i wish that i could wash it all away

Jag måste bara säga att the green mile var helt sjukt bra. Jag bara grät och ja, jag är helt såld!

Nu ikväll har jag sett idol, och jag måste nog säga det att erik är ju helt underbar. Jag skulle köpa honom, bara jag fick. Jag vet faktiskt inte längre vem som är min favorit ? Calle eller erik ? Vet ni, jag tar båda två.
Sen skulle jag komma min feber, men icket. Termometern har typ gått sönder så det stod att min temp var på 32,4, och det kändes inte helt rimligt. Så jag får väl känna på känsla imorgon när jag vaknar. Jag hoppas iaf att jag har blivit bättre.
När jag hade prao i åttan så blev jag också sjuk, och även under mitt sommarjobb i somras. Så nu är det min tur att vara frisk !


myspys i soffan med pappas fleecetröja och täcke !

I helgen ska jag troligen åka till sofia i skellefteå och hälsa på henne. Kommer bli jätte roligt att se hennes lägenhet och så. Sen är hon ju bara för söt ! Så jag hoppas att jag blir frisk så jag kan fara. Annars åker jag bara till stan över lördagen och shoppar, nu har jag ju massor med pengar. Så nu äre bara att shoppa lös om jag hittar något. Like to bits !

Nä nu är det dax för mig att gå och krympa ner bland mina tre täcken och två filtar. Hoppas på att värmen kommer fort och att sömnen lika så dyker upp. Känner redan hur trött jag är omän ja gsov 15 timmar förra natten. Nä nu har jag inte tid att sitta vid datorn. Vi hörs imorgon !

/ josefin

im walking on the moon

jag har så tråkigt. Jag la mig för att se film i morse, jag slog på the green mile. Men jag hann inte se så länge innan jag somade. Men så långt jag såg tyckte jag faktiskt att det var riktigt bra.



Jag vaknade just efter tolv någongång. Sen gick jag ner och skulle göra lunch. Jag kan väl inte direkt säga att jag lyckades så bra. hah ! Sen åt jag och nu sitter jag här. Nu ska jag gå tillbaka till sängen och förtsätta se filmen, jag vill ju se den klart!

Sen idag så vill jag också gratta två sötnosar. Emelie forsgren och ylwa-lii larsson som båda två fyller 17 år ! hurra !

/ josefin

just dance

godmorgon. Min morgon började förjävligt. Jag vaknade och kände att jag hade världens huvudvärk. Jag sket i det och gick ner och fikade. Men sen kollade jag febern, och som vanligt med min tur har jag fått feber. Det är bara för att jag har prao och gör någonting jag tycker om..
Så idag blir det att vara hemma och bara ligga och se film eller så. Känns riktigt drygt. Hoppas på att det är över tills imorgon!

Igår började jag spackla och det gick faktiskt bra, jag har ju aldrig gjort det förr så. Sen så gick jag ner och såg hockey tillsklockan slog 20.00, då slog jag över till fyran och tittade på idol istället. Själv tycker jag att marietts outfit igår var hemsk! Menmen, jag taggar mer för ikväll eftersom erik, rabih och rasmus sjunger ikväll.

Nä nu ska jag lägga mig och titta på en film och vänta tills jag kan ringa till växeln och camilla och säga att jag har blivit sjuk. Sen stigerj ag heller inte upp, jag ska ligga precis hela dagen!

godnatt, ha en bra dag.



För övrigt vill jag också ha snö ute, ska det lix vara så här kallt får det vara helt vitt ute. Ge det en funderare.

/ josefin


when love takes over

dagen har varit super ! Jag började halv nio och slutade sedan kvart i tre. Längre dag än gårdagen, men funkade helt klart. Idag blev det samma sak som igår, färgning, tvätta hår, föna ( tycker jag är svårt, iaf som camilla vill ha det ) men annars går det riktigt bra ! :)
Jag lunchade med jenny idag, det var nåt så kallat tacofisk och potatis. Riktigt gott!
Imorgon ska jag troligen luncha med simone, vi jobbar ju vägg i vägg. Så det ska bli riktigt trevligt.



Nu ska jag bestämma mig för ett par tapeter som sedan ska sättas upp i mitt tv rum. Beslutsångesten.. Men det ska nog bli bra. Men först är det middag. see you later

/ josefin

i can just smile

Dagen har varit underbar och jag längtar redan till morgondagen. När jag kom fram så fick jag direkt gå på banken för att växla pengar. Sedan började vi som vanligt. Jag fick tvätta hår, färga hår på folk, städa lite, sköta kassan och springa ärenden. Hur kul som helst ! Jag trivs jättebra och det är så kul !
Imorgon börjar jag halv nio och jobbar till tre. Så jag har inte allt för långa dagar vilket är rätt skönt ändå. Komma hem och koppla av.

Imorgon ska jag troligen spackla och beställa mina tapeter. Har sån ångest vilka jag ska välja! Tänkte egentligen börja idag, men jag var så sjukt trött när jag kom hem så jag har legat i soffan hela kvällen med en hes röst och lite halsont. Får hoppas jag kan vara frisk hela veckan ! Jag ska också troligen beställa tre par skor imorgon, får se om pengarna räcker eftersom att jag ska till skellefteå i helgen och shoppa. Hoppas på att pappa bidrar med lite pengar.. Men jag hoppas iaf på att få klicka hem skorna jag har skådat !

Nu ska jag iaf gå och lägga mig i sängen så jag är utvilad imorgon, vilket jag inte var i morse när mamma väckte mig klockan 10. Så jag hoppas morgondagen går bättre när jag ska upp klockan sju. Sov gott !



gullan

/ josefin

back on my feet

Skönt med sovmorgon ! Nu har jag ätit och gjort mig klar, så nu ska mamma köra mig till norsjö. Känns spännande och riktigt roligt att pröva på frisör. Är väl det enda jag har funderat på som gymnasieval. S vi får se hur det går. Jag jobbar troligen till 6 ungefär. Så efter det kankse jag stannar hos fredrik och simone, får se:) Nu måste jag rusa iväg, ha en super dag !



/ josefin

turning all my thoughts to you

Nu ska jag berätta lite om helgen..
När jag komme till lycksele i fredags så lämnade vi av sofia hos helena och fride, sedan åkte vi och hämtade hem pizza och åt hos bror. myspys ! Sen åkte mamma och pappa vidare till ammarnäs och bror cyklade ner på jobbet. Så jag tog det lugnt och sansat framför datorn och tvn. Jag gjorde mig klar, och ick sedan ner till helena och fride jag också. Där var det massor me folk som redan hade börjat roa sig.
Sedan gick vi vidare till rickard där vi alla stannade ett bra tag innan vi gick vidare till stan och va på mass asmå fester här och där. Rätt skön kväll, men nästan långtråkig.



Lördagmorgon blev jag väckt klockan sex, helt död. Så jag somnade om och andreas begav sig vidare till jobbet före åtta. Jag vaknade sedan upp igen vid nio. SÅ jag startade tvn, och det förvånade mig inte.. Inte ett bra program förän om en timma. Så jag låg bara i soffan tills miami ink började klockan tio. Sliten som jag var drack jag upp ett juice paket och en macka tills klockan fem på kvällen när jag hade varit duktigt och lagat till tacos lagomt till att bror komme hem. Före matlagningen hade jag sovit i tre timmar och före det så gick jag ner på marknan tillsammas med brudarna och fride en sväng. Var inte så mycket att se, så som sagt gick jag hem och sov i tre timmar.

Kvällen kom och johannes och micke komme till mig för att tagga. De skulle följa mig till helena och frde där det redan var fullt ös igen. Så vi var hos mig en stund och begav oss sedan vidare dit ner. Vi var där en stund och sedan for vi bort på villovägar.
Måste nog säga att sofia gjorde helgens stygging..

Bilder får ni titta på på min bilddagbok, det är fortfarande nåt knäppt med min blogg så det tar 100 år att lägga in bilder här.

http://jossiieee.bilddagboken.se/p/main.html

Nu är jag äntligen hemma på vallen igen och ska strax lägga mig. Känns som det behövs.
Blir ingen skola på två veckor nu, jag trivs ! Nu har jag praktik. Imorgon börjar jag hos camilla i hennes frisörsalong. Det kommer bli riktigt roligt ! Veckan börjar bra också, jag har sovmorgon till 12. Så det blir awsome !
Veckan därpå ska jag vara på dagis vilket är underbart. Älskar småbarn.


Nu är det dax för mig att inta sängen, ni får ha det så bra och glöm inte att kika på bilderna å¨min bilddagbok.

/ josefin

vi sjunger fast vi inte bör

hahaha gårkvällen var grym !
Bröjade med att micke och johannes komme hit. Satt här en stund, sen fick vi skjuts till helena. Nä jag skriver om det ikväll, jag har bråttom just nu..

Men jag måste nog säga grattis till min finaste vän sofia som är på akuten nu ooch röntgar knäet ;$

Nu ska jag klä på mig sen ska bror följa mig till stan en sväng. Jag åker hem vid åtta ikväll, vi hörs då!

/ josefin

even if the sky is falling down

nu sitter jag här i brors lägenhet, ny duschad och väntar på party !
Gårdagen var helg okej måste jag säga, lite annorlunda men :D

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, legat på soffan i flera timmar och gått ner på marknaden en sväng, men det var så sjukt mycke folk så det gick inte ens vara där. Jag gick hem igen vid halv 2 och sov sedantill fyra. Då gjorde jag tacos lagom till att bror skulle komma hem från jobbet klockan 5. mums !
Nu ska jag göra mig klar och börja om, bilder kommer när jag är hemma, bered er på ett gott skratt !

Idag är det fem månader sedan du lämnade oss josefine, och jag saknar dig lika mycket varje dag. Du var grym. Idag lever jag för dig.

ses i dimman / josefin

hemtrevnad

ja nu sitter jag i brors lägenhet, ensam och risig. Jag ska snart ta hand om disken och stöka bort så han slipper göra det ikväll när han kommer hem. Han åkte alltså nyss och jobbade. Han slutar väl ungefär halv 10. Då ska han träffa mig och jag ska ge honom nyckeln. Riktigt tråkigt att han inte hinner vara ute ikväll eftersom han börjar jobba tidigt imorgon bitti också. MEN JAG ÄR TAGGAD.

Efter att jag har diskat ska jag börja göra mig klar och sedan dra mig mot busstationen ifall jag hinner träffa louise innan hon åker hem till norsjö. Skulle vara skönt att få sig en kram av sin bästa vän !
Efter det så glider jag troligtvis ner till helena där hon sofia och emelie är.

Hur som helst, nu måste jag stöka bort om jag ska hinna med allt ikväll, har mycket att göra innan jag kan fara ut :) så bäst att börja. Vi hörs imorgon, andreas har ju fixat internet ! :)

Ha en grym kväll alla, vi andra ses i dimman !


everyone should have someone like you !

/ josefin

i'm going to hit this town

god morgon ! Nu är det fredag och jag taggar så sjukt ! Nu ska jag bara gå skola, sen kommer sofia hit till norsjö och åker med oss till lycksele. Det kommer bli så grymt kul :) Som vanligt kommer ni få en bildbomb efter helgen. Kvällen spenderas ialla fall med Sofia johansson, helena karlsson och emelie forsgren och massa mer.
Vi hörs antingen på söndag eller nån gång i helgen :)

Ha det riktigt bra !



/ josefin

kort

nu har jag sett idol och gjort lite läxa. Jag har fortfarande tre engelska läxor kvar och en matte. Jag har nyss duschat och packeterat kakorna jag gjorde. Det blev pitekaka.
Jag måste ha packat osv innan jag åker till skolan också, ( inklusive idrottskläder ). Så jag ska nog stänga av datorn nu. Jag vet inte helelr vad jag ska ha på mig i helgen så det lär väl bli som vanligt att jag drar ner allt i väskan ? Nä nu måste jag verkligen göra detta, annars kommer jag faila totalt på matte provet vi har första lektionen imorgon. Om jag inte hinner skriva något i helgen så ses vi på måndag ! Ha en bra helg :)



/ josefin

i want to see when you're losing control

Dagen har faktiskt varit riktigt rolig. Dagen började med buss till skolan och sedan buss till fromheden. Där spelade vi golf viket var hur kul som helst ! Spelade förut och det kändes riktigt roligt att spela igen! När vi kom tillbaka var det luch, så vi åt och sedan gick jag och lina ner till ishallen för att åka konståkning tillsammans med olof, aron och tobias. Jenny is a baaanger ! Hur som helst så var det sjukt svårt, inte ens pojkarna som spelar hockey klarade av det. Hon som höll i åkning hade typ vunnit vm i någon yngre tävling. Hon var iaf grym, och kinkig..
Jag måste bara säga att jag och lina gjorde ett tappert försök ! Sen gick vi upp och boxades. Riktigt roligt, men inte riktigt min grej. HAHA

Nu kommer en bildbomb från onsdag till idag.
Första bilden är alltså en choklad-kola paj som vi gjorde på hkn i onsdags. mums !



you all make my day..

Ikväll ska jag ta der riktigt lugnt. Baka nåt till bror, läxa och såklart idol.
Just nu sitter jag och väntar på att sofia ska ringa mig så jag snart ska få hoppa i duschen. Sofia kommer med bussen från skellefteå imorgon och kommer till min skola vid tvåtiden, då ska jag sluta och sedan hämtar mamma oss och sedan åker vi vidare till lycksele. Jag är så sjukt taggad ! I helgen firar vi för gamla dar.
Nu vill jag ha fredag.
Nä nu orkar jag inte vänta på sofia längre, nu ska jag ta en lång dusch ! Ha en bra kväll :)

/ josefin

you are the one behind

Ja , det förra inlägget blev bara kaos. Visste inte att jag skulle åka till jenny just på den sekunden. Det var bråttom eftersom pappa skulle hinna tillbaka till fabriken innan det var nåt. Så jag slog bara av allt och fick skjuts till little jenny. Väl där så såg vi tv, låg i soffan och bara pratade. Rätt skönt faktiskt med en lugn kväll.

today !


Inför morgondagen har jag rätt höga förväntningar. Det är ju som sagt sportscamp. Det innebär alltså att vi har en hel dag där vi får hålla på med olika sporter som inte är så jätte vanliga tex paddla kajak, konståkning, kampsport ( taikwondo) rullskidor, golf och ja massor av sådant skoj.
Jag och jenny bestämde iaf att vi skulle plåga oss i ishallen. Konståkning kommer bli grymt kul, men svårt. Jag själv spelade hockey när jag var lite mindre, så det kommer bli kul att pröva på med taggar ^^,

Ikväll blev det också idol. Calle är fortfarande min favorit, ouuch så grym kille alltså.

Nu ska jag dra mig ner till tv igen, förhoppningsvis så somnar jag inte. Då får jag nog skippa att sporta imorgon :) sov gott sverige !

/ josefin

brååådis

nu har jag nyss ätit middag och ska snart sno tillbaka om till norsjö igen, troligtvis. Får se.

Dagen började iaf med två prov efter varandra. Matte sen no, det sög ! Men nu är det iaf bort gjort. Imorgon är det sportscamp och jag längtar faktiskt, skulle vara grymt om jag fick med mig jenny ut på sjön.

NU ÄRE BROTTOM, / josefin

give me some energy

jag har pluggat ett tag ikv, men ingenting fastnar vilket oroar mig. Morgondagen börjar med matteprov. Direkt efter det ska vi ha kemiprov och jag måste gå från kemiprovet för att jag har skolfoto tillsammans med kamratstödjarna. Kul. Sen vid ett nån gång ska vi ta skolfoto med klassen. Kul med detta hår ;p Aja skit samma, jag stannar typ hemma ? Skulle vara magiskt. Men icket.

Föresten så går det fortfarande inte att ladda upp bilder vilket som stör mig. Så det blir ännu ett tråkigt inlägg innan jag lägger mig och nöter in rad efter rad i mitt huvud, även om det kommer vara borta imorgon när jag sätter mig vid bänken och ska skriva provet. Fuck this shit.

Lika bra att börja. God natt på er ungdomar !
/josefin

I wish I'd never opened my eyes

Dagen började med en lektion, so. Gick väl ganska bra. Sedna hade vi två timmars hål innan vi skulle ta bussen till bastuträsk för att orientera. Enligt mig så skötte jag och jenny oss ganska bra, vi sprang ju faktiskt hela tiden. När vi kom tillbaka till skolan gick jag och jenny ner till gymmet. Vi var väl där i ca en timma innan vi gick upp till bussen. 
Bilder kommer senare ikväll när jag har mobilen här så jag kan föra över bilderna. Än så länge kan jag heller inte ladda upp en del bilder..

Nu ska jag ta mig en lång dusch innan det är middag, sen tillbringar jag nog resten av timmarna bakom läxor och i soffan med idol pålaget på tvn :)


I wish I had your pair of wings
Had them last night in my dreams
I was chasing butterflies
Till the sunrise broke my eyes

Tonight the sky has glued my eyes
'Cause what they see is an angel hive
I've got to touch that magic sky
And greet the angels in their hive

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
.
Jag saknar dig så fruktansvärt hjärtat.

/ josefin

i'm so sick and tired

Nu har just vilma och viktor åkt hem så nu ska jag nog börja ta mig ann mina läxor. Usch vad det känns drygt. Men vad gör man ? Känns inte som om jag har så mycket annat val när jag inte vet vad jag vill söka till och vet därför inte vilka poäng jag behöver för att komma mig in. Så det är väl lika bra att slita till det yttersta. blir en riktigt tidig kväll för mig ikv, håller ungefär på att somna här på stolen. Fick väl en liten andrenalinkick efter fikat, men det räckte inte allt för länge.

Min blogg är för tillfället konstig igen så jag kan inte ladda upp bilder. Så ikv får ni nöjar er utan :) Have a great night.

/ josefin

put your ass in the air

Dagen indag har varit låååång. Sju lektioner tär på hjärnan kan jag ju lova.
Efter lunchen hade vi reservtid, så jag, lina, jenny, erika och frida bestämde oss för att sitta och göra klart alla kriterier inför provet som vi ska skriva på onsdagmorgon. Blev inte så mycket eftersom alla stod och ritade på tavlan. men vi hann klart och det var huvudsaken.
Aja, nu snart kommer viktor och vilma hit och hälsar på. Länge sen man såg de två busungarna. Sen så ska jag tillbringa kvällen med läxor också. Om jag orkar. Måst eju tagga för orienteringstävlingen imorgon ;) eller inte.

Idag komme mamma hem med en '' burk '' med skydd när man plattar håret till mig. Vilket var super eftersom att jag nu kommer platta håret typ varje dag. Fast jhag brukar inte stiga upp så jag hinner göra mig så spec på mornarna, så vi får se hur det blir med den saken :) Nu kommer småttisarna ! ha en bra kväll.



/ josefin

confused

Ikväll blev det som planerat, inte mycket alls. Jag satt här en stund innan jag gick ner för att se på tv. Något hade blivit cp iaf, och alla kanaler var på fel plats. Det var för jobbigt att sitta och kolla igenom alla kanaler för att hitta den man sökte, så jag snodde mig om och sov en stund.

Nu ska jag försöka på ihop mitt hår till en fläta vilket inte längre fungerar, så det får väl bli två stycken.. Sen ska jag lägga mig i sängen och ta en lång natt. Känns surt att helgen redan är över, men det bevisar bara en sak, KOMMANDE FREDAG NÄRMAR SIG ! Gud vad jag längtar!



trivs ej !


/ josefin

battlefield

iag har jag vartid riktigt duktig. Jag for först ut och sprang en sväng, sen när jag kom tillbaka så gick jag ut och hjälpte pappa tvätta båten. Det var då rena helvetet. Hur som helst, när vi var klara tog jag mig en dusch och sedan städade jag i någon timma. Väl matdags så gjorde jag middag, kycklingfile och klyftpotatis. Det blev jätte gott !:)
Så ikväll blir det en lugn kväll, film eller en riktigt tidig kväll. Men vi får se, ingen bestämt än :)
orkade inte sätta namn på denna bild, så..

when you just don't feel pretty..

/ josefin


tomorrow i'll be gone

godmorgon ! Jag har just ätit min frukost/lunch. Jag måste verkligen medge att jag har sjukt tråkigt här hemma utan bror. Finns ingenting att göra ! Så jag tror jag sliter på mig ett par mjukisar och far ut och springer en sväng. Sen får vi se om jag far och kika på hockey, kändes jobbigt. Men då hinner jag även träffa caroline innan hon åker tillbaka till skellefteå också, så jag får se.


sötcarro

Hur som haver så ska jag hitta på något nu, och inte sitta inne när det är strålande sol ute !

/ josefin

shake your body

Skulle ju egentligen se bio ikv, men jag sov efter maten och missade den. Så ist så frågade några ifall jag skulle följa ut en sväng, så jag gjorde mig klar och for till caroline. Där var även julia och martina. Det var disco ikv så vi kikade in där en sväng. De flesta var ute på parkeringen så jag carro och martina intog dansgolvet :D ! Men vi tröttnade rätt fort, så jag och caroline gick ut en sväng och sedan vid 12 nån gång så gick vi och såg film med några.

eftersom att jag steg upp riktigt tidigt i morse så är ja sjukt trött, så jag tror jag ska lägga mig redan nu. Imorgon kanske jag åker ner till norsjö och ser alfred spela hockey, ifall jag inte ska lägga mig och gnida båten så den blir stilren innan vi ställer bort den för i vinter. Just nu kändes det mest lockande att sova bort hela dagen :)

Men vi får se hur vi gör, godnatt på er !



/ josefin

bye hair

ja som sagt så klippte jag mig idag. Tänhke ju klippa page, en lång sådan. Jag ville ju ha så lång som möjligt, men då tyckte hon att jag skulle ha längre hår fram, så jag sket i page och bad bara om att få det lite kortare och skära luggen lite. Jasi.. Är inte nöjd, älskar min långa snelugg, men den är borta.. nu mera rak och kort. Sen for jag och träffade alfred på hotellet och sen vidare till caroline. Jag var där ett tag innan vi cyklade upp till rännaren för att se fotboll. Norsjö - teg. Dom spelade grymt bra, och norsjö tog hem segern ! Julia, jenny, carro och linnea gjorde timmarna vid planen super !

efter bjöds på gofika också !

Sen när matchen var slut så åktejag moppe med julia ner till ica och efter det så åkte jag och julia till carro igen innan mamma skulle plocka upp mig.



Nu har jag nyss fått i mig tacos och ska snart ta en sovstund. Efter det blir det antingen bio eller så disco med brudarna. Får se om jag är på humör, för just nu är jag inte sugen på att göra ett skit efter idag..

/ josefin

fu

nu har jag nyss duschat och sa snart sätta mig vid bordet och äta frukost. Sen åker jag till mormor där min kusin för tillfället väntar. Jag och bror ska klippa oss och sen ska jag nog gå till caroline. Sen vet jag inte riktigt om jag går och ser fotobll, får se om jag annars åker till lse en sväng. HAr inte bestämt mig riktigt än. Vi ses väl, nu måste jag rusa innan jag missar skjutsen till norsjö. ha en bra dag :)

/ josefin

save tonight somebody

Carro komme till mig vid 7 tiden kanske sen blev det middag vid halv 8 typ. Sedan bakade vi en kladdkaka och satte oss ner i soffan för att kika på idol, som vanligt. Efter det så startade vi en film, nämligen seven pounds. Jag tyckte den såg jätte bra ut till en början, men sedan efter halva filmen när caroline åkte hem så somnade jag direkt.

Imorgon ska jag klippa mig, kring 10 tiden tror jag det var. Sen ska jag se fotboll med jenny och kankse caroline. Mina kusiner kommer hit efter som att en av dem ska se sin pojkvän spela fotbollen. Till dem vill jag också säga grattis eftersom dom ska få en liten bäbis i början av 2010. Jag längtar så otroligt att gosa på hon/han. mums!

Jag fick också veta praoplatserna idag, vecka 40 ska jag vara på camillas klippcenter och vecka 41 ska jag vara på droppen (dagis). Längtar sinnes mycket att slippa skolan och bara gosa med småbarnen. Sen blir det skola i 2-3 veckor sen lov.

Eftersom jag sovde bort slutet på filmen ska jag nu starta om den och se den klart. have a great night :)



moments you just miss.

/ josefin

i'm nothing to live for

Äntligen en till vecka avklarad. Alltid lika skönt känsla med fredag. Ikväll blir det nog fredagsmys här hemma hos mig tillsammans med caroline och kanske julia. Går ju itne vara ute i detta väder. Föresten finns det ändå ingenting att göra här i norsjö, så då passar man på med fredagsmys!

Dagen har bara varit tråkig och lång, så nu ska jag lägga mig i soffan och vänta tills bror och restebn av familjen kommer hem. Ikväll blir det inbakad fläskfilé , gaah så gott !


 

/ josefin


i just want to die in your arms

ikväll blev det inte mycket gjort heller, varken jag eller jenny var så sugna på att hitta på något eftersom att jag höll på somna där jag satt. Så vi tog läxorna på telefon och sen sket jag i resten. Istället tillbringade jag en kortare stund framför datorn och sedan en längre stund i soffan framför idol. Eftersom dem letar en med unik röst iår så tyckte jag att de hittade en ikv. Karolina Goczkowska, vilken röst alltså !

Imorgon kommer bror hem, äntligen. Men han stannar inte längre än lördag, för då ska han tillbaka till lycksele för att jobba. Själv vet jag itne vad jag ska hitta på imorgon, ska nog troligtvis vara med caroline som kommit hem från skellefteå i helgen. Var ett tag sedan vi umgicks så det kommer nog bli super.

För övrigt känns det som mina dagar är precis likadana dag till dag, jag kliver upp på morgonen, åker till skolan, åker hem, pluggar och sover. tragisk ! Det är så vi gör det här i norsjö.. Längtar till flytt !

anton är grym ;)
probably the best


nothing is going to change.

/ josefin

workout

morgonen började i skogen. Vi hade orientering på idrotten, men idag fick vi leta kontroller och inte bortgömda klädnypor. Jag och jenny tog varsinn karta och sprang iväg. Sen hade vi bara vanliga lektioner typ.
Jag slutade kring halv 3, då plockade jag ihop alla saker och begav mig till ica för att köpa nåt att äta därför att jag skulle ner till gymmet för att träna lite. Känner just nu att jag måste börja träna bort mina muffinsar jag trycker i mig :D Jenny följde mig till ica och ner till badhuset eftersom att hon skulle sola solarium vilket är i samma koridor och samma våning. Men nu är jag hemma och har just fått i mig lite middag. Nu ska jag slå på tvn och se om det är något bra och vänta på att jenny ska ringa.

Jenny kankse kommer hit ikv, vi får se. Vi båda behöver lite hjälp med läxorna och som sagt. Två huvuden tänker bättre än ett ;)  så ja vi får se. Sen blir det ju såklar idol också. But we'll se :)



/ josefin

i got to be with you somehow

som jag lovade i förra inlägget så skulle jag bjuda på dagens bakande. Om jag får säga det själv så tycker jag muffinsen ser riktigt äckliga ut, men dom var faktiskt goda. Det som är på dem är inte köttfärs vilket jag tycker det liknar, utan det är kanel och lite sånt.






Jag kom just in från en promenix. Skönt att komma ut en sväng före jag lägger mig ner i soffan igen. Jag trodde verkligen att min förkylning skulle gå över, men huvudet sprängs ju.
Så ikväll blir det en lugn kväll tillsammans med mamma. Se idol och så.

När mamma komme hem från jobbet idag så hade hon varit och lånat några tapetböcker, jag hittade faktiskt en som jag föll för. SÅ vad tycks ?


jag tycker dem var hel coola !

/ josefin



smells good

idag har det hänt lite mera än vanligt. Elevensval idag var iaf grymt. Vi gjorde en lyxig äppelkaka och typ äppelmuffins. De båda var hur goda som helst ! bilder kommer senare ikväll eftersom att jag just nu sitter vid pappas dator. Sen så vid lunchtid var det några som la ut stinkbomber i hela skolan så det luktade förjävligt. Iaf var det en stinkis som låg i vår korridor bara några meter från vår dörr och när vi öppnade dörren höll jag rent på spy. Sen så när man hade ätit blev det inte bättre, men vi alla överlevde nog =)
Just nu är jag på rätt dåligt humör, så jag ska dra på mig filten och kura ihop mig framför tvn i soffan. Jag håller tummarna på att det är nåt bra på tv så jag inte somnar. ´

/josefin


everyone wants to party with you

godmorgon, sovit gott ? :)
Min tanke igår var ju att se en film innan jag skulle somna, men direkt jag satt mig i sängen och skulle starta en film så kände jag bara nej, jag la mig och somnade direkt !

Bortsett från gårdagen är vädret tråkigt idag, och jag känner ingen tagg på att åka till skolan. Men vi hoppas på att solen kommer tillbaka. Ikväll har jag inga planer än, får se vad jenny och lina ska göra. Annars tror jag att det blir ytterst lite efterso jag inte ör så sugen på att vara ute och frysa med denna förkylning.

Have a great day !
/josefin


go on girl

Nu har jag sett klart idol och ritat ett väldigt fult träd. Eftersom att jag inte orkar lägga ner så mycket tid på bild så ritade jag ett dött träd därför att jag skulle få slippa rita så mycket löv. Jag är en latmask, i know. Istället la jag mig i soffan och bara tittade på tv hela kvällen. Känner mig som världens softpotatis, men jag ska ta mig an detta när jag är frisk igen, för just nu kan jag ju som sagt inte träna. Klockan åtta var det äntligen idol, och det fanns väl några rätt hyffsade idag faktiskt. Men ingen når upp till calle än !

Mormor kom föresten och åt middag med mig och mamma idag och då berättade hon att förra veckan när det blåste som mest så var det en tant i norsjö som kom hem med bilen. Hon hade parkerade bilen och klev ur. Sedan när hon var på väg in komme det världens vindpust och hon blåste omkull och bröt armen ! Stackars tant :D

Nu ska jag bege mig till sängen, slå på en film och bara mysa under två varma täcken. Jag hoppas förkylningen går över snart, jag kan ju inte sova på nätterna med denna hosta.

you never know.

/ josefin


when you just don´t know

äntligen så är skolan slut för dagen ! Idag var det köttgryta på skolan och den hatar jag verkligen. Den känns bara slemmig och äcklig. Så jag gick förbi maten för att hämta mackor, men då frågade en av våra söta mattanter ifall jag och jenny ville ha vegitariskt istället, och det var hur gott som helst ! Det räddade min dag, helt klart. Jag slutade vid två ungefär, då gick vi ut och solade. Som vanligt. Men vädret är ju så underbart, så det är lika bra att ta reda på det nu när det äntligen är här :)

Idag ska jag också säga grattis till Nina Winnberg som fyller 18år och Frida Ask Andersson som fyller 17 år idag. Grattis på er !

Nu ska jag se om jag hittar något träd att rita av. Vi har bild läxa och den ska va helt klar på fredag. Så jag tror jag ska börja med den idag nu innan middagen och hoppas på att mina ritkunskaper inte är värst idag.

/ josefin


the sun shines when i see a smile on your face

godmorgon. Nu har jag nyss tagit mig en varm dusch och fikat en macka. Pappa väckte mig i morse och sa hejdå eftersom att han åker ner till vetlanda om bara en stund. Både pappa och andreas kommer hem på fredag, och troligtvis louise också. Håller iaf tummarna för det !

Min búss kommer om 10 minuter, så det är nog bäst att jag går och gör det sista så jag hinner. Ha en bra dag ! :)

/ josefin


you're my day, night and my dream

Vädret idag har varit underbart, så idag på lunchen tog vi en stunds vila ute i solen. Här får ni också se mina blåa chinos. Ja i solen ser dom ltie ljusare ut än vad dom är, men ni ser principen ! heh. Annars har det itne hänt något speciellt , bara lektioner efter lektioner. Så :)



Ikväll kom jenny till mig för att mysa framför en film invirad i varsitt täcke. Ikväll har vi ätit gottgott och sett män som hatar kvinnor. Själv tycker jag faktiskt att filmen var riktigt bra för att vara svensk ! Rekomenderar.
Nu satte sig jenny nyss på moppen för att bege sig hem mot näset igen.
Själv tror jag att jag ska lägga mig i sängen och jobba på min förkylning som hastigt ha dragit sig fast till min hals. Jag är hes, har hosta och det känns som ett sågblad snurrar runt, runt i min hals. Usch !

Jag lästa någonstans förut att för att förhindra nött hår så ska man fläta håret och sova i flätor. Så jag har gett det ett försök, och jag tycker faktiskt att det fungerar. Det känns iaf inte lika slitet och så på morgonen så att man måste dra en borste 10 gånger genom håret för att sedan hoppa in i duschen. Så nu har jag gjort två flätor som sedan ska placeras mot min kudde.

Nu ska jag bara ta en sked hostmedicin sen ska sömnen få göra sitt. Ha en bra dag imorgon :)



Föresten så funderar jag på att klippa page, en lång sådan. Men vad tycker ni ? Jag ska iaf klippa mig på lördag, så då måste jag ha bestämt mig !

/ josefin



i'm walking in umeå

i fredags åkte jag bil till umeå till min vän louise. Jag hann träffa emelie och sabina också en snabbis innan vi skulle ta bussen från vasaplan till mariehem också. Fredagkvällen var amazing. Ett tag iaf =) blev halv tidig kväll, men ändå så dög det. Bilder finns på bilddagboken, det går typ inte ladda upp bilder här för mig just nu :/ Någon enstaka går. men hur som som haver så hade iaf louise klassfest och jag fick träffa en stor del av hennes klass, och jag måste nog säga att de flesta var riktigt roliga och trevliga. :)


friskvård. Jag och louise <

Lördag morgon vaknade vi kvart över sju på morgonen. Eller jag, sen råkade jag nog väcka louise. Vi skulle på stan vid 12 typ. Louise hade tvättid mellan 10-1 tror jag. Så hon tvättade sina kläder sen åkte vi buss ner till stan. Hur risiga som helst, och bara för det så var det massor med folk på stan ! Men det funkade ändå =D
På kvällen blev det film och chips. Vi somnade före 10. Rätt slitna ? men det var riktigt skönt :)

SÖndag åkte vi ner på stan vid 12-13. jag skulle om och köpa en tröja på hm, men det var inte öppet. Så jag gick och köpte två tröjor på gina och ett par blåa chinos på bikbok ist. bilder kommer sen, kankse. Sen tog jag bussen hem vid halv fyra. Jag kom till lse ungefär kvart över 5. Då gick jag raka vägen till min underbara bror som hade gjort middag. Det blev hamburgare framför tv och bara småpratade lite. Jag satt i lse tilll 10 i 8. Men jag gick lite före därför att jag skulle träffa carro vid bussen. Hon skulle hem till skellefteå så vi åkte samma buss. Väl där så träffade jag sötaste mirran och mario + en till som vi satt med i bussen. Blev några goa skratt innan jag anlände hemma.

Som sagt, bilder finns på bilddagboken.se :)

/ josefin

goodby my lover, goodby my friend

jag hinner inte skriva om helgen ikv, men det kommer imorgon. Istället länkar jag på en favorit, tänkte bjuda på en bild men det gick tydligen inte.. och säger godnatt :) !


http://www.youtube.com/watch?v=v-2yNJID8S8&feature=related

på resande fot

gårdagen var riktigt skoj om jag får säga det själv. Blev inte mycket till pluggande, vilket ingen av oss hade räknat med. Kolla bilder på
http://jossiieee.bilddagboken.se/p/main.html :)

Idag var det som vanligt skola, men första lektionen hade vi orientering på idrotten. Guess what, lina sprang typ bort ? aja, vi letade henne iaf och tillslut hittade vi henne inne i skogen där hon var helt inne i orienteringen. Duktig som hon är !



Iaf så håller jag på att packa nu, jag åker till norsjö ikv ( till mormor ) eftersom att mamma och pappa åker till ammarnäs och ha det bra. Som ni vet så åker jag till umeå imorgon också, så jag måste ha med mig sju helvettes massa saker till mormor. Idrott har jag också. SÅ jag vet inte riktigt vart jag ska he allt. Men n¨gonstans ska det med. Ikväll blir det pluggning eftersom att jag har so prov imorgon, engelska förhör och matte inlämning. Jag är redan så jävla less. Vi får se om jag kan skriva något mer inlägg under helgen, beror på om louise har fått internet i lägenhetenn, men det ser vi ju =) Annars får ni ha en riktigt bra helg allihopa ! :)

/ josefin

09-09-09 kladd

denna dag har faktiskt varit riktigt skoj ! kankse beror på hk'n som ni kommer få se bilder från om ett par sekunder.
Jag och jenny bakade dubbel chokladmuffins och linda, frida och petra bakade kärleksmums med kolasås eller vad det nu hette. Iaf var det hur kul som helst, och gottt ! Spårade kankse lite, men wtf :D

På andra bilden ser ni då när jag skulle spritsa ut chokladgrej över muffinsen, och spritsen gick sönder, så jag var tvungen att trycka ut all choklad med handen för att få ut det :D



till slut blev det fika , å jävlar va gött det var !



ikväll ska jag nog troligen fara till jenny, ska ''plugga''. Haha vilket jag tror på =D kommer nog mer bli skitsnack :] Sen hoppas jag på att lina följer med också, vore kul. Nu väntar middagen på bordet.

/ josefin

my dream is to fly over the rainbow so high

ungefär prick 16.00 så började jag och mamma med att riva tapeter. Det var faktiskt riktigt kul, men jag fick sjukt ont i ryggen. Men vi var riktigt snabba, så vi var klara vid ungefär 20 i 8. Tro det eller ej, men rummet är stort ! Imorgon ska vi troligen kasta ut soffan som står där genom balkongdörren, hoppas jag på iaf. Vore kul :D Hur som helst, så när vi var klara gick vi ner, satt och i soffan och inväntade första programmet av idol 2009. Någons röst jag verkligen föll för var jon eller vad han hette ? han var iaf grym !



nu måste jag väja mig ett par nya tapter, eller två blir det ju. :)

Till helgen blir det troligen umeå för min del. Hälsa på min bästa vän louise. Saknar henne så ! Kommer bli jätte kul ifall det blir så att jag åker.


finaste.

/ josefin

the sun is shining and we all is locked up

idag har vi bara haft massor av tråkiga lektioner, som vanligt. Bara svenska, so, matte, no och slöjd. Så ändå lugn dag :) På lunchen blev de typ fight ? ;d haha.. jag tog rätt ful bild hahaha =D



Vi slutade 10 över två, så då gick jag, erik , jenny, elias och oscar till frasses för att köpa milkshake. mums !



ikväll blir det att rva tapeter och stöka i brors gamla rum vilket kommer att bli mitt tv/vardagsrum.  Kommer bli hur nice som helst ! :D nu ska jag börja riva, hare !

/ josefin

just like a river

jag vet att det blir väldigt få inlägg. Men min blogg är helt störd just nu, så det blir inte ens kul att skriva. Sen så har jag överdrivet mycke läxa som jag måste ta itu med. jag sskriver imorgon :)

/ josefin

you boy , you're driving me crazy

idag hade vi bad på idrotten, var efterlängtat. men när jag skulle byta om så hittade jag ingen bikiniöverdel nedpackad. Så icket blev det då bad heller. vi var 6 stycken som inte skulle vara med, så vi var i gymmet och spelade fotboll och basket ist. Typ kul :)


Vi slutade 20 över 2, så jag följde några till ica. På vägen dit hittade vi en riktig goding..



Nu ska jag börja packa för att vi ska åka om en kvart ungefär. Så bäst att börja trycka ner nå kläder i väskan. Åker som sagt till ammarnäs nu, kommer hem på söndag. Ska bli skönt att bara vara och umgås med sofia och louise hela helgen.
Vi ska hämta upp bror som åker buss till sorsele när vi passerar, sen blir det en pizza i sorsele också. mums ! Kankse kommer ett inläggnär jag är hos sofia. Annars hörs vi på söndag ! ha en bra helg.



/ josefin

tell me now, how does it feel

gud så skönt det är när solen skiner. Jag njuter varje sekund, även om man sitter som ett mögel inne i klassrummet bakom alla dessa böcker. Dagen började med höjdhopp vilket är hur kul som helst ! Sen har det väl inte varit så mycket mer än att jag och massa andra låg ute på luchen i solen och stekte. Hoppas på samma väder imorgon.
Föresten så åker jag till ammarnäs imorgon. Efterlängtat att komma bort från allt.Nu måste jag fortsätta med alla dessa läxor, har varit sjukt mycket denna vecka. Fortsätter det så här så sjukskriver jag mig detta år ! =D



dessa flickor gjorde gårdagen super.

/ josefin

some people wait a lifetime for a moment like this

Skolan tar verkligen knäcken på en. Jag gjorde ju som sagt lite läxa igår, men inte räckte det inte. Idag fick vi en ny NO läxa. Hem labb, så ikväll ska jag väl göra den och sen måste vi göra en saga på svenskan som ska vara klar på fredag. Imorgon har jag endast matte och no, sen ska vi ut och gå någon mil. Känns tugnt med tanke på mina skavsår. Men det är bara att plågas ! Sen sa våra lärare också att den ska troligen regna imorgon.. ÄNNU ROLIGARE att ge sig ut och gå. nae inte riktigt. Nu ska jag lägga mig i sängen och pennan ska glöda, sen blir det en tidig kväll ! För imorgon ska jag upp och göra gó fika att ta med mig :) Have a great night.



/ josefin