The way you call my name, in love's embrace

Home sweet home. Mina röda skavsår känns verkligen efter en dag på stan ! Vi for iaf rätt tidigt, pappa skulle på sjukan och hade tid före tio så vi var ju i stan ett tag före de öppnade. Så jag och mamma gjorde bort lite ärenden redan då. Vi gick ned till polisstationen och gjorde mitt id-kort. Har aldrig haft något större behov av det egentligen, men helt plötsligt känns det behövligt. Det var ju egentligen inte tänkt att jag skulle vara med på kort idag, så jag måste nog medge att jag såg ut som en dåre på kortet. men who cares, det är bara jag som ska se det ;)

Sen blev det en trip ut på volvo där vi var ett bra tag. Men till slut for vi tillbaka till stan igen och det blev shopping. Blev lite vardags söta kläder :)

klinning, underbar !


( baksida )


Vanliga bomullstights, inte så tjocka och nitar längst benen.


En söt sommar blus som jag troligen kommer använda med mina vita shorts ( mycke snyggare i verkligeten )


Ännu en blus, sjukt skön och lite sommar vardag. ( mycke snyggare i verkligeten )


Sen så var jag lite vettig och tänkte på att spara lite pengar inför kommande helger med lite festivaler och dylikt. Men i juli kommer lön och då ska det shoppas meeera :)

Det blev en sen middag också, fick väl i mig maten efter 7 , och åt lunch vid 12. Så jag var ganska hungrig vill jag lova. Så nu med mättad mage ska jag kika genom lite saker och ting innan jag ska börja plocka bort och sen såklart se satc.

/ josefin

the time stood still and love was all we knew

Godmorgon :) Det känns nästan som att det endast är jag som är vaken, bortsett från de som jobbar och sliter förstås. Nu´är jag iaf klar och ska snart äta lite frukost innan vi åker till skellefteå.
För mig blir det iaf sömn hela vägen dit, mina ögon känns så tunga att jag vet inte vad.

Nä nu ska jag göra någon nytta, ha en bra dag ♥



/ josefin


i try to make you say you don't want me to

mina ögon har börjat svika mig lite lätt efter en timmas satc. Men just nu är det bara 15 minuter kvar så jag ska se det klart innan jag ska vila några timmar.
imorgon åker jag till stan för lite shopping. Har egentligen inget jag behöver för tillfället, men det är väl alltid roligt att slösa lite pengar på shopping och bara strosa en stund. Underbart :) Sen får vi väl se, man kommer väl alltid hem med något.

nä, ska upp halv sju så det är väl lika bra att få lite nattsömn. Godnatt på er ♥

/ josefin


I get my directions then I'll be on my way

Jag fick en fråga ifall jag skulle flytta till stan, och nej inte första terminen. Jag har alltid varit helt bestämt på att jag skulle flytta det första jag skulle börja gymnasiet men det hela känns faktiskt inte lika aktuellt längre. Sen så när jag alltid varit så inställd på att jag skulle spendera mina tre kommande år i lycksele vill jag först och främst känna att jag trivs i skellefteå och att det är nåt jag vill satsa på. Så jag tänker bo hemma iaf första terminen. Men jag ska redan nu kolla lägenheter :)

Menmen, nu ligger jag iaf nyduschad, nyfikad och helt slut på soffan efter att ha spelat beach i nästan 3 timmar. Det är så ruskigt kul, skulle kunna spela i evigheter. Bara man inte skulle bli så jävla slut :D



Men nu börjadet det åska som bara den, jag vågar inte sitta här längre. Får se om det går över, hoppas på det. Efter 11 brukar det ju vara sex and the city och det vill jag ju inte missa ! :)

/ josefin




might take ages but it's gonna be alright

glömde ju faktiskt berätta att jag kom in på frisör, så till hösten blir jag en liten stadstjej :)



Det är det här som kallas bildkvalité.. Menmen, det känns iaf super, och det känns super kul att jag ska gå i bla jennys, simones, och lindas klass ♥

/ josefin

I'm seeing it all go up in flames

Oj oj oj vilket vackert väääder. Vaknade efter 8 idag, ( jag jag har semester och jag bör sova längre ) men jag såg vädret och var tvunegn att gå ut. Sen så mötte jag mamma nere i trappen som var på väg ut med frukost, så jag tog mig också lite och satte mig på bron.

Sen så gick jag och mamma till grannarna en tväris och sedan la vi oss på en filt/i solstorlarna på gräsmattan. Känns faktiskt som om jag har fått lite färg, kankse inte behöver vara blekare än precis alla iår :)
Jag höll ungefär på stekas sönder så jag gick ner till sjön bara för att känna på vattnet, och det var faktiskt rätt varmt. Sprang upp till garaget och hämtade termometern, fast jag skulle in tvärt så jag la den bara på gräsmattan. När jag kom ut stod termometer på 31 grader :o fast när den hamnade i vattnet sjönk den till 18, men ändå helt okej temp :)

Nu blir det middag och sen får vi se vad som händer. min dator har stått på hela natten och stängde av sig själv nån gång efter 12 idag. Hoppas det inte gör om samma sak nu..




/ josefin

i keep your face up on my wall

såja, då var raggarhulda hemma igen efter lite stress och lite avkoppling. Dagen har iaf varit helt okej, jobbet gick ganska fort. Haha men dagens var nog ändå att daniel kastade upp sin mobil på ett rätt högt tak på fabriken. är han till slut förstod att han inte kunde få ned den själv fick han lov att be traktorn komma och en riktig atlet fick klättra upp från skopan och upp på taket. Hahah, nästan så att jag sitter och hånler i smyg här över hur arg han var på sig själv :D
 
Jaja, nu är iaf dessa 82 timmar jobbade och lönen är på väg. Jag hoppas den kommer inom kort, den behövs..
Sen så startade jag min dator när jag komme hem idag endast för att göra de där inställningarna, ( vad kan klockan varit, halv 5 ? ) och där efter stängde jag av den i hopp om att den skulle vara klar efter 3 timmar. Men det står och går fortfarande så jag får mig inte in på datorn och där av kan jag inte lägga up några bilder heller.

Klippningen blev sådär, sa att hon skulle ta jätte, jätte lite. Men så blev det inte, så nu är jag ganska korthårig igen, men det växer väl ut i guess. Fast jag var sugen på att spara ut det.. på väg hem från kusfors blev det ett stopp i bjur där jag och mamma tog en sväng i solariet. När man jobbar måste man ju få fake sola lite, eler hur ?=)

Nu ska jag mysa framför tv och sen ska jag försöka få min dator att fungera :)

/ josefin


We'll set the stage and let the records play

hemma från jobbet, ny ätit och ny duschat. nu ska jag vidare till frisören !
stress,stress,stress...

/ josefin

You raise me up so I can stand on mountains

Känns faktiskt ganska skönt att vara hemma på vallen igen, och det har jag visserligen varit ett tag. Idag tog jag en sovmorgon på riktigt, sov ända till halv 11 ! Då åt jag bara frukost innan jag gick till sofia. Sen kom helena och jag klippte till henne lite i barret.
Sen blev det en lång bilresa hem. Här hemma var den ganska bra väder så jag tog på mig idrottsskorna och tog en prommenad/joggingtur. Känns att jag inte riktigt är ren i luftrören än, men det känns bättre :) Så det var ganska skönt =)

just nu ligger jag i soffan och ser norska hollywoodfruar med en låda jordgubbar i handen. Fattar ni hur gott det är ? Skulle kunna äta ihjäl mig på riktigt.



/ josefin


I never thought it would come this far

Goddagens :)

idag vaknade jag vid 9 tiden, åt frukost, såg lite tv och sedan for vi ut på en fisketur. Jag är typ glad att vi överlevde, det blåste som stryk och det kändes som om båten skulle tippa av alla vågor. Mamma var livrädd och likaså var jag. Men det bästa av allt , jag vann fisketävlingen mot pappa ! ;)
När vi sen kom tillbaka for jag till sofia och såg nyaste wallandes tillsammans med henne, hennes lillasyster och helena. Den var faktiskt riktigt bra ! ( indrivaren hette den )

Efter en riktigt god middag är jag nu tillbaka hos sofia och vi ska alldeles strax göra oss klara. Det blir troligen lite rajtan tajtan hos oliver ikväll. men precis som igår är jag så sjulkt duktig och är nykter =)
Sen får vi se vad som händer riktigt, hoppas på lite kubb och sånt !



Ha en bra kväll :)
/ josefin


Now I finally learned my lesson

Har inte tid att skriva så mycket, jag skriver när jag är hemma, så det kommer bara bilder ! Söta eller inte, vi bju på oss själva !











Nä vi är inte seriösa, men det ärbara midsommar en gång om året !
nu ska vi se klart filmen vi påbörjade igår, puss och kram :)

/ josefin


worst part is there's no one else to blame

hello :)
vi överraskade sofias mamma lirte och kom med en blomma för att hon fyllt år, så då bjöds det på jordhubbar, glass och grädde.  Underbart !
Nu ska vi bara ta det lugnt och se valantines day och mysa. Dt var ju evigheter sedan vi sågs. Så nu ska jag vara social med henne :)



/ josefin


you're always on my mind

är jätte stressad så jag tar det här riktigt snabbt ! SK ahinna packa också och vi är nu på väg till ammarnäs där vi ska fira midsommar med mina undebara vänner.
Idag var sista dagen på jobbet för i veckan och det har gått super, har dock bränt mig men har faktiskt fått lite brun färg ändå ! Har ju inte varit kallt precis..
Kring tio stod termometern på



puuuuh, i loove this !
Nä jag har verkligen bråttom, jag kanske får låna daotrn av sofia ikväll för lite bättre uppdatering.

puss ♥

/ josefin

there is nothing left to win

jag hänger inte riktigt  med om dagarna, jobbar och kommer hem 20 över 4 / halv 5. Äter middag och gör forthöppningsvis något. Igår tänkte jag faktiskt skriva, men blev väckt i slutet av andra perioden efter att både jag och pappa somnat till halvlek. Efter det vägrade jag starta datorn, gick bara upp och la mig :)

Idag har det varit strålande väder och jvi har varit ute med gräset hela dagen. Eller jag stog en sväng i flisen också, bara matade bräder och plank som blev till flis. Jag har gått runt med shorts och linne och det har varit underbart att känna på sommarvärmen, men trots att jag smörjt in kroppen så har jag naturligtvis bränt mig. Fast det brukar vara rätt ytligt, blir bara röd sen får jag färgen efter att ha varit inne en stund.



När jag kom hem stllde jag mig och gjorde middag, stökade bort och sen blev det raka vägen till ica för att handla med mamma. Nu är jag äntligen hemma så nu ska jag titta på lite fotboll samtidigt som jag klipper andreas och färgar mammas hår. Fullt upp vill säga :)

/ josefin


We'll keep on dancing till he comes

Gókväll :)

Blev en ganska lång dag idag. Vaknade mitt i natten med världens benvärk så jag fick ligga i minst 30 minuter innan värktabletten gjorde susen, och innan jag tagit mig upp ur sängen hade jag legat och rullat runt, runt i över en halv timma. Sen sov jag äntligen som en stock ! Upp 10 i 6, fara på jobbet och göra sitt, och vilket underbart väder det var idag. På två fikat stannade vi ute och solade istället för att gå in, lätt värt =)

När jag kom hem blev det matlagning med pappsi. Där efter gjorde jag något som ha behövs ett tag, efter sprickor och dylikt fick naglarna försvinna helt och hållet. jag klippte dem till och med så korta att det gör ont ! Men men, jag hoppas att dem blir fina när det äntligen växt ut..
Där efter blev det en trip till norsjöfönster igen, fast denna gång inte för arbete som tur var. Pappa skulle fixa nåt så jag tog ett par minuter i solariet.
På väg hem ringde också vår tränare och frågade ifall jag kunde spela imorgon, men pappa bara skakade på huvudet så jag tackade nej. Känns surt, men jag var iaf förståndig ;)

Nu ligger jag hemma på soffan och inväntar argentinas match som börjar på 10 minuter. Så jag skriver sen om jag hinner :) som sagt, min dator startas inte i onödan..

/ josefin


You are the ever-living ghost of what once was

aaaaaaah så skönt att ha tränat :) Äntligen känner man sig inte lika lat. Gick faktiskt bra trots regn och rusk :) Efter träningen frågade vår tränare ifall jag kunde spela på onsdag mot bureå, men den idéen gillade inte mamma. Egentligen borde jag nog vara förståndig och stanna hemma, men jag får se :)

Nu sitter jag nyduschad i soffan och sa se top model innan jag lägger mig till kojs :)
Godnatt på er :)

/ josefin


no one is ever gonna love you more than I do

Jag somnade med ilska igår, jag hade faktiskt inte tänkt sova så tidigt men det bara blev. Jag diskuterade med mamma och pappa om att jag verkligen ville träna idag men de ger sig inte. Det känns som om jag snart kommer gå i taket om jag inte får göra nåt snart, och det enda jag gör är att äta. Känns jätte bra ! nä.

Men över till dagen, steg upp 10 i sex, fikade, duschade och begav mig till jobbet vid 20 över 6. Dagen har gått riktigt fort, många skratt och massor av roligheter. Utan mina arbetskamerater skulle jobber vara förfärligt, tur jag har er :)
idag har bla jag och daniel kört lite teamwork. Den kom fram en groda ur gräset som han fångade. Jag stod för tillfället och trimmade. Jag snodde mig sedan om och såg att han höll i grodan, så jag sprang dit med trimmern och danil kastade grodan medan jag gasade. Hohoho vad det flög grodbitar. och sen kom en till groda, som fick samma öde som den första ! Gud vad elaka vi är :D
Sen så kom erling förbi en sväng med en påse med massa choklad, det är sånna här tillfällen man ångrar godislöftet ! Men jag fick klara mig utan :)

nu har jag iaf övertalat mor och far så jag ska byta om och lira lite boll. men jag får inte springa så det blir mest skott och dylikt idag =)

/ josefin


I wonder how you keep warm

Regnet gör mig bokstavligt talad galen. Jga är less på sitta inne och känna mig lat. Imorgon trotsar jag min förkylning och tränar ! Nu skiter jag i vad mamma säger..



/ josefin

I'm playing it out in my mind

före städningen blev det 5 avstnitt canada's next top model. Kände bara möjligheten att få mysa till fullo och ärligt så vägrade jag vika upp filten som släppa ut värmen för lite lunch.

http://www.aquadilara.com/gr/mc/canadas-next-top-model.jpg

Sen efter att ha nött i ett par timmar tog jag mig ann rummet som verkligen behövdes städas. Kan egentligen inte förstå hur jag kan leva i sånt här, och här ser ni inte ens hela rummet ! Inte alla som bara har en fönsterlampa på golvet bara så där ?



nu är det iaf rent och fint och jag ska faktiskt göra lite sjukgymnastik. Var ett tag sen, och jag får inte slarva med det längre !

/ josefin

He has a heart of stone

Godmorgon :)
Jag har för första gången på flera veckor och månader jag har sovit så här länge. Jag har dock fikat nu på morgonen också men jag tror jag väcktes just efter 11. Gud så skönt ! och missa inget gör jag heller, det regnar ju bara hela tiden. Men idag ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum, det ser ut som ett tredje världskrig där inne =) Men först ska jag ha lite morgonmys i soffan, man ska alltid ta det lugnt på morgon annars blir ju hela dagen förstörd.
Så nu ska jag luta mig tillbaka, skriver sen :)

jag vill på öland igen ( bilden är från 2001 )


/ josefin


I'm tired of walking these streets

blev en kväll med tvtittande, och ja matilda tvingade oss att se det där jävla bröllops skiten. Men nu är det hela över och jag jublar :)
Sen så blev det  glass och monopol ( jag sa ju att vi skulle äta !! ). Sista omgången var det nog bara matilda som var sugen på att spela när hon äntligen, för första gången hade chansen att vinna ;)

Sen så tvärtittade jag lite skor idag, och hittade faktiskt ett par godingar



Menmen, jag är så trött att mina ögon svider. Men först av allt så ska sminket gnuggas bort och tänderna borstas.
Godnatt på er ♥

/ josefin


It's just the fear of wasted time

Nu är begravningen över. Jag kommer sakna dig din glädjespridare. Men efter 93 år i branchen och ha fått vare pigg och fräsch, bott hemma och ha någon att dela allt med så kan man inte mer än vara glad att du fick din önskan igenom. Med ett andra världskrig bakom ryggen och ha blivit historisk på grund av din framgång kan vi inte mer än vara stolt över dig ! Farmor härta och alla dina avkommor samlades idag just för att ge dig en sista hälsning och lämna över dig i Guds händer. Trots att vi så många tårar fällde kunde vi känna din kärlek till oss och den saknad vi redan påbörjat.
Döden är inte slutet, bara början på ett nytt liv, i en helt ny stad. Vi kommer ses igen, men jag hoppas att jag får en stund till här nere tillsammans med mina nära och kära. Sköt om dig, och vänta på oss alla vid grinden Karl-Gustav.



Sen samlades vi alla i församlingshemmet för lite tårta och prat. Skönt att träffa lite släkt osv, dock tråkigare i dessa sammanhang. Menmen, när vi var på väg därifrån så körde vi en sväng ned till hembygdsgården där det var bil och mc träff.



Regn och rusk, jag trodde jag skulle frysa ihjäl ! Eftersom klockan var rätt mycket så var det nästan slut när vi for, och med den turen vi har så hamnade vi mitt i cruisingen när vi var på väg hem. Jag trodde andreas skulle bli skogstokig där ett tag =) heh

Nä nu ska jag byta lite kläder och fara till mattis en sväng få se om vi hittar på nåt roligt ikväll. Men om ni frågar mig, så gissar jag ungefär på att vi kommer sitta framför tv'n och bara äta.... bra josefin, nu när du heller inte tränar !

/ josefin

I would follow you around the world and back again

Morgonpigg och rask.. Nä så var det nog inte ! Vaknade i panik att jag hade sovit för länge, men egentligen så blev det ganska perfekt. Jag ska nu börja göra mig klar inför begravningen och jag vet typ inte ens vad jag ska ha på mig. Menmen, jag får ta smink och hår först, så får vi se  vad jag hittar sen.
Jag var helt säker på att jag skulle platta det idag, men när jag såg vädret så löns det inte så mycket, direkt jag sticker ut skallen kommer det att locka sig.



Vi får se vad som blir, nu ska jag iaf göra någon nytta.

/ josefin

Spend all your time waiting for that second chance

Det blev en myskväll, precis som jag hoppats på, och den blev super ! Jag fick skjuts till finnäs och väl där pratade vi en stund innan vi satt på den nyaste beck som ännu inte kommit på bio. Den var bra ! Vi hann också se prinsessan och grodan eller vad den nu hette ? och den var inte alls så bra som vi alla hade trott. Men jag höll migg sysselsatt ändå, matildas hår lockade så jag gjorde en inbakad =) ( som verkligen syns med min grymma mobilkamera )



Jag ska nu bara kika en sväng innan jag ska sova. Blir en tidig dag imorgon, så jag måste få mig lite sömn.
Godnatt på er ♥

/ josefin

my dream is your reality

Känner verkligen hur dålig uppdatering jag har för tillfället. Men jag är så sjukt trött när jag jobbat =)
Nu är iaf första arbetsveckan bortgjord och det är endast 1 vecka kvar, vet ni hur underbart det känns ? Sen väntar jag bara på lönen som ska spenderas !
Dagen har gått rätt fort faktiskt, lugn och så. När jag kom hem tog jag en dusch och sen blev det middag. Har även hunnit en sväng till norsjö och nu ska jag bara klä om för en filmkväll hos dahlberg med några fina :)

Det lät iaf som om vi skulle se nya wallander, vilket jag själv hoppas på. Fast enligt mig så har wallander inte en chans motför beck =)
Nä, de ska inte behöva vänta på mig så länge, så jag ska ge mig av. Ha en bra kväll :)



/ josefin


we can do this once again

När jag lix höll på så klippte jag mamma också, hon blev jätte fin :) Nu ligger jag med en tekopp och ser lite fotboll. Som jag kanske inte berättat så har min dator fått tuppjuck, den stänger inte av sig och den går bara segt. Så då vet vi varför det blir så lite bilder, startar den inte ens ! Pappa ska kolla genom den i helgen så jag håller mina tummar och tår att han ska få den i skick igen.

Aja, nu ska jag kika vidare på skor och kläder som ska beställas när lönen kommer. Egentligen drygar jag bara ut tiden eftersom att mamma just nu renbäddar min säng, jag kommer visst sova gott inatt !
Nä men, ha en bra kväll och sov gott ♥

/ josefin


it´s you time to shine

sa jag powernap igår ? Njaa, jag somnade 10 över 6 och vaknade upp med pappas hjälp vid 9, borstade gaddarna och la mig sedan och sov till sju i morse. Tokig brud !
Dagen har iaf gått riktigt fort faktiskt, trots krångliga gräsklippare och massa krattning. Med hörselkåporna över öronen med p3 och massa fotboll så underlättar det faktiskt. Vädret idag har heller inte varit så tokigt, mumsmums :) synd bara att man inte får ligga och tokpressa =)

Nu har jag nyss klippt mormor en sväng och ska nu försöka ta det lugnt en stund och hoppas på lite fotboll och mys. Argentina-sydkorea matchen idag var ju sjuuk, sprang ungefär runt och ville verkligen se metchen med ögon istället för öron. Men men, örongodis va det iaf !



/ josefin


True as a clear sky, ain't that enough

Om jag är levande nu vill jag verkligen känna hur det känns att vara död. Jag är så jävla less på allt krattande och allt mekaniskt som bara ska krångla. Halva peeioden har inte ens gått och jag längtar sjukt mycket tills den är över.
Jaja, som ni kanske fattat så har allt vi hållt på med idag inte funkat, eller periodvis funkat ( det vill säga kanske 2 minuter innan det slutat igen ) och sånt tål jag inte !!!! usch...



Som tur är gjorde mormor min dag. När jag kom hem så mötte jag mamma på gården som också precis kom hem från jobbet. Överraskande sa hon att maten redan var klar och att jag skulle få palt, mormors palt ! Hon hade alltså gjort kroppkakor till alla förutom 4 enskilda paltar till mig bara för att jag tycker bättre om det. Är hon inte underbar ? Nu ska jag ha det som matlåda resten av veckan ;)

Nu ska jag ta en powernap i hopp om att vakna till glada miner =)
/ josefin


what the hell is going on in the industry

Myskväll ikväll, la mig i soffan i väntan på att brasilien och nordkorea skulle börja spela med en varm oboykopp med vispad grädde i.



Men just innan start så kom bror hem och självklart ville han ju dra en ragg :) Så vi körde ned till norsjö och hälsade på grahn där han, filip och viktor stog och skruvade hejdlöst i bilen.
Nu ligger jag efter i schemat, måste sova så jag tar mig upp imorgon bitti. Halv långa dagar när jag  börjar 06.48 och slutar dagen 16.00. Men lönen är min livstörst ! Snart helg, snart får man slappna av på riktigt.
Godnatt, sovgott ♥

/ josefin

I could really use a wish right now

Sweeet home alabama ! Den har dagen har gått betydligt fortare än gårdagen. Kanske beroende på att vi inte behövs städa lika mycket ? Vi har faktiskt fått gjort nåt helt annat ! Typ stapla 12094392000 st tunga plank och jag lovar att det känns i ryggen nu ikväll. Men duktiga var vi och tjusigt blev det :)

utan denna städmaskin hade vi nog aldrig blivit klar igår =)

Men bortsett från allt jobb så har nåt riktigt roligt hänt idag. Min kära bror har tagit körkortet ! Grattis ♥



/ josefin


i know that you were meant to be

Godmorgon :)

Första dagen på jobbet var faktiskt helt okej, fast det var nog mina arbetskamrater som gjorde min dag ;) Vi fick mest städa, plocka skrot, skotta spån och det bärsta av allt köra en typ städmaskin. ( Den ska ni få se sen ) När jag kom hem var jag så sjukt trött att jag visste varken ut eller in så jag la mig och skulle se tv. Jag somnade vid halv sex och vaknade just före nio. Då hann sofia ringa 10 minuter innan jag somnade igen och blev väckt nu. Blev en ganska lång natt va? :)

Nu ska jag äta min frukost innan tåget går 20 över 6. Börjar 10 i 7 varje dag (Y)
Ha en bra dag ♥

/ josefin


you got everything I need and more

Ångrade mig helt och hållet angående tvtittandet. La mig i sängen i 3 minuter och insåg redan då att sömnen var nära. Så jag ska borsta gaddarna nu och sen får mina ögonlock svika bäst de vill.

2009


Godnatt och håll tummarna för mig på första dagen på jobbet :)

/ josefin

i'm looking at you

Shit vilken lång dag. Ställde väckaren på 9 bara för att jag skulle få mig i säng i tid ikväll, börjar ju jobba imorgon så jag vill gärna få mig upp !
Det blev af inte så mycket gjort idag, jag väckte pojkarna vid 11 så då blev det lite frulle/lunch och sen rastade vi båten en sväng. Hur skönt som helst, var dock inte strålande sol men ändå så härligt väder :)



Sen blev det väl inte nåt mer, eller jag fick trycka i mig min middag halv tre och sen for vi till norsjö för att elias skulle spela match klockan 5. Den slutade 2-2 =) Nu är jag äntligen hemma, trött som jag vet inte vad så jag ska ta mig en frukt och lägga mig framför tvn och njuta av den sista lediga dagen !

/ josefin

My eyes are open wide until the morning light

Godmorgon :)

var jätte kul och trevligt igår, de måste vi göra om :) Elias och erik hade ingenstans att sova, så dem ligger just nu i rummet bredvid och sussar. TRåkmörtar som bara sover bort det underbara vädret, funderar på att väcka dem hoho.
Jag vet inte riktigt vad som hände i morse men jag vaknade och var jättte sugen på beach. Så jag hoppas någon i närheten har en boll och är sugen på spela.

http://www.jonkopingsidrotten.se/admin/wp-content/uploads/2009/04/beachvolley.jpg

Nä jag är hungrig, måste få i mig lite frukost :)

/ josefin

I ain't never seen an ass like that















































Källan




















presenter




Ni ser ju bara, bilderna talar för sig själv. Lycka är allt jag har att säga, och tack för de här tre åren allihopa. Ni är helt fantastiska och jag önskar er all lycka i världen. Jag hoppas vi ses igen !

Men gårkvällen var inte sista natten med gängen ändå, ikväll är det fest och vi ska ha så roligt vi kan. Så nu ska jag göra mig klar så de slipper vänta, ha en bra kväll ♥

/ josefin







with the flag on top

Jag mår så jääävla bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kom precis hem från källan efter en unerbar kväll med mina nior. Det kommer bilder osv om någon timma, för just nu väntar lite sömn. Efter 3,5 timmas sömn måste jag medge att jag inte alls är så pigg :)

Skriver om en stund :)

/ joaefin


Refuse to be forgotten

shit, jag vaknade nyss.. Min dag beskrivs med bilder idag !













what a wonderful day, och tack 9c för ännu ett underbart minne !
Jag har som jag sa nyvaknat och ska bara göra mig klar för sängen. helt sjukt hur trött man kan vara ! Men det blir ändå en tidig morgon, så det är nog lika bra att sova. Kamerorna är laddade och lika så är jag, det känns helt makalöst att få lämna norsjö skola ! Bara för att jag säger så där kan jag inte lova att jag lämnar skolan med ett leende, imorgon kommer det samlas blog, svett och tårar. usch vad jag kommer sakna alla !

Nu ska jag tillbaka till sängen, men först borsta gaddarna och medicinen ska få glida ner.
Godnatt ♥

/ josefin


i'm waiting for a miracle

Jag kommer skriva lite senare ikväll, har massor att göra ! och ni ska få höra om min mega underbara dag !!!

/ josefin

they'll know that someone cares

Godmorgon :) 

Jag hinner inte skriva så mycket har lite bråttom, så vi tar det snappt och enkelt ! Har ganska mycket att packa, vi ska idag såela upp vårshowen för hela skolan. Jag hoppas det kommer gå bra ! Sen så efter det är det norsjö runt som gäller, och där har jag ju också lite att ta med.
Så bäst att packa, för duscha ska jag också hinna göra. Men just nu ligger jag i soffan och ser på sunes sommar, är den inte underbar ? Men det blir inte långvarit.
Håll tummarna för mig idag :)

/ josefin


Soon I'll disappear, But I'll make my mark

Prövade lite olika frisyrer och har fortfarande inte bestämt mig för någon. Det är så svårt ! Men egentligen känner jag att jag inte behöver lägga någon större omtanke till frisyren när vi ändå ska kramas och den kommer förstöras.

Jag har tagit en sväng med mina ögonbryn ikväll också, skönt att ha gjort bort det. och sen blev det lite nagg på topparna och sen hårinpackning + massage. Har nyss duschat och ska nu ta min medicin och sedan lägga mig. Kommer sova i brors säng inatt för att få se lite tv innan jag somnar, börjar bli halvless min sovarlista på telefonen måste jag erkänna !
Och inte nog med detta, jag har fixat min outfit för morgondagens utklädningstävling. Får ser hur den blir, känner mig inte så noga men det duger. Måste ju bara berätta att min klass vann förra årets klädestävling, och då var vi minsann snygga :D
Vi springer ju norjsö runt imorgon och så söt som min klass är så får jag springa kortaste sträckan. För mamma får jag inte springa alls, och inte för läkaren heller. Men jag vill ju vara med och vinna guldet iår !

sommaren närmar sig med bestämda kliv


Godnatt på er ♥

/ josefin

Twisted the knife and opened your eyes

Åh vad skönt att pappa är hemma :) Så idag får vi pappas underbara köttfärssås och spagetti :) Dagen har varit ganska skön, började med två timmars slöjd som där efter följdes av lite städning. Så nu är mina skåp kliniska och alla mappar och böcker är slängda. Vet ni hur skönt det här känns ? SÅ SJUKT UNDERBART ! och inga nycklar har jag kvar heller.

Sen har jag ungefär spenderat resten av dagen runt borden med en penna i handen. När man går på norsjöskolan och går ut nian får man ta med sig nåt at fästa band på som folk sedan får skriva på. Jag tänker itne läsa mina egna förrän jag lämnar skolan men läste istället delar av jennys idag, och som väntat började jag gråta. it´s so beautiful !

Nu ska jag börja titta på några frisyrer som jag förhoppningsvis ska kunna göra i mitt egna hår på fredag :)


/ josefin



where is the love

Goodmornin' !
Efter allt inhalerande igår har jag faktiskt kunna sova rätt bra inatt ! aaah vad jag är nöjd :) Det ser halv burrigt ut ute, hade hoppats på blå himmel och solsken idag men icket :) Hoppas det finns på fredagmorgon iaf !
Idag ska vi städa ur alla skåp de vill säga de stora skopen nere i c-koppen och det mindre vid klassrummet. Oroar mig lite för det, fyfan va grejer jag ändå har där.

( googlebild )


Men det ska bli skönt att få bort allt, skolavslutningen närmar sig med stora steg :D Ett litet minus är dock att mina nycklar ligger på medan där vi kommer spela upp vårshowen, vet inte ens om jag kommer få i dem på förmiddagen men annars får lärarna göra mig en tjänst :)

Nä nu är min frukost slut, så jag ska börja göra mig klar och packa osv. Pappa kankse kommer hem ikväll, saknar dig ♥

Ha en bra dag :)

/ josefin


i hope each road leads you where you want to go

Ikväll blev det musikbyte på telefonen. Kan vara skönt med lite variation ! Är dock inte klar, men måste sluta nu. Medicin och sängen väntar på mig, så det är väl bäst att göra det viktigaste först av allt =)
Fick ny medicin idag, så nu tar jag 4 piller till varje dag.

Nä isäng nu, har masssor att göra imorgon :)
Ni kan få en myslåt.



Godnatt ♥

/ josefin

You're saying me that I'm good for you but I'm not sure

Jag ska aldrig mer underskatta '' morgonmys i klassrummet ''. När vi kom upp på lektion 10 över 8 så stog tre tårtor på bänkarna som våra lärare så snällt hade bakat igår kväll, inte nog med det, dem va huur goda som helst!



medan vi fikade fick vi också svara på lite frågor om några i klassen, lite giss och kluringar. Faktiskt rätt roligt ! Hela dagen var egentligen lite av en tävling mellan killarna och tjejerna. Alla killar har alltid sagt under dessa tre år att de är dem som är bäst och att vi ynkliga tjejer inte har en chans, men idag blev det andra bullar ;)

Sen gick vi ned till noretplan där det blev brännbollstävling,







och så klart vann ju tjejerna ;)

Sen var det bara att plocka ihop alla grejer för en lite prommis ned till badstranden där lunch väntade. Det blev kycklingsallad som var så underbart god, shit pommes !
Sen tillbaka till lite tävlingar och bad för de som ville.

sweeeet










och det viktigaste av allt, dagens resultat. Sorry boys, ni har inte en chans ;)



Kvart över 2 hade jag tid hos läkarn, så som tur är hann jag tillbaka i tid, men det var på håret. Så jag tog typ febern, sänka och massa sånt. Jag hade lite feber, men de andra var okej :)
Sen fick jag sitta och inhalera 2 olika mediciner i tre omgångar i denna inhalator. Ärligt så höll jag på somna flera gånger, fick sitta där i 55 minuter. Måste nog vara det drygaste jag gjort, och ska troligtvis tillbaka för ännu en omgång.



Efter det tog jag en sväng i massagestolen och några minuters sömn innan mamma slutade jobba. Väl hemma la jag mig bara i soffan och sov 1,5 timma till. Roligtjej va ?
Nä nu ska jag vara social med mamma och få i mig nåt varmt :)

/ josefin

So many places where I could go to

Godmorgon :)
Har nyss duschat och sitter nu i morgonrock, tjocksockar och en handduk i håret. Så här sulle jag vilja se ut hela dagen ! Men det är väl bara att klä sig och fara på skolan. Har under natten också hostat av ett revben typ. Kan knappt sträcka på mig , jag kan inte räcka upp vänterhanden och det gör ont när jag andas. Då kan ni ju bara gissa ur skönt det är när jag hostar..

Vi har klassens dag idag, så dagen kommer börja med mys i klassrummet. vad nu det kan vara ? Sen ska vi ner på noretplan där det blir lite tävlingar, lek och spel. Kommer dock inte kunna va med på nåt springtjosan så det känns ju..superkul.. Sen vet jag att vi ska en sväng på stranden. Nä nu kommer bussen om 15 minuter,
ha en bra dag ♥

/ josefin


This broken road is trying to tear me down

Det blir halvsena kvällar just nu. Kom hem för en stund sen och har nyss fått i mig lite middag, det var efterlängtat vill jag lova ! Eller middag vet jag inte, det blev ett ägg och llite fil ?
Mamma kom iaf nyss hem från stan efter att ha varit och hälsat på pappa på lassa, och med hem hade hon jätte fina armband. Tack !!

Vi hade också genrep idag ( vårshowen ) och det gick oväntat bra. Lite roligt var det ju att moud olofsson kom in i salen och såg halva showen.



Orkar inte ens starta min dator, svill egentligen bara krypa isäng. Så nu ska jag fixa lite inför morgondagen sen ska jag krypa ihop.

Godnatt ♥

/ josefin


When all hope is gone, you carry on

Godmorgon.

ja jag lever men har varken haft tid eller lust att skriva. behövde ett litet uppehåll, men jag ska försöka orka skriva.
Jag hämtade iaf min klänning igår och nu sitter den perfekt ! Så nu har jag iaf allt, nu fattas bara en skolavslutning som snart är här. Den här veckan har jag länge längtat efter och nu är det nära.
Jag snoozade 30 minuter idag, ganska skönt vill jag lova men det blir halv stressigt istället. Så jag ska försöka äta upp frukosten och göra mig klar.

Tack för tiden med dig, du var världens charmtroll och visste verkligen hur man fick små barn att le och må bra.
Rest in peace

/ josefin


We will be Your hope and joy

Det här är det värsta jag varit med om, nu förstår jag verkligen hur ni som inte kan sova på kvällarna känner er. Jag la mig alltså vid tolv och är fortfarande vaken, Hostan håller mig vaken och ska jag vara ärlig har jag aldrig varit med om nåt liknande.
Har aldrig hostat så här mycket och haft så sjukt ont i halsen som jag har nu. Men jag får helt enkelt skylla mig själv när jag tränar så mycket som jag gör trots att jag är sjuk och krasslig.

Ska upp halv sju iaf, insåg att jag kankse behöver mer än 40 minuter på mig när jag ska packa, duscha, äta och morgonmys är ett måste annars blir dagen förstörd :) Hatar stressiga mornar !
Så jag funderar på att ge sömnen en sista chans i hopp om att jag sover iaf 2 timmar, resten kan jag och helena ta igen när vi är framme ;D

om int annat få ja se ut så här imorgonkväll ;)

http://1.bp.blogspot.com/_41CBaYqE2ME/SL90tt3VzpI/AAAAAAAAAFQ/yAkvSvPXoOM/s400/tr%C3%B6tt.png
om jag inte kommer göra det iaf ;D

/ josefin

You draw so many lines in the sand

Tog en liten sväng runt stan med isak, joel och bror nyss. Nu är jag imonerad av mig själv, jag har kommit ihåg medicinen utan mammas hjälp,duktigt duktigt :) och nu ska jag bara starta spotify, sätta på väckarklockan på 06.45 och sedan låta ögonlocken göra sitt.

Godnatt ♥

/ josefin

it's not my scene

Aaaah vad fina alla var på balen !
Har lånat en bild av rebecka oskarsson, har inte lagt in några bilder själv. Tog typ heller inga, det var så sjukt kallt så jag försökte hålla händerna i fickorna..


och extra fina var helena och fride

Jag har precis duschat för att få lite värme i kroppen, ligger nu och myser under ett täcke och bredvid har jag josefine och bror. Det blir bara en liten stund så ska jag lägga mig och sova, är trött och ska upp före tuppen imorgon.

Hoppas ni har en bra kväll, själv ska jag nu ta mig en varm oboy och fortsätta mysa.

/ josefin

hinn int

Godmorgon :) forsov mig ju gaaanskas mycket. Mamma väckte mig nyss och min buss går om 10 minuter. Så jag tror jag måste göra lite annat.
Jag tar bussen kvart över två till lse idag för att se balen, åh vad jag kommer grina !
Ha en bra dag ♥

/ josefin


I'll go slow, wanna remember every moment

kom nyss på att jag hade en bilduppgift till imorgon, ganska great. Är inte ens halvvägs klar. Vi skit i de och skiter i betyget, för nu är jag less och vill inte ens tänka på att jag får mina slutbetyg på fredag. Så i hopp om att jag iaf packat ner lite av det jag behöver med mig kan jag sova en stund innan jag ska upp igen.

inte färdig, men en bit på väg.



godnatt ♥

/ josefin

Thirty thousand miles of shadow

Det blir rätt sena kvällar och lite bloggande för mig just nu. Har haft två lektioner idag, idortt och hk. Inte nog med det, sista till och med ! ni fattar inte hur skönt det där kändes att säga.
Sen har vi tagit alla saker till medan och börjat träna in vårshowen. Känns nu att vi skulle börjat lite tidigare, men vi får ligga i hårdträning :) Det går ju trots allt frammåt.



Sen gick jag och mötte upp mamma på ica när jag fick tag i min middag+ lite youhurt, muuums


Sen tog jag bussen halv 6 till bjur for att sola solarium och bara ta det lugnt. Hann också med en lång dusch och en sväng upp på kontoret. Uttråkande, men skönt :)
(igår)





på tal om det, jag måste ta min medicin. Kom faktiskt ihåg den i morse :) Sen så måste jag packa inför helgen, så det är bäst att börja så jag inte glömmer allt.

/ josefin

I wish I could touch you once more

halv långa dagar för min del just nu. Går skola, har vårshowsmöte och träning. Mötet tog dock bara en timma idag, såå jag följde jenny hem en stund. Vi åt middag och sedan låg i bara i sängen för en liten pratstund och lyssna på musik. Efter det blev det fotbollsträning. Gick ganska bra trots min rejäla förkylning.
Eftersom att ingen hade tränig efter oss idag så drog vi över lite, spelade nästan 2 timmars pass. SKÖNT !
Beachplanerna är nästan just ovanför vår tränigsplan, så både jag och jenny blev sugna på att lira lite. Vi såg att det var massa folk där så vi gick bara upp och hoppade in. Där blev jag spelandes i över 1 timma. Tre timmars pass en onsdagskväll är inte helt fel ?

Angående dagen fick jag slippa lite lektion. Var tvungen fara på sjukan och kolla upp mig litegrann. Vaknar om nätterna att jag inte får luft osv. och det visade sig vara mina slemmhinnor i halsen som svullit pga av träning och allergier. Så pappa fick en order om att köra om på apoteket och hämta ut mediciner för 900 kr. Nice med 3 inhalatorer och massa piller. Hur ska jag komma ihåg att ta dem ?! Men nu kan jag ju iaf träna, ska dock ta det lugnt i veckan i hopp om att vara fit for fight nästa vecka :)



nu blire sängen. Godnatt ♥

/ josefin


Tonight I'm reaching out to the stars

Godmorgon :)

Har precis fått i mig frukosten och ska strax göra mig klar. Känner mig som världens zoombie idag. Har skallebang i sinne och kan knappt andas. Så jag ska nog till sjukan under dagen och inhalera, känns som om jag ska kvävas ungefär.

Menmen, nu ska jag göra mig klar och se vad dagen har att bjuda på.
ha en bra dag ♥

/ josefin


See how we used to be a team

har varit fullt upp idag. Forsov mig först och främst i morse, hann med nöd och näppe till bussen ( tog den andra ) och kom nästan precis till lektionens början. Dagen har också varit underbar i detta vackra väder, den har bestått av massa solning. Känns som om jag redan tagit sommarlov faktiskt, orkar inte kämpa med skolan längre !
Efter skolan var det som vanligt vårshowsmöte, och sen tog jag 25 över 5 bussen hem, åt och sen tillbaka till norsjö. Hade dock med mig min examensklänning som jag lämnade hos en sömmerska. Måste sy in den för att den ska sitta som ett smeck.
Efter det sprang jag ner till beackplanerna där det spelades beach i 2 timmar. UNDERBART !!



Så här på kvällskvisten blev det lite kallt, så vi körde upp till rännarn där killarna hade fotbollsmatch. Hann bara se några minuter, men dem vann iaf med 2-0 :)
Nu ska jag ta mig en riktigt varm dusch innan jag lägger mig och kurar.

we was living out our dream, ohh
You used to be my rider
I was your provider
Now we separated in two
Oh and we was burnin up the block

Godnatt ♥

/ josefin