Hard worker

Jobbat sista dagen idag för detta lov, längtar redan tillbak så hoppas jag får rycka in snart igen!
Ikväll fortsätter jobb med en klipp och färg!


Söndag

Stressig söndag efter en mysig lördag med middag och mys med kusin. 3 klippningar idag, sovmorgon, hälsat på hemma på vallen, hos mormor och myst med min kärlek. Helt ok söndag då vill säga! Imorgon väntas jobb:-)


50/50

Varit på hockey, ligger stelfrusen och ser 50/50. Mitt liv är lite stressigt så bloggen får lida lite. Men hann klippa svärmor idag och tvinga på Tobbe några slingor. Fin vart dom båda !:-) nä tillbaka in i filmen och längta efter lång sovmorgon :-)


Livskraft

Zenya blev blir bara äldre och äldre, ettårssprutan tagen och andra löpen drog igång i måndags. kan inte förstå vart tiden springer iväg.
Blev lite känslosam ikväll, helt slut i kroppen så la mig i soffan och kikade på twiligt när zenya hoppade upp och somnade på min bröstkorg.
A dog is the only thing on earth that loves you more than she loves herself.


Strong

När axlarna och biceps var trötta idag fick de vila och mage+benen fick göra sitt. Imorgon hoppas jag att jag är stark och ännu mer motiverad!


Varning

Vaknade efter någon snoozeminut, inte så trött men huvudvärk, så tänkte iaf att de blir en bra dag de här! Sätter mig upp och det bokstavligen spruta näsblod? Konstant i typ 30 min? Va fan hände. Aja bara vara hemma, kommer aldrig somna om, är inte trött för fem öre..


Work until you die

Gym två timmar ikväll, 45 min cykel och resten gym. 2000 kalorier brända, tuktade armar, rygg och axlar. Älskar motivation.


Stuuuudeeeeent

Beställt! Fucking jävla lycklig


Troett

Prov, fas, körlektion, städ, gym och städ. Hektisk dag alltså!

Ben idag på gymmet, körde dubbelt upp med övningarna, träningsvärk imorgon!


Hårigt

Tänkte visa er en liten överdriven donut. 5minuters frisyr, en snodd inga klämmor. Bara tupering och spray!


Vallen

Snart hem till mamma för megarensning av alla garderober och leksaker från barnsben. Sen självklart massa mammamys 💗


Draghunden

Invigt dragselen och draglinan som jag köpte idag, mycket jobb återstår men åh vad jag längtar tills det sitter klockrent. Va ute och jobbade i 1 h och nu har hon sovit som en stock i 1,5h. Hittat hennes riktiga passion tror jag :-)


SoRed

Naturliga färgen övergavs till det röda! Freakin' love it.


Soc. B

Sovit som en Gud inatt. Somnade på soffan där Tobias till slut lämnade mig när jag vägrade flytta till sängen igår kväll. Nu sitter jag på bussen, idag blir det some change!


Trötter

Haft min första körlektion idag, eller imorse. Åkte bussen 05.15 härifrån så är lite död ikv. Lite tv med min lilla familj och en långnatt.


Ishallen nästa!


Free to feel

Fick mig hem tidigare idag, legat i soffan sen dess. Sovit en stund och ska försöka få mig en liten blund till. Ikväll väntas lite jobb!


Ink

Glömde fota modellerna idag. Fuck. Hade tänkt visa er våra röda under. Men ni får helt enkelt vänta till studiobilderna:-) nu ska jag sova, livsglöden räcker inte riktigt nu för tiden. Ny dag imorgon men nya möjligheter.


Dreams

Godnatt från lillamy i favoritrocken.


Punkter

Måste ju börja säga att jag har världens bästa mamma. Va ute och cykla med z i 20 min idag och när jag kom hem var jag helt slut och sov i 4 timmar. Inte helt okej. Så när mamma slutade jobba kom hon förbi här och fråga om hon fick fara ut med z, så hon fick en promenad på närmare timmen. Åh va jag älskar min mor. Nä ikväll blir det film och godis gör att ladda för att fixa modeller imorgon, hoppas jag står på benen!:-)


Tep

Hemmadag, klarat fas A till körkortet, sovit 3/4 av dagen och pizza till middag. Rätt bra dag för att ligga febrig.


Nytt underbart.


Ikeeaaa

Hemma efter en helg i umeå/Sundsvall ! Haft en kanonhelg, när vi kom hem igår till Umeå började vi skruva möbler till kl 02. Själv köpte jag inte så mycket, en matta, lite ljusstakar,ljus, handdukar, bord, lite kuddar och nå smågrejor. Vi var mest med för att hjälpa till :-) har iaf haft en jätteroligt helg med Tobias, min saknade bror och Johanna. Bilder på mina köp kommer senare!


Umeyo

Bäddat ner mig i Umeå efter en myskväll här hos bror och Johanna. Imorgon Ikea, längtar!:-) nu fortsätta se tv på 1meters avstånd och rulla in mig i Tobias famn. Natti alla ❤


Ovisat

Har förövrigt inte visat mina nya lampor i tvrummet.


New in

Gammalt vs nytt.


Modeller

Synd att jag inte fick med mammas färg, hon fick riktigt röda intensiva slingor. Ball mor, svar ja :-) sen världens underbaraste mormor!


Toooodaaaay

Vilma och världens bästa mamma. Vad vore jag utan dig?


svett

Svettig som ett äckel efter gymmet. Först 1h kettlebellpass sen 30 min på cykel och där efter en liten cykelrunda med z. Skönt! Dusch, x-faktor, kvällsfika och körkortsplugg står på schemat nu!