face down in the dirt

veckans låt



men även acoustic


Nu är jag äntligen hemma på vallen igen. Är riktigt trött så jag gissar på en tidig kväll ikväll. Själv skulle jag vilja ha helg några dagar till !

Nu ska jag försöka ta mig till väskan som ska packas upp !

/ josefin

i'm over the stars when you touche me

Gårkvällen var underbar ! Kunde varit lite varmare utomhus, och helgen hade varit den bästa på länge ! Tog det lugnt igår, motför fredag iaf ? :D

Jag hoppas någon tog bilder igår, för det gjorde inte jag. Men det finns iaf några sedan fredag som kommer visas senare =)

Jag kom nyss hem från dollar, var och köpte nå mått grejs åt mamma och lite sådant. Dock blir det ingen bakismat idag på frasses, men nudlar och hamburgerkött sitter väl inte helt fel måste jag nog säga :)

Jag hoppas ni hade det trevligt igår !

/ josefin

it's payback track

Kom precis från ica och frasses. Det blev bakismat på frasses idag, gott var det !

Nu ska vi ta det lugnt innan vi ska göra oss klara inför kvällen, har bestämt mig för att ta det lugnare ikväll ! 

Det kommer bli hur kul som helst ikväll, jag är taggad igen ! :D:D

( För er som inte vet, så är det duvan i lycksele i helgen )

/ josefin

Ha det bra alla vaginor, vi ses i dimman / andreas !



i can't explain this feeling

hittade andreas överförningskabel ! Dock har jag inte så många bilder från gårdagen, och med än hälften ska nog inte publiceras för omvärlden. haha ! Bra bilder står helena för. Men de får hon skicka när jag är hemma på vallen igen :)


Sofia var en riktig snygging igår !

/ josefin


i just gonna take a minute and let it run

Gårdagen blev lyckad ! Eller iaf för de flesta ! Vi började här till maten och gjorde oss klara när sofia och fride var här. Sen fick vi skjuts till frida där det senare stod härliga till ! Blev till slut alldeles för mycket folk så de knappt gick sno sig om :) Men det var iaf sjukt roligt där !
Sen blev det väl inte allt för lyckat för min del, tur ja ha mina goingar som ba skratt ;)

Nu ska jag ta mig nå mat och hoppas på att andreas och oliver snart vaknar. Känns så ensamt att sitta själv ! Så folkkär som jag är =) Nä , nu måste jag göra nåt åt min skrikande mage, hoppas ni alla andra hade en trevlig gårkväll och natt !

När jag är kommer det också vara rätt snålt med bilder, de få bilder som finns är på skotrar och dylikt så =)

/ josefin

the days when i was young

Äntligen framm i lycksele ! Bussresan var väl inte allt för lugn med elin gustavsson bakom sig. Tjatter ong ;) !
Nu har jag precis packat upp och själv hoppas jag på att det snart blir middag, jag är riktigt hungrig ! :)

ni får höra av mig senare. Har massor att göra ! :)

/ josefin

party, party like a rockstar !

God morgon :)

tog mig just lite fika och sitter nu och ser paradise. Matilda, till din fråga.. Det går på tv400 :)
Känns ändå som en ganska lugn morgon idag, börjar med matte, bild idrott ( bad ) och sedan språk. Så det känns ändå som om jag kommer överleva ! :D

Idag tar jag jag kvart över tvåan till lycksele och kommer fram före halv fyra nån gång. Tur att jag får sällskap av sofia och oliver i bussen :) nu är det äntligen fredag och jag är super taggad :) Kommer bli jätte kul att träffa alla igen and have a good time.

Nu måste jag göra mig klar och packa det sista. Dock har mamma tagit min väska till jobbet så att jag ska slippa bara så mycket med min onda rygg, och det tackar jag för ! Jga slipper ju gå några meter tioll busstationen också ^^, Ibland tröningen min lathet fram !

Det kommer garanterat ett inlägg när jag kommit fram till bror :) ha en bra dag !

/ josefin


can't walk away

springet runt som ett tok och packar. Känns som om jag har borta varje detalj och pryl. Men jag hoppas att ingenting fattas imorgon när jag ska fara :)

Nu ska jag iaf göra klart det sista ocgh lyssna spellistans slut, sen blir det sängen och läxor som får den sista tiden av denna torsdagskväll. Sköönt med fredag imorgon ! Dagen är kommen :)

Godnatt !

/  josefin


i know you have to go, 'cus you have things to do

stress,stress opch ännu mera stress !

Kom hem vid kvart över 6, ställde mig och lagade mat inöfr morgondagen, och även lite för ikväll. Blev precis klar, och det känns som om jag har sjukt mycket att göra ikväll !

Dagen började iaf inte så bra, var helt inställd på innebandy ( som erik sa till mig igår ) men icket. Vi hade handboll, vilket också var riktigt roligt :) sen hk, där vi hade lite genomgång och sedan gjorde vi rulltårta =)
Spenderade min lediga tid efter skolan på pizzan tillsammans med julia, linnea, elin, jennifer och jenny. Eftersom att jag och jenny hade träning om bara en stund så åt vi inte, utan var bara sociala :)
Sen fotboll och nu sitter jag här.
Men inte länge till. För nu ska jag packa, städa och göra allt i ordning för morgondagen. JAG ÄR TAGGAD :D

grattis sötnos !...


..till att ha tagit skoterkortet :)

/ josefin


i´m still counting

god morgon !

just nu ligger jag i soffa, äter frukost och ser på det amerikanska paradise hotel. Har idrott första lektionen idag, vilket känns riktigt bra. Slippa göra sig klar osv. Då kan man ligga i soffan 10 minuter längre ! Sen idag börjar jag alltså om med hk, ( istället för musik ). Underbart , jag hatar musik ! Kankse beroende på att jag är sjukt omusikalisk =)

Nä nu ska jag njuta av de sista minuterna i soffan, och sen äre väl ba å stig upp :)

Ha en bra dag :) !

/ josefin


Take this final piece of advice and get yourself together

just sett 5 avsnitt av paradise. Har rent inte haft tid förns nu, och jag måste säga att det kankse var ett smart drag av tjejerna att rösta ut cimon. Men han var ju stjärnan i huset ! Kan nästan sätta att skulle inte tjejerna valt hade simon och greta varit de vinnande paret !

Jag har även hunnit med att göra ordning inför morgondagens matlagning och även hunnit med lite läxa mellan varven. Trots detta så känner jag mig sjukt lat som suttit hela dagen och inte tränat. Men som tur är så har vi ju fotboll imorgon efter skolan, sen har vi även innebandy på idrotten. Det kommer bli skönt :)

Nåt gammalt kan jag bju på


och hälsa att payback is a bitch little girl. Dax för dig att lära dig nåt !

/ josefin

i can see your halo

har legat på latsidan ikväll. Skönt att slappna av då och då. Nu ska jag ta igen det jag missat i paradise hotel dessa veckor !

/ josefin

you're taking all of my energy

skönt att vara hemma från en förfärlig dag. Humöret har varit på botten och massor av jobba lektioner. Nu vill jag verkligen ha helg.
elevens val idag gjorde jag en broccoligratäng, och en av de andra grupper gjorde någon rotfruktsgratäng och den sista gjorde veg lasagne. ( om ni itne minns så håller vi på med vegetariska rätter ) Det var iaf super gott, men jag skulle aldrig någonsin klara mig utan det animalsika :)



Sen så hade vi so förhör osv idag, och fick veta att vi har so prov nästa vecka. Känns inte lockande över huvud taget..

Här är det också världens snöstorm. När jag kom hem idag och klev in på gården räckte snön upp till knäna på mig. Helt sjukt :) Snön får hellre komma i ammarnäs ! :)

Just nu ligger jag i soffan och ska bara ta det lugnt innan midden är serverad, det blev ju ingen innebandy träning idag =(



/ josefin


tonight i'm a fighter

godmorgon !

När jag vaknade i morse snoozadejag en stund. Men jag insåg rätt fort att jag skulle försova mig ifall jag inte slet mig upp. Så jag tog på mig morgonrocken och gick ner. Jag slog på tvn, men helt plötsligt blev det stgrömavbrott och hela norsjövallen blev svart.  Tur pappas bärbara stod bra till hands !

Jag tog mig just lite frukost, och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig klar så jag inte missar bussen. Kändes inte så roligt att dagen börjar med 50 minuters matte som sedan följs av 70 minuters no..



ibland saknar jag sommar värmen, och bror förstås ! ♥

Ha en bra dag !

/ josefin


keeping me from seeing the real thing

jag ligger just nu och ser när aik krossa färjestad :) Men nu ska jag stiga upp och göra min sjukgymnastik ( rörelsegrejs i ryggrad/kotor ) sen ska jag läsa genom läxorna sist men inte minst, så ska jag ligga och hoppas på att john kommer och hälsar på mig tidigt ikväll.


föresten ska ni få en titt på linnet jag köpte sist jag var i stan. Det hade jag helt glömt bort !



Typ lugnt, men ändå lite mer än bara vardag. Super skön och snygg. Mums !

/ josefin

from the deepest part in my heart ♥

9 mounth without you.
How could this be 
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold
You'll always be a part of me, wherever you are



en jätte gammal bild på dig josefine. Men du är lika vacker i alla fall.

Our good memories will always remain in my head and heart.

/ josefin

they look beautiful, and so do you

Kom precis hem från en två timmars fotbollsträning. Den var rätt jobbig, men riktigt rolig faktiskt ! :) Efter att ha spelat i 30 minuter avskutades träningen med 70 sit ups och 20-30 armhävningar. ( inte´så mycket, men när man har tränat i två timmar liter det på i kroppen vill jag lova ! )

Dagen kunde ha varit bättre, hade nationella test i både matte och svenska. Sjöälv tycker jag matten var rätt svår eftersom att det var 21 tal på 30 minuter ? jasi, jag bryr mig int riktigt om det där. No resultatet gjorde iaf min skoldag ! :)

Just fått i mig lite pannkaka vilket var sjukt gott. Mamma hade även sin lediga dag idag, vilkt resulterar att det luktar ny bakta bullar här inne ! :)

/ josefin


my dream is to fly

godmorgon !

bussen kommer snart och jag är riktigt trött. Blev en väntad mjukisdag idag för ovanlighetens skull !

ha en bra dag :)

/ josefin


You said nothing felt as good as when you gazed into my eyes

dagen har varit underbar ! Ingen press under lektionerna och det var bara en sån där dag som man alltid vill ha !
Skoldagen var alltså lugn, även träning efter. Sen duschade jag och jenny i närmare 80 minuter. Sendan tog vi oss lite fika och gick en dörr till höger för att se hockey. Norsjö mötte medle, och tyävrr så förlorade norsjö.

Sen när jag kom hem blev jag glatt överraskad !
Pappa kom fram och gav mig en sprillans ny k810i. ( jag är hel nöjd med den och ville därför ha en ny när den gick sönder ) Vem är bäst om inte min pappa ?

http://myhaven.files.wordpress.com/2008/05/sony-ericsson-k810i-camera-phone.jpg

Dock fick vi tre läxor idag som jag hade tänkt göra bort nu ikväll. Eller iaf börja på. Kommer bli en rätt tuff vecka framöver villjag lova !

/ josefin

I was so wrong for so long, Only tryin' to please myself

tung morgon !
Trodde inte det vsar sant när väckaren ringde, det kändes som om ajg hade sovit max en timma ! jaja, bara att pallra sig till skolan.. Måndagar brukar ju trots allt inte vara så jobbiga. Idrott, 1,5 timmas lunch, mentors osv. Skönt med andra ord :)

Nu ska jag göra mig klar, göra ordning en macka så jag får i mig något innan fotbollen och sen lär väl bussen vara här.

God morgon föresten, och ha en fortdsatt bra dag !

/ josefin


The mountains are white and the ocean is blue.

när jag hade på börjat min dagliga fruksallad nu ikv så kom mamma och pappa på att vi skulle fara till mormor en tväris och hälsa på. Så jag gjorde den klar och ställde den i kylen..


http://4.bp.blogspot.com/_I2sHrBkuRHM/R0bIE0q4cdI/AAAAAAAAAWw/5p6q6j599Eg/s400/apple.jpghttp://d10245664.u71.surftown.se/images/banan.jpghttp://www.naturesflavors.com/images/mandarin_lg.jpg

Väl hos mormor så bjöd hon på glass och fruktcoctail. Var inte så sugen eftersom jag visste vad som väntade hemma i kylen !

Nu ska jag ta mig en lång dusch och göra en hårinpackning. Sen blir det att lägga sig i soffan och ta det lugnt. Känns inte ens lite drygt med skola imorgon, men det är bara att kämpa.

Jag kommer att komma hem lite senare imorgon, har fotbollsträning efter skolan :)

Ge er en goding..



Men godnatt på er !

/ josefin

do you really care

Kom precis hem från stan, rätt skönt faktiskt att vara hemma igen. Känner att det kommer bli en riktigt tidig kväll för mig, har redan nu svårt att hålla uppe ögonen !

Matilda kom iaf och hämtade mig kring halv 12 idag sen fick vi skjuts in till stan. Vi gick ett tag men jag var helt otaggad. Så vi satt mest och pratade och tog det lugnt !
Eftersom att jag inte var sugen på att shoppa så var jag tvungen att köpa underkläder. Vilket jag alltid gör när jag inte orkar gå och titta på kläder. ( Behövs ju ändå alltid ? :) )

trött..




Sedan på väg hem fick jag sällskap av tim. Dock efter halva vägen. Men bättre sent än aldrig :) Så bussresan var inte lika dryg som den brukade.

Nu håller jag tummarna för att det ska vara nåt grymt på tv (Y)

/ josefin

turn the lights on

Godmorgon !

Vi har nyss gjort fika och för tillfället håller sofia på att göra sig klar för att fara och köra upp för skoterkortet. Själv ska jag fara ner på stan med matilda idag och invänta bussen som går kvart i tre. Kändes halv drygt men dert får funka. Jag kommer mig ju iaf hem :)

Jag ska iaf kik om nåt jag ska ha på mig på duvan, något nytt och roligt ! Så vi ser väl :)

Gårdagen blev iaf kort, vi var ute en sväng med bilen och körde upp till vitbergt och hälsade på petter en sväng. Efter det blev det beck och sen godnatt vid 1 tiden. SKönt :)

Nu ska jag göra mig klar :)

/ josefin


but then i'm back again



SKÖN !
when you're high on life.

/ josefin




don't let your memories break you

Det blev nåt pasta grejs till middag som sofia kokat ihop. Godare än väntat faktiskt ! Sen har vi bara legat på varsinn del av soffan och tittat på tv/datorn. Sen duschade först sofia, sen hoppade jag in en sväng.

Vi har precis skalat och gjort en fruksallad som blev sjukt god ! Så det blir att vara nyttig ikväll :D

Nu kommer snart oliver och markus hit, sen ska vi ut och ragga en sväng runt stan. Det finns inte så mycket att göra här i stor stan så länge man harr dumpat groggarna =)

/ josefin


girls just wanna have fun

ligger och ser tv med sofia. Oliver åkte nyss :)

pose girl !



 

/ josefin


you're beautiful

Kom precis hem till sofias lägenhet. Det blev en tidig morgon eftersom att jag skulle hinna med bussen till skellefteå. Jag fick gå på stan en stund innan sofia kom och gjorde mig sällskap. Vi gick en sväng och jag köpte underkläder, en SKIT SNYGG tröja, lite smink osv. 

Vi fick sedan hämtning av kusin oliver somsedan skjutsade oss på ica så v fick handla inför kvällen. 
Just för tillfället håller vi på att göra lite lunch ( sen ). 

 

naturgodis är veckans favorit !

/ josefin


Tell me, what's the reason that you hold on

första fredagen på länge jag är hemma. Men just nu kände jag att jag verkligen behövde det. Blev mest en mys kväll i soffan med familjen ♥.
Det blev iaf bestämt att jag åker till skellefteå imorgon bitti, hur trött jag än kommer vara när väckaren ringer. Blir att gå en sväng på stan på morgonen när jag kommer fram och sedan hem till sofia.

Nu ska jag packa och göra ordning så jag får sova längsta möjliga imorgon bitti innan jag ska kliva på bussen/ bilen ?




/ josefin



i tried to be all that you needed

Mamma var i skellefteå idag, och kom hem med semlor !
Åt alltså årets första semla ! Förut tyckte jag inte om semlor, men jag har ändrat min uppfattning inför detta år !
Men en åsikt är kvar, mandelmassan ska inte befinna sig i bullen !

http://famno.files.wordpress.com/2009/02/semla.jpg

Jag känner mig nästan duktig också. Jag har städat rummet och hela köret efter maten. Även gjort lite sjukgymnastik ! Framsteg :)

Funderar på att dra mig ut snart,men först måste jag slå en pling till sofia.

/ josefin




i don't want to deceiev you

SItter och väntar på att bror ska komma hem. Behöver lite hjälp med saker och ting !

Det lutar mot att det blir en lugn norsjö kväll ikväll, skulle som sagt egentligen till jonte vilket inte verkar bli av för min del. Beroende på morgondagen, ifall jag ska bort eller inte !



För tillfället känner jag inte för att göra någonting, bara lägga sig i soffan och ta det lugnt innan maten serveras ! Kycklingfilé idag =)

/ josefin



now listen to me baby

HELG ! Verkligen efterlängtad var den också. Men trots känslan så längtar jag ändå tills nästa fredag. Duvan cup, jag är taggad..



Dagen var inte så speciell, skidor, bild och lite såndana tråkigheter. Men nu blir det en helg utan stress.

/ josefin

you can see my heart beating

Godmorgon !

Blev en sen kväll igår vilket resulterade att jag är riktigt trött idag. Snoozade två gången innan mamma kom upp och väckte mig.

Vi får se om jag kommer hem efter skolan eller inte. Om inte så ska jag till rålund för att gratta jonky :) Skulle nog bli en skön kväll, men det är osett ännu ifall jag kan !

Men nu ska jag packa, fika, göra mig i odrning och åka iväg med bussen för att sedan få helg.

ha en bra dag :)

/ josefin


make it work

Kom precis hem. Jobbigt läge !

Dagen har varit rätt okej faktiskt, trots no provet i slutet av dagen ! Skidorna imorse var ju awesome ! Jag, jenny, tim, adam och jimmy körde off pist och helt plötsligt blev det hela roligare ! Vi skulle gentligen åka efter spåret, men eftersom att både jag och jenny hatar skidor så sket vi i den instruktionen.
Sen ett plus på det hela är så klart att vi gjorde bort våran sista dag på musiken ! Äntligen !

Sen efter skolan gick jag och jenny för att köpa nötter. Vi hade fotbollsträning halv fem och jag var inte direkt sugen på mat. Så sen tränade vi och hittade på att vi skulle se dm matchen som började halv åtta.
Vi duschade i 40 minuter ! damn it så skönt det ändå var.

Matchen slutade iaf 26-0 till skellefteå ( aik ) Blev inte ens roligt att se, så det blev mest pratstund :)

Hämtade mig just lite middag. Vilket blev fil+flingor och frukt. Inte så speciellt bra middag, men just nu orkar jag inte  göra nåt annat.

imorgon kommer bror hem !



/ josefin

i'm a dreamer

Shame on me.. Jag skulle ju plugga no ikväll, men det blev lite mer av tv tittandet måste jag nog säga !
Men för att inte somna så ska jag inte lägga mig och plugga nu, utan jag tror jag ska göra det sittande. Jag är rätt duktig på att somna ifrån saker och ting ;D

Jag hoppas att det blir ett lätt prov ( eftersom att vi endast har 40 minuter på oss ). Men antingen får det bära eller brista ! :)

Annars ser jag faktiskt fram emot morgondagen ! Skidor direkt på morgonen och efter der sista musik lektionen för mina år på höstadiet ! Det känns underbart ! Vi håller iaf på att spela en låt, minns inte ens vad våran hette ?

http://www.neumusic.se/images/big_64618.jpg

Så önska mig nu lycka till !

/ josefin




i like when you sleep, when you sleep next to me

usch säger jag bara påom dagen. Lektion på lektion och ja, fy !
Innebandyträningen gick också åt helvete idag, ( POSITIV TJEJ ? ) men men =)

Vi håller på med ett vegetriskt tema på elevens, vilket jag tycker är super nice ! Idag gjorde vi buffé och det var sjukt gött. Det blev två sorters veg biffar + klyftpotatis och ugnstekta morötter och en veg gryta med nåt som jag int minns namnet på.
Så det blev min lunch, jag skippade fisken idag och det var lika bra eftersom att det blir fisk här till middag om ett tag.



/ josefin

baby are you down

god morgon !

Jag fick mig knappt upp i morse, jag är så sjukt trött. Jag vill ha lov igen, eller iaf helg.

Paradise sluta just, så nu ska jag äta det sista av min frulle, sen klä mig och sen ska jag göra min sjukgymnastik innan jag hittar på nåt annat.

Efter skolan idag har jag innebandy träning, så jag ska stanna även idag. Om jag lyckas hålla mig vaken vill säga :)

ha en bra dag !

/ josefin


it will be ok

nöj er med en bild.

/ josefin


he's breathtaking but so much more

Skön dag ! Började med so, vilket inte var så slappt. Sen slöjd sen lite snack innan vi fick lunch. Sen klockan tolv gick vi på medan för att se bio !

http://utomhusbiohbg.blogg.se/images/affischhatagbg_1185972216.jpg

I biosalongen fanns även han som gjort filmen ( robert lillhonga ) och berättade om den, inspiration osv.  SJälv tyckte jag itne filmen hade någon bra handling, om det ens fanns så mycket till handling ?
Men systet var iaf att man skulle stå på sig och göra vad man ville.

Sen fick vi sluta klockan två, och då gick jag, jenny, jesper, elias och tobbe ner till fotbolls- och ishallen för att bara ta det lugnt innan våra träningen började.
Vi tränade två timmar idag, SKÖNT. Fast nu så här på efterhand är jag rätt trött. 

/ josefin

it´s something you can´t do

Skönt med skola ? Nä. Jag ligger justn u i soffan och vill verkligen inte stiga upp. Allt känns bara drygt och jag vet inte riktigt vad. ´Men jag är ändå taggad på att se bion vi ska se efter lunchen !

Amerikanska paradise hotel slutade precis, så nu ska jag gå och klä på mig och packa innan bussen kommer 08.40.
Have a great day =)

/ josefin


i can lean on my own legs, without you !



Jag har hittat en till goding !

Gjorde en fruktsallad nu ikväll. Det är så sjukt gott och jag blir aldrig less ! Ett plus i kanten är ju att det faktiskt är nyttigt..

Har just lagt ner luren, har pratat med sofia i över 2 timmar, shit. Jag som skulle vara duktig och städa rummet, men det fick tydligen vänta till senare ! Men jag har iaf gjort nåt vettigt idag, tränade fotboll efter skolan ! :)

/ josefin

i'm flying

Ingen uppdatering igår, var så sjukt trött när jag komme hem efter 9 tiden. 

Det blev en riktigt tidig kväll igår, somnade före 10 snåret, och det behövdes.

Idga blev det en riktigt skön dag, började med gymnasiebesök på norsjö gymnasium, sen idrott, men då va jag inte med. Sen engelska, och senhade lunch över två timmar. Sen so sen slut på dagen. Det var underbaaaart !
Morgondagen kommer inte bli sämre vill ja lova !

för tillfället sitter jag och pratar med min fru sofia som sitter på andra sidan luren !



/ josefin

i'll be right here waiting for you

Kom precis till sofia, just ätit tacos och sen blev det philadephiatårta till efterrätt. Mums !

Ikväll blir det att se benknäckargänget med frej, sofia och bror. Vi måste ju ladda inför morgondagen :) !

/ josefin


listen to me baby

Det blev inge skoter idag, det är 18 minus. Jag och louise ligg i sängen medan sofia spring runt i huset som ett tok å städa. Snart blire väl å fara hem till stugan å äta nån middag om vi inte ta oss ut en sväng.

morgonmys



/ josefin


you would not believe your eyes

Godmorgon :)

Det blev en lång natt för min del. Vi skulle se film men jag somnade typ kvart över elva. Resten av folket såg film till halv tre. MEn det behövde jag =) Sen for andreas och frej hem, och då bäddade sofia sen blev det natti för oss båda.

Nu ska vi iaf se om lets dance har blivit upplagt på internet så vi kan se, för vi missade gårdagens :)

/ josefin


i'm gonna break, break your heart

det var visst skönt med lite bastu ikväll. Direkt vi kom fram så gjorde vi i ordning lite grönsaker, dipp och gick ner till bastun. Nu har vi lite idétorka, så vi får se vad kvällen har att bjuda på :)

/ josefin


just let it be

HEEEEEELG. Fyfan va skönt. Vi fick sluta lite tidgare idag ( 14.00 ). Så direkt efter jag gick från lektionen kom sofia till skolan och vi pratade en stund och satt och väntade på bussen hem till vallen. När vi kom hem hade mamma gjort maten klar, så vi åt och sen packade jag. Nu sitter vi bara och vänta på pappa innan vi äntligen ska få åka till ammarnäs.

Ikväll blir det bastu och dippa grönsaker, kommer bli skönt. Efter det blir det lets dance, och se om rabih kan röra lite på höfterna. Så vem tror ni åker ikv? :)

Sen måste jag bara visa en rolig sak som jag kom på...

kissie ?
http://cdn1.viasat.tv/sites/tv6.se/files/imagecache/large/images/stories/dalin_story.jpg

Dalin ?
http://photos.posh24.com/p/672684/l/katrin_zytomierska/kissie_dessie_paow_talar_ut_hos_aschberg.jpg

jag tycker dem är så ruskigt lik varandra ! ;D



Nu ska vi iaf göra allt klar innan vi far, det kommer väl ett inlägg ikväll från sofias dator :)

 

/ josefin och sofia




that's a big lie

Du betder lika mycket som guld oh saffran tillsammans vetttu !



Sitter för tillfället och pratar med min finaste gulsten sofia om morgondagen. Hon tar bussen hit och åker me oss hem till ammarnäs. Kommer bli en awesome helg vill ja lova :)

Sen så vill jag säga grattis till edvard som klarade körkortet idag, GRATTIS !

men nu är alla läxor gjorda och därför tar jag och beger mig mot sängen. Godnatt !

/josefin

because you live and breath

Dagen har bestått av rätt mycket träning för min del. Morgonen började direkt med ballbouncer på idrotten, vilket är hur kul som helst. sen anliga lektioner dagen ut. KLockan tre for jag och julia till jump in ( gymmet ) fö ett träningspass. Idag fick benen, magen och ryggen sig en omgång. ( igen ? ) Känns bra, jag är redan lemmen. Men jag älskar känslan att jag gjort nåt :) Sen tog jag två minuter till att stå i soliariet, och efter de slet jag på mig träningskläder och gick ner till fotbollstältet för en och en halv timmas fotbollsträning.

http://smultronsmultron.files.wordpress.com/2009/03/rosa-fotboll1.jpg



Nu är jag rätt trött, så ikväll blir det mest en slappar kväll skulle jag tro. Tv, läxa, packning osv.

Först middag !

/ josefin


i just can't find the time

Jag missade paradise i måndags, så jag slog på det och tog en lugn minuter ellr två. RIktigt skönt :)
Sen har jag bara suttit här, och gjort ungefär ingenting tills nu när jag tog mig ann engelska läxan som jag precis blev klar med. Skönt, läx ledig imorgon !

Imorgon kommer det bli länge innan jag skriver något ( troligtvis ). Jag har träning klockan fem och det lät på jenny som om att hon vill ha sällskap tills fem efter skolan. Så jag får se hur jag gör, det avgör morgondagens humör, annars kommer jag hem en sväng och sedan tillbaka för lite fotboll.



Time to sleep, godnatt folket !

/ josefin



i have a heart of stone

Nu har jag precis gjort min gymnasie ansökan, gåshud.. Jag kan verkligen inte bestämma mig mellan lycksele och skell, det är ju trots allt tre år. Men än så länge överväger lycksele med små marginaler.



Det syntes halvdåligt, så..

1. Hantverks, frisör - Lycksele
2. Hantverks, frisör - skellefteå
3. Hantverks, stylist och spa - umeå
4. Hantverks, frisör - umeå
5. samhälls ( inriktning ekonomi ) - lycksele

Ser det bra ut ?


/ josefin

Tequila in our heartbeats

dagen började halb drygt. Matte, sen 70 minuters no. Fast egentligen så gjorde vi inget spec förutom att se på några demos och gjorde lite saker med prisman osv :)



Sen blev det hk för min del, där gjorde vi frukstsallad och prövade olika vaniljsåser och bedömde dem osv. Rätt skönt =)

På eftermiddagen hade vi möte med syven, där fick vi ett brev med namn och koder. Så vi ska tydligen göra gymnasieansökan här hemma, och jag ska göra den ikv. Jag är så nervös.. Men trots allt är det ju bara preliminära än så länge !



Där ser ni iaf en av tröjorna jag köpte när jag var i stan i måndags. Hel härlig ! Jag var ruskigt trött imorse, vilket kankse syns, och denna mobil har ingen höjdare till kamera..

/ josefin


i've got my own style

nu ska jag se sista kvarten av paradise hotel, sen blire det plugg och sedan sömn.

Godnatt :)

/ josefin

give me, give me, give me more !

jag har hittat en grymt snygg tunika !





geme...

/ josefin

i'm sitting in the morning sun

Ibalnd är jag nästan stolt över mig själv. 10 månader utan godis idag :)
bara två ynka månader kvar, sen så har jag nått mitt mål !

http://content.expressen.se/blog/00/31/65/speakoftheweek/images/godis.jpg

Jag var riktigt sugen på ett paradise hotel avsnitt ikväll, missade ju gårdagens. Men jag såg precis att de inte lägger upp avsnitten förän imorgon klockan 23.. 

/ josefin



time to pretend

Jag var nästan duktig i morse, steg upp en kvart tidigare än vanligt. Gjorde mig klar och åkte faktiskt inte på skolan med ett toffs och didem. När väckaren ringde kände jag bara att jag ville dö ungefär, fyfan !

Så bra som norsjöskolan ( not ) är så har vi haft vanliga lektioner hela dagen, och ett plus i kanten på de så fick vi so läxa. VI ska alltså lära oss länderna + huvudstäderna som ligger i mellanöstern till imorgon, då får vi ett förhör. Helt sjukt.

Vi prövade även tröjorna idag, så snart lär vi väl ska skicka in dem så vi så småningom få våra skoltröjor.




Men trots allt, så är jag på super bra humör idag !

 

/ josefin


going back to the corner, where i first saw you

sweetie


Back to reality imorgon, åh jag jar världens ångest. Jag kommer försova mig ?!

Önska mig lycka till.

Godnatt, pojkar och flickor !

/  josefin

put the bottle to the head

KOm precis hem till vallen igen. Lite sressig dag, men jag överlevde !
Jag steg upp kvart över sex i morse. Duschade, fikade, packade och 20 i 7 åkte jag till norsjö. Jag sovde ett par minuter på soffan på mammas jobb, och det ångrade jag starkt sen. Kunde knappt få mig upp, fy. Det blev inte ens hela 4 timmars sömn inatt, vilket är mycket mindre än vad jag egentligen behöver !

Sen gjorde jag mig klar där och gick till busstationen där jenny stod och väntade på mig. Väl framme i stan så gick vi ett tag innan sofia komme och gick med oss, och sedan även emil. Så vi alla fyra lunchade på tatong, MUMS !

Jag köpte två tröjor och några större klämmor, var inte alls sugen på shopping idag. Men det blir inga bilder från det eftersom att min usb kabel är på villovägar fortfarande..

När vi kom hem till norsjö halv sex så gick vi förbi hos mormor där jag hade mina träningsgrejor och därefter gick vi ner till gymmet. Vi började tillsammans att träna i ca 1 timme, men efter det gick jenny iväg för att sola lite. Så jag var kvar och sammanlagt tränade jag upp mot två timmar. Det känns riktigt skönt må jag säga, men jag kommer vara lemmen nå sjukt imorgon.

http://4.bp.blogspot.com/_Nv-4yDSYv3I/SohzaZX4ljI/AAAAAAAAAN0/b5aNsaABZN8/s400/gymGirl-300.jpghttp://www.muscles.se/wp-content/uploads/2008/01/knaboj-ben.gif

Nu ska jag göra mig i ordning för slaggen. Skola igen. Det känns kasst, men kankse lika bra att göra bort det sista så jag äntligen få lämna norsjö ?

Jag hoppas att jag håller mig vaken till paradise hotel ikväll, men ärligt tror jag inte att jag lyckas.

/ josefin


the days

dagens frisyr: lockigt sedan diadem och toffs
dagens smink: Eyeliner, mascara, rouge, puder
dagens klädsel: Lackisar, linne, långärmad, halsduk
dagens planer: skellefteå > shopping > gym > hem
dagens vill ha: pengar i överflöd
dagens saknad: Matilda johansson <3
dagens drog: milkshake
dagens tråkigaste: Bussresan !
dagens kram: Massor, men sofia var nog viktigast !
dagens humör: trött, men glad
dagens mående: halv hängig
dagens borde: Sova
dagens parfym: diesel
dagens bästa: träningen
dagens sämsta: tidig morgon
dagens sysselsättning: shopping
dagens materiella vill ha: en bärbar dator så jag kan ligga i sängen istället för detta.
dagens längtan: Sport lov
dagens fundering: Kommer jag överleva denna termin ?
dagens middag: omelett. ( Kom hem nu halv nio så det fick bli nåt snabbt )
dagens mat: Tatong, överstående
dagens kärlek: Vänner
dagens skratt: Massor !
dagens tanke: cant tell you ;)
dagens irritationsobjekt: Vet faktiskt inte.
dagens smycke: Halsband, ring, örhängen, klocka och armband.
dagens just nu: Ska duscha !
dagens önskan: Att det kunde vara lov året om.
dagens film: Det har inte blivit någon film ännu, kankse kommer senare ?

/ josefin


i live for little moments like that

Jag älskar mys !

Jag hittar inte min usb kabel som vanliga fall aldrig lämnar min dator, men jga gissar att bror min har lånat den. Så jag får ta ett snack med honom imorgon bitti innan han åker till lycksele igen.

Medan alla andra ungdomar sitter på skolan imorgon ska jag åka till skellefteå med jenny imorgon för att se om jag hitt me nå kläder. Skönt med skadeglädje ! Sen ska jag så klart möta upp min fina sofia nere på stan. Har ju trots allt itne träffat henne sen i morse ;)

Nu ska jag dra mig till sängen, omen jag skulle ha tänkt på det för 2 timmar sedan ! Jag ska ju trots allt upp halv sju för att hinna med mamma till jobbet före.

Godnatt people !

/ josefin

I'm so deep into this shit I can taste the earth

Under lovet så gav min mobil upp, great ! So what mobilen, men alla nummer och dylikt som man hade i den..

http://www.mobilegazette.com/handsets/sony-ericsson/sony-ericsson-k810i/sony-ericsson-k810i-combo.jpg

Med en tår under ögonlocket !

Nu har jag min gamla ( nedstående bild ). Skit mobil !

http://www.cellphonedigest.net/images/k530.jpg

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left


/ josefin

Life is to short to care

Äntligen hemma i Norsjö igen. För Tillfället har jag inga bilder att bjuda på, det kommer sen :) Jag har varken min kamera eller mobil här.


Grattis i efterskott sötnos !

Eftersom att det har varit lite krisigt om dator i ammarnäs ( våran router gick sönder ) så har det inte blivit nästan någon uppdatering alls. Endast ett fåtal gånger när jag hållit hus som sofia. Menmen, det lever jag med :)

Annars har lovet varit awesome. Men det berättar jag mer om sedan. Jag måste rusa en sväng !

/ josefin


wherever you go

just sett lets dance :) trodde nog att rabih skulle faila sjukt mycket. Men han lyckades ändå rätt bra :)

Nu blire å kik på paradise hotel med matilda, sofia.......och bror.

Tragiskt nog, jag längtar hem.

/  josefin


after sleeping

Godmorgon alliihopa :)

Nu blir det skoter. Jag hoppas att det inte är så kallt ute, och ingen storm som igår :D

och angående nattens match mot usa.. FIFAN !

/ josefin


we all fall to the ground

Hhahah, jag kom precis in efter en åktur med frej..

'' volvon fastnar aldrig ! ''

3 minuter efter sitter vi fast i diket och behövde berning :D HAHAHAHAHAHAHA

nu blire film :)

/ josefin


im the one

haha, denna nyår va gryyyyym ! Trots att hälften spydd och somna. Alla bilder kommer när jag kommer hem till vallen där jag kan lägga in alla bilder och helana kan skicka de hon har.

Igår körde vi till bissanbäcken och grillade korv vilket var mysigt och gott för den delen ! ( oliver bjöd ;) ) / frej
Sen blev det film i våran stuga :)

Förut idag var vi uppe på fjället och körde skoter. Men vädret ändrades rätt fort så vi for hem efter två timmar. Men helt klart en godkänd dag.

Nu blir det poker med mina stjärnor !



..och jag ska vinna ! :)

/ josefin