I got this feeling in my bones

Hade tänkt göra lite läxa, men det sket jag i. Istället blev det lite tvtittande och prat med mamma. Nu är hotellet bokat inför luleåresan vilken känns.. UNDERBART !!!!!

Nu blir det att snabbpacka inför morgondagen, vi ska åka till ammarnäs direkt jag kommer hem från skolan, ev hämtar pappa mig så att vi kan fara redan vid två. Vilket jag själv hoppas på :) Menmen, det blir ju inget alls ifall jag inte packar, så det är väl lika bra att slänga in lite kläder i en väska och hoppas på att jag får med mig det jag behöver :) Man glömmer ju alltid något, men överlever jag !



Imorgon får jag också träffa min solstråle, och då blir det festligheter för hela slanten. ( jag vet, jag ser ut som en häxa på bilden längst ner till höger ! )

Menmen, godnatt govgott ♥

/ josefin

You never thought I'd get this far

Kom precis hem från en promenad. Det var verkligen skönt ute, dock lite kallt ! Menmen, det överlever jag :) Just nu sitter jag och funderar vad jag ska hålla föredrag om på tisdag, har jättesvårt att bestämma mig :/ eller jag har knappt några altenativ över huvud taget.
Men det löser sig, annars får jag väl tvär hitta på nåt minuten före ? Nu ska jag iaf välförtjänt lägga mig i sängen och se om det är nåt bra på tv !

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/zickim.bloggspace.se/images/mn/1251176012/Ut-a-springa.jpg


/ josefin

make the best of it

Hann inte skriva nåt i morse, var så seg och sen tog jag lite längre dusch än vanligt.. Duschade nästan 30 minuter ! Sen så var jag ju tvungen att ta mig någon frukost också, annars skulle jag aldrig orka med förmiddagen.
Väl på skolan efter lite stress hit och dit så gick vi till fg för att ha hlr, dvs hjärt och lungräddning. Ganska tråkigt, samma sak varje år :)





inte varje dag två vänner faller för två olika , identiska personer ! ;)

Nä sen ha jag inte gjort så mycket mer, '' speciellt ''.  Nu ska jag iaf försöka få mig ut på en promenad !

/ josefin

you're my soul sister

Ännu en kväll bortgjord :) Nu ska jag lägga mig i sängen och prata klart med sofia innan jag somnar.



jag är jätte taggad till helgen !!
Godnatt allihopa ♥

/ josefin

the right thing isn't always justice

Ha precis klippt bror färdigt :) Eftersom att han ville sitta vid datorn samtidigt, så satte vi då stolen i mitt rum. Insåg rätt fort att det inte var någon smart idé alls, känns som om det ligger hår överallt trots att jag har dammsugat. Menmen, han blev iaf nöjd och det är väl huvudsaken :)



Jag har till och med hunnit med att städa genom rummet :) Det här är nästan en kreativ kväll för fröken sundin ! Så nu, tv'n nästa med lite onsdagsmys med mamma.

/ josefin

i'll never fall for you again

åh vad efterlängtat det var med solarium ! Har inte solat på evigheter. Så jag bad jenny följa med en sväng efter skolan, och det gjorde hon så gärna. Vi slutade vid halv tre tiden, så vi väntade på skolan till tre innan vi körde iväg. Om på banken och sedan till jump in där vi skulle sola. Nästan inge folk, så det var bara att gå in och lägga sig :)

http://dendarsteffi.blogg.se/images/2009/solarium_37810707.jpg

Sen så slutade en tjej från vår klass idag, så vi tvär gjorde ett litet minne från oss i klassen medan hon var på en annan lektion. Halv sweet :) Hoppas du får det bra i Hällefors.
Annars har dagen varit som alla andra ungefär, inget speciellt alls.

Nä , nu ska jag göra en skiva innan jag glömmer bort det, skriver senare :)

/ josefin

Should've been strong, yeah I lied

Godmorgon :)

Har inte så mycket att berätta just nu, ligger i soffan och ser bröderna lejonhjärta medan jag hostar, nyser och snyter mig var och varannan sekund. Jag håller verkligen tummarna för att vara frisk i helgen, det är ju bara ett måste !
Jag vet inte riktigt än om jag kommer hem direkt idag, funderar på att fara och sola en tväris. Men vi får se om jag orkar, kändes inte mest aktuellt just nu faktiskt :) Nä nu ska jag klä mig osv, få se om jag hinner tillbaka till tvn en stund till.

Ha en bra dag ♥

/ josefin


Watching you's the only drug I need

Hann inte med någon promenix. Gjorde klar läxan och fick massage av en sån här massagedelfin

http://www.zonterapimatta.se/PC051008.JPG-for-web.jpg

Åsa körde den rätt länge bak på min rygg och det var underbart skönt, nästan så jag höll på somna ! En sån måste pappa investera :)  Rekommenderar starkt.
Sen hann jag så klart se tv en sväng, och nu väntar sängen. Är alldeles för trött för dator, mina ögon sviker vilken sekund som helst.
Men först ska jag tvär springa en trappa ned med all tvätt och sedan krypa ner.
Godnatt, sov gott ♥

/ josefin

it's a dead end

Tisdag bortgjord, bara tre dagar kvar !

Kom hem för ett tag sen, äntligen fått lite mat i magen och är nu helt trött. Skoldagen var endast lång och tråkig ! Efter det blev det vårshowsmöte. Det börjar ju likna nåt mer och mer för varje gång, vilket förvånar mig stort.
Vid 4 tiden hoppade jag och jenny på moppen och körde ned till fotbollshallen för ännu en träning. Måste nog säga att träningen var rätt tråkig till en början, och rätt lönlös. Men slutet blev riktig roligt, och jobbigt ! Precis som det ska vara :)

Nu ska jag iaf sätta mig med lite läxa innan morbrors fru har fikat klart, då ska hon tydligen ge mig nå massage och jag klagar inte ! Känner lyxen krypa fram :) Så jag ska skynda mig lite, få se om jag hinner med en promenad ikväll också !



/ josefin

here is a place to go

Godmorgon :)

Låg lite längre idag, är så sjukt trött och snuvig. Snorfia och hosta på det. Toppen så här före helgen ? Nää...
Menmen, nu har jag iaf fått i mig frukost så nu ska jag packa och göra mig klar för ännu en skoldag. Kommer inte hem förrän vid sex nån gång. Har först vårshowsmöte och sedan träning från fyra !

Ha en bra dag ♥

/ josefin


Jump on the train and don’t let it pass you by

Såg halv åtta hos mig och han även med top model. Är så trött att det bara svider i ögonen på mig, ångrar sjukt att jag stannade uppe så pass länge igår ! Klockan var fakiskt halv 12, inte direkt likt mig :)
Så nu ska jag borsta gaddarna, värma rissäcken, ta nässpray och lägga mig. Känns skönt att göra en tidig kväll, som vanligt.



säger godnatt med en gammal, söt bild på mig och louise från förra sommaren ♥
Sovgott.

/ josefin

i will face a different mirror

Kom precis hem från en skön promenad med mammsen. Riktigt skönt ute trots blåsten. Nu ska jag ta mig en frukt, gosa ner mig i soffan och mysa framför tv'n :)

Före tog jag och mamma en tur till norsjö också, fick ett par nya fotbollssockar vilket verkligen behövdes =)

Kom ihåg att registrera er på gratisskor.se och få presentkort på bla dinsko.

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18842

/ josefin

you made me smile for a lifetime

Sekunder blev till minuter, minuter blev till timmar, timmar blev till dagar, dagar blev till år.
Saknaden bryter ner mig inifrån. Jag vet att du aldrig kommer komma tillbaka till mig igen och det känns sjukt. Jag saknar ditt humör, ditt varma leende och hur underbar du var på alla sätt och vis. Jag saknar hur du gång efter gång fick mig från botten till toppen, hur stora problem jag än hade så gick vi hand i hand utan att släppa taget. Du trodde på mig och jag på dig. Jag hade alltid en värmade hand på mina nedtyngda axlar och det har jag än idag. Enda skillnaden idag är att jag inte kan se dem.



Med dig kunde jag vara mig själv, helt annorlunda motför alla andra men du brydde dig inte. Du älskade mig precis som jag var och det fick mig att må så bra ! Livet är inte rättvist, men denna gång gick allt för långt. Men det är ju så det är, Gud plockar den finaste blomman från ängen först.



Vi lovade varandra att aldrig släppa taget om varandra, att vi ALDRIG skulle lämna någon ensam kvar, trots att du inte är med mig idag finns du ändå kvar, djupt inne i mitt hjärta. En plats för dig, som alltid kommer finnas kvar oavsett vad som händer med mig imorgon eller om ett år.
Precis som du skrev till mig på apb på min 12 födelsedag '' att någon person skulle kunna ta sån här stor plats i mitt hjärta visste jag inte, men det gjorde du! och där kommer du alltid att sitta, jag släpper aldrig taget om dig jag lovar! '' Att veta att dessa ord kommer just från dig värmer mig från topp till tå.



Vi delar så många minnen med varandra, oavsett om de handlar om världens bråk eller om världens finaste sommarkväll så är alla lika fina i mina ögon. Jag hoppas att du har det bättre på andra sidan, vi kommer mötas igen och jag längtar redan. Du rullar förbi mina ögon när jag tänker, josefin, för mig har du alltid vart en ängel. Om du ser det här så vill jag säga att jag saknar dig. Jag har en plats i mitt hjärta som är tillägnat till dig.



Alla hade inte lika tur som jag, att jag ens fick chansen att stå vid din sida. Hade jag en dålig dag så fanns du där. Jag saknar min bästa vän, den enda som fick höra allt och ibalnd kände samma sak som mig, som kunde gråta med mig, som kunde skratta när det kändes bra och som inte prata skit och ljög. Ja, det var riktig vänskap. Du gjorde livet enkelt, ställde upp och var en trogen vän.



Nu vill jag bara säga tack för alla fina minnen som vi delat, och som vi fortfarande delar. Det var en underbar tid som jag alltid kommer minnas. Våra känslor för vår vänskap är precis som förut. Du kan inte längre skriva ned alla de fina orden på ett papper men hur som helst. Jag kan inte se dem, men jag känner dem.

Jag älskar dig josefin, tack för alla gånger.

1992-12-21 - 2009-04-26



/ josefin



something is missing

Godmorgon.

Blandade känslor för dagen. Hur det än blir och är, så är det en dag med sorg och saknad.
Har inte tid med det här..

/ josefin


it feels like my dreams are so far

Blev inte så mycket till inlägg förut idag. Kände att jag skulle vara social med donnan som var här innan hon skulle fara nu ikväll.
Hur som helst, gårdagen var inte så händelserik. Bara trevligt att få träffas och umgås me alla gamla vänner som kom hem. Sen måste jag ju erkänna att jag heller inte är hemma så ofta, så jag ska inte alls skylla på alla andra !
Som sagt, riktigt trevlig kväll med mycke folk :)


vi sov som sagt ganska länge idag, det böhövdes. Sen så åt vi frukost och tog vår promenad. Efter det blev vi som soffliggandes, och tog en riktig slöardag. Vi såg a walk to remember och fällde en liten tår, är inte filmen underbar så säg ?




Jag följde precis sofia ut och lämnade av henne när bussen kom. Så nu ska jag väl stöka bort lite kläder här inne och packa inför morgondagen. Sen blir det att ta sig en frukt, se tv någon minut och sen lägga mig i sängen och göra en tidig kväll. Har så sjukt ont i ryggen idag, måste nog plocka bort några kuddar från sängen !

Hur som helst så kom också min familj tillbaka idag, och nu ska bror vara hemma i 4 veckor. Hur ska detta gå ? vi kommer ha klöst ut ögonen på varandra redan innan veckans slut :)
Nä men, godnatt ♥

/ josefin

let us die young

Godmorgon :)

Vi vaknade bara för nån timma sen, så vi har nyss ätit frukost och ska nu ut på en promenad i fin vädre :) skriver när vi är tillbaka !

/ josefin

I'm burning the bridges between us

Hemma efter en halvhelg i norsjö. Igår blev det inte mycke gjort. Jag tränade, och skulle sedan gå upp till åkargatan. Vill ni veta nåt underbart ? jo jag kunde till och med gå i shorts utan att frysa, sommarn är snart här och jag älskar känslan !
Väl hemma på åkargatan hos mormor var jag utsvulten, och den ängeln som mormor är hade hon ny gjort palt till mig. Det kunde nästan inte bli bättre :) Så jag duschade, gjorde mig klar och gick ut igen. Det hände inte så mycket, tog det som bara lugnt och socialiserade mig lite =)



jag kom väl hem där vid halv ett nån gång, då la jag mig och såg luftslottet som sprängdes. Såg dock inte hela, somnade rätt fort :)

Jag vaknade väl vid 10 snåret, av två tisslande och tasslade söta små barn som ville att jag skulle upp och hoppa. Så jag slet på mig kläderna, fikade och följde dem ut en sväng. Som tur är blev det inte så länge, hade inte klätt mig bra alls och började frysa rätt fort trots det fina vädret ! Sen när alla gick ned på marknaden stannade jag och stökade bort i lägenheten och när alla kom tillbaka tog jag med mig barnen så att dem skulle få cykla en sväng och sen följde dem med mig på marknaden en sväng :)

Jag tog bussen hem kvart i fyra tillsammans med sofia. Jag började direkt med maten, det blev fläskfile, hasselbakspotatis, vitlökssmör och sallad. Underbart gott, plus att vi satt ute i inglasningen med solen skinandes mot oss =) Nu ska vi göra oss klara och fara en sväng till norsjö skulle jag tro !



/ josefin

all I know is that you're the nicest thing I've ever seen

Godmorgon :)

ska väl först börja med att säga förlåt för dålig uppdatering igår. Direkt pappa kom hem från stan igår så skjutsade han mig till louise. Jag hann inte riktigt va med om att han kom hem, så jag tvärgjorde en bok recenssion och sen for jag upp till louise. Vi såg lite tv, pratade och bara va.

Sitte rjust nu och fikar, inte för att jag har tid att sitta här egentligen. Har massor att göra, packa idrottskläder, fotbollskläder och vanliga kläder+skor som jag kan ha på mig ikväll.
Jag kommer inte fara till ammarnäs i helgen, det är marknad här så jag ska för en gångs skull vara lite social med mina vänner här :) Dock ska jag hålla mig nykter vilket känns awesome.

Jag kommer inte kunna skriva nåt mer innan imorgon skulle jag tro, ska kanske sova hos mormor ikväll och sen ska jag hem till huset imorgon. Så jag skriver så klart då :) om jag inte hinner, så ha en jätte bra dag och en jättebra fredagskväll ♥

/ josefin


With the devil at my side

Tidsnöd är nog det jag hatar mest. Provet i morse var svårt, och man lägger alltid för mycket tid på de första frågorna. Sen i slutet hinner man inte ens med allt :) Jag tror jag är dålig på att planera saker och ting !
Efter skolan var det som sagt vårshowsmöte, kom inte fram till så mycket tyvärr, men vi är på väg frammåt som tur är =) Tog sedan bussen hem och har nyss ätit middag. Nyttighetsveckan ni vet, proteiner och salld. Jag gjorde omelett, sallad och en halv kycklingbit =) mums !

jag hatar aprilväder, var sugen på en promenad men nu snöar det och har sig. Känns inte så roligt att gå ut nu men vi får väl se om det slutar vilket jag absolut hoppas på.

/ josefin


to a boy so heartless

Godmorgon :)

Jag är lite trött idag. Det var tydligen fest i lycksele igår för min mobil ringde för fulla muggar, jag svarar i sömnen och vaknar direkt av att jag ligger och pratar. Efter alla samtal hade jag lite svårt att somna om osv. Men nu är jag iaf vaken :)

Mina nerver spökar faktiskt lite, jag är inte alls någon stjärna på matte som då är dagens nationella prov. Inte nog med det, det är vg-mvg delen. Äsch, det tar vi som det kommer.
Jag vet inte om jag kommer stanna efter skolan beroende på om vi har vårshowsmöte. Men jag hade för mig att det var idag faktiskt =) Annars kommer jag hem som vanligt !

Gillar veckans väder



Ha en bra dag ♥
/ josefin


They've been knockin' me out lately

Gud va härligt det var med en promenad i det här vädret. Kan ju inte annat än bara njuta ! Nu skulle det bara få vara lov, 25 grader varmt och ligga med en kall i handen längst stranden med alla góa vänner ! Rätta mig om jag har fel ? :)



Nu ska jag iaf lägga mig, mina ögon sviker alldeles för tidigt under veckorna tycker jag. Men ibland är det bara skönt. Jag har matte c nationella imorgon, direkt på morgonen 08.10. Känns inte riktigt så roligt, men jag kan inte annat än göra mitt bästa.
Nu ska jag lägga mig iaf, godnatt ♥

/ josefin

the winds will sweep your feet off the ground

Sitter och räknar matte, huvva ! Ska följa mamma ut på en promenad för att rensa hjärnan lite :)

http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/53/537/537786/Mattegeni3XelisabethXsperre_1213104969_1213104996.jpg

min nyttiga vecka har ju faktiskt börjat och pågått sedan måndags och utan tvekan, så har jag klarat mig bra ! :)

/ josefin

i'll fix the world up for you

Ännu en dag närmare helg ! Även denna dag gick rätt fort, på hk gjorde vi panerad fisk, sallad, sås och hasselbakspotatis. Jag måste säga att jag och jenny lyckades riktigt bra, det blev hur gott som helst ! :)
Annars har vi inte gjort så mycket annat idag. Jag gick till ica efter vi slutade, jag skulle kolla sommarjobb, men chefen var inte där. Så jag ska troligen ringa dit istället och se om jag får tag på honom :)

Om ni är precis som jag, att älska skor vill säga. Registrera dig http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18842 och få presentkort på olika skobutiker, bla Bianco, Nilson, Din sko eller Jerns.
Det är 100 procent gratis !

http://www.nordstan.se/shopping/butiker/dinsko/butbildmalldinsko/DINSKO_LOGO.jpg
http://nevnarien.se/images/2009/skor_61491141.jpg

tack till er som registrerar er :)

/ josefin






i don't try to hide it

Godmorgon :)

Sitter i soffan och tar mig lite morgonmys. Äter lite frukost och tar det lugnt. Hade lite svårt att somna igår, så jag är aningen trött idag men jag brukar väl vakna till. Söt i håret är jag också, jag la mig i blött hår, plus massor av lockar på det. Ni kan ju bara tänka er :)

Menmen, nu ska jag försöka göra någon nytta så jag slipper springa ut till bussen. Ha en bra dag ♥

/ josefin


send me to another place, anyplace I dont care

Tog en lång dusch för att få lite ensam tid och inte koncentrera mig så mycket på allt annat runt om mig. Jag har verkligen beslutsångest inför hela gymnasiegrejen. Jag valde som ni redan vet lycksele som första val, men börjar tveka om det verkligen är rätt. Förut var jag helt säker på att jag ville gå i skellet, men när jag sedan började vara i lycksele helger hit och dit så började jag helt plötsligt ångra mig. Jag trivs jätte bra i lse och det är verkligen en fin stad, men är det verkligen där jag vill spendera mina tre kommande år ? Jag är faktiskt inte så säker på det.
I lycksele har jag det mesta, min bror, släkt och massor av vänner. Jag vill börja på nåt nytt ! Okej, jag har massor av fina vänner i skell också, men där har jag inte spenderat mitt senaste skolår.
Om jag nu inte skulle trivas i skellet at all så har jag ju alltid nåt att gå tillbaka till, och som jag sa i förra inlägget - jag ångrar hellre misstag än saker jag aldrig prövade. Det kan ju inte annat än bli helt rätt, eller helt fel. Jag är kluven, och vet inte riktigt vad jag ska tro vara rätt eller fel.




Godnatt på er ♥
/ josefin



there's a piece of you in every single day

ååååh va skönt det var att träna idag ! Hur ont det än gjorde lever jag på att jag ändå fick träna :) ! Dagen gick faktiskt ganska fort, inget direkt roligt som hände, bara att vädret är ju allt för underbart :)





Vi hade också vårshowsmöte idag, nu börjar det ju äntligen likna något. Hoppas bara att vi får möjlighet att börja träna in alla repliker, scener osv så att vi kan det hela som ett rinnande vatten när skolavslutningsveckan kommer !
måste göra nåt vettigt, är riktigt less på datorn faktiskt. Tro det eller ej :)

Jag ångrar hellre misstag än saker jag aldrig prövade


/ josefin



it burns, the ring of fire

Kom hem från en promenad med mamma för en stund sen. Det blev mellan 5 och 6 km. Hyffsad runda :) När vi kom hem satt vi oss och tittade runt på scandic inför vår haparanda+lule resa som sker i maj. Jag längtar så fruktansvärt ! Man blir så sugen när man sitter och tittar osv :)



Med en gammal bild säger jag godnatt !

/ josefin

Things don't ever go right

Trots min långa nattsömn har jag varit trött, hoppas inte förkylningen är på väg tillbaka. Dagen gick hyffsat fort faktiskt, och det klagar jag inte över för fem öre !

Helgen var lugn och skön, med tidiga mornar och sena kvällar.
Först och främst kan jag ju bara visa hur gött jag och sofia hade det i bastun, så pojkarna fick ångra att de kom senare !


Vi bastade ett bra tag innan vi for hem till oss, jag bakade en kladdkaka, sofia gjorde fruktsallad och frysen bjöd på glass och bullar. Helt okej va ? Sen så såg vi allihopa en film och smaskade.
Söndagmorgon skulle vi fara ut på skotern klockan nio, men fick stå och vänta på två segungar till typ halv 10. Så vi körde upp till boljan för att pojkarna skulle få leka av sig lite och jag+helena satt väl mest och pratade. Sen när vi skulle hem igen kom fride på att vi skulle köra of pist genom skogen, och det må¨ste vara den dummaste idé jag någonsin gått med på. Jag och helena körde med pulka, ni hör ju bara här !
Det tog oss tre timmar att ta oss hem, en dag med stor frustration och skratt. Hur jobbigt det än var så var det nog mitt livs skoteräventyr och mina skills sattes på prov ;)

en storebror som va slut, arg och söt ( INTE JAG SOM KÖRDE FAST DÄR FAKTISKT ! )














/ josefin


you closed the door

Godmorgon :)

Jag kom hem rätt sent igår, halv nio kanske ? och när jag väl var hemma borstade jag tänderna och la mig. Jag somnade innan 9 ! jag var helt slut efter skoterturen jag ska berätta om ikväll. Sinnes :) ´
Just nu sitter jag och fikar, nyduschad och trött. TRåkigt att börja på en ny skolvecka, men bara en vecka närmare sommarlov. Det är helt sjukt hur mycket jag längtar.
måste fika och göra migk klar, ha en bra dag :)

/ josefin


life ain't always beautiful

Gud vilken skön dag. Vi körde till norrbotten vid 10, dock inte lika skönt för ryggen ! Men det gick bra när jag fick sitta framför bror så att det inte slog så mycket ! Det blev väl mest fotografering för min del, och sen fick jag också va lite husmor och serva pojkarna med lunch =) Vi kom väl hem vid 4 tiden nån gång.
Sen tog jag en powernap i nästan två timmar, behövdes tror jag !
Nu har jag ny ätit och kört till sofia, så nu ska jag och sofia hacka upp lite ananas, sätta oss i bastun och prata lite girl talk innan pojkarna kommer.

Efter det blir det att tvär köra till stugan, baka en kladdkaka och bjuda allihopa på fika, jag måste ju fira att jag tog mig in på gymnasium ! =) nä nu ska jag inte surra bort all tid, vi ska springa ned till bastun nu :)
Ha en bra kväll ♥



/ josefin


what's kickin'


godmorgon :)

Blev en myskväll igår, vi for till fride och helena och såg en film. The ugly truth, ganska bra men alldeles för förutsägbar. Sen gick vi hem och tog en ''tidig'' kväll =)
Nu har vi nyss tagit oss frukost och ska snart börja packa väskorna för att köra över till norrbotten. Hoppas på bättre väder där :)
Ha en bra dag :)

/ josefin


hold your head up high and this pain will die

Finns det nåt mer jag älskar än helgkänslan ? skulle inte tro de :) nu har jag precis packat det sista, så jag ska ågå ner och ställa ihop alla mina grjor så det är klart, pappa kommer hem alldeles strax och filip lär komma vilken sekund som helst. Då åker vi direkt :)

Matte provet idag var svårare än vad jag hade förväntat mig, men då är det väl alltid gissar jag. Äsch, skit i skolan föresten, nu är det helg :)



Måste rusa ! :)

/ josefin

nothing will change and i'm sure

jag har så otroligt tråkigt ! Jag vill bara ut och göra nåt. Känns nästan som om jag sitter i fängelse. Men imorgon är det helg :):)

Ikväll har det inte blivit mycke gjort, har packat lite smått, så nu ska jag packa det sista innan jag ska sätta mig ner för att göra en ansökan till sommarjobb. Jag hoppas att det finns nåt ledigt, jag håller verkligen tummarna ! Förra sommaren hade jag helt gått in för att pröva planta, men jag tror nog att jag lämnar den idén bakom mig.



Jag har till och med läst ut min engelska bok ikväll. SKönt att ha det bortgjort =)

Imorgon klockan 10 har vi vårt första nationella i matte. uschusch, men då har vi ju iaf gjort bort det. Jag hoppas ni håller tummarna för mig :) Nu ska jag göra bort allt innan jag somnar, är ruskigt trött :)
Godnatt ♥

/ josefin

I know inside that you still care



jag kom in på frisör !!!

Jag hade utvecklingsamtal idag, gick bra :) men det var några lärare som hade märkt hur trött och skolless jag var, kan inte mer än hålla med dem.
Nu ska jag kasta ihop lite kläder inför imorgon så jag är klar att fara när jag kommer hem !

/ josefin

you took me so far

Godmorgon :)

jag vaknade tidigt i morse, mamma kom upp och pratade med mig sen kunde jag inte somna om. Men jag snoozade en stund innan jag klev upp.
Det blev ingen dödsdom för min del. Ni kommer se sen vad jag pratar om, ni kommer till och med få bildbevis ikväll :)

Känns tråkigt, jag har idrott första lektionen, kommer väl få sitta och titta på. Känns boring. Menmen, jag håller tummarna för nästa vecka !

en dag kvar
 

Ha en bra dag ♥

/ josefin


i have to find a better place to start

jag blir så rastlös av att inte göra nåt.. JAG VILL TRÄNA ! Jag får ju snart psykbryt.. Men jag måste vara träningsfri hela veckan ut, då kanske jag får spela nästa vecka. Men jag orkar inte vänta.
Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, läsa min engelska bok och invänta morgondagens dödsdom. Alla i min årskull vet vad jag pratar om, ni andra får klura. Jag hoppas på att den är klar redan imorgonbitti.

Men innan jag lägger mig ska jag slå en pling till matilda.

Godnatt ♥

/ josefin


i can see it going down

Home again :)

Jag hade sån tur att jag träffade helena utanför skolan, så hon fick tag på skorna =) Hoppas dem passar och blir bra ! Nu ska jag slita på mig korsetten och se om jag lyckas få bort lite kläder från mitt golv, måste ju ha nå kläder när jag far tillbaka till fjällen på fredag :)

Det här är då skjortan jag köpte :)


/ josefin


tell me, what´s wrong

sitter u datasalen. Har so =)
Jag åker nog till lycksele tvär åter, så jag blir lite sen ikväll :)

Men jag slutar iaf nu, så jag ska springa till mamma vilket som !
Ha en bra dag :)

/ josefin


Got to learn to stand on my own two feet

Godmorgon

När jag slutade igår var jag kvar på skolan en stund eftersom att jag slutade två och skulle inte ha nåt att göra på mammas jobb. Just före tre tiden gick jag till mamma, satt mig i massagestolen och somnade nästan till en stund, men blev väckt i samma minut.
Vi kom till stan kring fem. Så vi tvär sprang ner på stan och tittade om nå kläder. Men 50 minuter på stan är alldeles för lite, men jag köpte lite sommarkänsla. En blommig skjorta :) Sen hittade jag världens sötaste skor som jag måste köpa ! Fast senare..
Sen körde vi ner till norrfors och fick mina kotor tryckta på plats. Mina muskler var tydligen jätte spända och ett antal kotor var i helt fel läge. Plus att nästan alla kotor i bröstryggen var låsta, så det var inte så konstigt hur ont jag hade. Sen blev det en sväng på maxi och sen till sofia som bjöd på kaffe/saft och glass ! Lyxen :)
Vi kom hem vid kvart i 10 och då gjorde jag mig direkt klar för sängen och slocknade direkt.

Idag är jag helt mör i kroppen och är till och med lite blå där han har masserat osv, jag har rätt lätt för att få blåmärken. Menmen =)
Nu ska jag aiaf göra mig klar för sängen, jag vet inte riktigt än om jag kommer hem efter skolan, det kan bli så att jag far till lycksele en sväng för jag ska lämna ett par skor till helena som hon ev. ska ha på balen =) Annars får mamma fara med dem, vi får se vad jag har tid med :)

Dax för mig att börja göra mig klar :) ha en bra dag

/ josefin


Down this long highway we'll find a way

Godmorgon

Jag tror det fanns en trött tjej i detta hus igår. Jag somnade klockan 20.00 ! Så jag har nästan sovit 11 timmar inatt, skönt !
Jag hade iaf tänkt berätta igår att jag vann ett presentkort på frasses. Vi har kengurutävlingar på skolan ( jätte svår matte som knappt går räkna ut ? ) Man gör testet enskillt men jag och jenny hade prick samma resultat och till och med rätt på precis samma frågor, rätt coolt =) Vi hade iaf bäst resultat i klassen vilket gav oss lite frasses casch :)

Nä nu har jag ätit min frukost, fil, hallon, banan och lite naturell müsli. Mums ! Så nu ska jag klä på mig, slita på mig korsetten och sätta upp håret.
Jag kommer inte hem förrän jätte sent ikväll. Direkt efter skolan går jag till mamma och sen så ska vi åka till skellet. Jag fick komma för redan idag halv sju hos kiropraktikern, vilket lättnat !



Ha en bra dag :)

/ josefin


I don't know who you are now

shit vilken hemsk dag på skolan. Ontontont. Tur att mamma fick tag i norrfors, jag ska få komma för redan imorgon. Underbart. ( norrfors är en kiropraktiker, så jag ska få fixa till mina koter som garanterat sitter helt fel.
Jag hade muntliga nationella idag också, boring :) Men ja sa väl iaf lite !

pictures..
dem kommer ej bli i tidsordning

ute











































































Party















































nu ska jag sluta plåga er ! Kommer dock någon enstaka bild senare från mobil osv !

/ josefin










sometimes love can be murder

känns tragiskt att vara hemma igen.
Just nu har jag inte tid att sitta här, har massor att packa upp och sen måste jag läsa många sidor i den här boken. Den är på engelska vilket gör boken bara sämre. Tycker engelska är så tråkigt =) Men det är väl bara att läsa, själva boken har varit rätt bra än så länge :)

http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n23/n119724.jpg
Sen så måste bror låna miin dator för att göra faser till körkortet, så han ska få göra det :)

Bilder kommer troligen imorgon, har ingen träning och jag kan heller inte träna. Har förstört ryggen helt nu så jag kommer måsta gå med korsett, iaf början av veckan och se om det går bättre. Jag ska också använda den när jag kör skoter. Nä jag  har för mycket att göra, godnatt

/ josefin

Imagine how the world would be

Gomorgon :)

Gårkv'llen var riktigt lugn. Oliver, markus, frej och jesper kom hit för att se film. Vi pratade först en stund och satt sedan på en beck film. Jag och sofia såg max 30 minuter sedan somnade vi. Pojkarna såg nästan hela filmen och for sedan utan att väcka oss. Sweet =)

Just nu ligger jag och sofia och myser i hennes säng. Hon kom upp med frukost på sängen till mig och vi såg klart filmen. Är hon inte en ängel så säg ? Vi ska alldeles strax klä på oss ch fara ut med skotern i pissvädret. Men man kan juinte heller ligga inne under lovet.




/ josefin


on the road again

Kom just till go sofia som ha varit hos frisören idag =)





lockigt idag (Y)

/ josefin





We will rest upon the ground

Det blev inte så lång dag i backen. Jag gick dit och mötte upp lovisa. Hon skulle äta lunch så jag satt med henne, efter bara en stund kom matilda och gjorde oss sällskap. Det var rätt drygt i backen så vi tog en promenad ner till affärn istället =) Inte så mycket folk ute, vilket är förståerligt. Det är så pass dåligt väder idag. Den blåa himlen försvann och nu regnar det nästan :S

Nu sitter vi tre i min stuga och ser love guru, och bara myser. Får se vad vi hittar på senare :)



Hoppas på långturen över till norrbotten imorgon !

/ josefin


it will never happen again

Godmorgon :)

Jag sov otroligt länge idag. Ända till klockan 9 ! Rekord för detta lov tror jag :) Jag och bror har precis fikat klart och funderar vad denna dag ska bjuda på. Det är blå himmel med lite moln, underbart väder !
Matilda och lovisa var sugen på att rasta snowboarden idag, men jag vet inte riktigt. Skulle vara roligt att åka men skoter är ju så mycket roligare. Det kan också bli så att vi tar en lugn dag med bara solning. Vilket jag egentligen inte borde satsa på, jag har redan bränt mig i ansiktet, både jag och helena ser ut som två stoppljus. Men det börjar gå ned sig nu =)

Igår blev det iaf en lugn kväll, jag såg hockey med familjen + matilda. Åt lite popcorn och bara myste. Sedan såg jag och matilda en walander innan vi gick utpå en promenad. Vi gick bort till sofia och hämtade mina grejor som jag hade hos henne. När vi kom hem igen skulle vi se en film, men matilda somnade direkt så jag fick se en stund själv innan jag också kände att mina ögonlock började svika mig.

När jag sitter vid pappas dator i stugan kan jag inte ladda upp några bilder, det mobila går alldeles för segt för att göra det. Eller så är det jag som itne har tålamodet att vänta. Men det får ni räkna med..

Nu ska jag göra mig klar för att göra nåt :) ha en bra dag

/ josefin


you're a bitch

Hann inte lägga upp bilder igår. Det blev jätte stressigt när vi kom hem. Uppe på fjället bestämde vi oss för att åka til bertejaur och sova i en liten stuga och ta oss en sup. Hel mysigt !







Det blev inte så många men ni fick iaf en liten inblick av dagarna. Nu ska jag väcka sofia så vi kan dra oss till helena och se en film. Jag hoppas ni ha det bra

/ josefin


if we ever meet again

Godmorgon :)

Jag har nyss vaknat och fikat. Jag ska snart ta på mig täckbyxor, jacka, slita på mig hjälm och vantar och åka upp på fjället.
Ikväll ska jag låna sofias dator för att lägga in bilderna jag har på min kamera, håller på att vara ett antal måste jag säga. Så det blir nog rätt mycket bilder när jag kommer hem :) Så jag lär väl också skriva ett inlägg ikväll efter en eventuell skidtur precis som de två sista dagarna. Känner mig lite duktig faktiskt :)

Det blir inte så mycket bloggande, vi far 10 på morgonen och kommer hem sent. Igår kom vi hem typ 5-halv 6 på kvällen. Då skyndade jag mig att göra middag och for sedan ut på en skidtur med mina brudar på sju km. Efter det for vi till sofia och tog en riktigt varm bastu. SKönt va :)

/ josefin


taking my last breath

Godmorgon :)

Gårdagens väder var grymt, jag och matilda körde en sväng upp på eivis för att sola, men det kom precis ett jätte moln när vi kom upp. SÅ vi körde och tuktade gaam indyn lite. Sen såg vi att det fortfarande var sol nere i byn så vi körde ner igen. Vi satt oss bakom vår stuga i varsin stol med ett renskinn och solade, det blev stekande så vi kunde till och med sitta i bh utan att frysa ! Underbart eller hur ? :)

Det blev en rätt lång natt igår. Jag hade bestämt mig för att vara nykter, men de andra tvingade mig att va med. Okej, det var ju lix påskafton igår och hotellet hade öppet osv. Det var jätte mycket folk ute så jag tog mig några drinkar jag med :) Alla kom hit, jag hade förfesten. Mysig och rolig. Men kom matilda instormandes i störfylla och då blev nog alla lite mer taggade.

Sen så vid 11 tiden gick vi ned till hotellet och dansade och träffade lite folk. Jätte roligt ! Eftersom att alla gick med blöta skor så var det svinhalkigt i trappen, vilket jag inte tänkte på över huvud taget. I fylla tänker man ju inte längre än vad näsan räcker. Sen hade jag mina high heels, och dem är jätte halkiga. Så när jag skulle gå ned för trappen gled bara mina fötter iväg och jag låg längst ner i trappan, jag var nog inte riktigt med på det hela och för stunden kände jag inte så mycket mer att det tvär ilade till.
Idag kan jag knappt gå, jag har världens lårkaka och tusentals med blåmärken. Så gåre !

Nu ska vi iaf börja göra oss i ordning för att fara upp på fjället, ligga på ett renskinn och sola :)
Ha en bra dag

/ josefin


you´re just a boy, exactly like everyone else

Godmorgon :)

Gårkvällen va grym. Vi åt middag vid sex tiden, grillat och potatissallad. Det var så sjukt gott, har längtat efter grillat :) Sen så velade vi jätte länge med chaffis osv, de flesta hde druckit men till slut ställde frej upp. Vi kom oss iväg rätt sent, men de gick härliga till i bilen. De tog ett tag att köra, men till slut kom vi fram till sorsele. Det var mycke folk och jätte roligt !
Dans, dans, dans. Jag gillare :) Fast då finns det ju också idioter som förstör kvällar också, men de ork vi int prata om.
Bilresan hem gick fort. Allihopa däckade typ, och vi kom hem efter 3 nån gång.

Tack för gårkvällen allihopa ! Det är snålt om bilder när jag är här. Har ingen kabel till kameran :/ Men som vanligt blire väl bildbomb när jag kommer hem :)

Just nu har jag precis fått i mig lite frukost. Jag vaknade 6, så jag har sovit lite mindre än 3 timmar inatt. Jag kommer vara trött som stryk ikväll, men då får jag stå mitt kast. Så går det om man är ute och rumlar på.

Jag vet faktiskt inte vad det bli idag, vi hade funderat på en sväng med skotern. Men jag tror nog att de få vänta ett tag. Matilda och sofia lär ju inte ha vaknat från döden än :)
Ha en bra dag

/ josefin


i want your love

Godmorgon :)

ligger just nu hos sofia efter en promenad. Rätt skönt :) Jag vaknade vid halv 8, som vanligt. Känner mig fortfarande som en pensionär, men det är ganska bra egentligen ! Dagarna blir ju längre =)

Jag tror inte att det blir så mycket gjort idag, bara mysa och så. Halv dåligt väder, sol nån gång om sänder annars molningt. Så vi bestämde oss för att ta en lugn första dag och troloigen ta oss en sup ikväll. Få se om vi dra ner raggen till sorsele eller om vi bara stannar här i ammarnäs :)

Nu blir det film, får se om ja hinner skriva nåt ikväll.



/ josefin


all your problems are back to stay

Ja nu var inte mycket kvar.

Jag hade bara två lektioner idag. Började med prov, och sedan hade vi hk. IDag gjorde jagoch rasmus kycklingspett, tsatziki och ris. Dt blev riktigt gött, vi kan som de där med att laga mat tror jag ;)
Sen fick vi lunch klockan 11. DÅ gick vi till rasmus för att hitta någon outfit till honom och erik. Sen så spelade vi, förvåndnansvärt bra, men jag vet faktiskt inte vart vi hamnade. Menmen, nu har jag inte tid att sitta här och surra, för nu går bilen mot lycksele. Där ska vi hämta bror och sedan vidare till ammarnäs.



dipliner i munnen (Y)



Ska tillbringa mitt lov med de här brudarna, det kan inte bli mer än lyckat ! Jag ska försöka få in ett inlägg nån gång så här. Bara jag har tillgågn till dator :)

ha det bra så länge

/ josefin

i fell down to the ground

komme just hem från en super dag ! Ursäkta korta uinlägget, men jag måste snabbpacka innan jag kan skriva nåt mer :)

/ josefin

You came into my life, sent from above

shit vilken underbar morgon ! Lilla jönssonligan och cornflakeskuppen går på tran. Den är ju grym :)

sitter just nu och fikar, och försöker gnugga geniknölarna för att komma på nåt att ha på oss. Jag fick order av jenny igår att vi skulle ha massor av färgglada kläder, så jag få se vad jag hittar. Vi får - som jag kankse inte sagt lov redan klockan 11. Då ska vi äta lunch sen så har vi friluftsdag. Jag och fyra till ska spela volleyboll, och måste därför ha utklädnad. Va inte så taggad på me, men kommer bli riktigt roligt att spela :)

Jga har fortfarande inte packat ett pagg inför den här veckan. Vi åker efter skolan och vi ska vara i fjällen till nästa torsdag. Så när jag kommer hem blir det riktigt bråttom vill jag lova.

Nä nu är min frukost snart slut, så jag ska börja packa inför dagen iaf och läsa igenom so kriterierna. Provet är direkt på morgonen och jag behöver en genomläsning. Nu ska jag slura surra på =)
Ha en bra dag

/josefin