i want to make myself believe



sandra och jag, du är underbar.

Blev en kväll med mr x, film och chips. Bakisvarning på riktigt ! Har precis kommit hem iaf och ska sova. Mina ögon sviker vilken sekund som helst.
Imorgon blir det ett inlägg om nåt kul, jag måste skärpa mig och inte slarva med skrivandet :)

Godnatt mina fina ♥

/ josefin


stay with me

Godmorgon :) vaknade sex i morse, kul? bakis som stryk fick jag ligga och göra ingenting.

Gårkvällen va super, ni får bilder sen. orkar inte göra nåt just nu så jag ska ta glass, lägga mig i sängen och se en film. uuuuh.



/ josefin


Back off I'll take you on, Headstrong to take on anyone

godmorgon :) jag ( nä. pappa ) har äntligen fått ingång internet, till och med trådlöst. underbart va ? :) Får se vad som händer idag, blir trolihen en trip ttill malå på skoerns dag :)

 taggad som stryk till kvällen



groggtips,
explorer, juice och grenadine

myser sista minutrarna i s'ngen. Puss ♥

/ josefin


Do what you want, just say so

förlåt för idag, men mitt internet har gett upp. Vet inte vad problemet än det det funkar på alla datorer i huset förutom på min dator ? blir less. Menmen, har tagit en mysdag idag, film och bara mått bra.

Ikväll har jag klippt mina toppar, bjudit familjen på inbakad kycklingfile med vitlökssmör inrullade i bacon och massa gott. Nu väntas troligen besök, så vi får se vad kvällen erbjuder :)

lookbook





/ josefin

i want to take control, control of my life

har sett en mängd avsnitt ph ikväll, nu ska jag fortsätta kvällen med dear john och sen sova. Tog en dusch innan jag la mig under täcket, jag vet en som kommer sova gott inatt !

fräknar.. uuh.


Nä ska starta filmen så jag slipper ligga vaken så sent, godnatt på er mina fina ♥

/ josefin


it's the key to the kingdom

känner mig mest hemma i svart, så varför inte bjuda på en mörk kollektion från hm nyheter ?



fryser , drar på mig en stickad tröja, tofflor och täcket över axlarna, slår på ph och tar en powernap. Nu finns inga måsten, lovet är här och allt känns så bra just nu ♥

/ josefin


Fight like a life depends on it

outfits från lookbook.







svenskan bortgjord, matte och prov nästa. Efter prov välkomnar jag ett välförtjänt lov som sräcker sig till nästa tisdag. Älska john bauer ! ♥

/ josefin


I feel like walking the world

Godmorgon :)
Är lite stolt. tog mig upp enbart med en väckare idag. Framsteg ! Borde egentligen stiga upp, men 5 minutet till under täcket är jag värd. Börjar dagen med tre timmars svenska och avslutar dagen med tre timmars matte. Lovley day isn't it ?

underbar, veckans låt!


Nä ´nu ska jag upp så jag hinner göra mig klar, datorn följer med idag ! Men tills vidare, ha en jätte bra dag ♥

/ josefin


There must be a reason for all the looks we gave

nytränad, nyduschad, nybastad och nyhemkommen. Gud vad det känns bra efter träning, är typ redan lämmen. Tog rent i idag ! =)
Ska räkna ett par tal i matten, gör nästa prov imorgon. Snart klar med kursen, känns ännu bättre :)

hittat ett par skor som skulle passa fint i min min skogarderob !



matte nu, puss ♥

/ josefin


i'm living my life and i'm free

provet gick super ! Ett poäng från fullt, irriterande, men helt klart nöjd ! :) Blev idrott efter lunch, basket och teori. Fick skjuts hem och ska nu bege mig mot simhallen för vattengympa. Äntligen på träningsbanan igen :)



håll tummarna för att jag överlever ! =)

/ josefin


I fought in a war, and I didn't know where it would end

Godmorgon ! Är sjukt nöjd att jag är på skolan idag. Är så sjukt trött.. Har redovisning på hårkemin idag, ska även få tillbaka årovet vi gjorde om hår och hud. Hoppas på ett bra reslutat :)

Plockade några outfits som jag tyckte passade till vardags









kolla håret på henne ? sjukt snyggt ! ( Alla från lookbook )

ha en bra dag, puss ♥

/ josefin


i'm not givin' you up

tillängnar kvällens sista inlägg till en vän som för 1 år och 6 månader lämnade oss med ett stort tomrum, sorg och saknad.



Jag saknar ditt humör, ditt varma leende och hur underbar du var på alla sätt och vis. Jag saknar hur du gång efter gång fick mig från botten till toppen, hur stora problem jag än hade så gick vi hand i hand utan att släppa taget. Du trodde på mig och jag på dig.
Jag hoppas att du har det bättre på andra sidan, vi kommer mötas igen och jag längtar redan. Du rullar förbi mina ögon när jag tänker, josefin, för mig har du alltid vart en ängel. Om du ser det här så vill jag säga att jag saknar dig. Jag har en plats i mitt hjärta som är tillägnat till dig.

 

Det är så tomt utan dig, vet ibland inte vilket håll jag ska vända mig. Mina minnen tillsammans med dig får mig att le, får mig varm och får mig att sakna.
Hade jag en dålig dag så fanns du där. Jag saknar min bästa vän, den enda som fick höra allt och ibland kände samma sak som mig, som kunde gråta med mig, som kunde skratta när det kändes bra och som inte prata skit och ljög. Ja, det var riktig vänskap. Du gjorde livet enkelt, ställde upp och var en trogen vän.

Men, gud var tvungen att plocka den vackraste blomman från ängen först, och det var du.



Om du inte kan leva med mig, så ska jag leva för digOch idag, idag lever jag för dig.  Inte ens döden kan skilja oss åt, hos mig finns du alltid kvar. Tack för alla gånger Josefin, jag älskar dig.

1992-12-21 - 2009-04-26

Känns som det gjorde resten av min kväll. Godnatt på er.

/ josefin


I never thought I'd fall for you as hard as I did

Ännu en dag bortgjord, och ännu en dag närmare lov. Känns helt okej va ?

Hade som sagt frisörteknik idag, började med klippning och efter lunch blev det tvätt och styling. Körde en uppsättning på jenny :)





nu ska jag skynda mig vidare till en vän, kommer hem senare ♥

/ josefin


Like a sprained ankle boy, I ain't nothin' to play with

Godmorgon :) Åker till skolan snart, trött som tusan ! Frisörteknik hela dagen idag, älskar tisdagar !


Ha en bra dag ♥

/ josefin


I can never get enough

Läxan är bortgjord och jag tror faktiskt att jag är redo inför nästa matteprov på torsdag, Hoppas !
Har hunnit med en hel del annat också, men inget nödvändigt.

Har hittat ett par uggs jag vill införskaffa. Söta, varma och underbara !
999 kr från scorett



ska se nått avsnitt paradise, sen sova som en stock. Godnatt ♥ 

/ josefin


When you fall get up, If you fall get up

shame on me så dålig uppdatering. Har faktiskt lite att skylla på ! Igår hade jag rent inte tid och idag har inte internet funkat på min dator.

hur som helst så gjorde jag bort ännu ett prov idag, snart är matte a tentat. något skönt :) Ligger nu hemma, gör lite läxa och tar det lugnt. Ska precis slå på sista avsnittet av kungarna av tylösand och mumsa lite vindruvor. Vad tycker ni om programmet, flippp eller flopp ?



/ josefin


You gave your body to the lonely

har städat bort och allt tjosan i rummet, skönt att ha det bortgjort ! Inväntar främmande nu, så ikväll blir det film och bara ta det lugnt. Mys och vindruvor. Jag är besatt ! Skriver senare.

outfits, lookbook.




/ josefin


Tonight you arrested my mind when you came to my defense

Godmorgon :)

blev lite ändrade planer igår, blev helt plötsligt en ölkväll med grabbarna. Jag som skulle vara nykter ihelgen, nä det sket sig allt. Det var iaf sjukt trevligt och vi hade riktigtroligt. Mår som jag förtjänar idag, så jag stannar i sängen med en flaska vatten och tredje säsongen av sex and the city. Lovley day !

Satte som snabbast ihop ett kollage med några snygga tights från nelly :)


/ josefin


Your faith is strong, but I can only fall short for so long

stressigt ! Kom hem från louise för ett tag sen, har precis ätit och duschat. Nu ska jag sminkas och göra mig klar för hockeykväll med grabbarna. Ska fara om typ 15 minuter och ligger fortfarande i morgonrock. Lyckat tjejen !

idag





/ josefin


I'm so glad you made time to see me

Godmorgon ! minns knappt när jag sov så här länge sist ! Har precis fått i mig lite ''frukost'' och ska nu ge mig ut på en promenad. Ska gå till louise fram och tillbaka, tvär hälsa på och sen hem och göra någon nytta. Skriver när jag kommer tillbaka , puss ♥

 / josefin


tomorrow i'll be gone

Nu har jag bestämt mig. Jag ska ta upp min träning igen, återgå till vanlig kost och leva som en vanlig tonåring. Att träna har alltid varit viktigt för mig, men efter all förkylning och var det så sjukt jobbigt att komma tillbaka. Men jag ska lyckas trots att jag kommer hem sent på kvällen och åker tidigt på morgonen.

Jag vet inte vem jag försöker lura egentligen. Jag själv kommer aldrig ifrån sanningen i alla fall. Det är nog inte så många som vet det men jag har kört på gi, till en börjar riktigt hårt och till sist blev det en vana. Har näringsbrist så jag går med huvudvärk dygnet runt, och för mig är det inte realistiskt för ett öre.




Kommer ta tid att komam tillbaka, men det är det värt.
Har mycket att sova på inatt, så sov gott. Godnatt ♥

/ josefin


tell me how you love it

Åker till några vänner och ser film, kör på naturgodis ( nötter ) och vindruvor ikväll.



ha en bra kväll, puss ♥

/ josefin


It's a little too late to say that you're sorry

helgkänslan kryper in ! Slutade 11.15 så jag åkte bil hem och var hemma ca 1 timma före bussen hem till vallen gick. Så jag och josefine gick ner på vår högstadieskola och där efter en sväng på lite affärer. Ligger just nu nedbäddad i soffan, ser top model och myser samtidigt som det toksnöar ute.

mina egna lockar och min egna färg





njuter av helgkänslan och att det snart är skotersäsong ♥

/ josefin


I don't plan on stopping at all

Första dagen jag fick mig upp i tid idag. Känns bra ! Har precis kommit till skolan och sitter tillsammans med jenny och förbereder oss för redovisning om antiken. Slutar efter svenskan idag ( tre timmar ) och åker kanske bil hem. Får se =)

Älska västen !!



Inspiration från lookbook

Ha en bra dag ♥

/ josefin


It's time for something real

trodde aldrig jag skulle komma mig hem, men nu ligger jag äntligen i min underbara säng som är renbäddad. Kvällen var riktig rolig ! Vi fick smaka tre bantningskurer och jag måste nog säga att jag är helt såld. Skulle gärna köpa en av varje ! Vi fick också pröva på lite energi grejor och göra ansiktsbehandling. Det där gillade jag ! Grejorna var från märket


Efter träffen gick jag ner till ishallen och såg hockey med några vänner, mys.
Hann ner på stan innan jag tog bussen hem idag också, och min kjol hade äntligen kommit in i storlek 34. Lovley !






Tänker inte försova mig imorgon. Ska visa er vårt klassfoto imorgon, sovgott mina vänner ♥

/ josefin



Put yourself in my shoes

Några riktigt snygga outfits från lookbook
Female







Male




tänkte också säga att jag inte kommer hem direkt efter skolan, ska fara och pröva på lite batningskurer. Ska bli roligt att se och pröva på ! =)
Skriver så klart när jag kommer hem.

/ josefin


you've been killing me for days

Godmorgon :) Var sjukt nära på att försova mig i morse. Mamma väckte mig 13 minuter före bussen gick, gissa om jag hade panik? Vet ärligt inte vad jag ska göra för att ta på upp på mornarna.

Börjar dagen med svenska, ska göra en powerpoint om antiken
För övrigt får det bli vinter på riktigt om det ändå ska vara sjukt kallt och isigt. Jag längtar !



skriver senare, ska mysa med mina tjejer till lektionen börjar 

/ josefin


We're gonna make it through

blev mys med kusinbarnen och frisering ikväll. blev själv nöjd och hoppas på att de andra blev de också:) Har sett ett avsnitt av kungarna av tylösand och ett paradise ikväll. Två spårade program som egentligen är rätt sjuka? Känns som att man bara ser för att se deltagarna skämma ut sig för hela svenska folket !

Schoppade lite underkläder idag också, hade helt glömt bort ! Men allt ligger fortfarande i påsen. Känner mig sjukt tråkig idag, men morgondagens uppdatering blir mycket bättre så istället bjuder jag på lite skön musik och önskar er godnatt ♥

Gammal favorit
Måns-hope and glory

Papercut - apollo drive

the script-for the first time


Hörs imorgon, puss.

/ josefin


I saw the mirror starin’ back at me

har lite ont om tid, har besök och två klipptider på schemat ikväll. Har precis bakat en kladdkaka att bjuda på också, så nu ska jag vara social med allt främmande som kommit. Skriver senare ♥

Ägnar kvällen till hår


/ josefin


take your time, don't live too fast

Goodmornin' sunshines :) Snö hemma och regn i skellefteå, härlig morgon ? Efter många sena bussar kom jag mig äntligen till skolan och har satt mig i soffan längst ner i klassrummet. Tänkte bara ge er ett hårtips för sånna här tröga mornar när man helst bara vill gräva ner sig under täcket och stanna där..

Skippa diademet till tofsen och kör på flätad lugg, snyggt och enkelt !


Har mentorssamtal nu strax, ha en bra dag ♥

/ josefin


Troubles will come, and they will pass

blev en myskväll med film under en filt tillsammans med familjen. Magiskt skönt. Tittat lite i gamla arkiv och hittat några foton som togs för 1-3 år sedan. Min stationära dator har mer eller mindre kollapsat där jag har alla mina bilder, så jag tänkte visa er de få jag hittat.



























Insåg precis att jag måste ta upp intresset för foto, i's lovley. Fanns det någon ni fastnade för ?
Men nu viker jag in årorna, tänker inte stressa som ett tok imorgonbitti. Sovgott allihopa ♥

/ josefin


Somehow I pretend all was meant to be

lovley styles from lookbook






/ josefin


Everything's not what it seems

Home sweet home. Blev bara klippning idag, klippte klar gradering, ökande längder och började sedan på lugg. Gick riktigt bra idag :)

Efter en stressig morgon blev det lite mys- och diskret outfit.


basic-gina tricot
skjorta-hm
tights-hm
sjal-hm
skor(syns ej på bilden, nya kilklackarna) - nelly

har precis fått i mig middag och my sisters keeper rullar på tv.

/ josefin


I'll be the one to take back the fear

Godmorgon på er :) sov lite länge idag, så jag hann inte med datorn hemma. Tog med den istället och sitter nu på skolan, börjar om 20 minuter och då står frisörteknik på schemat hela dagen. Den här dagen räddar mig efter varje måndag, sjukt kul !

Gammal bild, början av sommaren 09.


i'm on good mood today ! ha en bra dag ♥

/ josefin


I worried from the second I learned your name

blev en myskväll med prat, bloggfix och läxor. Fortsatte här hemma, har inte kommit mig så långt men det börjar ju snart likna nåt känns det som ! =)

Ha svårt att hålla upp ögonen nu, så jag ska sova medan jag kan. Upp tidigt imorgon, ingen sovmorgon här inte.



Sovgott, vi hörs imorgon ♥

/ josefin


I remember when it used to be easy

ångrade mig, åkedr upp till louise istället !




jag vill ha denna tröja, sjukt snygg och mysig. Finns hos nelly ! :)

/ josefin


High-heels walk through a spilled-drink floor

det är så underbart att komma hem till ett paket och middag på bordet. Mina skor har kommit !!



Kan säga till er som är sugen på dem att de är normala i storleken, jätte lätta och helt underbara att gå i. Redan favoriter i skogarderoben :)
Sen följde det också med ett lipgloss, hah :)



ska lägga lite tid på läxa, skriver om en stund istället.

/ josefin


what about you boy, it's hard to speak

Godmorgon :) ojoj så skönt med sovmorgon varje måndag !  Har bara matte idag, i tre timmar. Börjar klockan ett men måste ta bussen härifrån klockan 10 :)

look for today.




( flyttgrejor på bilden till höger (Y)

basic olivgrönt-gina
spetstop-hm
bälte-gina
halsband-jc ?
armband-snö of sweden
tights-hm
skor-nelly


Eftersom att jag inte behöver datorn idag lämnas den hemma. Ha en bra dag allihopa ♥

/ josefin


Hope remains, a way to love

ännu en vecka till ända, och snart en början på en ny.

blev en riktig myskväll för min del med vindruvor, film och massa bloggfix som ni kanske ser? Har louise att tacka som hjälp mig ikväll, hon är guldvärd ♥ är dock inte klara men jag fortsätter imorgon i hopp om att få det klart :)

nya headern

gamla headern


Sen har jag kjell att tacka också, som har gjort bakrundsbilden. Suveränt ! :)
Ni får gärna säga vad ni tycker, men kom ihåg att den inte riktigt är klar än.

Skola imorgon, lite sömn behövs. Godnatt på er ♥

/ josefin


Wearing the crown of illusion you created

Alla bilder lånade från lookbook











vad tycker ni ? själv tycker jag att alla dessa va riktigt nice ! =)

/ josefin


Burning out in the distance you're falling

lite sen uppdate.. men hade allt utom tid med dator idag. När vi steg upp åt vi direkt och sen for vi ut med hästarna i solen. Helt underbar dag ! =)
Nu är jag iaf hemkommen från helena efter några avsnitt satc säsong 2 i bilen.

helena och lillen.

mozart


ska käka och sen visa er lite outfits, sweet ! :)

/ josefin


wait a minute, just hold on a second

Hej och förlåt för dagens uppdatering. Dagen har vari supertrevlig ! Dock hade jag fullt upp med att måla barn till alla olika sorters varelser och tjosan så jag har knappt hunnit med. Sammanlagt hade de räknat ut att det var ungefär 130 barn där, och jag lovar att 125 av dem skulle bli målade..

vi kom hem vid 4 tiden, gjorde middag och sen tog vi en tur med hennes islandshästar. Därefter blev det monopolspel och sen har vi varit och hälsat på några grabbar som skålade. Nu sitter vi och myser hemma hos helena, tar det lugnt och ser på film ! =)


helena

jag och mozart


skriver imorgon istället, och då lovar jag en bättre uppdatering. Godnatt på er ♥

/ josefin


I can't believe, today was a good day

Godmorgon på er ! Har precis stigit upp och ska snart, tillsammans med helena och hennes familj åka på finuldagen. JSälv fick ag som uppgift att göra snisktmålningar på barnen. Hur ska detta gå jag som knappt kan rita? ja vi får väl se :)

Skriver när jag kommer hem, har brådis. Ha en bra dag, bilder kommer senare ♥

/ josefin


we take what comes and we keep on going

ögonen faller snart igen. Blev idolmys ikväll med helenas familj men före det hämtade vi hem hennes hästar. Helenas mamma bjöd på gottigott också, glasswienerbröd från lilla bagis i lse. Gudomligt.





nu ska jag vika in årorna, puss gonatt. Hoppas ni gaft en bra fredag !

/ josefin


We're halfway there, Nothing's going get in the way

Sitter i bilen på väg norrut ! Himlen är blå och solen har precis gått ner så över trädtopparna är det alldeles gult och fint. Synd att min kamera ligger i bagaget..
På idrotten idag hade vi boxning och jag är faktiskt redigt lämmen i min arm. Medan alla andra fick ta emot slag med två händer fick min högerarm redigt med stryk. Sjukt kul och jobbigt var det iaf :)

Ikväll väntas idol med fride och helena och sen finns inga säkrade planer inför kvällen. Redigt med mys hoppas jag på :)



skriver senare ♥

/ josefin


Since you left, I've been waiting by the phone

utan bröd för min del blev det kebabtallrik för mig när alla andra åt i pitabröd. Klagar inte för fem öre, mums ! Ska gå och byta om nu innan idotten börjar 12.45. Efter det tar jag en riktigt snabb dusch och tar bussen hem till vallen. Där slängder jag bara in väskan och fortsätter min resa till helena karlsson. Längtar efter min fina ♥



tjilar iväg, har med mig datorn till blattnicksele ! :)

/ josefin




I found a place where I can't lose myself

Godmorgon ! Börjar morgonen med litesköna stilar från lookbook.









är för första gången påh3ela veckan vaken den tid jag ska, yes! är dock dödshungrig, så jag ska slita på mig morgonrocken och kila ner. Bussen kommer som vanligt halv 7. Skriver senare :)

/ josefin


I find myself alone when each day is through

klickade precis hem ett par lovley shoes, älskar dem redan !


och den nya sjalen, stor, mjuk och underbat skön. Finns hos hm !



Nu ska jag packa inför imorgon och sen lägga mig och fortsätta se sex and the city, börjar vara i slutet av andra säsongen :) Hoppas ni haft en bra dag, godnatt ♥

/ josefin




you made me blind

Gjorde matteprovet idag, kändes helt okej faktiskt. Men man ska ju aldrig säga att det gick bra, för då när man får tillbaka provet ser det inte lika bra ut !=)
Ska iaf tenta av matte a, så jag har räknat lite matte nu ikväll och gör förhoppningsvis nästa prov på måndag eller tosdag.

Jag poch bror gjorde mat tillsammans idag, lev supergott ocgh just nu ligger vi i varsin soffa och ser på paradise hotel som precis börjat. Har målat på rött nagellack ikväll också =)



ska snart klicka hem ett par skor, visar sen. Köpte även en tubsjal som visas efter programmet också, puss.

/ josefin


i fell on black days

Godmorgon :)


Kör på mystema när det öser ner snö. Sov alldeles för länge i morse också, 30 minuter före bussen kom fick jag mig motvilligt upp ur sängen. Aja, jag hann iaf så jag sitter nu på skolan :)

Årets första riktiga snö, vad tycks ? Gillas vinter eller sommar ? :)





morgonens bilder, glädjande !
Svenskan börjar nu, time to work.

/ josefin


Don't be confused by my image, I'm no fuckin' public pin-up

har ätit det godaste på länge ikväll. Naturgodis, exotic. Min favorit som helt enkelt inte går att sluta tycka om. Dock äter jag bara cashewnötter, alla olika sorter och jag skulle kunna trycka i mig mängder !



Det snöar för fullt ute också, hela marken är snötäckt och jag ser inte en liten skymt av en tråkig gräsmatta. Jag är överlycklig.
Nu är klockan halv 12, matten sket jag i och sömn står just nu på listan.

Godnatt på er ♥

/ josefin


When's the right time, when's the right time to let go

Det blev inte mycket till bubbelbad, tog initiativ och körde ett jobbigt pass vattengympa istället. Jag måste säga att jag är nöjd över mig själv ! Men lite bubbling hanns med i slutet så klart som avkoppling. Efter det blev det bastu och nu sitter jag hemma !

Efter att ha badat blir man ju torr som stryk, så nu ska jag parera kroppen och ansiktet med nivea soft body and face cream.



Till händerna tar jag vaseline. Innehåller keratin och vitamin e som stärker kroppens hud och naglar ( naglarna blir verkligen starkare, sjukt bra kräm ! )



ska dricka mig en c-vitamin och inta soffläge, kika genom matten inför provet imorgon och sen vänta på kungarna av tylösand och där efter paradise ! =)

/ josefin


So involved in this moment, i cant let it go

En lång dag börjar glida mot kväll, har precis fått i mig middag och stressar vidare till bubbelpoolen. SKa bli skönt att koppla av en stund, behöver det :)



skriver så fort jag kommer hem !

/ josefin


Seasons come and go But I will never change

Godmorgon på er solstrålar !
Fick verkligen kämpa mig upp i morse, eller mamma fick slita upp mig. Sitter just nu på bussen på väg till skolan och min första lektion blir kemiprov på hår och hud klockan 09.00. Håll tummarna, jag är rikigt nervös !

( bild från i somras)


Ha en bra dag, puss !

/ josefin


there is no weakness

gick in på lookbook och hittade ett par härliga outfits som jag gillade !









Kan ju säga att jag fortfarande inte lyckats plugga, paradiese hotel kändes mer aktuellt och efter det har jag totalt fastnat vid kläder på internet. Har också börjat på en ny bloggdesign, känns spännande ! =)

/ josefin


It makes me feel like I'm further from home

Det blev ingen permanentrullnig idag. Det blev istället att skissa och träna inför gesellet. Massa krångel, usch. Sen blev det klippning hela dagen. Fortsatte med gradering och gick sedan över till ökade längder. Skoj! :) Dagen avslutades med massage och sen tog jag bussen hem.




emma och jag i salongen ♥

Har absolut inte tid för datorn just nu, sket i plugget igår och får därför ta smällen idag. Prov imorgon på hårkemi ( hår och hud ) great !

/ josefin


Reaching through this world

Godmorgon på er :)

I morse när jag vaknade var det vitt ute, kan ni fatta ? snart är det vinter ! :) Kom precis till skolan efter en timmas bussresa, följde linda på shell och nu sitter jag i soffan och inväntar lektion.
Frisörteknik hela dagen idag, ryktas om permanentrullning :)



Blir säker nåt mer skoj ! =)
Ska strax springa bort till salongen, ha en bra dag ♥

/ josefin 


I see your warm face with the soft mouth

Tänkte ge er lite tips för att hålla ditt hår i bra kvalité utan onödiga kostnader :) 

♦ Först och främst ska ni verkligen ta vara på ert riktiga hår. Att sätta in hårförlängning är ingen lösning alls, det ger dig bara tunnare hår när det plockas ut. 
 
♦ Använd ett schampoo som är anpassat för just ditt hår, i midre mängder. Rekomenderar sunsilk co-creations ( finns för alla olika hårtyper )



♦ Använd alltid balsam ( om inte inpackning används ). Balsam ska också användas i mindre mängder och sköljas ut väldigt noga. Balsam motverkar hårets flygighet och '' limmar ihop '' kluvna toppar och ger dig därför en glansig och slät yta. ( rekomenderar sunsilk co-creation, ovanstående, i balsam )

♦ Inpackning bör användas minst 2 ggr/veckan. Inpackningar passar väldigt bra för dig som har torr hårbotten samt torrt hår.
 För dig som har en fetare hårtyp balanseras fetthalten i ditt hår och ger dig en renare och glansigare känsla med inpackning.

rekomenderar ( klicka för större bild )
hm                        salong                       hm     
 

♦ Vid värmetillförande bör du alltid avända någon slags värmeskydd. rekomenderar gold heat 



♦ För att inte vakna upp med ett tovigt hår rekomenderar jag att du gör en löst bunden fläta med en mjuk snodd. Fäst snodden så att den just håller ihop flätan för minsta slitage.

♦ Om du vill spara ut dina längder rekomenderar jag att du klipper dig var 6-8:onde vecka. Be din frisör ta bort 2-3 mm och dina preparerade toppar försvinner.

♦ Ifall det bara är dina toppar som krånglar rekomenderar jag att använda silikondroppar som ger en skyddande effekt.
Om de bara är torra kan du bara smörja in topparna i oliv- eller rapsolja under natten för att ge lite extra fett. Funkar riktigt bra !



♦ Kamma aldrig ditt hår i blött/fuktigt tillstånd. Då är dina strån som svagast och går lätt av. Ditt hår blir spretigt och frissigt och tappar den fina glansen.

Hoppas att jag fick fram nåt ni tyckte var bra ! Produkterna jag rekomenderar finns nästan överallt (hm, ica). Värmeskyddet och matrix inpackningen finns hos de flesta frisörer :)

/ josefin


i used to dream, but i left it all behind

Har precis tagit mig en lång dusch, skönt och avkopplande. Tänke bara berätta om en sida jag blev medlem hos igår där du tjänar pengar på din blogg. Du registrera dig gratis och det är verkligen en bra sida. Du får presentkort hos bla nelly, hm och massor av affärer.

Registrera dig på denna länk http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=70935, precis som jag! :) Tack på förhand !



/ josefin


these streets remind me of quicksand, when your on it you'll keep goin down

det blev lite senare än väntat, ändrade planer ! Fick skjuts ner i morse, och även hem idag. Mamma tog en trip till skellefteå när jag ändå började så sent. Så efter att jag slutat tog jag lokatbussen ner till stan för att tvärspringa lite med mamma. Nya gardiner och ¨lite sånt blev det, kul:)

idag



frisyr, fläta i sidan och utsläppt men lugg. Vardagligt, snyggt och enkelt ! =)



dax att ägna lite tid till studier nu, puss ♥

/ josefin


all that went away was the price we paid

Godmorgon på er ! :)
Oj så skönt det var med sovmorgon, ligger fortfarande i sängen och vill verkligen inte stiga upp. Men men, bussen kommer klockan 10 så då ska jag förhoppningsvis vara klar, därför sliter jag nu på mig min morgonrock och stiger upp !
Börjar klockan ett idag, har bara en matte lektion ( tre timmar ) så datorn lämnas hemma.



Ha en jättebra dag ♥

/ josefin


through it all he offers me protection



sunday night och det är dax att krypa till kojs och ta tag i mina studier. Dock blir det nog ingen större inlärning ikväll, tar itu med det imorgon. Har förresten legtat och tittat på massor av kläder ikväll, tur att jag snart fyller år och att det snart är julafton. Har en lång önskelista iår ! =)

Hittade bla en ring smo ska betällas inom kort, en sjukt snygg och jag älskar den till max.
 
Godnatt på er mina vänner, vi hörs imorgon ♥

/ josefin


Does an angel contemplate my fate ?

boys, boys, boys !



alla plagg från hm :)

nu ska jycklingwook tillagas, hemmafrun i högsta hugg.

/  josefin


Dont let yourself go, cause everybody cries and everybody hurts

Blev frukost i sängen i morse, storm ute och jag är på riktigt myshumör. Passade inte bättre ! :)


fil, banan, linfrön och blåbär.



säng mode ett tag till innan jag ska ta tag i städning. SKa njuta in i det sista!

/ josefin


Take my hand and let's end it all

nä nu ska jag göra kväll efter att ha myst till fullo hela kvällen. Behövligt och skönt ! Har bla sett ps i love you som gått på tv och nu fortsätter kvällen med american pie som just nu rullas på tv3.

freckles all over


imorgon tar jag en sovmorgon, underbart. Godnatt på er ♥

/ josefin


Don't you see my body is burning

ligger äntligen hemma efter en lång bussresa. Tar den lugnaste dagen på länge med lite glass, varma hallon och film. feels good.

gjorde en liten kollektion som snabbast. Älskar pälsvästen !



ska fortsätta se, skriver senare ♥

/ josefin


The sky is over

Godmorgon ! sitter i luleå på busstationen och längtar hem. Har inte så mycket att säga om gårdagen. är bara så jävla arg och less.

Aja, tog bussen 10 från boden och har snart suttit i luleå en timma tsm med jenny. Längtar tilla tt komma hem och göra middag, har inte ätit en smula idag. Bilder får ni sen, för slut batteri i telefonen har jag också. Bradag.nu

miss u girl..


/ josefin


I couldn’t find the words to say give me one more move

Godmorgon :)
Efter en resa med massa packning och lite sömn sitter jag nu på lektion. Börjar dagen med tre timmars svenska och slutar också dagen med svenska. Är helt sjukt hungrig, men jag får väl klara mig till jag är framme i boden. inte lunch hinns med..

Back to work, jag skriver i bussen ♥



/ josefin


Only the strong will continue

skön kväll med solarium, en sväng på gymmet, umgåtts och mys. Packning har det också blivit, men inte så mycket, resten packas imorgon ! =)
Nu är klockan snart halv 11 så jag skippar till och med sex and the city ikväll, det får bli lugn musik och tidig sömn istället. Taggar som stryk till morgondagen !



Godnatt på er, hörs imorgon ♥

/ josefin


While you live it up I'm off to sleep

äckligt skönt det är att komma hem tidigt på dagarna:) nu ska jag vidare tll http://www.jump-in.se/system/visa.asp?HID=1071&FID=992&HSID=22452 och få lite färg på kroppen. Alldeles för länge sen sist, shame on me ! :)



/ josefin


Your sex is on fire

Ingen matte idag, vår lärare är hemma med vård och barn. Hinner med ett bussen hem, jag är överlycklig och då fortsätts mitt satc maraton ! I'm high on life ♥

min fina classmate simone ♥

/ josefin

/ josefin


he took my heart, I think he took my soul

Godmorgon :) Hade gärna hittat på en mängd ursäkter fför att ligga kvar just precis där jag ligger nu. Menmen, snart är veckan kämpad  ochd et blir roligheter.
Nu ska jag stiga upp och ta en dusch, slita på mig kläder och fika. Inte nog med det, datorn ska packas också !Bussen kommer om mindre än en timma, så nu ska ajg upp !=)



/ josefin


All you need's a credit card, you're good to go

blev en promenad med mamma ikväll, höll på blåsa bort men det var det värt för lite friskluft. Nu ikväll har jag börjat på satc. första säsongen. Helt sjukt hur oliks sig alla är !



 Nåt som ligger mig riktigt varmt om hjärtat !
nu ska jag fortsätta se, somnar nog snart ändå :) Riktigt tung dag imorgon, Godnatt ♥


/ josefin


There's only one sure thing I know



Äntligen är datauppgiften inskickad, skrev om converse :) förvånande ? nä inte riktigt:)
Nu har jag äntligen en ledig kväll så jag funderar på en promenix och kanske umgås. Men först mätta magen innan planer fastställs.

/ josefin


send some mercy down to me

Hahah, jag hittade precis världens hemskaste sovställning från gårdagen. Josefine Lindholm är en riktig tjuvfotograf !



Jag är en riktigt sliten krigare, men idag är jag på bättre humör, dels för att jag slutar halv tolv idag! Ingen datakunskap så jag hinner hem med ett bussen, fattar ni så underbart ? DÅ hinner jag göra den där jävla powerpiont hemma !

partymusic
 

/ josefin


I see no point in trying to get you to listen

Godmorgon ! har försovit mig lite, brukar stiga upp kvart över fem men idag kom mamma upp fem i sex. Aja, dagen kommer börja med mentorstid och där ska vi ha hårkemi.
På tal om hår står mitt överallt, lockar hit och dit och jag vet inte vad. Man ska aldrig lägga sig i blött hår ! =)



Nu vill jag har vinter, massor med snö och mitt skoterkort. Bussen är här om 15 min, dax att packa ner datorn. Srkiver från skolan !

/ josefin


sleepin' softly while i sing

hittat en supersnygg dubbeling som måste införskaffas !



för att eventuellt orka åka till skolan imorgon ligger jag redan nu och ska sova..Enligt mig finns detibget som heter för mycket sömn, därför slås  spotify på och jag kan tro att jag sover innan tvp minuter.
kan ju bjuda på min sovlista, mums.
http://open.spotify.com/user/josefinsundin/playlist/5KKzkT6TheKKUkCFrMzUGc sleeeepin'

Godnatt ♥

/ josefin

 


we are in the right place at the wrong time

Fick köra på lite frisyr idag när amen inte längre ville vara med.

Fläta och massa tjosan


väl hemma blev det klippning och färgning på mamma, så nu är hon mörkhårig med page igen. super=) Just nu sitter jag och ser hockey med ett äpple och c-vitamin. Lovley night med familjen ! Har stora funderingar på att satnna hemma imorgon, slutar halv tolv och mentorstid står på schemat. får se..

I paus blir det en långdusch, sätta lite hårinpackning i håret och tvätta bort sminket.

/ josefin 


I'll find my way through the darkness

Godmorgon morgonpigga elever !
Jag har typ börjat bli förkyld, jag är trött och jag har ont och nä jag vill bara hem. Positiva tjejen ! Satt med powerpoint hela bussresan till skolan så jag har itne långt kvar vilket känns underbart !
har iaf frisörteknik idag, nåt plus på dagen iaf :)



/ josefin


I got lost in the Wind again



kom mig inte alldeles för långt på mitt arbete ikväll, men en början är en början. Nu förtjänar jag lite sömn innan väckren ringer igen. frisörteknik imorgon ♥
Godnatt på er !

/ josefin


I’ve been a witness to this history

älskar känslan att komma hem ! Efter att ha fått i mig en super god middag fick jag direkt plocka fram saxen och klippa andreas. Vi båda blev riktigt nöjda så det känns bra ! :)

Just nu står läxa högst på listan, en powerpoint uppgift. Har inte en blekaste aning vad man kan göra en om, så hjälp mig är ni snälla ! =)

Hittade en riktigt frän klänning som jag gärna hade haft i min garderob. Finns hos nelly.


back to work..

/ josefin


i'm Way above the clouds

sitter nu på skolan med några brudar och pratar om allt möjligt. Vi har temadag idag och enligt internet så slutar den klockan två och vi börjar ett? Det ligger iaf ett spel på varje bänk, så spel blir det :) Sen får jag se om jag hinner träffa min fina helena som är i skellefteå idag för att hämta en häst. Själv håller jag tummarna för det ! =)



/ josefin



Trying to block my shine just ain't gone happen so don't try

åh vilken bra måndagsmorgon ! Helt suverän. Började min morgon med frukost och sedan massagestol i 30 minuter. Ni hör bara hur bra det låter ?
Efter det 2 timmars sömn och sen upp till sjukgymnasten för att klippa bort gipset. Det känns som om min arm är en fjäder, uppsvullen men sjukt lätt. Är fortfarande blå också med lite värk osv, men utan gipset är jag 100 gånger gladare ! :):)



sen medan jag nu bloggar kan jag ju visa lite outfit, skolmys.



Svart basic-gina
top-h&m
halsband-lindex
kofta-lindex
Tights-gina

Får strax skjuts upp till bussen, hör av mig senare.
/ josefin


You don't have to look up at the stars

♥Lägger mig och lyssnar på musik, varvar ner och sömnen får komma bäst den vill. Morgondagen kommer bjuda på nåt riktigt efterlängtat, har nog inte längtat så här sjukt mycket förrut ! =)

Bjuder er på lite skön music

after tonight-justin nozuka (helt magiskt, favorit)

heartless-justin nozuka

papers-usher

bless the broken road-rascal flatts


tidigt imorgon, godnatt ♥

/ josefin


I don't get many things right the first time

gud vilken hemsk dag. Har inte ätit så här mycket på ett helt år typ. Menmen, nån gång ska man väl frossa !

Har varit hos filip ikväll med filip, andreas och grahn för att fira fille som dyllde 18 år igår. Snart är det min tur, aaah ! :)



Hur som helst var gårkvällen suverän. Hotellet hade fullt med folk och det var riktigt trevligt. ´Äckligt varmt var det dock, men det överlever man ju utan bekymmer ! Insåg i morse att alla bilder jag tog igår är svarta, kul !



nu ska jag skicka in två svenska uppgifter, suck.

/ josefin



can you go back once you know

Godmorgon :)

Min energi är på botten idag, lite sömn och mycket håll i gång. Har varit ut på en raggarrunda med helena och fride idag, en sväng på dollar, marknaden och lite sånt.
För övrigt har jag bara ätit idag, och det tänker jag fortsätta med ! Min honungsmelon är snart slut så då får jag äl sova en stund.. haha jag är patetisk !


+


/ josefin


he's the one for me !

Kayla Shoe SEK 1669, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Nyhet frå nelly, jag vill ha.

Nu är jag iaf redo för utgång, taggad som ett svin och roligt ska vi ha ! och så här ser jag ut ikväll :)



<mönstrade tights, kjol och skjorta. Lovley !
ha en bra kväll allihopa, och sköt er snyggt ;)

/ josefin 


its over, we both know, lets go forward

hej på er ! Blogg har inte funkat idag, blev lite rädd i morse när jag inte kunde se själva bloggen heller. usch :)
Har gått en sväng på marknaden idag med helena, fride, bror och sandra. Det blir nästan inte ens roligt när det är så mycket folk, man tar sig ju knappt fram !

jag är iaf nyduschad och nu ska jag ta min första grogg för kvällen. Det här kommer bli så sjukt kul !! :)

Skriver vid middagstid, har inte tid just nu ! =)

( explorer, juice och grenadine )


/ josefin


waistin' my speartime just for you

stress stress och ännnu mera stress när jag äntligen kom fram till lse. Såg för taskig ut och ville ut så fort som möjligt. Blev en mskväll med något vinglas med oskar, fride, helena och niklas. ( kändes vuxet att säga när vi knappt gick ut för att träffa folk.
Istället laddar vi batterierna inför morgondagen som innebär massa skoj ! så därför ska sömnen äntligen få göra sitt. 'Godnatt, jag hoppas ni fått en riktiigt bra kväll allihopa ♥



/ josefin


i used to dream about the life i'm living now

jag ska springa på idrott nu, efter det blir det buss hem och därefter slänga in mina saker i bilen och åka vidare till lycksele. Jag är så sjukt taggad att jag vet inte vilket håll jag ska vända mig ! aaah :)



skriver när jag är framma om jag hinner, dax att byta om !

/ joseffin


It's gonna be a bumpy ride

Godmorgon ! :)
tog en redig snooze i morse på 30  minuter, riktigt trögt att ta sig upp nu för tiden. Fick iaf sova hela bussresan idag så nu är jag väl mer eller mindre pigg.
Jag är helt sjukt taggad på kvällen så det är inte sant ! En dag kvar att kämpa, snart helg ♥

Får snart träffa min fina helena

och partaja med min fina sandra




/ josefin