Zenya

För ett år sedan idag kom den finaste varelsen till världen. Du blev vår den 12 december, liten, hårig och helt underbart söt. Du får mig alltid att vilja komma hem, och för det min vän, vill jag ge dig hela livet.


T

Haft kvalitétsdag med min kärlek idag. Vi åkte till lycksele, gick på marknaden handlade lite och sen iväg till hans mormor där vi satt i flera timmar! Kom hem för 2 timmar sedan så nu blir det lite tv och relax!


You're not alone

Hemma efter en kortdag, läggan är städad och snart anländer mor och far! ❤


2

Dagens modell. Älskar bågarna alltså!


Projekt

Min modell idag blev vithårig. Snyggt as hell.


Now we talking

Yogapass med den träningsvärk jag har är hemskt. Gick inte så bra idag när jag knappt kan sätta ner mina hälar på golvet innan mina vader skriker.

Imorgon tar vi första modellerna, längtar så! Hoppas på lite bilder under projektets gång :-)


Tar sig

Kom hem halv 3 igår så jag tog mig en promenad på 45 minuter och efter det stod ett kettlebellpass på schemat. sen innan jag fick hämtning cyklade jag gärnet på cykeln i 15 min. Känner mig lite överkörd idag, älskar känslan.


Full av motivation

Gjorde ett bra gympass ikväll, svettades som en gris. Ben idag, slängde in lite mage och sen hem för en promenad på 1 timme! Ikväll är både jag och min fyrbenta nöjd och kan sova gott. Men först xfactor och dusch! 😃💦


Hard work work

Städsöndag som vanligt! Snart klart, handla massa mat och sen träna! Har fortfarande träningsvärk sen yogan, dock så sa mina dåliga höfter ifrån lite. Men, träning skadar aldrig!


Tooniiight

Ikväll var det girlsnight med några fina. Haft magiskt kul, massa tokprat och massa góa drinks. Love it!


Brunch

Började inte morgonen med promenad, blev istället bjuden på lunch av hjärtat på caféet!


Piggelin

Haft myskväll med josefine, några vinglas, några filmer och massa prat att ta igen. Så trevligt ❤ just nu ligger jag och ser Irene huss, knappt trött, inte okej att vara pigg halv 4, men! Försöka ta mig upp imorgonbitti för en morgonpromenad :-)


Life is goood

Vilket pass alltså! Trodde inte yoga skulle va så jobbigt som de var! Rekommenderar starkt att ni prövar, sjukt kul! Blev cykel som uppvärmning innan yogan och sen ett magpass efter, längtar efter träningsverken imorgon! Har precis fått i mig 1 kycklingfilé och en stor morot till middag, trodde jag skulle få i mig två men hann bli alldeles för hungrig innan maten var klar. gott var det :-)


Vill vill vill

Va i salongen idag och mixtrade lite, resultat får ni se nästa vecka! Kommer bli Nice tror jag :-) för övrigt har jag helg och inväntar morgondagens träning. Lääängtar! Först yoga och sen gym. Vill svettas nu! Är så sjukt träningssugen! Men med allt träningssug så ligger jag i soffan och det kliar i benen på mig, kommer blir en skön natt.


Inte nu igen

Finns så mycket jag borde ta tag i idag men inte orkar. Huvudet sprängs så fort jag ställer mig upp. Bör jobba på projektet, körkortet, städa och ta mig till köket för att göra frukost. Men stannar nog i sängen liite till. Har absolut inte tid att vara sjuk egentligen, men vad gör man?


Blod svett och tårar

Släpade mig på gymmet tillslut. Benen fick sig ett pass först och den Fortsatte jag 1 timma på cykel (just över 3 mil och över 1000 brända kalorier) ikväll är jag nöjd!


Lunchdate

Wool'n'roll


Uuhg

Städsöndag, skickar ut mina hjärtan så jag får göra allt ordentligt. Dock hade jag gärna följt dem till skogen för promenad och lek. Men!


Det går bra nu

Började morgonen med möte angående projektet. Allt ser ljust ut och vi har kommit så långt! Ikväll blev det en sväng till min fina vän Tina, oj vad jag saknat henne. Nyss tryckt en bit pizza och snart åker vi iväg för en myskväll med Matilda och erik ❤


Flirt

Tidig kväll ikväll, imorgon ska jag upp tidigt med flirtfröken och cykla. Har förövrigt möte med smarteyes imorgon, hoppas på några jävligt sniciga besked!


Chillartorsdag

Blev en oväntat kort dag på 25 min, tur att fina lina skjutsade hem mig!:-) nu ligger jag i soffan, svulla och läser lite teori. Nu äre inte länge kvar!:-)


2

Är ganska skum, antingen svulla jag som ett as eller så tränar jG och är nyttig, finns lixom inget mellanting. Aja, två bananer och ett piller fettförbränning i magen, nu ska jag köra slut på mig själv här på gymmet!


Bike

Ska snart bege mig mot bussen efter en ruggigt skön morgon! Cykeltur, dusch och mys i soffan!


Shoes

Nytt i skogarderoben. Höst/vinter. Stövlarna är helfodrade:-)


Kettlebell , pilates

Värmde upp på gymmet idag och sen en cykelrunda med z. Tog det lugnt så här första träningen på länge, men nu ska jag komma tillbaka på banan igen! Känner dock att jag skulle ha fått i mig nåt innan träningen, men de får bli en rejäl middag ist!:-)


Shoppingen får ni se imorgon. Älskar förövrigt min vän till 1000.


Z

Just sett irene huss, älskar filmerna! tände precis sänglampan och blev inte så populär hos z som vill sova vidare. Men en kvällskiss och gå isäng på riktigt, imorgon blire skell med finaste Helena för lite shopping!


One

Två nyduschade tjejer i soffan, hoppas på främmande ikväll! Fick förövrigt lång sovmorgon i morse, behövdes verkligen!


This Will be

Haft finaste mamma här ikväll, mysigt värre. Nu ska jag se bröllopsduellen och njuta av helg. Älskar att vara ledig fredagar!


Movie

Ligger och ser water for elephants, underbar film! Haft en kanondag med frisör. Pallan fick sig ny och ursnygg färg!


Ye


Vi blir aldrig som dom från stan

Sitter på bussen med pluggarna i öronen, trött men ingen sömn. Friluftsdag idag, först klasskamp på morgonen sen discgolf :-)


Z

Att gå från världens olyckligaste till världens lyckligaste tog 0,5 sek!


sweet home

Vållstädning idag, lite hyllor ska upp och tvätthögen är inte minst. Sen blir det lite egen tid, färga bryn, fransar ansiktsmask osv!
 
 

You and me

Snart bör min fina vara hemma efter match. Ikväll blir det god mat med bror och Johanna! Lät som att vi kommer bli bjuda på tacopaj, om jag längtar alltså. Kommer bli jättemysigt :-)


Frisörföretagarna

Börjar morgonen med lite kvalitétsläsning.