it's so magical, we'd be so fantastico


underbar kvällspromenad ! tog lite intervaller också :)
Sen blev det bara mys här och hann sola en liten sväg också. Men nu ska jag jobba på min förkylning, i sängen. Men först ett äpple och lite tv.

godnatt ♥

/ josefin

You sleep like small stars fly back home

goddaag !

HAr precis hunnit komma hem, ätit och klippt andreas ännu en gång. Han bestämde sig plötsligt för att han ville ha kortare, så då var det väl bara att lyda order.
Dagen har varit bra, bara bestått av lektioner dock. Fick vara med småbarn på idrotten osv. Vårshowsmöte och ja, en vanlig dag ! :)

Nu ska jag ta mig en prommis i det underbara vädret !



/ josefin

I know a face, who I can show my true colours

Godmorgon :)

Sovit som en kratta inatt, vaknat ungefär varje timma. Det är typ enda dåliga med sommar, att det är så ljust hela tiden !
Sen så uppkommer ungefär missförstånd hela tiden just nu om mina rubriker. Men mina rubriker är alltid en mening från en låttext och har sällan med mitt humör eller så att göra. Det händer, men som sagt det är sällan. Så nu slipper ni iaf fundera över det :)

Det kommer iaf bli en skön morgon idag, ska se film (braveheart) direkt på morgonen. Själv tycker jag att filmen är värdelös och tråkig men allt är ju bättre än att sitta med en penna i handen.

Ha en bra dag ♥

/ josefin


I'm just laughing at you, you're just a bitch wihtout a line

Idag stämmer rubriken mer än orden kan förklara

Vi sjösatte äntligen båten idag, ah vad jag älskar att åka båt ! Bror fick ju ett smakprov på det varma vattnet också, han höll bokstavligen på att frysa ihjäl. Jag kan faktiskt inte förstå de människor som badar så här tidigt, då gör man det ju nästan med syfte att bli sjuk ?



Sen tog vi en sväng till norsjö där några ärenden gjordes och andreas gotta sig med glass



Vi kom hem, tog en dusch, jag tog på mig kläder och vi tog en trip till farmor och farfar. Under fikat så kom vi bla in på golf, och shit vad jag saknar att spela golf ! Spelade som liten och fick världens sug om att börja om i sommar. Iaf gå nån runda :)
Sen var det bara att hoppa in i bilen och åka till mormor där det bjöds på middag med släkt osv.
Sen hade vi så klart en blomma till mamma när hon kom hem, och fin va den !

Vi hann också med en kortmatch ikväll, och utan att ljuga, och utan fusk (!) så vann jag ;) Nästan imponerande. Dock sitter huvudvärken kvar, så jag ska strax ta mig ett par alvedon, ett vattenglass och lägga mig i hopp om en tidig sömn så att jag orkar med sista riktiga skolveckan. Helt sjukt vad det går fort, men jag klagar inte för fem öre.

...which you already have crossed !!!!!

Godnatt ♥

/ josefin

 


I tied up my heart and I can't feel no pain

Godmorgon, dåligt skönt med sovmorgon. Den här gången sov jag ju till och med nästan till 10 ;) Go värde idag också, dock bara 12 grader varmt. Menjag hoppas på att det blir mycket varmare i slutet av dagen så jag vågar mig ut i solen. Förresten så köpte jag ju några armband igår som jag ska visa sen, bara min kamera vill sammarbeta :) Den börjar ha gjort sitt tror jag,och nästa ska jag vara försiktig med !

Och det är ju inte vilken dag som helst idag heller. Ha en bra morsdag mamma, det är du värd.

Jag älskar dig, dag som natt, i vått och torrt ♥

/ josefin


At this point I gotta choose

blev en krasslig myskväll för min del. Stannade inte så länge hos matilda, kändes inte så jätte roligt att vara där när de flesta drack och själv satt man som en trött rishög. Nä så jag for hem, drog på ig mjukisar och la mig i soffan precis till när saw 5 började. Sett den förrut och håller fortfarande min gamla åsikt , för lite tortyr för att vara saw. Börjar ju bara bli mer och mer psykiskt ist för fysiskt.



Bjuder på en bild när jag också hade feber minns jag, och med den säger jag godnatt på er ♥



/ josefin

The kids are crying on the stairs

Godmorgon bör jag väl säga. Vaknade precis och insåg att klockan visst var halv 9.
Dagen har iaf varit super och bor hittade en hel del. Ett par shorts, 4 t-shirtar, 1 huvtröja, 1 par byxor, 1 skjorta och.. sockar ;)
Jag hann också träffa matilda idag, så hon gick med oss en sväng efter vi hade ätit lunch. Det blev dallas idag :)
Sen har jag inte gjort ett skit sen jag kom hem, jag har sovit i typ 3 timmar. Inte så konstigt när jag har feber kanske, hoppas på att den går över snart. Nu ska jag försöka ta mig mot rännudden en sväng där matilda firar sin födelsedag. Måste skynda mig, skriver sen.

http://snuvig.nu/Global/Snuvig/varfor2.jpg

/ josefin

will you hang me out to dry

Godmorgon :)
Har äntligen fått upp mina ögon, motvilligt. Nu ska jag hinna äta frukost och få upp min bror som också ska följa. Eller egentligen så är det jag som följer honom. Vi ska iaf åka till skellet för att han skulle shoppa, men han åker ju naturligtvis inte själv. Men jag följer gärna, skitaroligt :)
Bussen går iaf om en timma, så det är väl bäst att göra sig klar. Ha en bra dag :) ♥

/ josefin


It's gonna have to get a little bit heavy

Gokväll :)
Det blev en riktig myskväll ikväll, precis som önskat från min del. Efter 4 alvedon och två liter vatten i kroppen så börjar ju äntligen skallebangen släppa. Dem for precis hem efter en kväll med tvtittande, kortspel och film. Vi såg fast & furious :)
Nu ska jag iaf lägga mig, blir nog tidig morgon imorn också. Trvärr. Men vad gör man inte för bror sin? :)



Godnatt, hoppas ni haft en bra kväll ♥

/ josefin

Lord, I'm discouraged

Tog handen ur arslet och håller äntligen på föra över bilderna från vintras. Nu har alla tjatat nog om dessa bilder, så grattis filip. nu har jag dem snart på datorn ;)
Det blir iaf en lugn kväll ikväll, tänker knappt röra på mig ! Får se om henke, emil, tim och kankse jocke (?) kommer hit osv. Ingenting bestämt, men mys blir det iaf.



nog känner jag saknaden av vintern ibland, men just nu finns bara sommaren i mina tankar och alla kvällar sommaren ska bjuda på. 2009 var underbar, men 2010 ska bli ännu bättre ! Utan tvekan, jag kommer lyckas.



inte är hon stor tjejen min ♥

/ josefin

I was sitting on the edges of his vision trying to start a revolution

How you doin' ?
Blev ingen träning idag, är  inte i form för det. Så istället tog jag bussen hem direkt efter skolan. Tills bror kommer hem, och vi ska äta middag ska jag bara mysa i soffan och fixa till mina naglar. Fila och byta nagellack. tror det blir blått idag :)
Älskar färgglada naglar !



/ josefin


Heaven is the whole of the heart

Godmorgon :) Snoozade ett bra dag, och sen fick jag massage av mamma i 20 minuter. Så nu har jga jätte bråtttom för jag har inte packat eller ens fikat klart. ( bussen går om 10 min ) och inte allt med det, jag sitter i morgonrock fortfarande !

mattis : ja hon är int lite brun ! och angående min handled och hand, så slog jag till en tjej på matchen och det tog väl inte direkt bra på min hand. Så den är blå i massor och svullen =) Jag har skillz ? svar nä :)

Ha en bra dag ♥

/ josefin


your world starts to fall

Grattis min älskade bror på 18 års dagen !



Vi har våra stunder, bra som dåliga. Men för mig är du ändå den person som betyder mest och älskar mig som mest när jag förtjänar det som minst. Alla borde ha någon som dig ♥

Igår









fintårtan som han dekorerat så fint själv ;) du ser bara lite femi ut :)






min onda hand =(




sen så tog batterierna slut. men jag vet att sofia bla hade med sig sin kamera. Så jag ska be om att få ta några bilder av henne. Nu  ska jag gå ner och häls apå farmor och farfar innan jag ska lägga mig till kojs. Godnatt på er, och jag hoppas på en bättre morgondag ♥

/ josefin


the old me's gone I feel brand new

Idag är det den 27 maj och det betyder ju att satc 2 har biopremiär idag. Skulle mer än gärna vilja se den, synd bara att jag itne har tid idag. Men så fort jag har tid, ska den ses ! Satc älskas.



jag mår iaf som jag förtjänar idag. Idrott första lektionen, sen hk och sen har vi filmat och redigerat hela eftermiddagen. Ganska skön vecka i veckan :)
Ska sova en timma tills resten kommer hem, skriver sen. Då kommer också bilder från igår.

/ josefin


Let's play a game, let's pretend for a second

ja, latjolajban blev det då. Och en sak är säker, jag har aldrig i mitt liv varit så trött och mått så illa. Med min vanliga tajming så har vi också idrott första lektionen, kommer nog gå fint ;)
Har iaf nyss försökt få i mig lite frukost medan jag ligger i soffan och ser tv. Men snart äre bara att stiga upp och göra vad som behövs, packa osv. och det största av allt, klara dagen.

Ha en bra dag ♥
/ josefin


lablalboisio

nu blev man fulass t alltis ! ska sova en timma tills jag ska upp ti,ll skoolan. Godnarrt :)

7 josefin

You should try harder, you should be better

Allt skitjobb är nu gjort. Har hunnit diska, städa och till och med sovit en stund medan bror var borta. Nu är det väl inte så långt bort tills vi ska börja göra oss klara osv. Kanske drar vi en sväng till dollar å köper ett helt sortiment med plastmuggar, jag hörde att andreas inte alls var sugen på att diska 100 glas imorgonbitti för att kunna äta frukost.

Nu ska jag mysa en stund i soffan innan jag ska måsta göra mig klar :) jag njuter av att veta att ganska många andra ha slitit som slavar på skolan idag, medan jag varit ledig. Äntligen var det min tur :)

/ josefin

I'm addicted to electric pulses

det blev lite ändrade planer igår. Matchen blev klar nästan prick 9. Så jag bytte bara om och fick skjuts till lse. Direkt jag kom fram duschade jag i typ en timma och la mig sedan i soffan med en töcke över mig. Självklart så somnade jag ju ! Men det är väl klart att man är trött efter en vunnen match ! Vi spelade riktigt bra, 2-0 :) !

Bror väckte mig vid 12 tiden och sa att jag skulle krypa isäng istället, så jag slet mig upp och borstade tänderna innan jag somnade om.
Idag steg jag upp just efter 8, åt frukost och sedan följde bror mig på ica för att handla lite grejer. Tog inte så lång stund, och sen hjälptes vi åt att börja göra tårtan. Men eftersom att han skulle på körskolan så fick jag avsluta ensam. Hoppas han tycker om den iaf :) Ni ska få se nån bild sen. Det är iaf chokladbottnar, banan, grädde och masssor med jordgubbar. Lät inte det ganska gött ?

Jag kanske också har glömt berätta att jag är ledig idag. Men ledig känner jag mig aldrig, för nu ska jag försöka stöka bort lite i lägenheten innan det kommer massa folk :)

http://www.geflegourmetservice.se/bilder/tartor.jpg

/ josefin

you never were, and you never will be mine

hello :) jag har precis fått mig mat i magen och är nu belåten. Jag håller på att packa för fullt inför lse ikväll.
Dagen idag har varit ganska skön. Började dock med so provet som gick ganska bra, trots att jag bara hade läst igenom det en gång. Fick även tillbaka ekonomiprovet och är helnöjd över resultatet :)
Sen hade vi bara slöjd och no där vi bara ritade. Lunch 10 i 12 och där efter ingen med lektion för dagen. Varför är inte alla dagar så här ?
Sen vårshowsmöte och hem.

Jag har ganska bråttom just nu, får hämtning strax och ska ha hunne packa allt inför ikv. Jag kommer spela matchen och direkt efter kommer mamma och bror och hämtar upp mig, sedan åker vi till lse :)



Skriver i lse , håll tummarna ♥

/ josefin

wishing you were anywhere else but right here

ah vilken underbar morgon. Direkt jag gjort frukost sätter jag mig vid tv och ser att sex and the city går. Trots att jag typ kan alla utantill så är det fortfarande lika bra !
Nu ska jag försöka hinna packa iaf lite innan jag åker med bussen. Jag har vårshowsmöte idag också, kommer dock inte kunna vara kvar på hela efetrsom att jag måste hem innan jag ska vidare till fromheden. Har lite bråttom :)

Ha en bra dag ♥

/ josefin


Your past is not your enemy

Skönt med 25 minuter i solariet så här före man ska lägga sig :) Följde pappa till fabriken och solade där, han skulle lix dit en sväng så då var det lika bra att haka på. Känner mig lite halv stressad för morgondagen. Har inte börjat plugga och jag har so prov imorgon direkt imorgon bitti.

http://vaanderhilton.blogg.se/images/2009/solarium1_47440801.jpg

Så nu ska jag väl lägga mig och börja läsa. Har ganska mycket för mig imorgon :) Kommer dock bli en skönare skoldag med teater i slutet av dagen, precis som idag. ( Fast vi hade föreläsning idag ) SÅ jag har väl kanske fyra lektioner imorgon :)


Jag slutar aldrig förvåna mig över alla ritna små gubbar som finns bakom maskiner på nf. hah !

och rasmus.. Om du vill ha snö, så far till ammarnäs. Fjället är fortfarande vitt :)

Nä godnatt på er ♥
/ josefin

There’s nothing left to say

Nu ska jag lite stressat berättaom helgen.
Fredagen blev det som bara en myskväll med sofia, vi tittade på lite bilder, pratade och såg film tror jag ? Lördagmorgon tog jag världens sovmorgon. Jag vaknade först vid åtta tiden, gick in och åt frukost och somnade sedan om på soffan till halv tolv. Var nästan nöjd över mig själv :)
Sen så gick jag till sofia där jag bara hoppade på en cykel och vi cykla några km. skönt :) Just när vi var tillbaka kom en regnskur så vi la oss under täcket och såg disneyfilmen mulan, och därefter kom helena och myste med oss.

Resten av lördagen har ju berättat. Igår kom jag iaf hem vid halv 5 tiden , så vi åt och sedan klippte jag bror som snabbast. Där efter fick jag besök av tre pojkar. De ville ha en guide genom norsjö så jag offfrade mig :) Sen gjorde jag väl inte så mycket.

Mobilen jag har nu ( k530i ) så orkar jag knappt ta några bilder, tråkigt med så dålig kvalla. Så nu får nöja med er lite äldre bara ett tag !



angående dagen, så sov jag mig genom den. Sov hela första lektionen och även föreläsningen vi hade på eftermiddagen. Tidig kväll ikväll, svar ja !

/ josefin

she is a girl who was born to wild

Godmorgon :)

Jag hinner inte skriva om morgondagen just nu. ( som var tänkt ) När jag låg i sängen i morse och var på väg upp kände jag hur äckligt det smakade i munnen, typ järn osv. Sen när jag ställde mig upp kände jag att det var blodsmak och det kom hur mycket blod ur näsan som helst. Jag steg upp 10 i sju, så det har alltså blött 25 minuter ?
De va ju nästan scary.

Kommer lite översvämningsbilder =)






Bilderna är lånade från vk. Finns även fler att titta på där.

Nu ska jag försöka ställa mig upp försiktigt och packa väskan osv. Har coopers idag, kändes inte så där jätte roligt :) Sen får vi se om jag efter skolan ska sola lite solarium.
ha en bra dag ♥

/ josefin


you don't wanna be here in the future

hello :)

Just nu ligger jag med två kläggväck bredvid mig. Helena kom bara för en stund sedan medan jag och sofia låg och såg mulan. Före det tog vi oss en cykeltur, ganska skönt :)







Jag ska snart hem till stugan och äta grillat. Till efterrätt blir det philadelphiatårta, färsk ananas och hallon. MUMS ! Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske fotboll. Själv hoppas jag på det förslaget. Kankse hinner skriva sen.

/ josefin


We have waited for a long time

Åh vilken väder ! Det har vairt en super dag och allt har varit på min sida. Det gillas :) sen så kom pappa och hämtade mig när jag slutade kvart över 2 så jag har till och med hunnit packa. Nu ska vi äta middag sen åker vi upp till ammarnäs där det är översvämning i hopp om att ta oss till stugan. Ni ska få se bilder senare :)

ha en bra kväll :)

/ josefin


I'm losing my edge

Godmorgon :)
Alltid lika roligt att vakna med illröda och svullna ögon. Sen har jag heller inga ögondroppar. Aweesome.
Menmen, hur som helst :) Jag far till ammarnäs i helgen, kan ju knappast motstå mina söta vänners bönande. Jag ska ju trots allt till lycksele på onsdag, eller kanske redan tisdag.

Jag vet inte om jag hinner skriva innan jag far, får se, men jag tror faktiskt inte det. Om inte, så får ni ha världens bästa dag och kväll ♥

/ josefin


my heart won't let me die

Nu har jag tagit bort det gröna och det röda är på. Är förvånad hur bra det var =) dock får vi väl se hur länge det sitter.

Nu försöker jag bara bestämma mig om helgen, har världens beslutsångest. Helena och sofia vill att jag ska följa till ammarnäs, och bror vill att jag ska följa till lse vilket jag också var sugen på. Varför fick jag inte egenskapen att kunna dela på mig ? Jag får väl bestämma mig i morgonbitti, men just nu lutar det fakiskt mot lse.

gammal bild ;p


Nu ska jag iaf ta mig ett stort mjölkglas, lägga mig i sängen och försöka mig på lite satsdelar. Brukar vanligtvis inte förstå mig på dem så jag gissar att jag inte gör det idag heller. Men det är väl värt ett försök :)
Efter det gör jag kväll, godnatt ♥

/ josefin

keep my soul away from harm

Då var man hemma efter ännu en shoppingtur. Tog dock inte dagen så ''seriöst''. Tog en ltien sabbatsdag för att umgås och shoppa samtidigt. Bussade tillsammans med nina ner till stan ifall, roligt ! Länge sen man träffade henne :) Sen direkt jag kom ned på stan mötte jag upp anton, sofia och sanna. Fuskisar som stod och smaskade på varsin mjukglass.
Sofia skulle sedan tillbak på lektion så jag mötte upp matilda en sväng. Vi gick en stund och bara strosade. Vid två tiden kom sofia tillbaka och det var väl då jag började kolla kläder.
Jag köpte iaf en avslutningsklänning som jag ska mixtra lite med, kommer sy om den lite osv, och ni kommer heller inte få se den förrän den 11 juni ;) men även detta








( fint att jag har grönt nu och visar ett rött nagellack (y) )

När jag också är på g med att lägga ut lite nytt i garderoben så kan jag ju visa ett av halsbanden jag köpte i luleå.


Efter ett avslutat möte för pappa så kom han och hämtade mig inne i stan och vi körde ut på trekroner och bjöd på middag. Kycklingsallad, GOTT och nyttigt !



Inte helt med en lektion idag heller, och bäst av allt, det var idrott :)
Nu ska jag försöka få någon ordning här inne å få in allt i garderoben istället för att det ska bli liggandes på min säng :)

/ josefin



what I found was not alright with me

godmorgon :)

Ja gårdagen var ju super, typ 22 grader varmt och bara hur bra som helst :) Sen kan vi ju inte heller klaga på matchen, det var mycket bra:) Nu på morgonen ska jag och jenny hålla i idrotten och vi har inte planerat den än. Super ? det enda vi egentligen vet är att vi ska ha är multiboll. Efter det blir det långhål sen hoppas jag på att få hinna redovisa innan jag ska ta bussen 25 över 5 till skellet för lite shopping.
så det blir sent innan jag kommer hem idag också, och jag hoppas att jag få hem en examensklänning också..

( brist på bilder på pappas dator )



Ja vi får väl se, man ska aldrig åka med mål att hitta nåt, då hittar man det aldrig :) Nä nu måste jag packa och göra mig i ordning. Ha en bra dag ♥

/ josefin


he's more glamorous than a fashion show

AAAAAaH VIIINST !!!! Fan va skönt :) mina ögon sviker vilken sekund som helst, skriver imorgonbitti :) Godnatt ♥

/ josefin

You never turned that trick before

Goodmorning sunshines :)

Alltså inatt, jag har aldrig vaknat med sån sjuk benvärk. Fick springa en trappa ned, ta två alvedon och upp och lägga mig igen.
Angående idag så kommer jag ju som sagt inte hem förrän jätte sent ikväll. Har vårshowsmöte direkt efter skolan som sträcker sig till 5 tiden. Där mellan ska jag också hinna äta för att kvart över 5 åker jag till åbyn med laget. Själv tycker jag att vi skulle fara lite tidigt eftersom matchen är halv 8. Så ärligt vet jag inte riktigt när jag kommer hem, men vi lär väl se om jag hinner skriva ikväll eller så :)



Nu ska jag börja göra mig klar, men jag skulle gärna kunna ligga kvar här i soffan och se på tv hela dagen ( latfis ? ), men det lät faktiskt inte helt fel !
Nämen, ha en bra dag och kväll skulle jag väl kunna säga :)

/ josefin


I cant help to want you more, more

Orkar inte se hockeyn klart, ska packa inför morgondagen och göra bort läxan för eventulla lediga timmar på torsdag. Alltid bra att ligga steget före :)
Sen måste jg ju också säga tack för översättningen från vykortet ! :)

Hur som helst så kommer jag nog inte hem förrän seeeeeeent imorgon. Men jag berättar om det imorgonbitti. Jag har också klippt bort mina långa naglar ikväll, jag som är van att ha långa känner mig helt naken med korta. Aja, de behövde få börja om på nytt, så det kanske var ett smart drag trots allt.

hej mascara på spegeln ( lse trippen med jennan )


Godnatt ♥

/ josefin

I'm getting old and I need something to rely on

Såja. Har inte så mycket att säga om dagen faktiskt, men jag har nåt som gör mig riktigt frustrerad. När jag var i lule sprang jag runt som ett tok för att hitta en avslutningsklänning som jag inte hittade. Jag tittat på varje j*vla klädessida på internet och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hittar jag inte en vit klänning snart vägrar jag att gå till skolan den 11 juni !
Jag skulle bli mer än överlycklig om ni har något tips på en sida med examensklänningar, vad som helst. Bara jag får mig en klänning som går i vitt och ev. delar i svart. Jag behöver hjälp !!!
Sometimes i wish i was a boy..

http://malinfilipsson.blogg.se/images/2009/ist2_1744503_frustration_59539957.jpg

Nu ska jag lägga mig, nyduschad i morgonrock och se det resterande av hockeyn.
/ josefin

Some days, feels my soul has left my body

Hello :)
Shit vad dagarna går fort, isn't awesome ? Sen så kan man ju bara inte klaga på det underbara vädret. Kom iaf just hem från träning, som jag ungefär höll på dö på. Kändes som det var 1000 grader nere i tältet, längtar verkligen till att få spela ute, men gräsplanerna är alldeles för blöta än.. Men jag ska ut igen nu, skriver sen. Har lite bråttom =)

/ josefin

Too tired to fight and yet too scared to run

Godmorgon :)
Sitter och ser pistvakt samtidigt som jag äter frukost. Den är ju så skön !
Gilla tiden. Mina ögon är uppsvullna och röda, men det värsta av allt, dem kliar. Nog om det, gó vädre idag med, snart kan man ju till och med bada ! Eller jag kände i vattnet igår, fyfan va kallt de va..

Nä, dusch, packning och fika klart nu. Ha en bra dag ♥

/ josefin


When there's no light to break up the dark

Jag glömde ju visa något super sött !
Idag när jag kom hem låg det ett vykort skickat från turkiet. Sofia är ju bara för gó ! Men nu äntligen kommer du snart hem , två dagar kvar !





Men nog fick du mig lite avis faktiskt, och angående texten i slutet så skulle jag vara glad över en svensk översättnig om någon kan :) Jag saknar dig också.
Nu har jag lite läxa att göra innan mina ögon sviker mig för ikväll.
Godnatt ♥

/ josefin

like a walk through the Manhattan

Ni får ursäkta min suveräna uppdatering idag, men ingen vill ju vara inne i det här vädret ?
Det har varit en underbar dag, lång lunch och då låg vi endast å sola i gräset, 1 och en halv timma. Fatta hur varmt det blev ! Sen efter vi hade slutat så hade vi möte till kvart över 5 så jag tog bussen hem halv sex. Jag åt och sedan la jag mig på bryggan och solade.

fick besök av grannhun :)



Tog inte så lång stund innan jag fick besök av två pojkar, tim och william som pratade av sig en stund och som sedan drog med mig till rännudden där vi tillsammans med maria, nellie och linus spelade kub :) Riktigt roligt ! Men jag saknar nog den där talangen.

http://3.bp.blogspot.com/_cV0JAYhz-pc/SIZFb6yLxlI/AAAAAAAABMM/hr7uMWigOjI/s400/1.jpg

/ josefin


I told my friends not to worry

Godmorgon, sovit gott? :)
Det har iaf jag, somnade direkt jag la mig vilket förvånade mig. Men 11 timmars sömn sitter aldrig helt fel :) Just nu sitter jag och fikar och ska strax dra mig en trappa upp för att packa väskan, klä mig och sedna fara.
Det är ju till och med goo vädre idag, dock ett minus med det hela. Jävla pollen, jag nyser ungeför varannan sekund ! Men sommarkänslan tar över, lätt :)

Aja, ha en bra dag allesammans :)

/ josefin


I can't turn the rain into sun

grattis josefin, just sovit i över 4 timmar. Lycka till att få somna inatt.
Har iaf vare duktig idag, räffsa, gjort middag och cykla 1,5 mil på 30 min ( :o ). Är ju nästan inte konstigt att man är trött :) Nu ska jag iaf hopp isäng i hopp om att john fortfarande vill dejta mig några timmar till.
Godnatt ♥



/ josefin

The story is repeating, screaming

Bilder från ( dag 1 ) luleå / (Dag 2 ) haparanda

Frullle i bil













+ trosorna

 

Sen köpte jag också ett par skor till, två halsband och nagellack. Kommer bilder senare, slut batteri i kameran !

Dag två

( där ser ni de andra sko paret )

sommarens första mjukis.. jag är sen !

/ josefin

 


Now I face the consequence of my betrayal

Godmorgon :) De va skönt med en liten längre sovmorgon än dessa två senaste dagar. Sov ju ändå till 9 idag ! ;D Kändes nästan lyx att komma ner och få nygräddade baguetter till frukost. Men jag klagar verkligen inte. Sen drog jag bara på mig kläder och följde ned till mormor en sväng och hjälpte henne med det ena och det andra :)

Nu ska jag bara switcha kläder och he mig ut, riktigt skönt med värme så bara att passa på :)

Sen så har min kusin inatt fått en liten flicka, som egentligen inte var så liten. Vägde över 4000 gram och var 52 cm lång tror jag :) Men söt var hon vill jag lova !

http://coolrain44.files.wordpress.com/2009/05/summertime.jpg


/ josefin

Your heart is worth more than you know

blev ganska sen kväll, grillning, mys, och en kväll som tog upp gamla minnen. Underbart !
Nu ska jag bara tvär kika igenom allt jag missat innan jag ska gå och lägga mig, är trött så sjukt. Blev tidig morgon även idag, 20 över 6 :)



Så här ser jag iaf ut idag, och med det säger jag godnatt ♥

/ josefin

I once held the key but now I have nothing

Kom precis hem, nu ska jag bara slita på mig ett par varmare byxor så jag slipper frysa inatt. Ska iaf grilla med några vänner, kommer bli hur mysigt som helst i solen !! :):)

/ josefin

you were my last, and my first

Sitter och lyssnar på hur regnet spattrar mot mina rutor, tråk väder. Jag har också börjat packa lite smått, och gjort min skiva. Så snart ska jag krypa ihop och hopp isäng. Blir en tidig morgon, väckarn är ställd på 04.50 så jag borde börja tänka på refrängen.
Vi åker iaf till luleå imorgon, jag och mamma. Kommer bli jätte roligt ! Sen ska vi hotella till lördag och då kör vi vidare till haparanda. Dessa två dagar ska alltså bara innehålla shopping och mys :) Kan nästan inte bli bättre !

http://imagesb.ciao.com/ise/images/products/normal/483/product-565483.jpg

Vet faktiskt inte om jag hinner skriva nåt imorgon bitti, men annars så få ni ha det så bra. Jag komer hem lördagkväll nån gång, så få vi se om jag hinner skriva en rad eller två. Nu håller jag tummarna för att min shoppinglycka är framme ! Sköt om er, godnatt ♥

/ josefin

I don't know why you shine

Är rätt nöjd över dagens insats. Vi spelade riktigt bra idag, trots att halva laget var förkylda coch vi hade en utespelare i mål. Det blev iaf förlust, 3-0. Menmen, en förlust är ingenting, huvudsaken det är kul. Nästa match vinner vi, och känslan av en vunnen match är 10 gånger starkare än förlusten !

Innan vi for till kusfors så kom roger förbi. Med det jobb han har så är han rik på godis. Som vanligt hade han bilen full och kom med en påse full med godis, halstabletter och tugummi ! Det är sånna här dagar man ångrar att man har godislöfte, eller är det kanske tvärt om ? jasi, jag tog iaf lite josefinvänligt snask ;)

Dock har jag haft en bror hemma idag som har tuggat ursinnigt, lucky boy ;)


mums !


/ josefin

Just ask me and I'll take you round

Nu måste jag själv säga att jag skaffat mig massor av vuxenpoints ! Har dammtorkat, dammsugat, rensa + städa garderoben. Inte helt likt mig va ? Har precis fått i mig lite mat också, kycklingfilé satt väl inte helt fel måste jag ju säga, och nu äre ba å sviii om till fotbollssockar och hela köret. Match i kusfors mot myckle/medle klockan tre, bäst att skynda så jenny inte åker utan mig :)



/ josefin

Got a longer fly alone to fall

Godmorgon :)

Shit va skön med sovmorgon, tar vara på den enda jag får denna långhelg :) Just nu sitter jag i morgonrock och myser, försöker hitta någon ny låt som ska nötas hela bilresan imorgon. Dvs, den tid jag inte kommer sova !

Jag ska alldeles strax börja städa mitt rum, rejält. Det ser ut som sju svåra år här, kan egentligen inte förstå att jag klarar av att bo här inne. Menmen, sen ska jag också hinna packa ihop fotbollsgrejorna innan jag ska upp till jenny en sväng. Match idag och jag känner faktiskt taggen naaa :) Hoppas nu bara att det går bättre idag än i söndags.



Dax att samla vuxenpoäng, vare se ja vill eller int !
Living on a dream
Dying for an angel
Reach out, waiting for a miracle
No sign of wings, as you turn your back on me

/ josefin

the sign said something different

bra uppdatering idag ?
Just när kladdkakan blev klar steg jenny innanför dörren och hamnade mitt i fikat. Lycko henne :) Sen så gick i upp och försökte fördigställa några diplom till vårshowen, men vi lyckades inte så bra och sket i det. Istället blev det lite hårfixning och en hel del prat och tagg inför morgondagen. Ett par goda skratt kom också vill jag lova, jenny är en solstråle av dess like :)



Hon har iaf nyss åkt hem och mina ögon håller på att slockna, så jag tror att det är lika bra att dejta sängen en stund så jag orkar med morgondagen. Just nu sitter jag med mjukisar och håret uppsatt i en klämma mitt på huvudet, alltså ready for bed !



Godnatt , hoppas er kväll va lika mysig som min ♥

/ josefin

mouth full of pins, heart pumping gasoline

äntligen helg ! åååh vad jag älskar känslan :) Dagen gick iaf hyssat fort och vädret har varit underbart. är det mycket mer man kan begära ? Jag satt mig iaf i solen när jag kom och väntade på middag. Nu har vi främmande och jenny kommer strax, så jag har bakat en kladdkaka. Ska bli gode götttt !
Skriver om en stund, har lite bråttom



/ josefin

i hope you don´t mind

Godmorgon :)

Har absolut inte tid med det här, hade ingen ork till plugg igår. Så jag måste nog läsa igenom allt skit iaf en gång idag ? Eller så kör vi på magkänsla, den brukar funka riktigt bra ibland :)
Börjar med 50 matte på  morgonen, sen har vi 70 minuters no. Vilken rolig start på denna dag :)

Måndag
Tisdag

Onsdag

nu ska jag hinna göra allt annat också, ha en bra dag ♥

/ josefin


You wanna be the one who's takin' the dream ride

En dag kvar, tar ut helgen i förskott. Känns så underbart att jag vet inte vad jag ska ta mig till ! Hoppas även morgondagen rusar iväg, har redan lagt upp lite planer inför morgondagen :)

Har suttit och tittat på tattooos ikväll också, finns så sjukt mycke man vill ha. Men jag har redan en som jag verkligen vill göra, och kommer göra dagen jag fyller 18. Jag vill ha fyra stora stjärnor i nacken, som sitter längst efter ryggraden. Har dock inte hittat någon bild på det, men den har iaf betydelse och skulle kunna bli grymt snygg.

http://best-tattoo-remo-val.com/wp-content/uploads/2009/10/star-tattoo.jpg

Menmen, lika bra att lägga sig och göra få morgondagen bortgjord. Godnatt, sov gott ♥

/ josefin

I stop myself from doing

Älskar när träningen går så här bra som den gjorde idag, och jag känner bara hur dagarna rusar iväg bakom mig. Kan inte tro att det är sant, om bara några ynka veckor får jag äntligen lämna norsjöskolan.
Sen så blir jag riktigt arg ( ta åt er ni som vill ), men hälften av er tår och klagar på skolan att det inte kommer bli någon vårshow. Ni är delaktiga ni också ? Är ni inte engagerade att va där så fine, då blir det heller inget. SLuta gnäll för satan och visa lite engagemang.

Har iaf samhällsekonomi prov imorgon och för stunden kan jag ingenting, så jag tror nog att jag bör prioritera bort datorn en timma :)



/ josefin

Have you lost your tongue? Just say something

Godmorgon :)

Halv lyxig frukost jag fick, röding. Underbart :) För övrigt somnade jag riktigt fort igår. Vet inte ens om klockan hann bli halv 10. Grymt skönt !
Jag har iaf träning efter skolan, så jag kommer inte hem. tror till och med att vi har vårshowsmöte där mellan också. Och en sak till, jag kan inte centrera min text. BLIR SÅ ARG.
Nä, nu ska jag nog byta ut morgonrocken till några vanliga kläder. Ha en bra dag ♥

/ josefin

It could've been me, walking out on Sundays

Nog var det väl ändå ! Bara för att jag gick från datorn 30 minuter ikväll så satt ju självklart sofia där, på andra sidan jordklotet =(
Sen så har jag suttit och kikat efter kläder ikväll, hittat massor som jag ska titta på när jag åker i helgen, längtar så sjukt =) Hittade bla två riktiga sommar bikinisar som jag blev jätte sugen på, hoppas dem finns kvar !




















Stadsfest 2009










Nu längtar jag till sommaren, och känner ännu större tagg nu när man vet att man får jobba och få massor med pengar att spendera :):)

Ska lägga mig, plugga och drömma sött. Godnatt ♥

/ josefin

I kind of lost my mind I suppose

Har precis gett mamma en ny frisyr, roligt att även hon vågar göra lite förändringar ! Jag klippte en längre page på henne och hon blev jätte snygg ;)

http://teas.driftig.nu/files/2009/04/94_2_sax1_600.jpg

Nu funderar jag om jag ska se tv en sväng, sen har jag läxa att göra, tyvärr..  Men först en dusch, känner allt hår krypa innanför tröjan längst ärmarna. Huvva =)

/ josefin


there is nothing you can do

one day done, two left to go. Låg aningen länge imorse, snoozade nästan 40 minuter. Sen har dagen flytot på ganska bra, omän jag nästan haft skallen mot bänken och varit nära på somna ett antal gånger. Men det har funkat :)

Fick iaf ett bra besked när jag kom hem, jag fick sommarjobb på mitt förstahandsval ! :) Sen så har jag troligen ett till ( oklart ännu ) men det lutar mot det. Underbart med lite pengar :) Hoppas jag får trivas lika bra som förra sommaren.

Just nu ligger jag bara i soffan med dunder huvudvärk och försöker hålla mig vid liv. Somnar jag nu kommer jag aldrig orka stiga upp på hela kvällen :) Hade tänkt träna ikväll, men jag har läxa som måste göras och det går ju trots allt före.. TYVÄRR ! Men jag får ta i lite extra imorgon :)

/ josefin


I run so far away from you

Nu sitter jag iaf vid min egna dator, så nu ska jag bjuda på lite bilder.

( lördag )



- kväll



Jag somnade om efter middagen igen, sov typ två timmar. När jag vaknade och ställde mig kände jag mig jätte yr och febrig. Gick in i duschen och duchade och fick sedan massage av mamma. Ganska skönt !
Funderar på att se hockeyn en sväng, innan jag ska krypa ner i sängen i hopp om att sova ända till imorgon.

Kort vecka nu, de kommer gå fort, och sen far jag !! Godnatt ♥

/ josefin






I'm gonna take you for worse or better

Har precis vaknat till liv. Kan ju bara säga att matchen ska vi inte ens prata om, det gick dåligt. OKEJ ! Jga kom hem vid halv två tiden och har sovit sedan dess. Eller jag började först med att se slutet på marley and me, men jag somnade.
´kommer bilder fårn gårdagens sen, har ännu inte startat min dator idag !

/ josefin


A little grave we can fill together

Godmorgon :)

Det blev rätt sent igår, så jag orkade aldrig starta datorn för attt skriva med tanke på att jag skulle upp nu klockan sju. Just nu håller jag på packa och ska strax fika, har ganska bråttom, ska varapå busstation klockan åtta och åker till skellet för att spela premiärmatch för iår. Tror inte jag har så höga förväntningar, menmen..

Ska rusa ! ha en bra dag ♥

/ josefin

I had hope, blind faith

Hemma, solad och nu håller jag på med maat ! Grillat, klyftpotatis+morötter och sallad, och det här vädret. underbart !



/ josefin

ain't no sunshine when you're gone

Godmorgon :)

det blev lite ändrade planer igår. Skoldagen gick rätt fort faktiskt, hade dock ingen fredagskänsla. Efter skolan hade jag träning, som inte blev så lång. Vi har match både idag och imorgon, ska dock inte spela idag. Så vi körde bara 1 timma, och sen lite teknik och snack. Sen åkte jag , tillsammans med jenny och erik, hem till henne och åt middag. När vi satt och åt fick jag ett samtal av pappa.. Som jag kanske inte har berättat så har min kusin, under påsklovet fått en liten flicka, och dem var hos mormor precis då ! Jag slängde i mig all mat i stress, duschade på två skeunder, drog på mig kläderna och fick hämtning. Jag tror aldrig att jag har sett en så söt liten tjej, nästan så ja va tvungen fäll en tår !



Sen åkte jag tillbaka till jenny och gjorde mig klar tillsammans med henne. Vi åkte ned till samhället ett tag, en riktigt myskväll !



Nu ska jag göra mig klar och följa donnan till lse, vi ska se fotboll ! Kommer bli jätte roligt :) Vi ser när jag kommer hem. Tills dess, ha en bra, SOLIG lördag :) ♥

/ josefin


It’s what eyes can tell

Godmorgon !

Jag var jätte trött igår, men kunde rent inte somna. Låg typ till elva ! Inte direkt likt mig :) Menmen, jag har iaf precis ätit frukost och har inget annat val än att gå och packa. Har bad nu på morgonen, efter skolan har jag träning och sen ska jag till jenny efter det, så det blir en tung väska idag.

Menmen, nu ska jag göra nåt nödvändigt. Jag skriver hos jenny :) Ha en bra dag ♥

/ josefin


I swear I've seen your face before

Tar nu ett av de största stegen i mitt liv, kanske är det mitt livs misstag, kanske mitt livs bästa. Det vet jag inte förrän sommaren. Jag har nu valt bort tannbergskolan mot johnbauer i skellefteå. Jag håller tummarna för att det ska bli bra, det hoppas jag även ni gör.



Det syns väldigt dåligt, men ni ser skymten av skellefteå där i mitten längst upp. Mina andra val är kvar. Fast dock kanske ni har glömt ?

1. Hv Fr skellefteå, jb
2. Hv Fr Lycksele, tannbergs
3. Hv SS ( stylist och spa ) umeå, draggen
4. Hv Fr umeå, draggen
5. Sammhälls- ekonomi Lycksele, tannbergs

Jag ångrar hellre ett misstag än saker jag aldrig prövade

ta din chans, försök, lyckas



Godnatt ♥




I don't want to be your sweet temptation

Kom hem från en löp runda nyss, motion dit och motion + intervall hem. När jag kom hem blev det lite muskler, och nu är jag helt slut ! Är nästan rädd att jag inte tar mig upp ur sängen imorgon bitti, men den bästa känslan är ju nästan träningsvärken :)
Nu väntar läxa,  men jag vet hur duktig tvn är på att locka mig. Så vi får väl se hur mycket som blir gjort :)

http://www.kosten.nu/wp-content/uploads/2009/11/muskler-man.jpg

/ josefin

Called me angel and set me free

aaah va skön dag !
Först och främst hade vi ju dans i morse, västafrikans dans. Riktigt svårt, men när man väl kom igång var det så sjukt roligt ! Sen lagade jag visst gó matn idag.



Ser ungefär ut som en röra ? men det är iaf laxfilé, broccoli, purjolök, parprika. Wonderful !
Resterande timmar har jag bara behövt sitta och göra ingenting, film på film och jag har gjort bort mina redovisningar. Skönt !

Nu sitter jag iaf och försöker färdigställa min skrapkartong i hopp om att hinna ut på en konditionsträning sen ikväll. Så jag ska inte pratat bort min tid !

/ josefin

I lost my way and I fooled my pride

Gormorgon :)
Blev en ganska lång natt, så jag är faktiskt inte så trött längre. Snoozade dock, men man måste ju upp innan man orkar öppna ögonen. Så fort jag kom en trappa ned och tittade ut såg jag fullt med snö ? Inget som drog på mina smileband precis !
Mamma var ledig idag, så ganska skönt att få all frukost dukat på bordet när man kom ner, starkt plus :) och just nu sitter jag i shorts och t-shirt, har idrott första lektionen. Blir dans idag med, men jag hoppas på något roligare än sist. Vi dansade bla shottis förra gången så ;D

Måste rusa , ha en bra dag ♥

/ josefin


Memories are calling so farewell my friend

Varför funkar spotify så bra för min del ? Så fort jag fick det är funka, så nog ska det jävlas igen. Nu får jag mig längre inte in, help me.. Man känner sig ju mer eller mindre handikappad utan.

Sen vet jag faktiskt inte vad som spökar i min kropp, har bara legat i soffan hela kvällen och mått illa. Jag tänker inte bli sjuk innan helgen ! När jag väl är hemma och ska lägga min energi på fotbollen ska jag väl ändå inte behöva ligga sjuk ? Själv skulle jag tro att det är mängderna ipren jag stoppar i mig dagligen, men vi får se hur det är imorgon !



Så, godnatt ♥

/ josefin

Your tears don't fall, they crash around me

hade aningen fullt upp igår.. Orkade heller inte plugga nästan, var så trött så jag somnade just efter 9. Jag vaknade dock varje timma, sov inge bra alls !
Dagen har bestått av tre timmars nationella prov i biologi, som gick åt skogen ! Men wtf, men kan inte göra mer än sitt bästa, right ? Efter det hade jag två lektioner och sedan gick jag till fg för möte. Gick ganska bra idag faktiskt. Efter det fick jag hämtning av mamma, vi körde till mormor och där fick vi kroppkakor =) underbart !

Sofia ringde nyss, nu stänger hon av mobilen och lämnar den hemma i sverige. Ikväll halv 8 åker hon till turkiet, side och stannad där i två veckor. Hur har hon tänkt att jag ska klara mig ?!




/ josefin

Don't leave me out in the rain

Kom precis hem efter en ruskigt jobbig fotbollsträning, damn ! Har absolut inte tid att sitta här, nationella i no ( biologi ) imorgon, känner mig inte alls förberedd. Vi har typ inte läst biologikurserna sen 7an/ början på 8 ? Så jag ska försöka läsa mig igenom några sidor ikväll och se om nåt fastnar.

Sen måste jag ju bara säga hur mycket jag älskar vädret, idag var det ju till och med varmt ute. Man känner ju nästan hur sommaren smyger sig fram :)




Innan jag kommer på nåt nytt så ska jag slita mig från datorn..

/ josefin

It's like an angel came by, and took me to heaven



Insåg precis att jag nog inte bör platta håret på ett tag, visste att jag hade nött. Men inte så här nött ! Hoppas på en akut tid nån stans, kanske drop in i lule ?

Klockan är 9 och jag tänker lägga mig, känner mig nästan tragisk ! Men ikväll har jag ju iaf samlat lite vuxenpoäng, renbäddat sängen och städat !
Nä, nu ska jag packa och lägga mig med biologiboken en stund. Godnatt ♥

/ josefin

the pressure is rising, no more mistakes


Tydligen så har jag fått någon slags inflammation i ryggen, så nu ska jag äta 3 tabletter ipren/dag i 10 dagar få se om det börjar likna nåt det här !
Ett under har också hänt, i torsdgas bytte jag lösenord på min spotify, sen dess har jag inte fått mig in eftersom att jag senare bara testat det lösenord jag bytte till. Nu i eftermiddag testade jag mitt gamla, och wooho.. DET FUNKADE !

Måste försöka få ihop nåt att berätta om imorgon när vi alla ska hålla föredrag, varför ska jag alltid vara ute i sista sekund ?

/ josefin

i've been searching for a new paradise

Hello :)

jag älskar min eftermiddag måndagar. Vi går på lunch 10 i 12 och har lunch till 25 över 1. Så nu har jag bara en lektion kvar innan jag slutar. Just nu sitter jag och lina i datasalen och bara tar det lugnt, bättre än ingenting iaf :)

Men nu ska vi springa ner, och jag tror att jag ska gå ut n sväng i gó vädre som äntligen har kommit tillbaka.



Det var egentligen tänkt att jag skulle sola idag, tillsammans med jenny. Men hon ligger hemma och är sjuk, så jag kommer hem direkt efter skolan. aja !

/ josefin


mr Dj, turn the music up

craaap så trött jag är ! Har precis ätit frukost och bestämde mig precis för att ligga här till minuten bussen kommer. Dock har jag en väska som måste packas !
Vi ska iaf ha dans på idotten, och jag hoppas verkligen på nåt roligt. Jag har alltid velat lära mig dansa, men har aldrig tagit mig tid :) Så det blir roligt !



Nä nu ska jag luta mig tillbaka i soffan innan jag ska upp igen. Ha en bra dag ♥

/ josefin


The way you looked when you said you were leaving

Nu har jga precis lämnat sofia, känns förjävligt. Nu kommer vi ju inte träffas på hur länge som helst ! Helgen har iaf varit underbar, bestod väl som för alla andra, av fest. Har knappt några bilder dock, min mobil gick sönder i fredags.. Sen fick jag ju så klart slut batteri på kameran också !
Menmen, som sagt kom jag hem 10 över 8 i morse, fortfarande kalas. Orkade inte lägga mig , det skulle bara bli jobbigare att stiga upp sen, så jag är aningen trött nu. jag vinglade in, väckte mor och far och hoppades på lite fika. Jag lyckades rätt bra måste jag säga :) Sen gick jag till sofia just efter tio, det var visst nyttigt med en prommis !




























Ja det får duga..

Nu ska jag iaf lägga mig, är alldeles för trött för att sitta vaken ! Hoppas på en bra morgondag, och hoppas att ni alla har haft en underbar helg !

Godnatt på er ♥

/ josefin





Doing all I can do, just to be close to you

Godmorgon :)

Ligger hos sofia efter en sliten helg här i ammarnäs. Kom hem 10 över 8 i morse så ja, jag är ganska trött. Bakiskänslorna är på väg att komma, så nu ska vi ba lägg oss och mysa. Skriver när jag kommit hem på vallen !

roar er med en bild från fredags


/ josefin