bröllop

haha just ja, kom in en mamma med tre barn på salongen idag och jag fick en chock när de var norskar. så jag fick mig tre barnklippningar idag. Nu är inte norska svårt att förstå, men barn som är blyga, pratar fort och tyst på norska, nog hade jag svårt att hänga med!

nu ikväll kom sandra hit för lite färgning och släpper bomben att de ska GIFTA SIG! är så otroligt glad, och jag ska få äran att göra uppsättning och allt! :):)




Sedär


Pro

Camilla fick en utväxt mindre och röda toppar rikare. Mycket fint! själv blev jag med lugg, ovant men trivs än iaf! Jobbigt att få den ligga när jag inte haft lugg 5-6 år !


I cant stop loving you

Slutade fyra idag, for hem, åt och vidare till mormor för klippning. Har hunnit vara hos mina föräldrar ikväll också!

Imorgon börjar jag och Camilla våran dag med egen hårvård. Lovleeey


Hide behind me

Två timmars lunch idag kändes helt behövligt!


Up and away

Ska snart fara nu, Har verkligen en sjuk huvudvärk.
Kör på en lätt frippa idag!


Powerwalk

Drog en promenad med Tina efter min och tobias "lyxmiddag" bestående av karré, pommes och tsatziki, riktigt gott. Nä kura ihop sig framför bb!


Dag 6

Iväg på praktiken, idag ska Tina klippa sig :)


Break

Fick en bild på mig och Louise i morse från lördagen :)
Ska dra mig ur sängen nu, starta en tvätt, fika och sen ut i solen :)


You say you love me

Fick bli ett snabb spa ikväll på 5 minuter.
Börjar ett imorgon vilket känns magiskt eftersom jag fortfarande känner mig risig. Lite sömn är vad som behövs !


Hangover


Nu är bara festen kvar

Tar en paus från smink och hårfix för lite mat i magen. Vid halv 6-6 rullar jag till Louise !


i'll love you forever

har varit ute på en LÅNG morgonpromenad med mina hjärtan.






Move me

Har hunnit en hel del idag för sovmorgon fick jag inte. Blev lite ärenden och så!

Fick en kommentar varför vi vill byta till en större lägenhet, och varför inte? Hade jag haft jobb hade jag aldrig tvekat på ett hus.
Och sluta kommentera anonymt, det är boring ;p


Sleep tight My dear

Hej på er ! Har haft en fartfylld dag ! Och toppen dag vill säga. Louise kom till salongen och gick sig lite färg och klippte sig, hon är lika fin dom alltid :) var även hos henne ikväll för massa prat och bb :)

Har helg förresten, soovmorgon !


Hurry up broo

Sitter i soffan och småpratar om vi skulle ha bytt upp oss till en större lägga, är jätte sugen på de !

Hinner bara sitta 10 min sen ska jag iväg igen, 3 klippningar på schemat ikväll :)


horse will be fakin'

har gjort mig klar nu, fattas lite puder och kläder sen ska jag ner på salongen. börjar halv 10 idag vilken känns skönt, håller på bli förkyld och det känns verkligen i kroppen! 
 idag blir förresten en lång frisördag, ska klippa tre stycken ikväll efter salongstiden =)

(snodde din bild tina, tack på förhand ♥)

När jag ser all snö falla vill jag bara ha sommar, åtminstone vår, plusgrader och sol.


Lucky strike

Älskar att vi får jätte mycket rabatt och extrageejor på frasses för att vi äter där så ofta. Lite pinsamt när folk står bakom en i kön och kassören vet vad vi ska ha, haha!


Dag 2

Drar ner på salongen nu! Tidig morgon idag att börja halv 9 :)


Striped pyjamas

Har typ benvärk efter idag? Inte van att stå så länge :) har lagt mig nu och inväntar mitt sällskap, inatt kommer jag sova som en gud i väntan på morgondagens händelser.


Ananas

Är nyttiga ikväll och äter ananas, magiskt gott. Tycker lite synd om hjärtat som har så ont i axeln, kan knappt hålla i något.

Inväntar förövrigt Maja och sebbe som kommer förbi vilken minut som helst med deras lilla kille, längtar till att se honom :)


bokaboka

lyckliga tjejer från i lördags♥

har haft en kanondag på min första praktikdag :)
blev en utväxtfärgning, helfärgning, slingor, permanent, uppsättning på docka, klippning på docka och lite mer smått fix. Känns verkligen givande när man får göra så mycket! :)

Så finns det någon som bor här i lilla norsjö så hör av er om ni är sugna på lite behandling :) finns tillgänglig mellan 8.30 till 18.00 ungefär!

smsa eller ring gärna om ni vill boka tid (0705827842)



i just want to stay


Godmorgon på er! vi var så sjukt trötta ígår så vi la oss före halv 10? jag har sovit som en stock, vaknade vid 2 och trodde jag skulle få vakna snart, men icket, fick sova yttligare 6 timmar till.

idag börjar då praktiken, känns heeelt underbart att få vara hemma i 5 veckor, slippa pendla och få sova länge(längre). Så nu ska jag göra mig klar, packa ihop mina huvuden, saxar och stativ och sen bege mig iväg. Börjar 10 och slutar sex ikväll, så underbart skänt att kunna gå iväg 10 minuter före man börjar.


Great

Haft en kalashelg, skriver senare !


hold on little girl


jobbat med projektet hela morgonen, sov som en stock i morse. tur att jag fick åka bil, nu är det en lektion kvar och sen blir det middag med klassen på dallas och sen bio!


Stupid mf

Uräkta update, sovit hela dagen, färgat mammas utväxt och gjort slingor på de ikväll. Nu ska jag sova vidare i hopp om ett piggare liv imorgon :)


sleep tight my friend

hemma och sjuk idag, skallbenag och halsont. Har varit ut på en skön morgonprommis med reb+ våra små och nu ska jag sova gott som tusan.


gorgeous

resultatet av dagen, finaste rebecca!


Me love you

Vad vore jag utan dig? Vi firar ju 1år och 3 mån idag på självaste hjärtedagen, du är min drömprins <3


magic fingers

gjorde rebs hår idag, hon blev kalasfin! är mycket nöjd:) bilder kommer på henne ikväll( från studion idag) längtar efter att se lite bilder :) Dagen har varit stressig som tusan, men vi rodde hem det. En korthårig tjej med snebena fick lugg och långt hår, vi kan det här med magi.


Stil

Har bara dåliga telefonbilder, men inväntar andra bilder!:) har iaf en rolig dag idag och morgondagen blir ännu roligare, massa färg, klipp och mer hår!:)


dressed in blue

idag blir jag 50-tals brud, hoppas på ett bra resultat!!


Solsken och gnistor

Jag har haft en magisk dag! Varit ute och kört skoter, vi for till Tobias föräldrar, åt lunch och bara myste till max i det underbara vädret.
Nu är vi iaf hemma, precis ätit middag och nu ska jag göra ordning för morgondagen! :)


Speeed

Godmorgon :) var morgonpigg idag, whyy? Lika bra egentligen så jag hinner till mormor så jag får hjälp med klänningen innan hjärtat vaknar :)


Konkret

Precis blivit ensam efter att fyra fina vänner gått hem till sängen. Nu är det min tur snart ! Gjorde gomiddag idag, baconinlindade vitlöksfyllda kycklingfiléer och pommes.


Nothing else

Det är sjukt vad jag sover, har varit vaken tre timmar på morgonen( zenyas morgonbus, frukost och lite sånt) annars sovit till nu. Utbränd!


Home edition

Tog ett varmt bad och nu ligger jag i soffan och får fotmassage av tobias, jag har det bra ibland! Gjorde en behövlig inpackning och lite ansiktsskrubb också, spa-fredag!


Livet blir bättre

Blev kvar hos Maja länge idag, pratade och bara myste :) har hunnit sova en stund efter middagen, har en sjuk huvudvärk ! Gissar att jag och hjärtat tar en myskväll ikväll när vi båda är som medvetslösa :) nä krypa ner ett extra varv i filten, puss <3


Promenad

Fick sova länge idag, till halv 10. Älskar att zenya är lika morgontrötta som oss! Jag ska snart göra mig klar, ska ut på promenad med Maja om en stund :) <3


bob and jillian



varit ute på en miniprommis med zenya, gick ner till ishallen och väntade på tobias. vi hann busa en stund också, lagom dagsprommis för en liten tjej. nu ser jag biggest loser, äter chips, dricker cola och myser under filten men mina fina.


When I was just a child, I didn't know much about you

goddagens!  har haft jätte stressigt idag och måste fortsätta, skiver sen. efter naturen har jag helg, love life ♥





Todaiii

Gjort bort att handlat och allt idag, sen ikväll var vi hos mina föräldrar, kul att hinna se dem <3 trött som ett tok och jag måste verkligen sova, natti !


Cutcut

Hann rent inte skriva igår och såg i morse att bilderna på Emmas hår som jag färgade gjorde verkligen inte färgen rättvisa! Får ta med ett usb till skolan och ta bilderna vi fotade där :)


Alfa

Har finbesök av bror, spela lite alfa och ta det lugnt! Kommer bilder sen från dagen :)


boost


festblåsa

Har hämtat kläderna ikväll till projektet, oh vad jag är nöjd! sket totalt i prickigt när jag hittade den perfekta festblåsan! det här kan inte bli annat än bra! Kommer dock inte visa någon bild, ingrn tjuvkikning här inte ;)
 
nu ska jag göra kvällsfika och sen sussa som en gud. egen hårvård imorgon, så imorgon ryker lite hår! =)


Återfukt

Köpte en ny ansiktskräm idag, blir så torr vintertid.. Hoppas den funkar !:)


love karma

Hälsosam frukost i morse, pizza och oboy. min bästa kombo! nu är jag på skolan, hoppas det blir en kort dag idag! Projektarbete står på schemat och ikväll hämtar jag mina kläder :)



When karma comes back to punch you in the face, I want to be there. Just in case it needs help.

Tired poeople

Ligger i sängen, trött och mätt. Zenya har sovit hela dagen, inte velat busa nåt, skönt men väldigt tråkigt! Nä nu ska jag mojsa ner mig i tobias famn, natti <3


And then i saw your face

Har haft en halverst stressig dag, sett Tobias match och sånt. Sen bjöd mina föräldrar på pizza ikväll, uppskattas så magiskt på söndagar! Nu blire plugg, eller tvtittande snarare sagt:)


sweet morning

fattar inte vart själva inlägget for men hur som haver. har haft en städdag, bakis och trött. Ikväll väntas film och mys i hopp om ett varmare liv imorgon :)


Day after yesturday


People

Ligger i sängen, is på fönstren? Helt sjukt. Ligger och ser biggest loser, hade tänk få lite läxa gjort idag också innan festligheterna ikväll :)


Sleepmode

Har panik nu, behöver socker, slisk, bara nåt!

Sitter och ser hockey, tar mig förresten ett vinglas så här på torsdagskvällen. Lagligt i hockeyspf fan och inviga kvällen med!


Movietime

Ser film på naturen, efter det får vi helg. Magi!

Snålar på sockret nu också, fan för zero.. Är så sjukt sugen på socker, har huvudvärk och känner mig låg. Kanske var dax att sluta igen?


big black sky over my town

Godmorgon på er. jag tog mig inte in på blogg.se igår.  men jag cyklade 2,5 mil igår. ( cyklade långsamt med högre styrka i 60 min) Paketet kom igår också med zenyas nya sele, åh vad den var fin. är ju så förtjust i blått så självklart fick hon en ljusblå sele!

nä nu ska jag ha stilhistoria, har 50-tal. så inom kort får ni se mig på 50'


Motion

Sitter och cyklar, skönt att jag dragit mitt fläsk till gymmet :)


living the dream

hej på er ! sitter hemma i soffan. var på skolan i 10 minuter idag, awesome. fick direkt åka hem med sandra som hade kört bil, lyckan! skändes dock onödigt att åka till skolan och sen tillbaka, men hämtade iaf hem arbetshäftet för idag. nu ska jag ta en tupplur, mitt lata liv är gode skönt!


don't dream your life, live your dream


Frulle

Sitter och äter frukost nu, kärlek till sovmorgon!