You keep takin' me back, takin' me back where I've already been

Godmorgon på er ! :)
Har precis fått i mig frukost och ska nu packa väskan för avfärd mot sofia. Där blir det bastu, några drinkar och mys med mina fina brudar innan vi ska göra oss klara för kvällen. Jag är inte lite taggad inför det nya året ! :):):):)



/ josefin


I'll be your shoulder when you cry

hade lite mycket att göra igår, hann inte skriva. Det blev iaf mys igår med min fina och sen kom sofia förbi en sväng. Film och tvspel, helt okej onsdag !

Idag steg vi upp vid 10 tiden, tog lite frukost och där efter följde sofia oss ut på en skotertur, kallt som stryk så det blev inte så lång sväng.
Nu haNu är jag iaf duschat, mätt och sminkad, så vi ska dra oss ner vidare till kim där alla är och festar ikväll. Tror dock att jag tar det easy och inväntar morgondagen. För sdå ska det börjas tidigt :)



/ josefin


cover me when i run

stress,stress, stress ! Hinner knappt med mitt eget liv ! Tog en sväng till umeå igår med jessica, sjukt kul :) fick shoppa av oss lite och umgås. Jag köpte 2 par skor, 5 överdelar, 1 kjol och 1 väska. Är riktigt nöjd med gårdagen :) Väl hemma ( 19.30 nån gång ) fick jag direkt skjuts till världens bästa mormor som fyllde 75 ♥ Där efter hem, packa och sova.



Upp tidigt i mors eför skoterkurs och sen har jag packat och fixat hela dagen. Nu slutar tobias snart så vi åker till ammarnäs och stannar där till söndag. Jag har med mig datorn och internetdongeln så jag hoppas det fungerar nu ! :)

Det nya i garderoben får ni se senare, har absolut itne haft tid för datron.. ska försöka skriva ikväll, kram :)

/ josefin


Will you be my man

minns knappt när jag uppdaterade sist, har haft fullt upp före ju så jag har inte alls hunnit med nåt skrivande. Snart kommer iaf ett inlägg med alla julkappar, har halva förberett, men mycket fattas. Är och har varit hos tobias sen julafton så jag har haft en underbar jul :)


Jag skriver senare, skatroligen hem ikväll. Hoppas ni allahaft en bra jul ♥

/ josefin


So who am I to judge you on the past

Julklappar 2010.

* två parfymer

Hugo Woman  Hugo Boss for women

* body lotion


* Klippkappa


* 12 kippklämmor

 
* inpackning

* jacka

* skoterbyxor


*klocka 1

*klocka2
( ska bytas till en turkos och är därför ej öppnad )

*ring

*pengar * presentkort

*vantar

*handduk

*sminkpalett

*underkläder
( visas dock ej =) )

har blivit förkyld, känns surt.. men klarade iaf av första lektionen på skoterkortet idag. Känns riktigt bra :)

/ josefin



all i want for christmas is you

Dålig uppdatering som vanligt nu för tiden.. Blev en heldag i skellet igår, åkte 9 och kom hem halv 6 på eftermiddagn. Duschade och åkte vidare till tobias för middagsmys med familjen. Det bjöds på lite julbord och sånt, sjukt gott, och sedan panacotta till efterrätt. cred till jessica och greger för det ! :)

Strax efter midnatt öppnade faktiskt jag och tobias våra julklappar som vi gett varandra. Ännu en gång är jag helnöjd när jag fått en parfym jag önskat mig


och sen överraskar han med en ring från rock by sweden till armbandet jag fick i födelsedagspresent ! sjukt snygg:)


Nu ska jag mysa framför tv'n med min familj och förhoppningvis få liv i han som liggger kvar i sängen.

Godjul på er alla, jag hoppas ni får en riktigt bra julafton och att era paket är efter förväntan. Jag hoppas att jag hinner skriva ikväll, kram ♥

/ josefin


I still recall that sermon, I hung on every word

hur har jag spenderat dan före dan före dopparedan ? jo steg upp tidigt som stryk och anlände i skellefteå kring 08.00. Sen blev det julhandling ( förstod verkligen idag hur mycket man äter på jul, usch ) och sen hem igen.
 Gjorde mig klar och sen begav jag, tillsammans med min familj oss till bjröksele där min fars mormor skulle begravas.
Bara tråkigheter..

Börjar ärligt vara redigt less skellefteå nu, men jag ska dit imorgon också. Bror ville ha lite shoppinghjälp inför nyår och hans sista julklappar ska inhandlas, hur kan man vänta till dagen före jul ?! Dock har jag ingen som helst julkänsla, allt har varit så stessande denna jul, jag har haft en hel del att göra och ja jag vet inte. Var tog den gamla julkänslan vägen ? Just nu känns julen bara överskattad..



/ josefin


To me you're like a growing addiction that I can't deny



Nog var jag lite duktig med partykläderna idag, skippade det hela och körde på basic. Ginalinne, uggs ( BEHÖVDES ) underkläder, sminkborttagning, sen några julklappar.

Är aningen trött, lite sömn och tidiga mornar. Blir tidig imorgon också, följa föräldrarna till skellefteå för julhandling och så. Jobbigt, men har en sak kvar jag måste köpa inför jul.

/ josefin


he's so beautiful


inspiration

En dag närmare jul känns helt okej ! Förhoppningsvis vaknar jag vid 02.00 när tobias slutat jobba och kommer hit. Åker som sagt till skellefteå imorgon i hopp om att hitta nåt snyggt, behöver egentligen nåt mer vardagligt men party är alltid roligare att shoppa.
klänningen satt då som ett smäck, är helnöjd :)

/ josefin


i've got an angel watchin' over me

det finns inlägg där man inte vet var man ska börja, där man så gärna vill, men inte kan. Det här inlägget skriver jag till min första riktiga vän, som fanns för mig när jag behövde någon, som ställde upp, tog mig från botten till toppen och som fick mig att le när jag helst ville gråta.

Josefin Persson 1992-12-21 / 2009-04-26


Du är fortfarande min vän, den vackraste i himlen. Var du än är, var du än befinner dig så hoppas jag du finns där och vakar över mig. Jag saknar hela dig, hur ditt leende fick mig att skina som en sol. Det finns älskvärda stunder när jag fick se dig le och skratta, och ärligt josefin, utan dig känner jag mig lite borttappad. 



I vått och torrt har du trott på mig, du har torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig. Du är värd hela världen för hur du kämpat, alltid stått vid min sida och funnits där när jag behövde dig.
Att jag skulle hitta någon som dig kunde jag aldrig tro, jag uppskattade dig så. Att någon person skulle kunna ta så stor plats i mitt hjärta visste jag inte heller, men det gjorde du.



Jag skriver för dig idag, för att idag, den 21 december är det din dag. Idag skulle du fyllt 18 hela år. Jag hade gärna fått se dig uppleva den stora dagen när du äntligen skulle få ta körkortet, gå till krogen och vara fri. Jag hoppas hur som helst att du får en underbar födelsedag min ängel, jag vet att du finns någonstans.

Idag kan jag inte se vår kärlek, vår starka vänskap som en gång fanns. Men jag kan känna den och sakna den. Jag glömmer dig aldrig, idag lever jag för dig.

Grattis till dig min ängel, du fattas hos mig.

/ josefin


you take me further every day

Den har dagen har känns lika lång som tre ! Steg upp tidigt i morse, fick skjuts av tobias till tandläkaren och sen hem igen. Vi slog på en film, jag somnade och sov till 1. Sen blev det mer filmmys i vaket tillstånd innan han gled iväg till jobbet.

Min klänning kom idag förresten, ska alldeles strax pröva den. Spännande !
och imorgon åker jag kanske till skellefteå för lite mer shopping, hoppas ! Skulle inte sitta fel med ett par nya skor i garderoben:)

/ josefin


I feel the fear of uncertainty stinging clear



Helgen har varit super, men nu när klockan passerat  00.00 och den äntligen blivit den 20 december vill jag tillbringa kvällens inlägg till min fina vän sofia johanssom som fyller 17 år. Att veta att man har någon, när alla andra hade lämnat, är en känsla alla vill ha. Jag lyckades hitta någon, jag hittade dig. Alla borde ha en vän som dig och glöm aldrig, var du än befinner dig, dag som natt så kommer jag alltid finnas för dig.

Whatever tomorrow brings, i'll be there with open arms and open eyes

/ josefin



play with me, see what the screamy do

shit så trött jag är, vaknade nyligen efter en powernap på 1 tiimma. Nu ska jag klä mig och bege mig till ishallen där tobias spelat match ikväll. Efter en duschad pojkvän åker vi tillsammans upp till min stuga i fjällen och tar en sabbatshelg från allt ! :)



jag hoppas internet fungerar i stugan. Ha en bra fredagskväll ♥

/ josefin


you actin' like you don't know

var det någon mer än jag som inte kunde logga in på blogg.se igår ? helstöörd sida..
Gjorde iaf min sista dag innan jullovet igår, skönt i sinne :) så nu är jag ledig ända fram till den 10 januari :)

Hann shoppa lite efter skolan, blev en mysig stickad tröja och ett halsband.


Nä nu ska jag göra mig klar för ännu en shoppingdag, åh vad jag älskar att spendera pengar ! :)

/ josefin


I was lost till I found you

Godmorgon :) Fick sovmorgon idag när tobias mamma ändå skulle till skellefteå. Inte illa va ! Åker strax så jag ska skynda mig, kommer hem vid två tiden idag, slutar halv 12.

Film och gófika med mina brudar idag ♥


/ josefin


Those feelings you had me believing was never how you really felt

klickade hem en ny klänning idag, mums.



nu ska jag sova, godnatt ♥

/ josefin


Everything here is turning old

Godmorgon :)
Gårkvällen var jätte trevlig ! Fcik besök av tobias, jessica, micke, bror, filip, per, fredrik, henke och matilda. Fick världens fulaste present, men den var riktigt rolig också ! :D

Just nu sitter jag iaf i soffan på skolan, funderar om jag ska åka hem eller stanna. Känns onödigt att stanna för en timmas idrott. har iaf precit skrivit klart nationella i matte fyfan.

Klippte bror igår också, blev skit snygg !


/ josefin


fall through like change in the daylight

Hejhej ! Frisörteknik stod på schemat idag, en fullsmäckad dag ! Började med lite undersökning där jag blev '' kund '' på grund av mitt självfall. Vi skulle prlva olika produkter och se hur det blev när håret fönades lockigt/fönades och plattades.





Där efter tvättade jag, penslade in en inpackning och plattade noggrant igenom malins hår. Lite formgivning också.



och där efter flätade jag en bäverfläta på långhårsdocka. Inte klar !





Tycker det blev lite fränt faktiskt ! Nu ska bror klippas och fixas innan mina vänner kommer och firar mig, skoj ! :)

/ josefin



I will keep you in my mind, the way you make love so fine

Vilken underbar dag, är så sjukt tacksam ! :)
outfit.

presenter
armband från tobias ♥

ring från mormor, jag älskar den fullkomligt. ♥



sax och hölster från mamma och pappa ♥





Halsband från bror ♥

Örhängen av sandra ♥

och pengar av farmor och farfar ♥


Var också och kikade på norsjös luciatåg där faktiskt jag krönade årets lucia. Fick tända hennes första ljus på kronan eftersom jag var lucia förra året. Var egentligen en ganska skön känsla att slippa står där själv iår !



och till sist, tack så jätte mycket för alla gratulationer, det glädjer mig verkligen !
Nu ska jag göra i ordning en mumsig tallrik med tårta och godsaker till tobias som kommer från träning sen blir det en tidig kväll. Puss på er ♥

/ josefin


A thousand miles seems pretty far, but I'd walk to you if I had no other way

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag !



och jag har faktiskt redan fått öppna en present, som innehöll en armband från laila bagges kollektion av tobias.
Jag är helnöjd och ja, jag har världens finaste pojkvän ! tack ♥



Time Square can't shine as bright as me, I swear it's true.

  / josefin


I know it ain't easy but that's okay


godmorgon :) mår som jag förtjänar idag, om inte värre. Hungrig är jag också, skulle man kanske ha tryckt en pizza till lunch ? det förtjänas nästan. jag hoppas jessica ska umgås med mig idag, se hokcey och mysa, för idag gör jag min sista dag som 15åring !



/ josefin


Because the night belongs to us

skulle egentligen till lse idag, men det blev inte. Stannar hemma i norsjö och skålar med mina fina vänner här ! Jag är grymt taggad och det ska bli sjukt kul :) Just nu är jag väldigt stressad, tobias hämtar mig snart och jag sitter fortfarande i morgonrock, rock med smink på och plattat hår.

Jag sover i norsjö också, ska försöka få mig några bilder från ikväll !


+


/ josefin


i like you, just the way you are

Godmorgon :)
Just ätit frukost och tobbe har åkt på match. Så nu ska jag ta det lugnt, förhoppningsvis sova en stund och sen göra allt sen. Måste få njuta av ledigheten :)


Frukost : Fil, blåbär och linfrön.

/ josefin


My head is spinning all around, I waited so long

Har tagid en lugn hemmakväll ikväll med tobias, jessica och micke. Blev idolmys och innan det bjöd jag tobias på inbakad kycklinfilé och massa gott. Underbart ! :)
Nu ska vi sova, upp tidigt imorgon, huvva.. Men !



/ josefin


Why don't you ask me to stay

Godmorgon :)
Det blev nåt konstigt igår, mitt internet slutade funka hemma. Men men, jag fick iaf mys besök av jessica som fick sig en klipp och färgning. Det är kul att vi är på banan igen efter att ha varit utan varande allt för länge !

Börjar iaf min första och sista lektion nu, svenska. Sen så åker jag med ettbussen hem till tobias, och jag längtar :)



/ josefin


I can't help myself, I keep playing with fire


inspriation, dessa skor hade görna fått pryda mina fötter.

Hade nationella idag, gick inte så jätte bra, men har inte orken till att bry mig. Snart helg och snart lov !
Ska göra lite läxa nu, jessica kanske kommer förbi ikväll, skulle va mys :)

/ josefin


I tried to believe every word of your sweet story

Godmorgon :)
Känner mig lite bättre idag, men fortfarande inte hel. Börjar dagen med svenska idag, dvs om 5 minuter och har svenska tre timmar fram.



/ josefin


Time will tell, just lets wait and see


inspritation

Illamående och trött, beck nu sen sömn. GodnAtt ♥

/ josefin


You're the only one I want

Har hittat drömjackan !




finns hos modekungen för 1200 kr. Dåligt mysig va ?

Jag har också precis pyntat julgranen som som vanligt fick placeras i köket. Med julmusik i öronen och mörkt utanför fönsterna vill jag bara ha 24 december nu. Jag blir som ett riktigt barn när det gäller jul, eller egentligen hela december. Mysigt värre ♥

/ josefin


Do you feel like dying, do you break down crying

just kommit ut från matrixbussen, shit vilket hysteri ! Blev inte så mycket hårvård för min del idag, blev redskap istället. En urtunningssax, hölster, klämmor, kappa och sen blev det faktiskt en magisk inpackning från matrix biolage serien.





Rekomenderar denna inpackning starkt, kostar ungefär 300 kr men det är det värt.

Nu ská jag göra bort lite idrott och matte läxa inför jullovet. Skönt att ha det bortgjort ! =)

/ josefin



Restore me, restore me now and make me sane

Nytt i garderoben

( fast i svart )


Strumpbyxor x2
Stödstrumpbyxa

Resten fanns inte på internet så resterande får ni se när jag kommit mig hem ! Jagoch sandra har mys framför tvn ikväll, bland annat paradise och operation skönhet. Massa prat har det blivit också, hon är för fin ♥

Imorgon kommer matrixbussen 08.00 så då ska jag vara på skolan och shoppa lös hårprodukter/frisörredskap, dax att krypa ihop, godnatt ! =)

/ josefin




You want it all but you've got to give

Snart är hela  dagen bortgjord, har blivit frisering hela dagen.



Nu ska vi sjunga inför luciatåget, känns drygt men snart slutar vi. Jag åker till sandra och sussar där inatt. Jag vet faktiskt inte om jag kommer kunna skriva ikväll, hennes internet fungerar inte.. Men annars skriver jag imorgon ♥

min fina sandra ♥


/ josefin


come and party here with me

morning !
Sitter och äter frukost på skolan, dvs ett grönt äpple och vatten. Helt sjukt jobbigt det var att stiga upp tidigt i morse, inte riktigt van efter att ha varit hemma och ledig/sjuk nu i en hel vecka. Börjar som sagt med frisörteknik idag vilket känns så där, har riktigt ont i ryggen fortfarande.



Nä nu ska ajg vara social med mina fina vänner, puss ♥

/ josefin


I'm looking for you everywhere I go

hejhej ! nu är jag tillbaka till lite rutin så jag hoppas på lite uppdatering i veckan, dock börjar intresset tyna bort och jag har funderingar på att radera bloggen. Så yttrar sig ingen kommer nog http://www.josefinsundin.blogg.se raderas !



har helt fullt upp just nu och hinner inte med datorn som faktiskt prioriteras ganskas långt ned på listan. Iag blev det smo sagt en shoppingrunda med mamma i skellefteå, och tro det eller ej, mag har köpt alla julklappar inför denna jul. känns sjukt bra och en hel hög stress har precis lämnat mina axklar !

upp tidigt för skola imorgon, frisörteknik :) så lite sömn behövs, godnatt ♥

/ josefin 


that will be a pain in the pit of my stomach

Godmorgon :)
Blir så dålig uppdatering när jag inte varit hemma sen i onsdags. Men jag ska skärpa mig ! har en hel del nytt i garderoben som ska visas så fort jag hinner, har fullt upp ! Nästa shoppingrunda blir faktiskt redan imorgon, underbart :)



/ josefin


But it was never enough, i must go

blev bjuden på tacos till middag av tobias och sen har vi haft en trevlig kväll tillsammans med jessica och micke. Blev kortspel och vem tror ni vann om inte tjejerna ? ;)

Längtar iaf till morgondagen, blir shopping med min fina helena och sofia samt fride och tobias. Kommer bli jätte trävligt ! Älskar att slösa pengar ;)

inspiration


/ josefin


you're makin' it hard for me, i need air

fick finbesök av fina denise idag, hon fick sig lite klippning och jag lite sällskap.  Länge sen vi sågs så det var riktigt kul !
Nåt mindre kul är att kylan är tillbaka, känns surt.. Så klä dig varmt men snyggt.


Inspiration från lookbook.

Nu ska jag städa undan innan soffan lockar igen, ledighet är underbart.

/ josefin


I can feel him in the back of my brain

Godmorgon :) har precis vakna till liv ( fråga mig inte varför jag är vaken nu när jag är ledig ) men iaf..
För övrigt har jag hittat världens sötaste klänning på nelly. Skulle gärna få hänga i min garderob.

Lada Top SEK 399, Sisters Point - NELLY.COM 

Börjar min morgon med att dra ett täcke över mig och läsa klart boken '' i taket lyser stjärtnorna '' som är en helt magisk bok.



/ josefin


I feel free enough to party hard

godmorgon, kan man säga det när klockan strax är 6 ? njaa.. Min dagliga syssla har vairt film och mys, har sett två riktigt bra filmer som jag dock sett förut.




Rekomenderar de båda starkt !

Nu så här efter en lyxig middag ska jag ta en bad  och sen klippa tobias om jag törs.. ;)
Mycke klippning nu före jul, kul !

/ josefin


I'm tryin' to get far away from our mistakes

har ingen större lust att blogga just nu,klippte som sagt tina ikväll. Tog mig ut trots att orken inte riktigt var på min sida. Men jag är nöjd över hennes nya frisyr och det hoppas jag att hon också är =)'

Nu ska jag sova, en dag imorgon också,utan skola. Mums!


/ josefin


Don’t wake me up I’m so alive

klockan är just efter 1 och jag har precis lämnat sängen. Ganska skönt ! Tror jag gjorde ett smart val att stanna hemma, för en gångs skull.

Nu blir det en lång dusch och fortsatt mys med en film. Måste ladda batterierna inför eftermiddag när jag har en klippning på g !

/ josefin