wohoo

jag lovade ett inlägg när jag kommit fram.. Men med min tur så funkade inte bloggsidan :S allt fungade perfekt, utom blogg.se! hur som helst, kvällen var hur grym som helst ! jag har massor av bilder, men jag kan tyvärr bara lägga in någon bild från min telefon. Blev halvstressigt igår eftersom att jag hade både mig och andreas att sminka. Men det blev nice ändå :) men jag tror inte jag satsar på svarthårig ? :D Bilder kommer efter helgen ! :) Idag har det bara varit sömn och degning. En sväng ner till ica men inget annat. Nu har vi just ätit tacos och ska snart börja göra oss klara för utgång. Hoppas kvällen blir lika lyckad som gårkvällen ! :) / josefin

how does it feel ?

idag är jag en riktig mysgris.. Jeanstights , linne+ ärmad tröja, sjal och lockigt hår ! mums!



Snart väntar en timmas bussresa. Jag trodde ju faktiskt inte att jag skulle hinna uppdatera innan jag skulle åka. Men jag var ruskigt snabb på packa ihop det sista ! Så det lönade sig ju :)
Nu ska jag bara plocka ihop i mitt rum innan jag åker så jag slipper komma hem till ett bombnedslag.

Vi skruvar basen på max..


/ josefin


jag lägger dig åt vänster

mitt liv går seriöst ut på stress,stress och stress.

Mamma väckte mig nio för att åka till norjsö. Jag skulle ta ut pengar och mamma skulle göra några ärenden. Så det var bara att stiga upp och åka med.
Jag tog först ut busspengar och pengar till att äta ikväll. Vi ska gå ut och äta så jag hoppas på att det blir nåt smarrigt! Sen körde vi om hos mormor en sväng där hon stod och lagade mat till min sjuka kusin sandra.
Efter det var vi om på kyrkogården och fixade till runt morfarsgrav. Det blev superfint !

Väl hemma igen har jag nyss duschat och ska snart packa färdigt. Sen blir det luch och buss till lycksele. den går om två timmar och 15 minuter. Så det är nog bäst för mig att skynda på! Skriver när jag anlänt hos bror :)

guld och diamanter



/ josefin

it's like rain on your weddingday

this or that ?



Själv tycker jag att hon passar mycket bättre i mörkt. Men sjukt smal hon måste ha varit in those days ? ( blond )


Eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så ska jag lägga mig nu och hoppas på att jag somnar inom kort. Skulle vara superskönt ! Så natti !

/ josefin


för mycket stress

När jag väl kommit mig till fritidsgården stod det en stor lapp på dörren '' dj-utbildning inställd pga sjukdom ''.
då hade jag inte behövat stressa..

Jag hjälpte iaf mamma med att handla och sedan satte jag mig här igen. Jag har inte kommit mig längre än att jag har lagt upp sjukt massa kläder på mig säng om jag borde ha lagt i väskan ist. Men jag får ta mig an all packning snart.
Jag tror det blir en tidig kväll ikväll. Jag gick precis från tvn. Färjestad leder just nu med 2-0 och jag gissar att skellefteå inte kommer jobba upp sin siffra heller.



tagga morgondagen !

/ josefin

måste hinna, hinna

filmen var sevärd ! :)

kliver upp ur sängen nu och beger mig till norsjö fär att sitta på en dj utbildning i två timmar. Kändes inte lockande alls, men !

min middag blev två mackor idag, super ?

/ josefin

någon dag framöver ska jag hålla din hand

Jag startade en film efter att ha vakna. Det blev the other man. Men det tog itne lämna innan jag somnade ifrån filmen och sov till kvart över 11. Skönt ! Efter vaknade gick jag ner och gjorde mig lunch. Två stekta ägg och en macka. mums !



Till lunchen låg jag och såg tv/ en film på tv. Filmen hette girl. positiv. Handlade om en tjej som hade fått hiv osv. Kändes mer som en fakta/dokumentär än en film =)

Men nu ska jag se klart filmen som jag började på i morse så jag får se slutet. Kommer nog inte vara helg inne i filmen eftersom att jag samtidigt ska försöka packa ihop lite inför morgondagen.. Men jag måste säga att början såg lovande ut :) !



/ josefin

i'm here to stay

godmorgon !

Jag somnade sjukt fort igår, han knappt lägga mig. Det var ruskigt skönt :) Dessvärre vaknade jag nu? Det är inte likt mig. I vanliga fall sover jag till minst tolv tiden.
Hur som helst så ligger jag just nu i sängen och väntarpå bättre tider ungefär. Jag tror det blir att ta snooz och sätta på en film så kanske jag somnar om.

Jag har föresten glömt berätta att Rabih är med på digilistan denna vecka. Rätt coolt ändå eftersom att han endast sjungit i idol osv, inga inspelningar :)



/ josefin

tomorrow comes to take me away

Ikväll har jag sjukt ont i ryggen. Kanske lemmen från gymmet idag ? Jag hoppas det! Jag har iaf bestämt mig för att gå till gymmet oftare. Känner verkligen att jag behöver det. Men jag ska bara hitta någon att fara dit med också, här är alla så tråkiga och lata.

Hur som helst så har jag glömt berätta att pappa fick tag i mina andra tapeter i måndags kankse det var ? Iaf så tapetserade han klart tvrummet. Det blev helt super ! nu saknas bara en soffa. jag hade hittat en, men den var sold =( Så jag får kika på någon annan !

Två dagar kvar, sedan får jag lämna helvetet. Don't forget to keep that smile on your face..
Ibland får man fel uppfattning om människor i fråga !



Nu ska jag ta med mig täcke och kuddar och bege mig till rummet bredvid för att titta lite tv innan jag ska slå igen ögonen. Behövs efter 5 och en halv timmas sömn från förra natten. Natti !

/ josefin

you know i'm bad

dålig uppdatering idag igen..

Men morgonen började iaf med att louise fixade frukost och vi åt frukost i sängen. Super mys !



Jag åkte till henne igår vid 10 över 10 tiden. Vi såg film och så till halv 4 ungefär. Steg upp 9, frukost sen bara film till två. Där efter åkte vi in till norsjö och gjorde några ärenden. När alla dem var klara begav vi oss ner till gymmet och gymmade 1 h och 30 minuter.
Sen tog vi ett par minuter i bastun innan vi tog en snabbdusch och gick till berglunds en sväng. Sen buss hem vid halv 6 tiden. När vi kom hem stekte vi plättar och mumsade på eftersom att ingen av oss åt mer än frukost i morse.
Sen blev det film igen, men som vanligt sov jag bort några minuter i mitten av filmen.

Nu ska vi titta genom skolkatalogen sen tror jag att jag säger godnatt för idag :)

/josefin

siamesisk icke tvilling ?

jag börjar tro att jag och jenny är siamesiska icke tvillingar. Vi umgås dag in och ut, skola, fritid, träning !?

Igår var vi iaf i skellefteå tillsammans och köpte lite småsaker samt kläder. Super dag !
När vi kom hem limmade jag fast hennes lösnaglar. Som sagt, eftersom att mitt lim till mina lösögonfransar är slut så tänkte vi pröva hennes nagellim. Det slutade med att limmet fastnade på mina riktiga ögonfransar och gick itne att tvätta bort. Hur mycket jag än gnuggade och allt satt det kvar. Det sved och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Limmet var nog inte så hälsosamt för mitt öga, så jag slet att vad jag kunde och ryckte bort massor av ögonfransar. Just nu ser det förjävligt ut..
så pröva aldrig det.

sko älskare inne på scorett ?


Så efter smärta och allt ångade vi ansiktena. Super skönt ! - smygbild på hennes naglar också..



sen blev det en film, precis som dagen före och jag somnade. Precis som vanligt. Men filmen betod mest av spring eftersom att jag och jenny hade bäljt i oss 6 liter vatten ! ahaha
jasi..

Jag köpte iaf två linnen, örhängen, underkläder+ massor av sockar, nya lösögonfransar, sminkgrejor och en ölbong. stan sviker verkligen !

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och göra mat så jag sedan kan bege mig till fetn och sedan till träning :)

/ josefin

because i said so

ja idag har jag och jenny varit i skellefteå. Bilder kommer imorgon, när jag har ork och tid.

När vi kom hem blev det middag och sedan satte jag på henne hennes lösnaglar. Sedan bara för att testa skulle vi pröva limma fast mina lösögonfransar med hennes nagellim. Gav resultatet att nästan alla mina ögonfransar är borta. hurra. inte sugen på livet idag

/ josefin

rise up

igår kom jenny hit för lite söndagsmys. Vi såg serier och lite film. Vid 12 tiden var det sovdags eftersom vi skulle upp klockan sju.

Så nu har jag nyss duschat och jenny sminkar sig för tillfället. Sen ska jag sminka mig sedan ska vi ta oss lite frulle innan vi går ut till bussen :)

/ josefin

vintertid ?

godmorgon !

ja, inatt blev man väckt klockan fem (4, vintertid? ) Ja sen kunde jag inte somna om, jag låg länge innan jag slocknade. Jag har lovat mig själv att inte sova bort lovet så jag steg upp när min klocka stog på 10. När jag kom ner och fikade fråhade mamma ifall jag hade ställt tillbaka klockan en timma. Vilket jag inte hade. Jag steg alltså upp klockan nio ?!
så nu bäddar jag ner mig igen och ser en film :)



/ josefin

It's a free ride when you've already paid

ikväll tog jag en lugn kväll, faktiskt första lördagen jag är hemma på någon månad. Louise skulle lix vara hemma så =) Så jag tog en städare och lite bakning. Jag gjorde en blåbärspaj tillsammans med bror. Supergod !

Jag fortsätter nog kvällen framför tv med alla de andra. Bror åker ju trots allt tillbaka till lse imorgon och börjar jobba igen. Vilket jag inte tycker är ett bra förslag. Men, envisan dyker upp :)



Well, life has a funny way of sneaking up on you.
When you think everything's okay and everything's going right.
And life has a funny way of helping you out.
When you think everything's gone wrong and everything blows up in your face.

A traffic jam when you're already late.
A 'no smoking' sign on your cigarette break.
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife.
It's meeting the man of my dreams...and then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic?
Don't you think?
A little too ironic..and yeah, I really do think.

It's like rain on your wedding day.
It's a free ride when you've already paid.
It's the good advice that you just didn't take.
Who would've thought? It figures.

/ josefin

first stop

Nu sitter jag alltså i mitt nya rum.
Måste nog säga att dagen varit förjävlig. Blev väckt tidigt och sedna började jag städa osv direkt. När vi fått in allt och satt upp min dator igen hade 3 av mina högtalare slutat fungera. Dagens depp. Nu saknas bara lite småfix och sådant. Gardiner, fönsterlampor mm. Bild kommer senare ikv :)

Ikväll kommer min finaste hem så jag tillbringar nog kvällen med henne !



men innan något beslut tas, så letar jag mig först en trappa ner och tar en varm dusch !

/ josefin

i'm moving

nu tar jag allt jag äger och flyttar in i rummet bredvid. Jag är helnöjd med sovrummets tapeter. Nu saknas bara fondväggen inne i tvrummet som inte kommit hit till norsjö än. Hoppas den kommer på måndag så vi får göra klart :)


/ josefin

im sorry...

..att det inte blivit någon update alls idag. När jag slutade skolan gick jag direkt till sjukgymnasten för att få träningsprogram och sedan tillbringade jag 20 minuter i massagestolen innan jag begav mig till bussen. Väl hemma gjorde jag mat medan pappa och andreas tapetserade.

Efter det åkte jag till jenny där det var fredagsmys på g ! Vi såg idol tillsammans med anna och maja. Sedan satt vi bara och pratade tills nu :)

Jag måste säga att rätt person åkte ikväll, jag har aldrig tyckt om niklas och är därför jätte nöjd över kvällens röstning.

Imorgon ska jag måla mina garderober sedan ska ja flytta in i mitt nya sovrum. ska bli så skönt att börja om på nytt. Nu väntas bara en ikea resa så att jag får mig några nya möbler. Men vi tar det pö om pö :)

Nu ska jag gå några meter till min säng och sedan sova.

bilder kommer imorgon

/ josefin

i fell asleep

Jag måste nog säga att denna dag har varit awsome !

Dagen började med cooperstest, men annars. Jag hade egentligen utvecklingssamtal idag, vilket blev inställt eftersom att min lärare är sjuk. Sen var det musikprov som jag verkligen hade gruvat mig för, och gissa vad ? jag spikade hela provet !

Sen när jag kom hem ligger en kartong full med tapeter. Så nu är det bara för pappa att börja tapetsera. Fy vad jag längtar !

Nu ska jag dra mig till mitt blivade sovrum och slita bort alla tapeter så han hinner tapetsera det i helgen :)



/ josefin

i got my own

idag har vi nog inte gjort nåt spec. Eller på elevens fick vi baka precis vad vi ville. Nåt i bakväg. Vi fick ta precis vad vi ville och göra nåt eget av det. Var ruskigt kul ! Jenny gjorde jordgubbspaj med riven choklad på, jag och lina bakade varsitt bröd och frida gjorde arracksbollar eller vad det heter ? :) 

Nu för ett tag sen fick jag iaf veta att jag troligen ska till lse och se hur bror mår efter operation. Känns skönt ! Men dess värre har vi prov imorgon som jag måste plugga på. Men jag väljer utan tvekan bort provet.

Så vi får se hur kvällen blir.

Sen så ska jag gratta en söt linnea som fyller år idag ! >


/ josefin

tick tick

jag börjar min morgon med morgonmys i soffan tillsammans med en macka och tv. Skönt skönt ! :)

För övrigt är det värdens tråkväder. Det går inte ens att se ut typ, helt dimmigt. Så jag lär måste gå ut just före 20 i eftersom att jag itne ser när den kommer. Med min tur har den säkert då kört av vägen så att jag måste stå ute i evigheter :)

jag hoppas det gick bra för dig.

have a great day everyone !

/ josefin


i just want to be sure

äntligen hemma och mätt !

Efter skolan idag ( slutade kring 2 ) så umgicks jag med jenny en stund, tills klockan slog 3. Då gick jag till sjukan för att träffa sjukgymnasten. Hon hade en praktikant som först skulle ställa massor av frågor och sedan känna på ryggrad osv. Hon var rätt försiktig och så.
Sen skulle den riktiga trycka till massa låsningar osv som jag hade. Hon tog det dess värre inte lika lugnt. Först kände hon och sen ba tryckte hon allt vad hon hade, helt sinnes hur mycket det knakade.
De kollade även mina höfter osv, så på fredag ska jag tillbaka samma tid för att få ett träningsprogram för både höft och rygg.

Jag får heller inte träna ikv, som var på önskelistan. Men jag har inte mycket att säg till om, så det blir hemma kväll ikväll. Igen ?

Sen ska jag säga grattis till mig och jenny som blev luciakandidater iår :)
Men vill jag också komma ihåg att gratta min fina jonas som fyller år idag.


favorit

/ josefin


we are golden

nu har jag nyss ätit frulle och gjort mig klar. Nu sitter jag och väntar på bussen. Den borde komma vilken minut som helst så nu är det dax att klä sig och gå ut :)

ha en bra dag!

/ josefin


kärleken är blind

Idag när jag kom hem så chillade jag eftersom jag visste hur tråkig min kväll kommer bli.
Vid fyratiden kom mamma hem och vi åkte direkt till martha för att bestälkla mina tapeter. Jag är faktiskt inte helt nöjd, men det kahkse blir helt annars när man fått upp dem opå väggarna. Jag hittade en hel grym tapet,men ingen man kunde ha till. Det sög verkligen.

Menmen, det är dax för mig att bege mig till läxböckerna eftersom att jag har stort engelskaprov, musikprov, matte och so inlämning. Känns verkligen surt, men vad gör man ? Bara att få pisken och gå till skolan.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten för min rygg, äntligen! Hoppas hon bryter lite obehagligt i den så den ligger på plats inför träningen som börjar åtta. I veckan är jag sjukt taggad eftersom att jag var borta förra.

time's up


/ josefin

can you feel the love tonight

gokväll.

Ikväll hade jag tänk plugga lite. Men när jag väl la mig kände jag bara john blund komma förbi och somnade direkt. Så efter nu ungefär två timmar vaknade jag och känner mig tvungen stänga av allt och sedan gå till sängs igen. Är så ruskigt trött !



/ josefin

you've cross that line

i helgen blev det inget bloggande över huvud taget. Sorry about that =D

Fredag blev iaf hur skön som helst. Vi dippade grönsaker och såg idol tillsammans med hennes föräldrar. Jag är riktigt besviken över hur svenska folket röstar. Vad får er att tycka att Niklas är bra ? Han är verkligen värdelös. Camilla förtjänar en plats bättre är honom.

Lördagmorgon steg vi upp klockan sju för att åka till stan. Jag lunchade med caroline och julia medan louises lag vann mot skellefteå.



Vi fortsatte kvällen med thai-mat när vi kom hem. Louise pappa bjöd oss och det var verkligen super trevligt !



Sen när vi kom hem så lade vi oss för att se en film. Jag minns faktiskt inte ens just nu vilken den var :o Detta börjar oroa mig. Ska jag bli senil redan vid 15 års åldern ?

Ingen sovmorgon idag heller, vi vaknade vid 10 men låg dess värre i sängen till 1 ungefär. Vi såg en film som hette disturbia. Den var faktiskt rätt bra :)
Vid halv 4 tiden lämnade jag louises hus och begav mig hem. Det var skönt att få ha hand om dig, det var ett tag sedan. Du är min favorit :)



Ikväll blir det läxa och mys. Jag hatar verkligen söndagar med tanke på att jag vet att dagen efter är det måndag. Fyfan.

/ josefin

that´s your dream, not mine

nu sitter jag här igen, efter en hel veckas skola ! Äntligen är den över :) En vecka kvar nu, sedan ör det lov för hela slanten. Det är verkligen efterlängtat och står överst på listan av behov.

Helgen spenderar jag som sagt tillsammans med min bästa vän louise. Jag tror att der kommer bli super ! ikväll ska vi iaf se idol och troligen doppa grönsaker och bara mysa.
Imorgon blir det iaf skellefteå i hopp på att hitta nåt till halloween, annars blir det panik för min del :D

Just nu sitter jag och tittar på top model, så nu ska jag fokusera lite :D sen ska jag packa mina grejor så jag är klar när de hämtar mig.

/ josefin


awsome

godkväll !

Ikväll såg jag aik och så, tog det lugnt. Läste lite läxa och så. Mellan första och andra perioden tog jag en dusch, och missade typ 10 minuter av andra, och det var så skönt med värme !
Jag kan bara föreställa mig hur mitt hår kommer e ut imorgon när jag vaknar eftersom att jag nu kommer lägga mig med blött hår. Men det gör int så mycket eftersom att vi har bad andra lektionen. Men jag är inte säkrt på om jag och jenny ska vara med och bada eftersom att det är vi som ska hålla i lektionen, men det får vi se imorgon. Annars duschar jag iaf :D

Nu ska jag iaf ta och lägga mig och se lite tv eller börja på so läxan, om jag orkar. Det lät iaf väldigt jobbigt ! Så jag tror nog att jag skippar den ikv. Nu väntar jag bara på att louise ska ringa.

Helgen spenderar jag iaf med louise som kommer hem till norsjö. Kommer bli så skönt att umgås ! Jag har ju saknat dig så sjukt.
Sen på lördag ska jag troligtvis till skellefteå en sväng och kika om jag hittar nå kläder till halloween osv, passar ju bra medan louise har volleyboll match där =)



/ josefin

it is something you should know

Jag komme hem rätt sent igår, så jag orkade rent inte skriva.

Jag åkte iaf och såg hockey, vilket jag inte vet om det var så bra för min förkylning. Det var kallt och hurvigt, men vad gör det när man har så söta vänner bredvid ? Jag måste nog erkänna att jag inte var helt inne i matchen igår. Jag och jessica satt och pratade gamla minnen, och fy vad jag fick skratta ! jag har verkligen saknat dig :)

2006


Idag har jag varit en snor unge. Jobbigt ! Men jag hoppas att förkylningen snart är över. My drug this week is oboy. Därför fortsätter jag trenden med oboy och top model canada nu !

du har nåt kvar att lära.

/ josefin

it's just the way it is

Jag måste nog erkänna att jag var tröttare än vanligt i morse, och kände nog att det skulle vart skönt med en hemma dag för min kropp. Men jag slet mig upp och begav mig till skolan. Det var nog rätt bra för mig att jag åkte eftersom att vi fortsatte vårt nationella prov idag, men idag så prövade vi undersökningen vi planerade igår. Jag måste nog säga att jag inte är helt nöjd. Men ändå, på så kort tid hinner man inte göra så mycket. 

Sedan efter lunch hade vi so redovisning. När jag väl började prata tyckte min lärare att det inte var så smart av mig att anstränga mig för att få fram ljud, så Lina fick ta över och berätta om min praoplats. Rätt tur för mig ! men hon gjorde det bra :)

Idag är mamma och pappa i skellefteå, så jag ska fixa ihop någon egen middag, vi får se vad det blir. Var sugen på nåt gott, men vi får se hur långt orken räcker. Nu snart ska jag bege mig till sängen och tvn i väntan på att göra något :)



/ josefin

There can be miracles when you believe

Many nights we prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hopeful song
We barely understood
Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains
Long before we knew we could
, ooh yes

There can be miracles
When you believe

Though hope is frail
It's hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe
Mmm, yeah

Med det säger vi godnatt..

/ josefin

you know how to do

Medan jag åt middag så kom pappa hem, med ett paket ! Jag öppnade det och det var mina skor. woho ! Alla tre satt jätte bra ! Sedan gick jag upp och såg klart filmen jag hade påbörjat.



gillas starkt !

Det suger att ligga hemma ikväll, jag är helt taggad på att fara och spela innebandy. Men mamma och pappa vägrade. Kankse lika bra egentligen. Känns också surt därför att norran skulle komma dit idag och så, men jag var mest ute efter att få träna lite ! Känns som det behövs nu för tiden. hah!

Nu blir det the hills, ses sen !

/ josefin


nobody can love you like i do

äntligen ! Jag fick ett sms av pappa idag där det stod att mians kor har kommit. det var verkligen efterlängtat.

Något som förstöde min dag var absolut no'n. Omän jag tycker att det ämnet är helt okej så var verkligen inte det nationella så okej. För det första så har vi aldrig behövt planera en egen labb med våra kunskaper genom att få tre ämnen att jobba med och kunna saker om det ? Ja, iaf så ska vi tjejer i klassen göra labben imorgon och killarna på torsdag. Jag hoppas det går vägen och att min metod funkar.. Vilket jag inte tror. Haha

Hur som helst har jag just gjort mig en varm oboy mugg och ska lägga mig i sängen tills pappa kommer hem. Känner mig verkligen inte fräsch. Hosta och värk. Men jag måste nog säga att jag känner mig bättre idag än igår, men rösten är dess värre idag. Men utan den överlever jag :)

Nu ska jag gå och se om det är någon bra film på tv så att inte min oboy kallnar !

/ josefin


i'm so fucking sick and tired of this

godkväll. När jag vaknade i morse kände jaghur ont jag hade i hela min kropp. Jag kunde knappt resa mig upp så mamma fick nästan slita mig ur sängen. Jag gick ner och mamma masserade min rygg i nästan en halvtimma. Det var skönt ! Men det gav inte mycket till resultat. På skolan kunde jag itne koncentrera mig och mitt huvud var på väg att sprängas. Min hosta blev värre så jag fick inte vara med på idrotten. När jag kom hem sov jag i två timmar och åt sedan middag vid halv sju.
Mamma tycker att jag ska vara hemma i morgon, men jag tror inte att det är någon bra idé med tanke på alla prov vi har nästa vecka och även nationellt prov i kemi denna vecka. Jag tror jag ska försöka ta mig till skolan och bara vara där.
Hur som helst så ska jag ta mig två alvedon nu och lägga mig framför tvn igen innan jag fryser ihjäl.

Det går inte ladda upp bilder idag heller...

/ josefin

don't cry baby, don't cry

godkväll. Nu har vi iaf fått veta att pappas farfar har lunginflammation, och det litar nog på en söt farbror på 90 bast. Men jag hoppas på att det går vägen.

Skotern åkte iaf, men jag fick dess värre inte äta min middag flrän efter halv åtta. Magen kurrade rätt bra ska ni veta. Nu håller jag på att bli sjuk, igen. Har ont i halsen, huvudet och i ryggen. Känns inte som en bra start på skolan när man ha varit borta på praktik i två veckor när man ska starta om att tänka igen. Men det är nog säkert fler än jag som har glömt bort det mesta ? hoppas jag.. Imorgon har vi iaf konditionsträning utomhus på idrotten, vilket inte är någon hitt för en med halsont och astma när det är minusgrader på idrottslektionen. Aja, jag hoppas att jag få det att fungera för att på tisdag är det ju innebandy träning som gäller !

Nu ska jag lägga mig framför tvn igen och vila, och efter det får john blund hälsa på.

Jag bjuder på en gammal bild..



/ josefin


sweeet

Ja klockan är nu sju och jag ska troligen snart äta middag ? Just nu är det en familj här som tittar på pappas skoter, vi får se om den åker ? Jag hoppas iaf att dom snart ska gå ut eller något, för jag är riktigt hungrig..

Från klockan två idag har jag legat och sett the city. Det är grymt, men jag tycker nästan att the hills är bättre. I city är det bara jobb, bråk osv. Menmen, det blev iaf min sysselsättning för kvällen.



Imorgon är det skola igen vilket itne känns trevligt över huvud taget. Jag gissar att veckan börjar med massor av prov och dylikt. Låter ganska bekant med våra lärare tycker jag. Det är ju trots allt lov om två veckor, vilket känns heeeelt underbart! Jag hade hoppats på att åka en sväng till ammarnäs, men det blir troligen inte. Istället åker vi dit nu på fredag och så. Själv hoppas jag på att sofia kommer hem då, så jag får tillbringa lite tid med henne.

Dax att gå ner och kolla ifall de är kvar eller om jag kan ta mig lite mat..

/ josefin

be strong

godmorgon ! Jag hade ju tänkt ta sovmorgon idag, men jag kan ju inte ens sova längre. Vad händer?
När jag komme ner fick jag veta tråkigheter. Pappas farfar är jätte sjuk så alla barnen skulle åka ner till skellefteå idag och hälsa på honom. Hold on, be strong. Det är inte din tur, inte än.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och snooza till lunch. Sedan får vi se vad jag hittar på. Snoozen börjar nu. Godnatt..



ett av skorna jag beställde. Det går inte ladda upp bilderna på dem här :s
mums

/ josefin

meet me at the hotel

kvällen blev som förväntad, lugn och skön. Först blev det sporthallen, lite höjdhopp och lite basket och så, sen upp till fg och se fotbollen. Domaren måste ha varit köpt...? Sen stektes det hamburgare där och jag var lite kock. Imorgon kommer ni få se en riktig goding som erik fick. Han bad om det! Rickard hjälpte också förstås till, och till en början var det ju hans idé. Sen nu sitter jag här, är alldeles strax på väg i säng. Jag är så sjukt trött. Kankse beror på att jag har en bror som väckte mig just efter åtta i morse ? nä imorgon väntar sovmorgon sen en hel slappardag framför tv + lite putsning på väggarna innan tapetsering.

Nu ska jag smeta på lite sminkborttagning över mina ögon, skölja och sedan krypa ner i en säng full med kuddar och täcken. Slå på en film och somna !



Sakna

/ josefin

it knocks me out

Jasi, nu vad middagen bortgjord. Jag och pappa hjälptes åt med middagen även idag eftersom att mamma jobbade. Idag gjorde vi inbakad fläskfilé och klyftpotatis. Mums ! Efter det blev det en lång och varm dusch och nu till sist blev det efterrätt.



mums !

Nu ska jag börja göra mig klar och sedan bege mig till caroline/ fg. Ikväll blir det en lugn kväll, vilket är efterlängtat och i behov.

Idag har jag föresten varit duktig ! Jag coh bror hjälptes åt med studsmattan och sedan gick jag in och städade massor inomhus. Sedan började jag rensa ur garderoberna som är i mitt blivande sovrum. Det behövdes verkligen ! Men än rymms inte mina kläder där.. Vi var även och fixade så att jag har alla kanaler och så i '' tvrummet'' så nu är det nära ! Nu måste jag bara välja mellan de två tapeterna. Svårt !
Nä nu måste jag skynda mig !

/ josefin

give it to me

vem skulle inte döda för dessa garderober ?



you were my light, my lover

godmorgon !
Jga hade hoppats på sovmorgon idag. Men det blev det då icket. Nu ska jag ut och plocka ihop studsmattan och så. Kändes drygt..

Igår åkte jag iaf til caroline. Vi satt och pratade en stund sedan gick vi till fg. Det var typ rätt mycket folk motför vad det brukar vara (Y) Vi såg idol och bara var. Jag blev rätt snopen att karolina åkte ut igår faktiskt, okej hon var värdelös igår ! Men andra kvällar har hon varit bra motför andra som gick vidare från gårdagen.

Nu ska jag ta mig lite frulle och sedan bege mig ut :)

/ josefin

you're taking all of my energy

Nu har jag just ätit middag och det var super gott !
Nu ska jag klä på mig och fara ner till caroline. Vi ska se idol och säkert ut en sväng. Annars har vi som inte så mycket till planer för kvällen.

Pappa tittade iaf på nåt, och mina skor är skickade ! woho. Längtar efter ett par varma och mys skor. Så det kommr bli nice. Nä nu ska jag bege mig, bara hon har ätit färdigt :)


haha fråga mig inte vad jag gör, för ingen vet :D

/josefin

i make you free

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag

Äntligen helg ! Känns tråkigt att lämna de små livet uppe på dagis, menmen. Back too school. 

När jag kom hem tog jag in posten och såg ett brev till mig. Jag öppnade det och det första jag såg var gymnasie. Jag fick typ världens klump i magen.. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÅ?



usch jag gillar inte detta. Hur fan ska jag veta vad jag vill göra om 15 år ? Nu kankse jag vill vara frisör, men sen då ? Då kankse jag vill va elektriker ? Ja jag vet då inte vad jag ska göra av mitt yrkesliv. Vi tar det som det kommer.

Ikväll skulle jag nog hitta på något med caroline, det blir säkert idol eller något sådant. Sen kankse ut en sväng. Robert wells är ju i norsjö i helgen, hahha !
Nä men sen så är ju bror hemma, så vi får väl se vad vi hittar på=) Snart ska jag iaf börja förbereda för pizzorna så det är klart när alla kommer hem.

/ josefin

this is what dreams are made of

Jag orkade inte ens slå på en film, jag var inte sugen, över huvud taget. Jag är inte på bra humör idag, och det gjorde det itne bättre med att det inte går fylla på min jävla telefon.
Fredrik bad mig att komma till norsjö och se hockey, men det lät som om det ksulle vara de yngre så jag sket i det. Ist inväntar jag hockey här hemma. Jag är jättesugen på att dippa grönsaker ! Men med min vanliga tur har vi ingen dip hemma.

its time for me to move on. hoj

/ josefin

I keep trying to face the day

torsdag

Skönt, en dag kvar. Imorgon börjar jag kvart i sex vilket känns sjukt jobbigt. Men då sluter jag 12. Jag bestämde mig för att göra middag imorgon, lagomt till att andreas kommer hem. Jag ska göra tacopizza. Hur gott som helst ! Sen eftersom att pappa inte tycker om den ska jag göra en särskild pizza till honom, har inte riktigt betämt vad jag ska ha på den än, det får vi se då.
Som sagt kommer bror hem imorgon, jag behöver hjälp med att plocka ner studsmattan och lite sånt tjaffs.

Just nu har jag väldigt lite att göra, så jag tror att jag tar och slår på en film. Jag är så sjukt trött att det itne finns. Förstår inte hur mycket jag egentligen sover.. Typ jämt ?! Men jag trivs =)

Sen ikväll blir det att se hockey , aik möter rögle. Det ska bli vinst !
Det går iaf fortfarande inte ladda upp bilder, jag börjar bli tokig..
aja, vi hörs sen!

If we ever said we’ll never be together
and we ended with goodbye
Don’t know what I’d do
I’m lost without you

/ josefin

I’ve said that before

Now you’re my whole life now you’re my whole world
I just can’t believe the way I feel about you girl
Like a river meets the sea
Stronger than it’s ever been
We’ve come so far since that day
And I thought I loved you then..


Godmorgon ! Nu har jag just ätit fruskost, duschat och klätt mig. Dax att börja klä på sig ytterkläderna och bege sig till droppen. Idag jobbar jag till 5, vilket kändes lite tungt. Men inatt har jag ju sovit länge, så jag borde klara mig :D För övrigt är det blå himmel och sol här, sköönt ! Då slipper man frysa ihjäl när vi ska vara ute, vilket är rätt snart.
Jag och en pojk byggde då en snögubbe igår, jag undrar om den står fortdarande ? Den var iaf söt =D

Det går fortfarande inte ladda upp bilder...


Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

/ josefin

the rest is still unwritten

godkväll. När pappa slutade jobba körde han hem och hämtade mig, sedan till norsjö igen. Vi åkte ju som sagt till mormor för att äta middag. Före det skulle jag se en film, vilket jag inte lyckades med. Vid två tiden var jag så trött att jag somnade sittandes. Så jag la mig i sängen och somnade. Jag sov fram till klockan 5 när pappa öppnade ytterdörren.
Vi åt och sedan åkte vi hem igen. Jag satte mig för att se the hills. Jag hatar verkligen spencers beteende. usch ! Men i helheten är serien super :D
Sen har jag inte gjort å mycket mer. Eller jo, jag beställde äntligen mina skor. Pappa tvingade mig när han såg att jag gick ut med tygskor. Så han sa åt mig att jag var tvungen att beställa nya skor så att jag inte skulle frysa ihjäl !
Jag tvekade inte, så jag gick upp och gjorde en beställning. Jag känner mig ganska tråkig som tog två uggs, men jag ville ha båda färgerna, så jag gjorde lite mer skillnad och tog ett par låga och ett par höga.
Sedan klickade jag även hem ett par stövletter. Inte överdrivna, rätt vanliga men ändå så snygga !
Jag hade tänkt slänga ut några bilder, men det gick tydligen inte. Så jag får försöka imorgon :)

Nu ska jag ta och lägga mig, var svårt att hålla uppe ögonen idag. Men imorgon börjar jag faktiskt kvart i nio och slutar fem!
Dax att varva ner, sov gott !

/ josefin

Where do I go wrong, should I pray for a miracle ?. .

... I’m patiently in line but it feels impossible


goddag ! I morse var nog den tyngsta dagen ever. Jag steg upp kvart i 5 ungefär. Jag snoozade i en kvart! När jag kom dit kvart i sex var det lugnt och skönt där. Den första ungen kommer inte förän 6. Sen var dagen som alla andra dagar, förutom att det bara var 3 barn där. Igår var det 15. Men det var skönt, eftersom att jag var så sjukt trött. Jag och en av pojkarna gjorde en snögubbe tillsammans på gården, den blev super !
Sen var det lunch kvart i 11. Idag åt jag också uppe på droppen, annars äter jag ju på skolan. Jag ska äta där på fredag också eftersom att jag likaså som idag slutar 12. Det är underbart att sluta mitt på dagen.

Nu ska jag se en film och invänta pappa. Först måste jag hitta något att titta på, men det löser vi lätt. Det blir middag hos mormor idag :) Sen en tidig kväll för min del.
För övrigt så ha det snöat sjukt mycket här för att vara i början på oktober. Vi har plogkanter, och det ligger kvar ! Jag är glad.



/ josefin



the day after tomorrow

idag blev det en tidigare morgon än igår, och det var ruskigt jobbigt att stiga upp. Dagen blev som igår, ute och lekte, inne och lite så :) blöjbyte ! Imorgon börjar jag alltså kvart i sex och slutar kvart över 12. Gruvar mig.

Nu kommer min kusin och hmtar mig. Först ska vi en sväng till mormor och sedan ska vi och träna innebandy. Gaah vad jag längtar ! Nu måste jag skynda.

Grattis älskling till att ha blivit moster till ensöt pojk !


/ josefin

i wish i could hold you the way that i want to

jag orkar inte berätta om helgen. Känns bara jobbigt.
Ni kan kolla bilder på min bilddagbok - http://jossiieee.bilddagboken.se/p/main.html

Igår snöade det, och det låg kvar i morse och hela dagen. Jag är lycklig. Skoter och snowboard säsongen är snart här !

Idag började jag halv nio vilket var rätt skönt. Sedan fick jag sluta kring fyra. Jag kan inte påstå att dagen började bra. När jag då skulle cykla upp på droppen så upptäckte jag att bromsarna på min cykel hade frusit ihop och att det var rätt lite luft i däckena. Men det sket jag i, jag hade inte lång tid på mig och var därför tvungen att cykla. Jag satt på och cyklade iväg. När jag var där så började dem med samling och fruktstund. Mys ! Sedan fick jag klä på barnen och gå ut och leka med dem i två timmar. Jag skulle kunna ta hem allihopa och bara gosa med dem! Sen blev det lunch, så jag sprang ner på norsjövallsskolan och åt lunch med amanda. Sen gick jag en runda på skolan och såg vad jag kände igen, vilket var ungefär allt. Tragiskt nog. Sen gick jag upp till droppen igen och spelade lite spel med de äldsta barnen där medan de små sov. Sen var det mellis vid två och sedan ut i snön igen tills klockan slog fyra och jag fick gå hem.
Resten av veckan blir följande..



Nu ska jag lägga mig och se film, jag fryser sjukt mycket. Så jag ska krypa ner under täcket och kura ihop mig i min fåttölj och titta på film. Jag har inte bestämt mig än om vad jag ska se, det får vi se :)

/ josefin



slow

Hello =) det ha varit dålig uppdatering i helgen, men det får inte hjälpas !
Jag kan tyvärr inte skriva nu heller, mitt internet har blivit kaos så det går typ inte göra någonting.

Måste bara säga att ÄNTLIGEN snöar det. Jag trivs bättre än någonsin. Imorgonm börjar min andra praktik vecka. Jag ska vara på dagis ( droppen ). Det ska bli riktigt roligt. JAg börjar halv nio och jobbar troligen till klockan fyra. Imorgon ska jag också berätta mer om helgen och städa.
När jag kom hem idag så hade mamma och pappa hittat några förslag på soffor till mig som jag ska ha i mitt nya tvrum. Jag föll verkligen för en, hoppas det blir den !

Nu ska jag gå innan jag brinner upp, hatar segt internet..

/ josefin

matkalas helg

nu sitter jag här med sofia, emelie och matilda. Vi har nyss ätit tacos och nu sitter vi och myser i soffan, framför bumbibjörnarna.. Idag var jag oå stan som sagt, hittade massor, men som vanligt med min tur finns dt aldrig min storlek. Jag gav upp rätt fort så jag sket i det :)

Ikväll blir det lugn kväll, själv hade jag hoppats på annat ! Nu ska vi springa på ica och köpa n¨t, jag vet inte riktigt vad, men iaf :) VI hörs sen !

/ josefin


hey my trusted friend

jadu, kvällen har troligen spårar utan tvekan. Det kom massor av folk hit till sofia, en del fullare än andra :D men det var trevligt. Vi såg idol och pratade. När de for hem så plockade jag, emelie och sofia direkt fram smörgåstårtan och bullarna emelie kom med. ah, en extra stjärna till emelie forsgren ! Medan vi plockade fram allt gottgott så fick sofia torka spyor och så, inte nice. Men nu är det rent och fint !

Nu sitter vi och ser tv och bara myser, snart ska vi lägga oss i sängen och tagga morgondagen. Hela dagen ska vi spendera på stan och bara slösa mer pengar än någonsin. I like it ! Eller vi får väl se om jag hittar nåonting :) Nu ska jag vara social med mina småflickor :) pusspuss hörs imogon

/ josefin


tired

nu åkte jenny nyss hem. Pajen vi gjorde var hur god som helst, vi hade verkligen lyckats !
NU måste jag pallra mig isäng, måste troligen upp 5 imorgon för att packa. Jag tar bussen direkt till skellefteå imorgon när jag har slutat. Så det är bara att packa och dona. hur som helst har jag inte bstämt om jag stannar till lördag eller söndag, det får vi se. Josefin tar en dag i taget !

Jag och jenny har spanat in skor ikväll, gud vad jag älskar skor ! helt sjukt.. Så jag hoppas på beställning snart ! Nu är det time to bed. Vi kankse hörs imorgon :)

/ josefin

give me a sign

Min dag började underbart. Direkt jag kom till camille fick jag blanda färg och sedan färga. AAh det är så roligt ! Jag börjar ju som sagt halv 9. Sen fick jag lunch halv 12 till 1. Sköönt ! Det sista jag fick göra idag innan klockan slog kvart i tre så satt jag och kammade en flickas hår innan hon skulle klippas.
Imorgon är det min sista dag. Jag sluter kring ett och då ska jag invänta bussen till skellefteå och åka till sofia. Myshelg med älskling. Efterlängtat! Sen kankse emlie också kommer till skellefteå och umgås med oss, skulle vara grymt !

Ikväll kommer iallafall jenny, eller hon kommer snart. Vi ska göra en lyxig äppelpaj och mumsa i oss framför idol ikväll. Precis som de gottigrisar vi är ! But we like it.
Men eftersom att jenny kommer så måste jag också städa rejält innan hon stiger in för min dörr, annrs kommer hon svimma.. Så lika bra att sätta igång :)
Gårdagens favoriter gick vidare ! Rabih och erik !


Nä nu har jag inte tid med detta. Vi hörs sen :)

/ josefin