lets just lay here until we'd figured it out

denna förkylning.. usch=( nä jag ligger i soffan nu och myser under två filtar. Har varit på berglunds idag, inhandlat ett nyckelskåp och ett sånt där dörrhänge. Jag hade tänkt visa er några bilder på lite nytt i läggan, vi satt ju upp två lampor igår och även två tavlor också, plus nyckelskåpet jag kämpade upp idag då.







you can never break me

har börjat ett nytt projekt nämligen bygga om bloggen. ny heater ska upp också, vilken tycker ni ? ( texten ska nog också ändras, tog typ det första bästa bara för att se)

en lite ''skitig''

eller en bara typ vit


lite ångest nu :)


Stones, heavy like the love you've shown

blivit sjuk, tokförkyld:S bra start på lovet, se hockey och sova ikväll. japjapp!


skriver imorgon ♥


somewere over the rainbow


godnatt ♥


I was down, but somehow an angel heard my sound

tog rent steget och bytte min profilbild. Har upptäckt att jag tar kort på mig ungefär en gång per halvår. typ första gången idag sen stadsfesten. haha lite tragiskt :)



har iaf klippt camilla och kusin emilia ikväll, kul att se dom en stund ! var jätte länge sen :)

nu blir det hockeymys med min fina ♥


You came out of nowhere like lightening


look for tooday..
nu gymmet med tina ♥


You need someone to walk you back



godmorgon :) var och såg tobias hockeymtach igår och vi la oss direkt vi kom hem igår så jag hann inte skriva nåt. Nu har jag iaf varit på banken och skickat in någrs papper och jag har fått internetbank. Äntligen! =) nu ska jag öppna mitt egna sparkonto och ha koll över min egna ekonomi :) vuxenpooints!



compared to your eyes, nothing shines quite as bright


20 min löpning och 40 min cykel blev det idag. Nu ska jag laga mat och stöka bort så det är klart när gubben kommer hem :)



cus' you've been here the whole time

Vaken men ungefär medvetslös.. Trots en hyffsat tidig kväll igår blir jag aldrig piggare och nu när jag vaknar har jag ont i hela halsen och huvudet bara dunkar. Kände att de passade perfekt till matteprovet klockan 9.
nä ska klä med så jag hinne rmed bussen, frukosten har redan åkt ner:)


I'll take a risk, take a chance, make a change

hemma från gymmet och nyduschad. Känns riktigt skönt ! Idag körde jag 40 min på löpband, axlar, rygg och mage.  jus nu ser jag hockey men bara tidsfördriv innan desperata börjar. Det är helt oacceptabelt att det är sista säsongen. Nästan så att jag blir helt ledsen och lite förstörd..

Just nu smaskar jag på ett äpple och myser med älskling i soffan. Blir en tidig kväll, matteprov imorgon på morgon :)


imagine all you can be

haft färgkurs med matrix, lärt mig lite nytt och sjukt kul var det !



nu är novellen inskickad också och nu bär deet iväg till campus. Puss


No one ever said it would be so hard

har precis kommit från gymmet, känns så jävla bra! tog i massor ikväll och mums vad jag älskar känslan när man kommer hem. För övrigt har jag ju som ni sett bara haft gamla bilder. Försöker få igång min cam men jag har inte hittat installationsskivan men jag ska hem till mamma och oappa för att leta den någon dag för lite nya pics:) men jag har iaf min kamera tills jag har slut batteri, för laddaren försvann nog vid flytten!

ligger och grisar mig i soffan, måste ta mig till duschen nu :)


it flew away from her reach so she ran away in her sleep

Godmorgon :) blev en tidig kväll igår, trötta och sluta. Jag tror älskling var lite nervös också, han började ju på sitt nya jobb idag :) Själv har jag sovmorgon till kvart i ett idag, så jag ska åka iväg nu klockan 10. När jag kommer till stan ska jag gå in på banken och lämna lite papper från lördagen när vi jobbade. Jag hoppas jag hinner iaf :)



ny bild? nä! Men jag tycker om helena lika mycket som alltid ♥


Each of your reasons has broken

hann inte skriva nåt igår, for till skellet ochh jobbade på efyran. skulle göra uppsättningar men det var inge folk alls typ. De sög, jga var jätte sugen på massa piller !

Snodde bilden av amanda andersson, vi for och fotade oss lite när det lix inte fanns nt att göra:) finfint!


I love the warmth of your breath

Min pälsväst kom idag ! Helt perfekt storlek och allt. är snuskigt nöjd! Jag ska visa er bild på den sen :)
 Har precis kommit hem från gymmet, var skönt med kvällsträning. Blev kondition, massor med ben, rumpa och MASSOR med mage :)



nu blir det dusch och invänta älskling som kommer från hockeyträning och sen se klart matchen mellan Skellefteå och Modo. Mamma lyxar och sitter i arenan ikväll, är smått avis :)


I'll get through it all somehow



halva lektionen har gått och snart får jag åka hem. har gått igenom två prov, fick VG på båda:) Nu ska vi strax gå igen en hemuppgift vi haft så jag får se vad de resultatet blir. Nä nu ska jag vara social med mina fina vänner hör så vi hörs sen :) puss


It only makes me stronger when you say I can't do it



godmorgon :) vaknar upp trött och ont i halsen. antingen vill ja bli sjuk på riktigt så jag får vara hemma eller vara frisk så jag kan prestera nåt! klä sig och fara på skolan för frisörprov, inte förberedd så det känns ganska surt.

Känner mig inte så positiv men så farligt är det inte :)

Nä borsta gaddarna och fara, kommer hem tidigt, men då ska jag hämta lilla viktor på skolan och klippa och mysa med min fina kusinson. Världens mysigaste ♥




I'm swimming through the stereo


igår var jag helt slut när jag kom hem, tobias hade gjort middag så vi åt och sen la vi oss?! vi sov just efter sex och sen sov vi tills det var desperate housewives och sen somna vi om igen. tror vi båda har en förkylning på g, ont i kroppen och allt.. :/

men men, slutade tidigt idag, och eftersom jag sov bort hela min pluggtid igår blev det idag ist. Har gjort massa matte och strax skrivit klart novellen. Frisören har jag börjat på också, känns bra. Har frisörprov imorgon så de var på tiden :)


Y desecha se quedo toda mi vida

blev bjuden på middg idag så jag fick offra mitt kettlebell pass.. kändes surt men det var mysigt att fara hem och träffa tobias föräldrar en stund :)
Det blev istället 30 minuter på cykel och  40 minuter på maskin och egen träning med kettlebell klot. Kändes skönt :) Nu sitter jag och älskling och fikar lite, för mig blir det en hemmaodlad morot och mjölk :)


With the face, push the waist

Ligger just nu i vår älskade säng och äter frukost samtidigt soom jag ser vakn med the vooice. skönt med en lugnt morgon, men jag ska upp alldeles snart. Bussen går 10 så:)
jag har haft en underbar helg, helena kom hit och myste med oss en kväll med lite hockey och spel. igår blev de en välförtjänt(?????) pizza till middag och massa godis och slisk till kvällen.

Jag och helena har för övrigt också planerat vår födelsedag ( jag fyller den 13, och hon fyller den 15 december ) Vad vi ska göra kommer förbli hemligt tills dagen kommer. HOPPAS !! :)


i will see you tonight

Nytt i garderoben..
en pälskrage :)


i know plenty of people like you

mitt smink kom igår ! :) ( glömt fota en bronzer) orkade inte fota om..



nagellack
all over cover stick
plumping lipglaze
2 borstar
5 mineralögonskuggor, ska visa doom senare när jag sminkat mig.
1 ''foundation'' det är är puder.
och fyra olika brynstensiler.
som sagt är bronzern också med, fast inte på bild :)


Is your mind still in control ?

Godmorgon :) blev stressigt som stryk i morse, men jag hann just och pass. Packade snabbt som tusan och åt frulle. Idag ska jag jobba på en modevisning, så jag stannar här i skellefteå idag hos min kära sofia ! Det var en evighet sedan vi umgicks, så vi har mycket att ta igen ♥


Give me the chance to love you

trött och grinig, äter chips för att klara träningen.. ska dit NU, uuh :(


i'm sleeping through the day

aldrig sovit så här gott, åh så skönt ! Sen ska man upp halv 7. uhh: ( sittter i soffan nu och ser vakna med the voice, äter youghurt. Hade gärna vairt hemma idag med :$

nä nu ska jag göras mig klar för att fara på tre timmars matte B, älskar inte livet just nu :)
hittade en störgammal bild ! haha..


i'll follow you wherever you are

Godmorgon :) Känns helt ok att ligga i sängen nu på min lediga dag, vill aldrig stiga upp idag ! Var vaken sent igår, tobbe jobbade till 01.00 och jag såg film tills han komme hem :) Jag såg megamind, animerad, så bra ! Och sen såg jag jag saknar dig som jag verkligen tyckte sög. 2/10 får den av mig :)


ska krypa ner och kramas en stund med älskling innan vi ska upp ♥


You can't play on broken strings

kettlebell och kettlebell, jag bad tobias att avboka mitt pass ikväll. Kommer hem 17.20 och passet börjar 18.00 så jag kände att det skulle bli så stressigt att hinna äta och smälta middagen. Så jag ska nog fara och träbna senare ikväll annars får det bli någon annan dag. Ärligt tralat är jag väldigt trött och slut faktiskt :)

nu kommer iaf lite pics på läggan !
Tvrum


Kök



Hall


Sov-.ej klart, fattas tavlor och lite sånt



Toa


min gardee ( fick ingen bra bild inuti, men den är lite större än de som syns :))

ja de var väl de mesta, allt ser så omysigt ut på kort, men jag älskar vår myslya. och jag älskar att dela den med tobias ♥


Dont let yourself go

godmorgon på er :) jag har haft sovmorgon till ett idag så jag har precis kommit till skolan. kändes hyffsat onödigt att komma till skolan idag men plikten kallar.

ikväll blir det träning, är inbokat på kettlebell, men jag tror inte det kommer bli nåt. Blit alldeles för stressigt så för mig blir det nog bara cykel och styrka.


I know my life will change

har beställt massa smink ikväll, jag ska visa er när det kommer. Internetbilder gör sig ju inte direkt rättvisa så jag kör det senare. Just nu ligger jag och tobias i soffan och ser partaj efter att jag tagit mig en varmt och skönt bad :)


the club can't even handle me right now

underbart med helg ! Igår hade vi kundpass och jag hade min första permanentkund, det gick otroligt bra och det blev sjukt fina änglalockar, så hennes mamma bokade tid hos mig nästa fredag för samma behandling. kul va ? :)

en snygg pentad brud



Igår blev det lugn kväll med hjärtat, idolmys och sen film med lite smått och gott. Hann bara äta frukost tillsammans imorse innan han skulle upp och fara iväg på match, så nu ligger jag hemma och myser i soffan framför step up 3. Blir tvätt och städ idag. Skönt att göra bort det :)


lovley girl <3


sitter och händer med andreá i soffan, hon älskar mig typ ganska NU!


She's overbored and self-assured

nytt i garderoben !






har haft en hel del att göra på sistone, men nu ska jag försöka komma tillbaka till skrivturinen igen ! =)