Bjuuuur

Godmorgon , ag vet att klockan är två, mamma väckte mig aldrig. Eller jo , för först klockan 8 så for vi in till norsjö till sjukan. JAAAAAAAAAAAAAAA ! Jag slipper penicillin :D :D Blev ba nå tabletter å nå kräm tjosan :) sen kom vi hem vid 9 och då la jag mig igen och sov till 14.00 :)   Nu ska jag följa med carro till bjurträsk å sola å bada. Inget bad för min del, men jaja :) jag skriver sen !  PUsss / j

ajaj

Ikväll blev det en kväll uppe hos louise med Louise , linn, josefine och hedvig. :) skräck film och allt :)
GRATTIS LOUISE SOM TOG SIG IN I UMEÅ :) <3

Över till min fot som gör riktigt ont , den är svullen och gör ont. Jag kan inte ens ha skor på mig :( Blir sjukan imorgon, får väl se vad som händer då. Kul om jag får penicillin vilket pappa tror. Då blir det ju en rolig stadsfest ? Nae det går bara inte. Hoppas det går vägen ! nu blir det en film och mys :) godnatt !



mygg

ååååh jag blir galen på alla dessa mygg ! Det kliar ungefär överallt ! jag blir tokig..

men vädret sviker inte, och jag trodde nog att jag var gud eller nåt  ?



Så nu , den stora frågan ..  vad händer ikväll ?=)          puss/ j

I got a reason to cry

hejdär , nu får ursäkta att jag har skrivit riktigt lite i helgen. Men ett inägg blev det nåt konstigt med, så det blev aldrig publicerat.

Men iaf, i lördags ringde jag till matilda som egentligen skulle till byske och s att hon skulle komma hit, men hon hade inga pengar. Hon fick panik och la på sen ringde jag uoo efter 10 minuter då sprang hon till sin mormor och morfar som skulle skjutsa henne in till stan :D Hela lördagen blev wakebord och lite sånt efter båt, riktigt roligt fastän jag inte vågade pröva eftersom att jag visste att jag skulle kvadda (A) Utöver allt med båten och skit så har vi typ bara sola badat och ätit :D ! Det är nice ! hahha.  

Nu är det måndag och matilda åkte med 06.55 bussen hem till skellefteå för att hon skulle hem och jobba idag. vilken plåga . . . Så idag vet jag inte riktigt vad som händer, det suger ju att alla människor jobbar häcken av sig ! Och idag är det ju nästan bara moln :/ 

           

Hhhah en dag i glommers . ¿      puss/ j

ännu en solig lördag !

Ja, gårkvällen i glommers var rätt trevlig tycker jag, kunde varit lite roligare ifall vi hade haft någon att göra men, det dög :) Kommer någon bild när louise kommer hem imorgon :)

Nu är jag iaf hemma igen, i det soliga vädret ! underbart :D Nu blir det bad och solning, sen kommer andreas och anton hit, jag gissar att det blir ännu mera bad då !

Inatt har det hänt något tråkigt, ännu en bil olycka där ungdomar är inblandade, inte så långt bort från mitt hus. Jag nämner inga namn, men jag tror alla lever. Ialla fall vad jag har hört? ja jag hoppas på det bästa. Jag vill inte besöka en till begravning av en ungdom. Alla har ju hela livet framför sig !

 Nä, nu måste jag göra något vettigt..

Ha en bra dag :)   puss / j

Fredag kväll !

Blev inte så länge tills jag var tillbaka här igen , men tänkte få skriva en sista mening innan jag åker för ikv :)
Kan ju börja med något tråkigt . .

Idag är 2 hela månader sedan du lämnade mig josefin. Jag kan bara inte förstå. Jag saknar dig som aldrig förr, men jag älskar dig precis som då. Det är något som saknas här nere hos oss , och det är du ! Jag vet att du har det bra där du är nu. Det är vi som finns kvar som fick betala det högsta priset, saknade och sorgen. You're so close, but so far away. I love you.



Nu över till något roligare. Nu ska jag snart fara med Louise till gallejaur, kommer bli härligt ! Synd bara jag inte kunde stanna hela helgen, det hade varit mycket bättre. Men icket. Ikväll blir det troligtvis grillning i järvträsk ? eller något sådant, minns inte riktigt vad hon sa. Men nåt med grill blir det då :) Annars hoppas jag på en lugn kväll framför en film eller så :)


HAHA okej , inte fint ! men hon var som lite söt ;$

Nä nu måste jag göra mig klar och packa så jag hinner med när hon kommer och hämtar mig :) Kommer mer bilder och roligheter imorgon ! ha det bra :D puss / j

sun !

God morgon ! Det blev en tidig morgon för min del idag, jag hade ju tid hos tandläkaren halv 9. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, sjuk skräck ! Det gick super bra iaf, och jag behöver inte komma på återseende på 1,5 år :D wie ! Nu ligger jag ute i solen och steeeek, det är så sjukt varmt. 25 grader i skuggan.. Menmen , man ska ju inte klaga nu när värmen äntligen är här :)
För några veckor hade jag nog troligen skrivit '' äntligen helg ! '' men nae, nu på sommaren är ju alla dagar som en lördag, ingen skola varken före eller efter, vilket är hur skönt som helst ! :D Själv tycker jag att det blir lite långtråkigt här hemma eftersom att alla jobbar.. Jag börjar ju inte förän dom två sista veckorna på hela lovet :/ Kankse är br för min del så jag får igång morgon rutinerna, dom sitter ju inte just nu precis :) Nä nu ska jag hälla i mig lite saft sen ska jag sätta mig på cykeln och cykla till badstanden och bada med julia och lilla hampus !

Ikväll åker jag till Gallejaur med louise, så jag är inte säker på att jag hinner skriva ett till inlägg idag, men vi får se. Jag kankse hinner slänga in ett just innan jag åker. Men ifall jag inte hinner, så kommer det ett imorgon när jag kommer hem :)

Utöver dagens sol så saknar jag sol och bad för 8 år sedan. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få två veckor på öland !

William och bror :D akta brun ? >

puss / j


smoothie

Godkväll ! 
Det blev som planerat idag, jag städade och stökade bort allt här hemma och efter det, ungefär kvart i två så begav jag mig gående till Norsjö. Alltså 7 kilometer, rätt bra gjort för att vara mig ;) När jag var framma just före tre så hade Louise slutat och vi träffades på ica för att köpa en glass. Riktigt svalkande med isglass i detta varma väder ! :) Men nu när värmen äntligen är här så ska man ju absolut inte klaga ! Louise skjutsade mig till mammas jobb där jag fick vänta ett tag och därefter åkte jag tillbaka till ica för att handla. Vi plockade upp bror på vägen hem, väl hemma så hoppade vi direkt ner i badet :) fy så skönt ! Jag duschade , åt och sen begav jag mig vidare upp till louise. Vi gjorde smoothie och färgade hennes hår, ännu blondare. Måste bara tillägga att den var ruskigt god,  du lyckades ;)   Puss / j


  

God morgon !

God morgon folket ! Ännu en hel solig dag, yippi :) Men idag blir det inget pressande för min del eftersom att jag brände mig en aning igår. . Så idag blir det istället att vara duktig med att städa, hänga tvätt och allt sådant, vilket som kändes riktigt tråkigt eftersom att det inte är alla dagar det är sådant här fint väder ! menmen, jag får väl göra allt snabbt så jag får gå ut en sväng iaf :) Så mycket mer än så har jag inte planerat för dagen, mer än att umgås med Louise ikväll någon gång efter 3 när hon har slutat jobba på Thaien :) Nä nu har jag ätit upp min frukost så nu ska jag börja städa :D
Ha en fortsatt bra dag :) det kommer ett inlägg och möjligtvis en bild ikväll när jag sitter vid min egen dator :)   
Puss / j 


25 juni

Hallå !  Nu har jag bestämt mig för att pröva blogg. Jag är inte säker på att jag kommer ha allt för mycket att skriva om, men jag ska försöka så gott jag kan ! :)


Jag kan ju i alla fall börja berätta hur min dag har sett ut.
Jag vaknade vid 11 tiden i morse, i ett varmt tält där jag ligger mitt mellan Tim och Caroline. Jag tittade ut en snabbis och såg vilket väder det var, skinande sol ! Jag gick därför ut för att lägga mig i solen och bara ha det skönt tills det att dom andra vaknade. Underbart ! :) Efter en stund så kom carro upp från tältet, helt sliten :D ! Hon la sig i solen och efter en timma eller så fick vi liv i tim. Det blev lite bad osv också. Efter ett tag åkte dom hem och jag fick lite tid för mig själv. Jag åt middag och efter det kom min vän Louise på besök ! Vi körde moppe till macken och hon bjöd på mjukglass, mums ! Sen åkte vi hem och spelade lite kort åså. Sen där vid 9 tiden åkte även hon hem eftersom att hon har sitt jobb att sköta. Jag satte mig här vid datorn igen till ungeför kvart i 11, då bestämde jag mig för att ta en promenad efter alla gottigheter dessa kväll :) Nä, nu måste jag avrunda ! Sängen väntar på att bli renbäddad, sen blir det en film :)

God natt allihopa , och önska mig lycka till med denna blogg ! :D