag ska bara borsta gaddarna innan jag sätter på shutter island och låter ögonen göra sitt, de får till och med svika mig när de vill. Kan behövas, mycket att göra imorgon.
Godnatt ♥

http://www.fightplay.tv/wp-content/uploads/2010/02/FIGHTPLAY_shutter_island_poster.jpg

/ josefin

You are the reason I do what I do

Min första semesterdag blev en riktig...LAT dag. Men det är väl halva nöjet, att bara få va och må ! Jag tog en cykeltur idag iaf, lite över en mil sådär, i det duggande regnet kände jag att det inte var värt en enda meter till, sen blev det lite städning och mys i soffan.



För tillfället håller jag på att göra en ny spellista till motorveckan, så har ni musiktips ( partymusik ) så får ni gärna lämna en kommentar. Alltid roligt med nytt =)

/ josefin

Another world will surround me

Godmorgon :)
Att somna halv 5 och stiga upp halv 10 var ingen hit för mig. men det är väl lika bra att stiga upp gissar jag :) Just nu går den ofrivillige golfaren på tv, så jag ligger och mojjar och äter min frukost i soffan. Fil, frukt och ett ägg. nyttiga tjejen idag :)

Tråkigt väder idag, så det är tillåtet att mysa inomhus :)

/ josefin


How does it feel like, to let forever be

Det blev lite sent ikväll, hoppsan ! Nu ska sminket bort och sen ska jag sova godare än aldrig förr.
Godnatt på er alla♥



/ josefin

I bet you didn't expect that, he made me change my ways

Ni ska bara veta vilken underbar helg jag har haft ! Har inte haft någon som alls tillgång till dator, och om jag nu haft det hade jag ändå inte haft tid.

Fredagskvällen blev bara mys, vi hyrde hem snabba cash efter jag hade klippt klart sofia och sen sov jag hemma hos sofia. Lördagsmorgon skulle jag hem och måla men mina päron hade redan målat klart, sp jag blev erbjuden följa på fkällvandring och självklart tackade jag ju ja !



Bilderna från det vet jag inte när jag får tag på. Sofia kan inte skicka bilderna =/  Men de kommer !
Sen när vi kom ned till byn igen tog vi en glass innan jag började lite frisering. klippte både louise och sara och det gick super. Sen så övervann jag min rädsla och satte mig på hästryggen, bredvid mig hade jag helena och vi red genom ån. Det var ruggigt fränt, men jag var samtidigt så sjukt rädd ! och blöt blev jag förstås också :) Vi lämnade sedan hästarna igen och jag kom hem lagomt till middagen.



Kändes inte riktigt som semester, stressade som ett tok, duschade, åt gjorde mig klar och for ned till fride där jag slingade helenas hår och klippte henne efteråt. Sen såg vi någon konstig film innan jag gjorde natt.



Idag blev det ännu en ridtur och sen har jag fiskat. woho





som sagt, det var sofia som hade med sig kameran i lördags, ska försöka få tag i dem så fort som möjligt !

/ josefin



security, i need help cuz the bitch stalkin

Glömde ju berätta att jag fick en liten avskedspresent från avdelningen, och jag vet precis vad jag ska göra med den !

Jag ska se shrek 3 ! Så om någon vill se den med mig hör av er :)

Just nu håller jag på att packa, jag ska fara om 15 minuter så det börjar bli lite stressigt. Ska bli kul att komma upp till stugan, mysa och bara umgås med mina fina vänner. Var ett bra tag sen tyvärr.
nu ska jag skynda mig så vi kan fara så fort som möjligt. Ha en bra fredagskväll
♥ / josefin

You got me so hypnotized the way your body rolling round and round

nu har jag min lön, min efterlngtade semester och mitt paket från nelly här. Ni kan inte förstå hur underbart det känns ! 4 veckors ledighet nu :)
Började dagen i massagestolen ochj sov en stund, och därefter jobb i tre timmar. Sen kastade jag mina arbetskläder, hämtade paketet och fick skjuts hem.




( 14 cm höga, ja jag blir som ett höghus )



passade perfekt över ben och byst, kommer måsta sy in sunt magen, annars jätte söt !



jätte sköna ! och passar nästan till allt :)



Sen så fick man med en gratispåse när man beställde skor, halv cute
Har inte ätit nåt sen 6 i morse, jag mage skriker och kurrar. Måste fixa mig nå mat :) puss

/ josefin

right before im about to drown, he resuscitates me

satt och tittade efter lite smycken ikväll, och forever21 har faktiskt rätt mycke snyggt ! Jag själv gillar ju främst ringar och armband !


( Svart, röd, grön, någon blåaktig färg och grå )


( finns i vitt också, lite tråkigare. )


jätte snygga !


( finns också i rött, också snygg ! )
Finns mycket annat också :)

satc nu, vi hörs imorgon efter jobbet.
godnatt på er ♥

/ josefin

tip your hat & you might get back

min beställning har kommit till norsjö =) woho ! Men paketet får ligga till imorgon.
Åskar går för tillfället så jag stänger av datorn, är för rädd att bli utan !

http://www.text.nu/storage/thunder%20pic.jpg

/ josefin

here's always something to cry about

nu är slutet nära ! 3 arbetstimmar kvar, och jag har nedräkning =) Dagen har faktiskt gått oväntat fort och det har inte varit några problem alls. Sen hann jag med ett ärende på banken innan jag startade musiken och gick mina 7,5 km hem. Det känns faktiskt rätt bra så här på efterhand :)

Jag har precis börjat med maten också i väntan på att mamma ska komma hem. Skriver snart :)



/ josefin

I fly like a paper, get high like planes

Det blev lite frisering ändå :) Blev super, och nu vägrar jag vara uppe en sekund till ! Somnar nästan där jag sitter, så det är bara att borsta gaddarna och krypa isäng.

ni kan få en godmorgon bild från förra veckan nångång. Sängfrillan är ju skön ;)



aja, godnatt. Vi hörs imorgon
/ josefin


Quiet down I need to make a sound

sa jag en fartfylld dag ? Skulle inte tro de. Blev lite sent igår, så jag har sovit typ 4 timmar inatt. Har varit så trött att jag knappt vetat hut idag. Annars har det väl gått bra :) Vissa på avdelningen är ju bara för söta !

efter att jag hade slutat hade jag tänkt ta en promenix hem, men det såg inte helt okej ut med vädret. Så jag gick bara till busstationen till rebecka. Där skulle jag hämta lite grejor som pappa beställt och sen började det spöregna. Nog var jag klok att stanna alltid :) Sen fick jag hämtning av mamma och vi for om en sväng till mormor.
Hon bjöd helt plötsligt på go mat'n, oc hefter det tror jag nog att jag hamnade i paltkoma. Men underbart var det !

Var egentligen tänkt att jag skulle klippa mamma idag, men jag vet inte om jag orkar. Vi har nykommit hem och jag har precis vaknat. Sov två timmar efter middagen men är fortfarande lika trött =) men lika bra att göra bort det så jag är ledig hela morgonkvällen =)



/ josefin

Feel like it don't make sense

Jag är irriterad ! Nu har jag försökt 100 gånger att beställa från nelly.com men det strular hela tiden och jag bestämde mig precis för att sidan är helt knäpp. Det gick som en dans på rosor att beställa från hm, men när det gäller nelly kom taggarna.

http://affiliatenytt.se/data/program/large/nellycom.gif

Aja, pappa får hjälpa mig imorgon, men med min tur kommer väl allt vara borta då !

Nu ska jag göra mig klar för sängen innan satc börjar sp jag får mig isäng så fort det slutat. Imorgon blir det nog en fartfylld dag :)

sweet myggbett jag har vid högra ögat förresten :)


godnatt på er, imorgonbitti ska jag precis som idag somna om i massagestolen på jobbet innan jag börjar. Helt underbar start på dagen !

/ josefin

couldn't tell you to leave if I had to

ohoo, semstern börja nära mig :) Nu har jag bara tre dagar kvar ! Dagen har gått super, och fort dessutom. Jag slutade som vanligt tre och då bytta jag bara om och mötte tina untanför bolaget. Där började också vår vandring hemmåt ! Hurtiga var vi iaf, och det känns super :) var ju ett tag sen vi umgicks också, så riktigt roligt :) !

Nu är jag också mätt i magen och har rätt tråkigt, så på så där 3 minuter satt jag lite slarvigt ihop en sko. Var tvungen att pröva, det var ju rätt skoj :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Där har ni direktlänk till mitt bidrag och ett antal flera. Flera som garanterat lagt ned lite mer tid än jag, men who cares :)

/ josefin


It's hard to see the pain behind the mask

Nu börjar sex and the city för er som är lika beroende som jag =)
Efter det blir det att sova, jobb imorgon ju :)

http://www.charlesprogers.com/blogs/wp-content/uploads/2008/05/1satc_468x466.jpg

She walks to school with the lunch she packed
Nobody knows what she's holdin' back
Wearin' the same dress she wore yesterday
She hides the bruises with linen and lace, oh

The teacher wonders but she doesn't ask
It's hard to see the pain behind the mask
Bearing the burden of a secret storm
Sometimes she wishes she was never born

Through the wind and the rain
She stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved

Concrete angel

godnatt på er ♥

/ josefin

she's a concrete angel

beautiful








Hos matilda
























matildas berömda hallonpaj

dop outfit

och nu är jag hemma efter ett antal dagar i lägenheten. Igår tog jag sovmorgon och sov till 11 tiden, jag tittade ut och det regnade. Så jag la mig framför tvn och bara efter ett tag sken solen. Så jag tog på mig kläderna och cyklade 7 km ner till mormors stuga där hon var och dolade på. Så då blev det middag där med morbror,kusin + deras bihang och självklart mormor. Kvällen avslutades med glass på balkongen uppe i lägenheten :)

Idga vare jobb, gick super. och nu sitter jag hemma i mitt egna rum ! Egentligen är det rätt skönt :) Mamma är hämtade hem mig så det blev lite kortspel och melon ikväll.

Nu ska jag se tv en sväng :)

/ josefin

 

 


So lost in the moments

jag blev inte utan uppdatering. Jag ligger just nu i matildas vita soffa och känner mig som hemma. Hon har precis duschat och emil har precis anlänt. Dopet var underbart och barnen var så fina !
Snart ska strax tända grillen och vänta in de andra, sen blir det middag vid 6 :)



/ josefin


Live with it, that's how I survive with it

nyhemkommen, nyduschad, nysminkad och nya kläder. Vidare på dop !


Ikväll blir det middag med mina fina vänner :)
Jag vet att min uppdatering suger, men jag har inget dator i norsjö. Kommer hem på måndag ! Då blir det också lite bilder :)

ha en bra helg

/ josefin

I'm trying keep my hands off

shit vilken tur jag har, josefine skulle till norsjö så jag fick åka med. Det var guldvärt ! När vi sen kom till norsjö dumpade jag av alla grejor och sen for vi till beachplan och spelade lite. Eller handikappade josefine som har kvaddat knäet fick titta på. Nu sitter jag hos matilda och har nyätit hallonpaj som var hur god som helst. Det kvällsfikat tackar vi gör !



Nu ska jag snart upp till lägenheten och sussa, jobbimorgon. Sovgott.

/ josefin


I can only tell you what it feels like

Nu är mer än halva veckan gjord och det känns super. Längtar så sjukt till helgen =)
Jag kunde knappt sova igår, nacken värkte. Det kom så fort, och idag har jag haft jätte ont i ryggen och har fortfarande. Jag hoppas det går över, känns så onödigt !

Det hände iaf inget speciellt på jobbet idag heller, som gårdagen ungefär :) Nu ska jag packa ihop mina grejor i hopp om svar från några ungdomar som förhoppningsvis ska följa på lite grill ikväll. Jag flyttar till lägenheten i orsjö så jag slipper upp så tidigt på mornarna, och får mig då hem direkt jag slutar. Känns super :)




/ josefin

My heart is gonna break from the bone

åh jag insåg precis att jag kommer måsta ta en buss till norsjö som går 1,5 timma före jag börjar. Stiga upp helt i onödan ! Känner hur positiv jag är ;) Menmen, jag får se om jag tar cykeln istället, lite motion skadar väl inte så där just efter sju snåret på morgonen ?

Nä nu ska jag göra några matlådor som blev kvar från middagen, sen lite tv innan jag somnar. Hittade en ''jätte fin'' bild på sofias blogg från stads. haha



Godnatt på er, försöker blogga när jag hinner ♥

/ josefin


I'm here standing hollow

jag har nog fortfarande inte tagit igen min sömnbrist sen helgen.  När min väckare ringde i morse trodde jag bokstavligt talat att jag skulle sjukanmäla mig. Mamma fick nästan slita mig upp från sängen.
Menmen, dagen blev rätt lång men funkade helt klart. Sen fick jag åka buss hem idag för att alla andra for till ammarnäs i morse, så då träffade jag rebecka på bst och fick prata av mig lite. Roligt =)

väl hemma gjorde jag middag, sallad och kyckling, hur gott som helst ! Sen efter det slockande jag i soffan och vaknade nu.

cykeltur igår




i väntan på bussen ( new shoes )



Sen så kan jag inte förstå att alla klagar på vädret, här är det sol ?

/ josefin


it feels like home but it knocks me out

Nästan så att det har varit en hurtig kväll. Tog cykeln ner till mormor fram och tillbaka och det blir ju 1,5 mil. Hon bjöd på sockerkaka som hon hafr fyllt med colakräm. Alltså så sjukt gott ja trodde nästan att jag skulle svimma :)
När jag kom hem upptäckte jag att dörren var låst och ingen nyckel fanns heller, så josefine skrev precis i minuter och skrev att jag skulle komma till finnäs istället. Så jag satte mig på cykeln igen och for en sväng till henne. Nu är jag iaf hemma så nu ska ta mig en frukt, gå ner till sjön och se när pojkarna fortsätter att bada efter att ha varit ned i vattnet med skotern. Fast denna gång lämnar de skotern på land :) Sen blir det godnatt.



/ josefin


You've got that little shine in your eyes

goddagens :)
En ny vecka är påbörjad och det känns faktiskt helt okej. Bortsett från det underbara vädret, nu nä'r jag jobbar näjer jag mig till och med med regn. Menmen, bara bita ihop :)
Jag var rätt trött imorse, somnade inte förrän efter 11. Var tvungen plocka bort lite och så, tur var nog det för jag blev glatt överraskad när mamma hämtade mig från jobbet idag ! Fast de åker igen redan imorgon..

Sen så har jag väl gjort dagens tabbe. Imorse blev det lite bråttom, så jag tog både min och andreas mobil i farten och stoppade den i fickan för att andreas skulle komma fortare och sen satt jag mig i bilen. Men han brydde sig inte mer om det och sa istället att han skulle leta den när han kom hem.
När jag sen var på jobbet och skulle byta till mina vackra jobbarkläder så hörde jag en smäll när tröjan kastades mot skåpsväggen. Där hittade jag då andreas mobil ! Han var inte speciellt glad måste jag säga ;)

Jag vill upp till ammarnäs



/ josefin

I'm watching from above the trees

bilderna talar för sig själv, och kamerabilder kommre imorgon






















frisbee


mot husväggen idag, SKÖNT


som sagt så kommer bilderna från kameran imorgon. Efter tre timmars sömn vill jagbara lägga mig och skippa jobbet imorgon. Men bara att kämpa på. Jag hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag haft ♥

Imorgon kommer även lite bilder på helgens köp, shorts, skor och bh. Menmen, sängen ropar och jobbet väntar. Godnatt på er :)

/ josefin

peach and love

känner att jag bgörjar bli gammal och grå, pallar inte med sånt här längre. Vi kom hem vid sextiden och bider kommer ikväll när jag är henna å ha fått sove. Godnatt


ett, två , tre, huttt

en vecka är färdigjobbat och nu firar jag det nmed några groggar ! STADSFESTEN IKVÄLL :) Skriver imorgon :)

/ josefin


i just want to keep you longer

jag vet att jag har väldigt dålig uppdatering just nu, men det är lite svårt att hinna med när man först jobbar, tränar och sen har jag ju faktiskt ett helt hus att sköta om.

Gårdagen gick också super, bror hämtade mig på jobbet, vi var om en sväng på ica och handlade jordgubbar som vi ska smaska på ikväll. Efter det la vi oss på gräsmattan och tog en match i kort. Jag vann ! whoho :) Sen blev det lite stressigt, så jag slängde i mig maten och fick skjuts på träningen. Det var s olidligt varmt, nästan plågsamt. Men lika kul för de :)
När jag sen kom hem klippte jag filip direkt, duschade och tog mig en banan innan jag somnade på soffan.

Jag fick ju också träffa min fina på träningen, var ett tag sen ♥


Idag har det varit mindre stressigt på jobbet och jag har väl fått göra lite mer än vanligt. Jag tycker det är skönt att få göra nåt, annars blir dagarna så långa ! Trots det, så kan jag alltid gå hem me ett leende på läpparna.
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska göra middag, sen får jag hämtning innan samlingnen som är klockan 18.00.
Klockan 19.00 har vi match i fromheden :)

/ josefin


Still I can't live without your stupid love

Ännu en dag bortgjord. Jobbet gick bra idag med, kan ju som inte berätta så mycket mer. Eller kan och kan, jag får snarare sagt inte :)
Som sagt så har jag jätte svårt att sova på nätterna, så jag tog igen lite sömn idag på lunchen. Så sen när väckaren ringde trodde jag seriöst att jag skulle börja gråta, var så trött och kände mig så ynklig där jag låg under väcket och sov. men det var ju bara att stiga upp och jobba igen.
Klockan 3 fick jag hätmning av mamma så vi for direkt på en handlartur. Där efter raka vägen hem och då klippte jag direkt gräsmattan.

Så nu ska jag välförtjänt spendera min kväll i soffan utan ett röra en fena.



..although it drives me insane
either low or high up above,
tell me how can I trust you when I don't even know your name

/ josefin

I'm always looking for something new

shit vilken lång dag. Jag trodde som sagt igår att jag skulle somna på två sekunder ? Efter klockan tolv var jag fortfarande vaken, dränkt i värme och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Till slut somnade jag iaf men var trött som ett tok i morse.

Jobbet gick super, har mest sprungit ärenden och hjälpt till lite smått och gott. Helt okej faktiskt :)
Efter jobbet fick jag hämtning av mamma som skulle börja med maten. SÅ jag tog över hennes plats ( frivilligt :o ) nere vid veden. Jag är nästan förvånad över mig själv, men duktig kände jag mig. Sen kom kusin och mormor en sväng, roligt :)
Jag var dock lite för stressad för att sätta mig ner och vara social, istället packade jag ihop mina fotbollsgrejor och fick skjuts ner på träning. Den gick faktiskt ganska bra, trots att det var aningen för varmt fotbollsväder. Efter träningen tog jag mig en vattenslurk och gick upp på beachplan där jag fortsatte min träning. Beach är alltid kul, och man behöver inte ens vara grym ! ;)

Nu är jag iaf hemma efter all stress och skit. Nyduschad och mättad mage. Rökt röding satt inte helt fel vill ja lova ! Men för att jag ska ta mi upp på dag 2 så är det bäst att ag lägger mig.



/ josefin

You can't expect me to be the same

halv gott med glass och melon till kvällsfika ! Nu är jag iaf less på att vara vaken, min semester är nu slut, jag har 39 myggbett på bara min högra fot och det är för varmt i mitt rum för att kunna sova. Med min tur ska det ju vara strålande väder hela veckan också, ibaldn önskar jag att jag bajsade pengar och slapp jobba dessa dagar. Menmen, keep on dreaming girl :) Jag har trots allt inte så farliga arbetstider så det ska väl funka.

http://apaper.se/wp-content/uploads/2009/04/glassgubben_glassgumman.jpg

Nu är jag iaf nyduschad så nu ska jag försöka sova en stund. Jag tro egentligen inte det kommer ta mer än 2 sekunder innan jag somnar, och jag klagar inte :)

Godnatt på er ♥

/ josefin

Today is a good day to die

Mår som jag förtjänar, som ett ruttet jävla ägg. Gådagen var iaf super, vi åt underbar mat och den var jätte mysig. Bilderna får förklara min helg, energi fattas hos mig idag.

















Nu är det typ 6 gången jag fått göra om detta inlägg pga strömavbrott, åska och jag vet inte vad. Så nu ska jag vara snabb och publicera innan datorn slår av igen :)

/ josefin



you're my angel, my darling angel

Godmorgon :)

Gud vad jag har sovit gott inatt, fick bre ut mig över en hel dubbelsäng. Sen vaknade jag till vid halv 11, underbart :) Sen har vi bara myst hela morgonen och nu ska vi väl ut med båten eller nåt en sväng, sol och super varmt ute. Helt okej avskultning på semestern =)



/ josefin

bring up the memories of you and me

Oooh vilket vackert väder :)

Jag vaknade som vanligt tidigt, 20 över 7 idag. Vilken semester sömn jag får :) Sen låg jag bara och myste ett tag. Sen steg jag upp, dammsugade, såg lite tv och klippte sedan gräset. Jag känner mig lite duktig när inte mamma och pappa är hemma. Sen har jag bara legat i solen hela dagen tills halv 3 nån gång när andreas kom hem och vi for till norsjö för att hämta ett paket. och där efter kom fride och helena som missade infarten och fick sno om.

Vi har iaf åkt wakkeboard/vattenskidor/båt ikväll. Riktigt roligt :) Sen blev det lite kort och beachspel. Nu har jag precis duschat och vi alla ligger utbredda i soffan. Ni får bilderna i slutet av helgen, har inte på min egna dator så jag har lånat frides nu :)

Menmen, nu ska jag mysa vidare, hoppas ni haft en bra fredag ♥



/ josefin

I Remember When you Did me Wrong

Bleeding eyes ! Efter badminton spel och lite volleyboll på gräsmattan la vi oss i varsinn soffa för att se film. Men det gjorde han så bra själv, för jag somnade på direkten. Sen så väckte han mig för bara 5 minuter sedan och jag är så trött att jag inte vet vad. Kommer missa satc ikväll, shame on me. Men jag ska sova så jag tar mig upp tidigt :)
Ikväll komme också fin vädre tillbaka, och imorgon ska de vara kanon. Håller tummarna för väder prognoserna !



godnatt ♥

/ josefin


i woke up before all the others, i took my mornin' walk

Nu är allt skitgöra bortgjort och molnen har spruckit upp. Solen skiner äntligen :) Så nu ska jag och bror passa på att spela lite badminton :)

http://www.sportarenan.se/images/top_random/badminton.jpg

/ josefin

Take away this guilt all up in my head

Haha, ja vad ska inte kunna funka i dagens samhälle ? Så om du får rynkor kan du ju bara smörja in dig i lite sperma. Låter inte precis mysigt måste jag säga :) http://aftonbladet.se/sofismode/article384717.ab

Snart är det rent och fint här, och jag börjar bli riktigt less detta regn..

/ josefin

He came for me just like i knew he would

Godmorgon :)

Jag kan ju inte vara riktigt frisk ? Andreas jobbar fortfarande och steg därför upp 20 över 5 i morse. Jag som inte jobbar ska egentligen sova bort dagarna nu när det regnar men icket. Jag vaknade vid halv 6 och gick ner och tog mig frukost tillsammans med bror. När var jag morgonpigg senast ? :)
Sen efter att han hade farit vid 6 så la jag mig i soffan under två täcken och såg beck, fast det blev inte långt om innan jag somnade förstås. Vaknade vid 9 igen och har sedan dess plockat bort lite grejer och ska nu samla lite vuxenpoäng och sätta ihop alla mina papper om jobb, löner arbetsgivarintyg osv i en pärm. Sen ska jag städa bort lite.

Ringde precis till pappa och berättade om min morgon, han blev tyst och frågade om jag behövde två ipren och sa att det här aldrig hänt förrut ;)

/ josefin


Don't tell me lies and try to please me

Kom precis på att ni inte sett hur kort mitt hår blev efter klippning. Riktigt dålig kvalité, men det syns iaf.

Nu efter att ha sett och myst lite i soffan så här på nattkvisten ska jag bara flytta mig till kudden. Imorgon har jag en hel del att ta itu med. Så godnatt på er ♥

/ josefin