i'm falling in love again

Nu blir det läxa , om det funkar ! För mamma och pappa river massa möbler från andreas rum, dvs det han inte ville ha med sig. Det ska alltså bli ett eget vardagsrum till mig. Så nu snart har jag hela övervåningen för mig själv. Nu saknas bara den rivna toan och då tv rummet. Det kommmer bli NICE !:)

Sen så har jag fått en ny mobil ikväll också, eller ny och ny, bytte med mamma. Men hon använder den ALDRIG, så jag ser den som ny ;p Så langa nummer om du har lust =)

Har ni förslag på praoplats i lse så kom med förslag fort ! Behöver innan i övermorgon typ :)

time to work...





/ josefin

tonight the sky has glued my eyes

Mina måndagar är alltid jobbigast. Massor av lektioner och inga hål alls. fy ! Men jag överlevde. Imorgon är det slöjd och jag gruvar mig för att göra en prototyp av mitt skåp. Enligt mig kommer det inte att funka alls =) but we'll see !
Ikväll blir det nog inte så mycket för mig , plugg. Två engelska läxor, matte läxa och en hel bok jävel ska läsas ut. Så jag vet vad som väntar för ikväll. Nu står maten på bordet. götttt !

I'm lost in paradise


jag längtar upp till ammarnäs !

/ josefin

i can't give you the sky

komme just hem, har varit och tittat på min morbrors nya hus. Riktigt fint faktiskt, men rätt mycket jobb. Medan alla var där inne och mäta och hade sig gick jag ut med frej en sväng. söt hun !

spanar efter en hustru typ ?

Nu ska jag iaf ta mig nå fika sen väntar sängen och en lång natt. Skola imorgon som alla fruktar. Sju lektioner imorgon, jag hurrar.

Föresten så har jag skrivit klart praoen nu. sökte bara i norsjö, men jag ska prata med vår syv imorgon och se om jag kan kolla och se om jag hittar något att söka på i lycksele. Skulle vara roligt ! :)
men iaf blev det på två veckor ..

1. Sanna sax
2. Hårstudio  ( dessa två altenativ v.40 )
3. Droppen - Dagis ( ev. v.41 om jag inte hittar något i lycksele )

 

Det var allt jag hade för ikv, sov gott !

/ josefin

godmorning sunshine...

jasi, som sagt så for jag till talludden igår. DET VAR GRYMT ! Synd bara det var så kallt när man inte rörde på sig ;D
Först tog jag bussen till malå kvart i fyra, och sedan var jag med fet, tony och niklas en stund. Sen skulle fredrik äta, så vi gick på bylla och dit komme jonas. Jag hade inte hunnit göra mig klar hemma så jag gick upp till linda åström för att göra mig klar. Hon skulle egentligen vara hemma i malå igår, men jag övertalade henne att åka med mig till tall. Så vid halv åtta gick vi ner för att ta ut pengar och sedan vänta på torget tills bussen komme. Sen satt vi oss i bussen tillsammans med våra söta vänner matilda, malin och simone och åkte sedan iväg till en spännande kväll i sandsele. Skulle gärna ta en repris ikväll, bara morgondagen blir bättre än min dag idag.. HAHA sen ska vi nog inte prata mer om kvällen, var ju rätt händelserik om ni frågar mig. Men emelie är stolt att bära min autograf. HAHA ! nä, nu ska jag äta sedan dra mig till rusksele.





linda åström

/ josefin

tonight will be the night when i fall for you

Äntligen helg, och jag menar verkligen äntligen. Dagen var inte så händelserik. Vi hade idrott, vi skulle springa på alla fyra, vi hade alltså stafetter. Iaf så låg mer än halva klassen på marken för att det var så halkigt i det blöta gräset. Självklart så kvaddade jag med, och min axel är helt fucked up ! men det var sjukt roligt ! :)
Jon persson var på skolan idag också, grym pingis spelare ! Woho, jag måste nog släkta på honom ! hahaha :D iaf så var det en tävling, och den som skulle vinna över honom skulle få gó fika i caféet. Men på tre timmar lyckades ingen på skolan vinna över honom. Rätt kul tycker jag =) Han va snygg också ;)



Efter jag slutade hämtade jag fredrik på gymnasiet och vi gick på frasses med elias, erik , oscar och jenny. Fredrik blev så suen så vi gick hem till honom i väntan på simone, så han hämtade pengar och när simone kom åt han också på frasses. Jag gick sedan vidare hem till mormor, där väntade mamma, pappa och mormor på att få börja äta. Så jag satte mig bara ned och åt sen gick jag tillbaka till hotellet där matilda , simone, fredrik och malin var. Senare kom maria. Sen for jag hem, vilket jag tycker var skönt. Ikväll blir det film och mina mmuffins. jag NJUTER !


love you matilda


Nu ska jag starta en film.

/ josefin

run bitches

i morse vaknade jag faktiskt av väckaren. Jag fikade, drog på mig klader och åkte till skolan. Väl framme var det bara tt springa ner till fotbollshallen för att byta om. Vi hade alltså idrott, vi skulle springa på eljuspåret, så vi sprang till saxbacken och där stannade vi och gjorde intervaller med so frågor men även lite allmänbildning. JOBBIGT ! Sen blev det dusch och musik. HAHA vi dansade och hade oss, typ kul :D nog om skolan.
Jag kom hem som vanligt 10 över 3, då la jag mig på soffan och såg lite tv. Sedan middag och efter det blev det en promenad med mamma. Vi gick över till macken för att kolla på tapeter eftersom att jag ska göra om på övervåningen. Fanns rätt mycket snyggt, men jag kan ju int bestämma mig ! :) och nu sitter jag här igen, väntar på ett fredrik - fetn ska ringa, men han är så seg ! Aja, jag får väl vänta vidare :) Nu ska jag fördröja tiden med tv eller film :)

frost på fönster....


nu vill jag ha frost på fönstrena, snöflingor som faller och kyla.

/ josefin

nakna kocken

härmade jag ikv, fast med kläder på ! Jag bakade alltså, men inte lika lyxiga på bilden som jag visade eftersom vi inte hade blockchoklad hemma =( Men dessa blev super goda dem också ! Sen har jag skrivit ett helt a4 på engelska och bara suttit här. Så morgondagen blir troligtvis bara slöande. Sen så håller jag tummarna för att jag ska ta mig till talludden på lördag. Hade så roligt sist !



plus ett stort glas med mjölk !

och med denna bild säger jag godnatt :)

/ josefin

vaken eller inte

min morgon började riktigt dåligt. Jag hade troligen råkat stänga av alarmet på mobilen. Så jag vaknade 8 minuter innan bussen kom. Jag hoppde ur sängen, slängde i mig frukost, drog på mig kläder och sedan sprang till bussen. Dessa mornar gillas inte, men vad gör man ? Sen så har vi haft sjukt jobbig dag eftersom att vi inte kunde baka eller så på elevensval därför att vi inte hade planerat något. Så Inget kul blev det då heller. Äntligen hemma nu då , nu blire städning för min del. Mitt rum ser ut som världens bombnedslag.. Sen blir det bakning ! :) mums




funderar på dessa godingar !


/ josefin


I can kiss your pain away

Som sagt så for jag för att se fotboll ikväll. Landskampen. Det var grymt ! Fram för allt var det grymt efter matchen när vi gick bakom bussen för att linnea skulle tjyva. Men då komme sveriges busschaufför och frågade vad vi gjorde, snacka om skön kille ! Han frågade ifall vi skulle vilja följa in i bussen för attt vänta på pojkarna ! åhå, dumma som vi är går vi in och sätter oss. Jag , julia, linnea och elina alltså. Sen ser vi att dem börja komma. Dem kom in och dem hälsade åså, själv skämdes jag bara ! Sedan kom typ 15 st så vi sprang ut därför att vi insåg hur pinsamt det skulle bli. Men hur som helst så var det otroligt kul. Tack för ikväll !






sweet love.

godnatt på er.

/ josefin


landskamp

tredje dagen avklarad. Ärligt känner jag mig rätt lost när jag börjar måsta tänka. Satt ju bra med typ matteprov första matte lektionen i nian. ?

Ikväll blir det iaf landskampen för min del , se sverige - finland. Kommer nog bli super med mina söta vänner bredvid ! Nu ska jag göra nå mat :) !



/ josefin

fuck this shit

nu väntar en dusch, frukost och sen buss 10 min till skolan. Sen var det dax igen . . =( ha en super bra dag !


/ josefin

you don't know how you met me, and you don't know why

Helgen var ändå bra ! Inte för att vi gjorde så mycket på fredagen. Jag och bror tog en cykeltur runt stan sedan ner till dennis där det var massa gamla vänner och sedan vidare till helena och co som hade party. Kändes surt att vara nykter, så vi åkte hem ist. Eller ante cyklade med jag fick åka bil. woho ! Sen blev det film med bror och sebbe. Vi såg ;


Sen såg vi en till film som jag inte minns namnet på men som var rätt bra faktiskt.
Dessa filmer var iaf grymma ! så nu har TINA nåt att göra ikv :)

Lördagen blev bättre än förväntat, men eftersom att inte bror är hemma så har jag inga bilder utom några få jag tog själv. Så dem bjuder jag på lite senare. Jag blev upphämtad av en raggarbil utanför brors hus, sen då bar det iväg på party. Blev inte så mycket händelser, några men dem räknas ej upp hära ! =D


FÖRSTA DAGEN PÅ SKOLAN . . .

var förjävlig. Vi samlades på medan och satt där i ungefär 30 minuter. Sen gick vi tilbaka till skolan och började våra lektioner efter schemat. Vi har aldrig haft så här dåligt schema, vår klass har alltid haft det bästa ! Men vad hände nu ?
jag är redan less..




Tex måndagen , idrott. Att ha på sig fem minuter på sig att klä av sig, duscha, klä på sig och gå upp från sport/ badhuset/ fotboll/ is-hallen sedan sitta på lektionen med allt material funkar inte. Aja, bara att kämpa vidare..

Nu ska jag lägga mig för att jobba på min förkylning, den ger sig inte. Vi ser om jag tar mig upp ikväll och ser vad som har hänt !

/ josefin


en dag på stan

idag har jag packat , suttit här och klippt andreas litegrann. Nu packar vi iaf in i bilen så det är bäst att jag skyndar mig ! Själv ska jag ha riktigt roligt i helgen. Spenderas alltså i lycksele :) Ikväll blir det nog film och vara ta det lugnt, sen ska jag ner till dennis som har inflyttningsfest. Bara jag hittar dit ? :o Jag hoppas på att han möter mig ! När vi kommer till lycksele blir det att handla för denna helg, för imorgon blir det taccos hos bror. Nu måste jag ge mig av ! ha en bra helg :)


 josefin , petra och amanda !

/ josefin

second movie night

Blev film ikväll också. Ikväll blev det ..



själv tycker jag filmen är riktigt bra !



denna blev det också, och även den här är riktigt bra ! rekommenderar dem båda.

Efter jag sett filmerna gick jag ut och tog en promenad och bara var ute i lite mer än 2 timmar. Var skönt, men lite för kallt. Nu sitter jag här och ska fixa lite till morgondagen sen är det sängdax.

Jag ska även svara på kellys fråga . . om det inte var fel tid att se grinchen denna årstid ? och nej ! Jag älskar grinchen, favorit typ ! Kan den in och utantill, så jag lessnar aldrig och det är alltid rätt tillfälle att se en grön liten luden person =]
Nu blir det att packa och dona lite , sen sängen ! godnatt :)

/ josefin

don't let your memories break you

jag vaknade faktiskt hyffsat tidigt i morse, så jag och andreas fikade och åkte till norsjö. Jag skulle hämta en hdd och han skulle köpa nå små saker på varuhuset. Imorgon tar han med sig det sista till lägenheten och stannar där nu efter helgen. Jag ska också tillbringa min helg i lycksele eftersom att det är en dag på stan. Jag tror att det kommer bli riktigt kul :)

Det är riktigt tråkigt väder idag, tyvärr. Så nu blir det film och mys ! Ikväll blir det nog troligen bara packning som gäller. Kanske hinner hitta på nåt, man vet aldrig.



Jag vill ha snö !


movie night

Ikväll kom emil förbi för att se en film. Vi såg Grinchen. Den är så bra ;$ ! Efter det så såg vi Ps. I love you. Den är så sjukt bra, fast jag har sett den så många gånger förut så gråter jag lika mycket varje gång ! Emil hann inte se hela innan hans mamma skulle komma för att hämta hem honom. Nu ska jag ta en dusch och sen så ska jag besöka sängen för en lång nattsömn i min egen säng !


/ josefin

tjejkväll !

Gårkvällen blev toppen ! Blev mest tv, mys och gottigheter ! Blev inte så mycket mera gjort förutom att vi skulle ta en promenad men alla blev så jäövla mörkrädda efter två minuter så jag , lina och julia sprang jävlart allt va vi kunne hem till julia igen. Linnea och jenny gick i diket ? aja :) bilerna får tala för sig själva.





Dreamteam + vår fotograf jenny !

Imorse blev det en tidig morgon, kunde inte sova eftersom lina var lite närgången :o.... HAH , varje gång jag har vaknat i natt har antingen julia eller lina gjort något fult. Vi hade iaf nåt att skratta åt i morse :) Så då blev det frukost sen väckte vi linnea och jenny !


goodmorning sunshine !

jag hann även träffa rebecka och viktor idag. Vi satt bara och pratade en stund innan jag skulle åka hem. Så väl hemma satt jag mig vid datorn och sov en stund innan middagen. Nu blir det antingen film och sova, eller emil och jocke en stund. Vi ses väl ! :)

/ josefin

fotografering, grillning & skellefteå !

Jag sa att jag skulle at en promenad, men det blev en cykeltur ist med kameran. blev inte så många foton, men några. Var mer inne på cyklandet. Det var sjukt kallt , så det blev bara en stund. Men jag bjuer på några bilder.


kommentera !

efter det kom lina och hämtade upp mig för att vi skulle åka till bjurträsk för att grilla och bara mysa. Det var jag , lina, julia, elina , linnea, rasmus och tobias. Vi alla satt oc berättade '' spökhistorier '' och alla blev så rädda att vi var tvungna att åka hem ! Det var så sjukt kallt att åka hem och mitt i kalla och hemska skogen stod en katt vid sidan av vägen. Scary !




Idag åkte jag till skellefteå med lina för att shoppa. Först kände jag mig inte alls så intresserad men blev genast bättre. Men iaf så köpte jag bara myskläder. Hade typ inga sånna, så det blev super ! Vi var med maria lundqvist och sofia johansson också en stund. HAHA spårade lite. Men dom är ruskigt bra ! Jag tyckte ungefär alla var i skellefteå idag, såg typ alla ! Men det är kul=)



Jeanstights - vero moda



T-shirt - gina tricot



T-shirt - h&m



linne - h&m



linne - h&m



T-shirt - H&m

sen så köpte jag också ett gult tublinne, tre diadem och tre par trosor som jag glömde fota. Men det kankse kommer senare =)
Ikväll blir det tjejkväll hos julia med gottigheter, vi sover även över där till imorgon. Jag kankse skriver ett inlägg ikv hos julia :)
/ josefin

timmervägen 8

ja det blev inget inlägg igår eftersom att jag inte fick några bilder av bror, vi blev lite osamt där när vi kom hem om vem som skulle ha min dator, och naturligtvis så hade jag inget annat val när han blev sur och sa att jag inte får bo hos honom i lse om jag inte flyttade på mig ! Så vad gör man ;D

Men iaf så kom vi till lse vid 12.45. Då bar vi in alla grejor förutom soffan åså, började dammtorka, skura, dammsuga och rengöra alla fönster på hela stället. Jag trodde det skulle bli riktigt jävla fult i lägenheten eftersom tapeterna är de fulaste jag någonsin skådat.

Före
 

1. sovrummet                    2. köket                            3 & 4. Tvrum                                 
glömde ta kort på toan före.


Efter



Jasi , som sagt. Jag skulle aldrig vilja ha dessa tapeter. Men den blev mycket mysigare i verkligheten än vad det ser ut som :) Sen så är vi inte helt klara, fattas massor av små tjaffs och lite sånt, Men det '' viktigaste'' är på plats.


Idag blev det inte allt för mycket gjort , har mest städat ur både mitt och andreas rum eftersom att jag troligen ska få göra ett eget tvrum av andreas rum vilket jag tycker låter som en super idé från pappa ! Efter all städning blev det go middag och nu ska jag ut på en kortare promenad för att få lite luft.

/ josefin

flytt

godmorgon =) nu ska vi packa ihop alla andreas grejor och köra till lse. För mig blir det en städdag. Jag ch mamma ska städa hela lägenheten från botten till toppen sen ställa in alla saker. Jag vet inte vad jag känner för saken, vara ensam unge hemma. Vad ska jag hitta på ?! Jag menar, jag får typ panik när andreas inte är hemma och jag har tråkigt. Jasi, tiden förändras ! Nu måste jag äta frukost sen snabba på lite ! Skriver och kommer en bild senare =)


Föresten så flyttar min allra bästa vän också idag, och det suger hur mycket som helst eftersom att hon inte är så nära heller. Hon flyttar nämligen till umeå. Ja vi får se hur det går här ensam hemma..


/ josefin

we can count the steps

nu ska jag berätta om dagen. Vi steg upp halv sex för att göra oss klara och åka iväg. Jag gick utanför dörren just innan vi skulle åka och kände hur sjukt kallt det var ute. Så jag snodde på klacken och gick tillbaka till garderoben och slet på mig långkallingar och tjocksockar ! Vi fick oss iväg kring halv sju. Tog bara några få minuter innan jag somnade om igen. Jag vaknade sedan upp just i piteå. Man känner verkligen när man anländer där, lukten av pappersverket är sjukt. Aja, vi fick lov att stanna på bron eftersom att det kom en riktigt stor båt så dem va tvungen att vika upp bron  ! Ingen hit eftersom att vi hade brottom, vi skulle hämta en soffa hos en kille som bodde där i närheten av bron.



Vi fick iaf vänta ett bra tag, så vi gick ut och tog en bensträckare innan vi skulle packa in den nya soffan och fortsätta vår resa till haparanda. Jag sov nästan hela vägen, så det tog inte så lång tid enligt mig. När vi kom fram så bytta jag bara kläder och sprang direkt för att köpa skor. Jag visste att jag skulle hinna ikapp mamma, pappa och andreas inne på ikea när jag var klar. Jag hittade massor av snygga skor, men ja kände att jag bara hade råd med två. Så dessa skönheter blev mina ! Här på första bilden ser ni mina favorit tofflor i bakrunden. Myspys !





Är rätt nöjd ändå. Dom nedersta blir nog mest alldagliga skor. Sen sprang jag vidare till ikea, och där höll jag på att tappa bort mig när jag sprang runt där själv. Men till slut hittade jag resten av familjen. De hade nästan hittat det mesta som andreas nu behöver när han flyttar, men jag kommer alltid på lite extra som kan vara bra :D

Klockan blev rätt mycket så jag hann inte gå på stan i luleå, tyvärr. Vi var tvungen att åka till skellefteå för att hämta ett köksbord som andreas ska ha, så nu har han allt han behöver i lägenheten. Imorgon flyttar vi troligen in honom i lycksele, eller så blir det måndag. Osett hur trötta vi är efter 70 mils bil åkning från idag. Men jag hoppas starkt på att vi får börja redan imorgon :)

Innan vi åkte från haparandra åkte vi förbi frasses, och de va inte lite mat heller dom la upp på tallrikarna ! Av detta skrov åt jag upp hamburgaren och ett fåtal strips sen åkte resten ner i soporna ! :)





När jag kom tillbaka till norsjö hoppade jag av hos fredrik där han, simone och maria väntade på mig. Vi såg lite tv och bara myste. Sedan gick vi vidare hem till maria för att baka kladdkaka och se film. Men jag var så trött så jag åkte hem, och nu sitter jag här och funderar på att ämna datastolen och bege mig till sängen ! Vilket låter underbart. Så jag beger mig nu :)

/ josefin

josefin is back on track. . .

jag sitter nu hos fetn, och myser med simone, fredrik och maria. Ser lite tv och så :) vet inte riktigt vad som höänder ikv. Jag skriver om min dag senare ikv :)




VÄNNEN !


I wanna wake up where you are

Blev inget inlägg igår eftersom att jag fick hämtning av emil nordqvist och fredrik erixon igår kväll. Dom hade tidigare igår varit om här och hälsat på en sväng, vilket blev mest fotografering för fetns del. Emil hittade min kamera och lekte fotograf !


VÄNNEN <3

 Blev panik pack och sen kom dom och hämtade mig för att det var tänkt att vi skulle basta på hotellet med matilda. Men när vi hade bytt om osv så hade vi glömt säga till matildas pappa att vi tänkte basta, så det kom ner massor av boys ! Så då gick vi upp på hennes hotellrum och bara myste :) Sen drog vi vidare till kent där det var busringning. '' jag har sett din annons i sex tidningen, ja den är som gula tidningen vettu ! Det är leifi ! '' aja, fetn är som söt när han pratar sådär ! Nog hos kent så åkte vi en till fredrik och fikade lite, sen ut på villovägar i skogen och jag var så sjukt rädd. Vi var mitt ute i ingenstan och det var så sjukt läskigt. Precis som i en skräckfilm. Fattades bara att det skulle hoppa ut en blodig människa på vägen eller något liknande. Usch. Sen åkte jag och matilda tillbaka till hotellet för att sova. Blev mys framför tv, fast jag somnade i en ny ren bäddad säng.

 I morse vaknade jag varje minut typ, ont i huvudet och magen. Vi gick ner och fikade, sen så började jag må ännu mer illa och var helt svimfärdig. Så pappa kom och hämtade mig på hotellet och skjutsade hem mig. Känns tråkigt nu att det inte kommer bli så många nätter till på hotellet med mattis därför att hon flyttar till skellefteå imorgon :(


en död josefin sundin <3 en matilda som ät fruskost och sitt vid datorn !

Väl hemma la jag mig i soffan och sov i nästan 5 timmar men jag är fortfarande lika trött. Så snart bär det av till sängen. Lika bra på tanke att jag ska upp halv 6 imorgon för att åka till haparanda. Känner inte taggen längre =( Men jag satt och kollade på internet idg om skor, och jag hittade ett par urläckra som jag troligen köper imorgon ifall de finns kvar.





vad tycks ?

Nu väntar film och sängen. Skriver imorgon när jag kommit hem från ikea !
/ josefin

haha photoshop..

haha måste bara visa en rolig sak. Men jag hade inte tid så det blev snabb gjort. men ändå kul !



dubblerade denna bild och satt ihop till två, HAHA



HAHA ! ändå kul !

last moment

goddagens ! :) Idag var det min sista dag på vinkelbo. Dagen började i massagestolen ! Mums :) sen blev det frukost och sedan upp på avdelningen. Kändes halv tråkigt att sluta, men ändå skönt :)


sista dagen med denna klädsel !


Jag jobbade till kvart i 12 ungefär sen plockade erika upp mig på gula faran påväg till kommun :) Där blev det gottigheter ! Vi lämnade först in papperet där vi hade skrivit när vi hade varit på jobbet och så. Sen fick vi vänta en stund sen kom det två stycken med 4-5 familjepizzor ! Då blev det lunch/middag där. Vi fick även en LITEN glass till efterrätt. Sen fick vi göra en utvärdering sen gå hem :) Men ist för att gå hem gick jag upp till åkargatan där två söta flickor satt och väntade på mig :) Tina och lisa ! Vi fick vänta på att håkan skulle komma med ved, men till slut komme han flåsande. Vi hittade också en död fladdermus bäbis. Söt, men riktigt äcklig ! Efter en stund kom också linus, lovisa , maria och någon till, och sen ett helt dagis för att spela fotboll med oss. jag älskar barn ! Sen gick vi ner en sväng på samhället, och sen åkte jag hem. Så nu återstår kvällen ! :) vi får se vad som händer.                                                        
       



/ josefin !

fotografering

Ikväll såg jag faktiskt klart hela harry potter and the half-blood prince. Måste säga att den va riktigt bra, bättre än förväntat. Händer rätt mycket undransvärda saker, men även sorgliga och lite oväntade. Eftersom jag vet att det är rätt många som inte har sett filmen tänker jag inte berätta så mycket mer än att detta. Rekommenderar den iaf, men jag är ju harrypotter älskare så vad ska man säga :) Det känns så verkligt men ändå så overkligt.

Efter filmen gick jag ut för att fota lite, men min kamera har fått nåt tuppjuck så den har dålig skärpa. Måste sätta mig ner nu och titta igenom alla inställningar. Men jag bjuder på några bilder :)


älska, älska inte, älska ?

                 
Nu ska jag ta mig en dusch sen bär det av till sängen. Kika genom ikea katalogen för att se om jag hittar något spännande till andreas lägenhet. Själv hoppas jag på att vi åkter till haparanda så att jag får roa mig i både luleå och haparanda. skopunken är ju det bästa ! Men vi får se, det är ju chefen i huset ( pappa alltså ) som bestämmer rutten :) Nu väntar en varm dusch och en mjuk säng ! godnatt !

/ josefin

a smile on my face

Äntligen är den sista långa dagen avklarad på jobbet ! Jag åkte med mamma vid halv sju i morse eftersom att jag inte skulle ta mig in annars, så det blev lite tidigare än vad jag brukar stiga upp. Jag börjar ju egentligen klockan 8 :) Så väl framme på mammas jobb satte jag mig i massage stolen och hade det gött. Sen hann jag en sväng till soffan och sova en stund innan väckaren ringde. Jag skulle gärna vilja hinna med en till sväng i stolen med icket ! Så jag steg upp, fikade lite och gick upp på avdelningen :)



Det blev inge café idag eftersom att det var så dåligt väder i morse =( tråkigt ! Så hela förmiddag fanns det ingenting att göra, så jag tog lite egna initiativ och skurade ett par rum. Bättre det än att sitta på en stol och bara titta i väggen. Annars var som allt som vanligt =) Imorgon blir det lite jobb på morgon, omkring tre timmar tror jag ? sen ska jag på kommunhuset för en avslutning vilket känns helt okej ! :) Såklart kommer jag ju att sakna några av alla på hemmet, men vem vet.. jag kankse dyker upp igen ! :) Jag slutar klockan 14.00 imorgon, så då kankse jag skulle vara med matilda johansson en stund eller så funderar jag på att ta en lång promenad hem.



För övrigt skiner solen igen ! Hoppas bara det håller i sig tills jag slutar så kankse man hinner ligga i solen en stund :)
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, jag tar nog kvällen som den kommer :) nu är det mat dax !

/ josefin

everything is written in the stars

Föresten måste jag berätta att jag drar nog iväg till ikea på lördag. Känns både roligt med tråkigt. Ska väl bli kul att andreas tar ett nytt steg fram ut i världen men jag vet inte riktigt vad jag själv ska ta mig till här hemma. Just nu flyttar alla ifrån mig och har lite ångest. Men det är klart, alla helger finns ju såklart. Men det känns riktigt surt =( Jag får nog ägna mig lite extra på skolan kankse. Men iaf så ska allt handlas på ikea nu sen flyttar han nog troligen in nu efter helgen, passar ju helt perfekt nu inför en dag på stan i lse ! Då blir det nog rajtan tajtan :) ! Det kommer nog bli kanon. Längtar bara tills det ska bli min tur ! Just nu känner jag för att söka frisör. Men jag vet inte ? Det kankse inte passar just mig. Eller vad tycker ni? :) Nu ska jag lägga mig för att försöka sova, är så trött att det är inte sant ! Försökte mig på ett försök med harrypotter idag med, men jag somnar nog från den. Så jag lägger mig ist :) godnatt !





Tell me, where do I go wrong, should I pray for a miracle ?
I’m patiently in line byt it feels impossible.

lagt kort ligger

Idag har jag gjort det vanliga på jobbet, städat ( skurat & dammtorkat ) , matat , umgåts och lite sånt :) myspys ! Blev inte lika händelserik dag som igår när vi faktiskt tog med oss varsinn och gick en sväng för att köpa en glass. Men imorgon kankse det händer mera. Vi hade som planerat att gå till caféet imorgon bara för att dem ska få komma ut en stund. Jag hoppas bara på att vädret är på vår sida så att det går ! :) När jag kom hem blev det middag sen kortspel med mamma. wiho , jag vann :) !

Föresten skulle jag försöka hinna se harrypotter and the half-blood prince igår innan jag somnade. Men icket, efter 10 minuter slocknade jag. Så jag somnade där vid 8 ungefär. Riktigt skönt med en lång natt ! Men ändå är jag lika trött idag som igår. Så jag gissar att det blir en tidig kväll ikväll också :)




I think your time is over.

/ josefin

helg

japp, som sagt så åkte mina föräldrar och bror bort i helgen så att jag hade hela huset för mig själv.  Eftersom att jag är världens chicken så vågar jag inte sova hemma själv när alla polacker är här och springer och har sig, så louise fick komma hit och sova med mig. Fredag blev det inte så mycket gjort. Solade en stund, sen kom jocke och sen louise efter jobbet. Vi såg lite tv åså sen grillade vi och då kom sebbe :) Det blev kallt och vi gick in för att se skräckis. Jag hade jobbat på dagen så jag var helt slut och som vanligt somnade jag. Vaknade efter en timma eller så att louise och jocke satt och tokskratta för att filmen var helt psyk. Men själv tycker jag filmen är rätt bra :)



Sen åkte jocke och sebbe hem vid kvart över 5.

Morgonen efter blev det mest solning och så. Bara hade det underbart. Senare på kvällen gjorde jag en pizza till oss, och den blev verkligen god ! taccopizza. Vi åt och så, sen blev det tv och film. Sen kom sebbe för att se film med oss. Då blev det tre filmer jag inte minns namnet på :) Även det blev en sen natt. Jag steg upp krig 9 på söndagsmorgon för att lägga mig i solen. Jag somnade och sov där i ungefär två timmar. Sen vid 11 väckte jag louise för att hon skulle komma ner och lägga sig med mig i solen. Men hon gillade inte idén eftersom att hon hade bränt sig ganska rejält på lördagen. Sen tittade josefine och filip förbi en sväng också :) sen blev det tårta när mamma och pappa kom hem !

jobb !



Nä nu ska jag ta och se en film och sova. Arbete imorgon ! :) / josefin



louise är på g . .

igår var jag hos louise en sväng.. orkar itne skriva :D


finns ingen som dig. Love you !

blev sjukan idag igen. och inge jobb. =(=( solen väntar och louise åkte för ett tag sedan. skriver sen :) / josefin

snart en vecka. .

åååååh, jag kunde inte fara och jobba i morse heller. Inte ens sova. Jag som hade ställt in mig på att fara. En vecka av mitt arbete är snart borta. Vilket betyder no money... jag är så less på att vara hemma.

Igår åkte jag till louise en sväng, pratade lite, sen gick vi ut och fotade lite smått. hah inte en bild blev ok :D men wtf, det var bara för skojs skull :D kommer bilder ikv eller senare idag, som vanligt ligger jag nere i soffan med pappas bärbara och ser tv. TRÅKIGT.

I hate this part

/ josefin

when I look at you my mind goes on a trip...

morgonen började hur bra som helst. Jag fivck sova ända till 10 ! I´m so happy ! 

Idag är det sol och det är hur skönt som helst ! har verkligen längtat efter det. Så idag har jag till och med varit ute en sväng. Jag bestämde mig också för att imorgon ska jag fara på jobbet. Det suger att sitta hemma och veta att man förlorar pengar. Så hur ont jag än har ska jag fara och jobba imorgon.

Det blir inte så mycket till bilder just nu eftersom att jag använder pappas dator och här finns det inte så många bilder som bored visas eftersom att dom är typ sen jag var 8+ :D pinsamt nog.


Nu ska jag lägga mig för att se en film och äta lite glass :) / josefin


kamphundar

föresten så satt jag och lyssnade på radio idag när jag väntade på mamma i bilen en stund. På p3 sa dem att i findland ska man nu förbjuda kamphundar för att de är ett hot mot människan. Det tycker jag faktiskt är helt fel ! Att en hund är agressiv har med ägarens uppfostran att göra , inte hundens. Nu frågar p3 ut folk ifall dom  tycker att man ska förbjuda kamphundar även i sverige? Precis som en sa idag , det kommer bli precis som med droger. Dem är förbjudna men kommer fortfarande alltid att finnas kvar. Jag tycker det är lite sjukt egentligen ? Jag irriterar mig på för mycke småsaker känner jag. Men =)

Nu ska jag lägga mig för att se om jag får en lite längre sömn. Kankse kan sova till 5 om jag har tur :) Time to sleep , godnatt ! / josefin

en dag på sjukan ?

Inatt blev det inte heller mycket till sömn. Vilket jag inte eriktigt hade förväntat mig. Somnade vid ett ungefär och vaknade fyra. Känns surt att inte kunna sova nu när jag väl får sova. jag steg iaf upp där id sex och la mig nere på en säng mamma hade lagt i ordning igår för att jag skuile kunna ligga och se på tv på dagarna. Sen hade jag tid på sjukan vid nio så då åkte vi dit och jag fick ta nya blodprov för att kolla mitt sänke åså. När jag var på akuten i skellefteå låg mitt sänke på 17, och idag när jag tittade hade jag 8. Det är nästan normalt. Sen frågade hon mig ifall jag skulle vilja lämna ett till pissprov, men hon såg hur deppad jag blev över förslaget. Så vi sket i det. Iaf så stannade jag inte där så länge till. Jag åkte hem och la mig ner för att se tv. Känns så tråkigt att ligga inne när det är sådant väder som det är, Men vad ska man göra ?

 På eftermiddagen vbar det iväg igen på sjukan. Jag kan inte längre pissa. Så sköterskorna började prata om att sätta in en kateter på mig, jag gillade verkligen inte den idén. Så jag fick lite smärtstillade för att jag skulle en sista gång försöka gå på toa. Det funkade och jag slipper katetern. JUBEL !  Jag hann ställa mig på vågen också, jag har gått ner tre kilo på tre dagar :o !  Louise hann också komma om idag och vara social innan hon skulle åka till jobbet. mysmys ! Det var riktigt mack :D HAHA bara louises som förstår. . . ;) Nä nu ska jag lägga mig och se en film med bror och se om jag får i mig lite glass ist för mat :)     / josefin

sängliggandes

Jag får berätta om beachen sen..

Som sagt skulle jag ju färga/tona håret igår. Men det blev en färd till akuten ist. Smärtan nog att åka dit var inte nog. Väl framme på akuten fick jag vänta en stund innan jag fick komma för att prata med någon. Jag fick komma in till en sköterska. Jag var tvungen att göra pissprov och blodprov. Sen fick jag vänta mycket länge tills jag fick prata med den sista läkaren innan jag skulle få åka hem. Det blev penicillin för blåskatarr / uringvägsinfektion. Jag kom hem och somnade vid 19 - 19.30 och vaknade upp igen 02.00. Då kunde jag inte somna om, så jag duschade och sedan la mig igen. Sen steg jag upp vid 6 ungefär. Jag har också nästan svimmat inatt, troligen pga febern och att jag inte har ätit något. Men jag hoppas på att det ska bli bra snart för detta orkar jag rent inte med...... Ska försöka sova en stund nu. Skriver senare !