Men vad

Behöver stilla mitt sinne med kvällsfika.


imagine all you can be




hej på er! har haft en stressig dag och därför ingen bloggning. Har om sagt påbörjat sandras väg på att bli ljusare. kom hem halv fyra och nu sitter jag och räknar lite på projektet och inhandlingen imorgon. Hoppas jag tänker hyffsat rätt men hur många tuber det ska finnas osv.


life goes on och jag lägger dig till vänster

nä nu ska jag lägga mig, har kund imorgon (kusin sandra) som just nu är väldigt mörk och som ska ta sig en bit på väg och bli ljusare. jag hoppas jag kommer ihåg att ta kort imorgon.
Hon kommer iaf och hämtar mig här hemma och de ska bli så magiskt skönt att åka bil till skolan. nä puss och godnatt


Happy

Monday! Storstädat lägenheten efter att jag umgåtts med Rebecca en stund. Fick paket idag också, den nya matbaren till zenya, blev kanoners ! Nä mysa i soffan tills tobias kommer hem <3


Besatt

Ligger i soffan och myser med min morgonrock. Är besatt i morgonrockar, har 6 st, haha..
Nä men mitt nya liv började ju som sagt idag, inge cola, chips,godis eller nåt. Kommer vara sjukt aggressiv nu ett tag, mitt sliskberoende är sjukt.
Nä nu ska jag snart klä på mig, vi ska ta en morgonpromenad med Rebecca och sen ska jag på gymmet om jag hinner :)


my destination is sky




hej och gokväll! Hemkommen och uppackad. har haft en magisk helg med min fina familj.(förutom andreas då) vann lakatävlingen gjorde jag också, fick 800 kr plus ett fiskekort på 900 kr som jag gav min underbara pojkvän. ( flugfiske är inte riktigt min grej ;) ) och detta är ju nu andra året jag vinner! turen eller?

jag har precis tagit ett bad, nu ska jag isäng. ledig imorgon så det känns heelt ok. natti




when i see your face

IWWSW FEATURE
alltså hur snygg är inte olivia palermo?

förresten så åker vi nu på 30 minuter så nu måste jag packa klart och göra ordning allt som zenya ska ha med. Jag kommer nog inte komma med så mycket uppdatering i helgen när det här ska vara en lugn och mysig helg med min familj. så om det nu inte blir någon uppdatering så vet ni att jag lever! ha en bra helg. puss ♥


Have you ever lost a loved one

godmorgon på er. tog en väldigt lång sovmorgon eftersom jag är sjuk idag. Packar och har mig, ska snart gå och hämta charlie så våra fina får busa en stund. Passar kanon så kanske zenya sover bilresan till ammarnäs ikväll.



saknar mina fina helena.


Kvälls-

-mys. Ostkrokar till kvällsfika för oss ikväll, måste njuta eftersom att på måndag är det slut med allt som heter slisk.. Nä njuta och sova, natti! <3


home is where my love live

Skönt att vara hemma, hade tänk få tag i louise och få mig en promenadvän, men jag får nöja med mig zenya. Kändes ytterst jobbigt att ta sig ut själv när jag sitter här under filten och huttrar framför  tvn.


Fika pause

Har 5 mins rast sen lektion till 3, gött :)


I'm in miami bitch

jag tog mitt upp i alla fall, men jag känner mig helt medvetslös. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden? jag skulle ju träna igår men jag orkade inte, kan jag bara få lite energi?


Ikväll blir det inte heller träning, för ikväll ska jag packa.


Trött

Vill inte kliva upp från sängen.. Vill sova hela dagen här i vår varma säng.


something rockyy

hej på er, har haft fullt upp idag men det vare värt! nu är jag iaf hemma i soffan efter att ha handlat. Älskade tobias lite extra idag, när jag kom hem hade han gjort pasta och världens godaste köttfärssås!


vad tycker ni om hårsmycken förresten?


Backstage

Glömde visa igår förresten, vi hade första fotograferingen vilket Robia blev utsatt för ;) bilderna såg jätte fina ut så vi har kommit en bit på väg! :)


Do your hair, I bought you shoes

Anonym om God I'm just playing to let you win:
Kan du inte börja lägga ut före och efterbilder på de kunder du tar emot på skolan? Skulle vara roligt att se.

och självklart kan jag det. Jag ska fixa fram bilder från några av mina kunder som finns i vår frisördator. Men jag måste ursäkta mig själv och säga att jag är väldigt fålig på att komma ihåg antingen för- eller efterbilder. Men jag ska skärpa mig och fixa det åt er!:)


Ombre

Gjorde ett litet experiment idag med röd ombre tsm med emma, Gud så snyyyygt! Förövrigt har dagen varit bra, min rygg är död men jag lever till hälften.


God I'm just playing to let you win

Godmorgon på er! har som sagt kundpass idag, har ont i min rygg som tusan så jag vet inte hur jag ska klara av den här dagen. ska iaf få hjälp av emma, en räddare i nöden. sen får vi se hur det går.


Love, smile, be

Fick förresten våra rabattkort idag, älska Vårat samarbete med make up store! Nä gå och lägga sig, har kund imorgon :)


Man måste satsa för att vinna

En långhårig kille blev kort och snygg!!


Can you make it feel like home?

ursäkta dagen, har haft en hel del att göra med projektet. det går framåt och det känns bra! Efter skolan gick vi på arken, jag skulle ha en matbar men det fanns inte den jag skulle ha så det får bli en beställning helt enkelt:) Måste iväg igen, får snart ''klippfrämmande''.


Har blivit JÄTTE förtjust i lugg igen. ska jag måste kapa den?
(bild från google)


Egoist

Nu är min "postlåda" uppe också. Känner att vi inte är speciellt snabba med att få upp det nya! Funderar på att lägga mig, känner mig trött och irriterad.

Jag hatar folk som vill att man ska ställa upp och när man själv ber om något väldigt simpelt ska det vara helt omöjligt. Känner att jag brinner lite.


Nerver

Solade ikväll, skönt och behövligt. Förövrigt är mina nerver och ork slut.


happiness


mina små liv ♥

blev städning idag tillslut. tobias föräldrar kommer hit istället. känner mig bakis idag efter en nykter kväll igår, huh?


shit happens when you party naked

kommer mig inte ur min morgonrock idag.. vi hade främmande hela gårkvällen därav dålig update. Snart måste jag tvinga mig upp, fyyy. Vi ska troligen ner till tobias föräldrar, hämta en borr och hälsa på. förhoppningsvis ska vi upp¨med de sista grejorna ikväll :)


kollade förresten på lite ombre-frisyrer igår. nog är det fint med de ljusa topparna, men rött då? dog lite. sate så snyggt!


Tired of beeing number two

Ligger i sängen och äter frukost med min lilla familj. Skön lördagsmorgon så där !


Slusk

Har haft en riktigt sliskig kväll hos mormor, kusin+ hennes fina familj :) nu fortsätter jag och älskling med film och mer slisk :)


learn from your mistakes

blir projektjobb idag och sluta tidigt idag. skönt med tidigt helg! Idag är lillan hos mormor så hon får en mysdag. längtar hem ♥

some people are left to learn..


learn from your mistakes

blir projektjobb idag och sluta tidigt idag. skönt med tidigt helg! Idag är lillan hos mormor så hon får en mysdag. längtar hem ♥

some people are left to learn..


I need to learn how to fly

Blev en promenad ikväll med Jessica, så skönt ! Plus att vi hann prata av oss lite förstås :) hon följde hem en sväng också ! Nu ligger jag nyduschad i min morgonrock och ser tv, fast här blir jag inte långvarig. Ska kura ihop mig och sova, blev allt för lite sömn hos emma inatt !:):)


time after time


gillar när man får se sånna här bilder från hemmet! önskar jag kunde vara hemma med henne nu när hon tappar sina tänder. trots att vi är hemma försöker hon få tag på allt. jobbigaste tiden är kommen!=)


girl you look like a butterfly


förlåt för uppdateringen igår, åkte till skellefteå och umgicks med några fina. nu ska jag göra klart mitt tal. ha en bra dag !


Bubble

Ligger i badet, gött! Ska börja göra mig klar för ikväll snart, ska fara på dryga timmen så :)


Jag glömde taggarna

En bra och stressas dag, gillar dock inte upplägget på tekniksidan vid kundpass. Hur som helst. Kom hem och min lampa är sönderbiten, zenya tappade två tänder igår och två till är lösa så hon tuggar på absolut allt. Man blir något less, men så är det. Nä iväg till mormor och gossa, pöss!


i'm rolling in the deep

klarade permanenta ett helt huvud på 45 minuter, lyckaaa!

Slized

Pizza till kvällsfika, hälsosamt liv? Nja. Ligger i sängen nu, sova är det jag behöver! Godnatt:)


I never even knew you would

Har fått upp gardinerna idag, blev kalasbra! Familjen har vart här ikväll och myst, det är så skönt och kul när dom är här.

Har haft en bra skoldag, påbörjat ett bytt projektarbete och mer säger jag inte om det :)


Wake up with the voice

Godmorgon på er. Tung morgon idag, men nu är jag uppe. Eller jag är snart på väg snarare sagt ! Förhoppningsvis slutar jag tidigt idag, får besök ikv så hade tänkt städa lite. Nä nu ska jag gå till bussen och sova djupt tills jag är framme ! Puss


Hamilton

Tobias föräldrar bjöd på pizza ikväll, och sen bio. Så vi valde Hamilton, mycket bra film för att vara svensk ! :) fick lite mystid med Tobias utan zenya, tomt men skönt. nu är vi hemma och fortsätter filmmode med warrior.

Och så här ser zenya film med mig i <3


You're wonderful

Blev inget firande igår så vi tar det nu ist. Vi kom precis in efter en stund ute med lillan, har busat och sprungit, kul att jag är mer slut än hon?!


Real steel

Blev ombytta roller, promenaden tog jag före filmen och nu är även filmen slut! Magisk film, rekommenderas absolut :) ligger i sängen redan, trött som ett tok. Så nu ska jag hämta min hockeytokiga sambo som annars kommer se nhl tills han stupar. Godnatt på er <3


drive through

skulle mobilblogga men det gick tydligen inte vägen.. ikväll myser vi, sett gladiatorerna och ätit chips. jag funderar på ta en promenad ikv, känns skönt så där innan man lägger sig. Men först blir det nog en film, lutar mot real steal.

Har också börja fundera starkt om mitt hår ska klippas bort. just nu är mitt hår bara långt, för långt. Jag orkar inte göra nåt med det. visst är det kul på fest att locka och ha sig, men än sen? nä jag vill klippa mig!


vad tycker ni?


lookin' out at this happiness

godmorgon:) hann inte skriva nåt igår, efter den goda maten gick vi direkt ut så zenya fick busa med charlie. Tobias gick in till simon, så när vi gick tillbaka fastnade vi där. Det blev lite vin och drinkar och massa prat. mycket trevligt! Vi pratade om resor, gud vad jag blir sugen, tänk att ligga i värmen nu och bara stekas?


Idag fyller tobias mamma år, så vi ska nog fira henne. vi måste iaf ge henne presenterna från oss.
så nu ska jag ta ett långt morgonbad, lyxar till det lite.


My hands were strong, but my knees were far too weak



less jag blev, gjorde mig klar för att gå och söka praktik sen hade båda stängt? aja. Får försöka styra upp det där! tagit en promenad med zenya idag också, gick förbi mormor och lånade några nålar av henne så nu håller jag på fixa gardinerna.
Tobias är snart hemma så då ska vi börja med middagen, idag ska vi göra nåt med kött. Jag  var mest sugen på bara stekt och massa sås! Får se vad han tycker:)


I feel you in my bones

fredag den 13, huh. ledig idag, så jag tog en sovmorgon till 9. Ska gå och kolla med min oraktikplats idag hur det ser ut, men just nu är det storm. så jag stannar inne en stund till.


hon vet hur man är myser den här tjejen !


No perfect love could be more perfect than us

Nytt i vår lägenhet.

nöjd tjej jag är nu när vi fått upp min favoritspegel i sovrummet. älska.

bilder talar för sig själv.

Min efterlängtade ljusstake. dock ska den troligen sprayas vit.

2 ''lyktor''.

favoritlykta(födelsedagspresent från rebecca och simon) och skålen köpte jag på indiska.

Även dessa från indiska, jag må vara ung, men gammeldags inspirerar.

och nästa lykta.

duk(löpare) smygglittrig.

Smygtitt på gardinerna som ska upp. glömde fållningsband, så de får bli imorgon.

imorgon kommer lite bilder på det nya i garderoben. känns som jag ligger en hel del efter här. men nu ska jag renbädda sängen, finns inget bättre än att lägga sig i mjuka & rena sängkläder.


sweet dreams are made of this

har haft min första no lektion nu, känns som det kommer bli helt okej ändå trots att vi inte kommer läsa någon kemi alls typ. Läraren verkar skön iaf! Nu ska jag och robia ta bussen in till stan, jag ska kolla om gardiner, igen!


We'll pick up right where we left off

Godmorgon! har precis tagit en lång dusch och nu har jag landat i soffan. Vet faktiskt inte vad vi har för lektion idag, men just nu känner jag mig bara för trött för att tänka. somnade aldrig, var helt klarvaken! 


nä, mysa en stund och sen göra sig klar.


This is my take off

håller på förnya och ändra om lite i läggan. hade hoppas på att vi skulle få upp nåt ikväll men så blev det inte. vi åt middag halv 9, efter det var min sjuklig alldeles för trött för nåt annat.  så sen dess har jag städat till nu. känns så skönt när det är gjort!
 
har börjat fundera på refrängen och kommit fram till att den avslutas i sängen. Godnatt på er


sweet generation

Nu ska jag börja blogga på riktigt igen. och det är sant!

just nu är jag på väg från skolan, har haft min första småföretagande lektion. Inte speciellt kul, men nädvändig kurs för min del.
Skulle färresten ha visat upp lite saker som är nytt i hemmet och garderoben. men nu måste jag iväg. puss


ni får ursäkta..

..får hjälp att göra om bloggen och därför ingen uppdatering. kommer inom kort :)