from here and now

det blev till slut en myskväll hos louise, lite prat åså. Nu är jag hemma igen och alldeles för trött för att sitta här ! Har sovmorgon till 12.45 imorgon så jag tar bussen som går 10, hoppas jag hinner gå på stan en sväng och göra ett ärende åt louise och hitta något åt mig själv.
Blev helt plötsligt jätte shopping sugen !

Nu ska sminket bort och en film startas, godnatt på er ♥

/ josefin


lights off

 

Louise gör mig världens bästa tjänst och lägger upp bilderna från dagen. Just nu ligger vi bara och myser hos henne. Hör av mig när jag kommer hem.

/ Josefin


they tell me to breathe easy for a while

den här dagen har varit så sjukt rolig !! Vi hade frisörteknik hela dagen, så idag har vi fått två saxar ( urtunning och vanlig ) fyra klämmor, bältet, kam samt tre dockor. Vi har fått tvätta varandras hår, börjat klippa lite toppar osv. Vi fick också hålla på med valfri frisyr på en docka också, våran lärare är på bröllopsresa så vi hade en för lite lärare och det blir lite tight på 26 elever !

http://www.madebynoemi.com/blog/wp-content/2008/10/sure_baby_say_yes.jpg

Det är synd att jag inte kan ladda upp bilder, hade egentligen rätt många bilder idag. Men imorgon får jag troligtvis min studiedator så då hoppas jag på att allt ska gå bättre med den !

Får se vad jag hittar på ikväll, hoppas på att få träffa louise en sväng :)

/ josefin

Something always brings me back to you

godmorgon på er ! Idag blir det att åka bussen som kommer hit 06.35. Känns trots allt inte så farligt, frisörteknik står på schemat hela dagen idag, men om vi ska ha det vet jag inte riktigt. Det ryktas om inspark ? Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.

Måste också säga att hårinpackningen var jätte bra, rekomenderar starkt till er som har lite torrt hår.

Ha en bra dag på skolan !

/ josefin



don't ever look back, go straight forward

hejsan ! Ni får verkligen ursäkta min värdelösa uppdatering, men som ni vet så har min dator helt och hållet fått tuppjuck. Kan vara inne på internet i typ 3 minuter innan allt slår av, så jag får vara snabb..

idga hade jag iaf sovmorgon till kvart i ett, så mamma skjutsade mig ner till stan vilket var helt underbart. Hon strosade runt en stund tills jag senare hade slutat. Kändes rätt onödigt att ens åka ner idag, men men !
Sen när vi kom hem bjöd mormor på middag och jag skyndade mig sen ner på träning, gick faktiskt bättre än väntat trots att jag har blivit förkyld och krasslig !

Nu ska jag pröva min nya hårinpackning och sen se en film !

http://maskara.se/images/2010/syoss_88110709.jpg

kan inte ladda upp mina egna bilder tyvärr :/:/
( Men det är den där inpackningen fast i blått )

/ josefin

I don't believe that we were put together not to be together

















skriver om dagen senare, ska försöka sova en stund för idag är ingen bra dag.

/ josefin


Don't ever let them see you cheat

jag är nu nyduschad och har fina röda naglar igen. Sandra och andreas har kommit, jag ska börja göra mig klar och kvällen börjar närma sig.  Det här känns riktigt bra !

http://smink.handla-online.org/nagellack.jpg
Nu ska jag sminka mig, fixa håret och sen blir det grillning. aaaaaah !

/ josefin

Awake on my airplane

Godmorgon :) vi har precis stigitg upp, fikat och nu ska jag klä på mig och bege mig till helenas syster anna för en lite make over. Jag ska klippa henne och vänta tills helena har ridit klart.



/ josefin


No matter what tomorrow brings I will be where you are , holding you

Lite sent inlägg men bättre sent 'n aldrig, right ? Ikväll har det blivit en mysis, jag for på helenas jobb,var där en stund, panik till rolles, köpte smörgåstårta ( usch ) och sen hem och gratta fride som fyller 19 år idag. Fast jag tog istället en färsk ananas och smaskade på, sen for vi och hälsade på anna en sväng. Nu har helena renbäddat så nu ska jag sova. Godnatt !

/ josefin

Say you'll buy me a shiny ring

Första veckan är nu historia och helgen kommer bli grym. Jag har nu packat och gjort mig klar för snart åker jag vidare till mina góa helena !

Får ser hur jag gör när jag kommer till sorsele, antingen åker jag på helenas jobb eller hem till henne. Då kan jag ju kanske tjuva hennes dator ! hoho.

/ josefin


You make me feel like I'm living a teenage dream

nu ni vänner är jag tillbaka ! :)
Ni ska bara veta hur bra jag trivs, det är helt sjukt ! Jag har världens bästa och härligaste klass och lärarna ( som det verkar nu ) är helt suveräna. Vi alla passar så bra ihop och ja, vad kan vara mer värt än så ? Just nu ångrar jag inte för en sekund att jag valde skellefteå framför lycksele !

Jag har som sagt bott hos sandra sen i måndags och vi har mest myst och umgåtts med massa folk hela veckan. Gått på stan, shoppat lite och ja, bara haft det underbart !

nytt i skogarderob
scorett stl 38

dinsko stl 38

( plus ett grönt baslinne och inget mer tror jag ? )

presenter från jb

utbakad

fiskbens


min fina sandra



ikväll när jag kom hem med bussen 20 i 6 som jag gör när jag pendlar, slängde jag i mig maten och fick sedan skjuts upp till louise där hon, matilda och josefine väntade. Blev lite prat och kortspel åså.

Min uppdatering kommer bli så mycket bättre nästa vecka när jag fått min dator ! Men skolans datatekniker är inte klar med alla programvaror riktigt än, men då ska jag hålla er uppdaterdade :)

Nu ska jag packa och sova, blir en lång dag imorgon, godnatt ♥

/ josefin




Josefin har inte tillgång till dator för tillfället

Hej alla av Josefins söta läsare! Jag tänkte bara informera er om att Josefin har inte tillgång till någon dator (i Skellefteå där hon är just nu) för tillfället och det är därför hon inte uppdaterar. Hon hälsar dock att hon kommer tillbaka i bloggvärlden snart igen ;) Puss från mig, denna bloggs kära gästbloggare, YEAH!


The club can’t even handle me right now

gör mig klar för utgång !!

Smink klart, hår och kläder kvar !


/ josefin

take the world off your shoulders

godmorgon :) nu när det är sista helgen på lovet har jga lärt mig ta sovmorgon, vaknade efter 12 ! Lite onödigt, men jag måste nog erkänna att det var skönt !

nelly.com
Helt underbar




Umeå





vanliga svarta jeansleggings



typ sveriges sötaste mössa ?

Svarta jeanstights, fickor och dragkedja nedtill. Tack louise !


sen blev det nå underkläder men det är inte så nödvändigt att lägga upp. Annars tror jag det var allt, men nåt har jag säkert glömt :)

Gårvällen var jätte mysig, fick träffa lite folk åså nu innan allvaret börjar om men som vanligt i norsjö är det halv svagt med drag.

bra och nyttig unch i umeå va ?


/ josefin


We are young and we run free

min dator är någolunda bra igen, och det bästa av allt är att allt fortfarande finns kvar. Imorgon blir det mycket bilder på lite inköp och lite sånt, även endel saker måste installeras om så det blir en liten datormorgon efter att jag fått mig en sovmorgon.



Godnatt ♥

/ josefin

back of lonelyness

Godmorgon :)

Sol och underbart väder idag också, känns suveränt. Jag tror det blir att sola en sväng innan vi ska följas till norsjö. Jag ska iaf hämta ut paketet från nelly nu på förmiddagen så får vi se vad det innehåller :)

????????


/ josefin

Run to the hills, run for your lives

aningen trött för tillfället. blev impuls imorse också, var tvungen fixa min depp med lite shopping. Så jag följde louise med bussen 10 i sju i morse till umeå efter 2 timmar och 20 minuters sömn. jag kan ju inte direkt lägga upp bilder på det jag köpt när min dator inte fungerar. Men jag köpte iaf örhängen, mössa, sjal, tights, jeanstights, underkläder och en top.
Jag gillar min synd idag, en glass till lunch och en liten kebabtallrik till middag.

Jag har precis klippt caroline lite och nu ligger vi i sängen och myser med en beckfilm. Får se vad kvällen erbjuder, hoppas på en tidig kväll och mys till max.

sommar 09


älskar dig babe

/ josefin

DEPPADTJEJ.NU

skönt med 3 poäng i tabellen brudar ! 3-1 mot morön. Mindre skönt att komma hem till en dator som knappt fungerar. Andreas har suttit vid den ikväll och nu har jag 20 virus, datorn fungerar knappt och stänger av sig var och varannan minut. Troligtvis kommer allt försvinna så smånigom så jag ska försöka få alla bilder på en annan dator och sen hoppas jag att pappa har magiska fingrar när han kommer hem på fredag.
Hela mitt liv finns ju på den där datorn, bilder sen jag gick typ 6an.. ouuuuh. ajja..

lär väl sitta uppe hela natten och försöka fixa och dona... godnatt på er andra.

/ josefin



Tomorrow comes with one desire

fick bara tvärt för mig i morse att jag ville göra egen musliistället för att äta någon jättegod över sockrad start musli. Så jag gjorde min egna blandning av fiberhavregryn, solroskärnor, koskos, kanel, och blåbär och jag måste säga att den blev riktigt god ! :)



sen har jag legat ute ett bra tag. Nu ska jag slita på mig kläder, knyta ihop håret i en toffs och sen bege mig till fotobllsmatch. Jag är taggad !

/ josefin

bringing the heat from the streets

Godmorgon :)

Började sa karate kid igår men ångrade mig rätt snabbt och stängde av datorn när jag höll på somna redan vid 3 minuter.

skulle gärna kunna ha i höst. Stickad, oversize men visar ändå lite former.
Hittar hos modegallerian/halens 129 kr


Ska göra mig frulle och sen lägga mig i solen. Vädret tillåter ju faktiskt i veckan, så det är ju bäst att ta tillvara på de sista lediga minuterna.

/ josefin


You fell out of line with some distance to go

inte så mycket till uppdatering idag. Har legat ute i solen hela dagen med louise och julia, haft det skönt och bara njutit av de sista dagarna av sommarlovet.

blandsmoothie till mellanmål. ( fil, banan, blåbär, hallon och en skvätt mjölk, nyttigt och bra )




har spelat beach ikväll också, lite mer än två timmar. Rätt skönt ! Nu ska jag göra en besällning från nelly.com samtidigt som en film tankas. Ikväll ska det bli mys till max, jag är super trött !

/ josefin




Did you hear your favorite song one last time?

Sover hos louise, kommer hem imorgon. Godnatt på er ♥
/ josefin

The bandages just don't keep me in

det var nästan skönt med träning idag, hur varmt som helst dock men jag överlevde. När jag kom hem blev det dusch och sen har jag klippt filip samt suttit här en sväng.
Nu ska jag lämna min kära morgonrock, klä på mig och cykla upp till louise där hon och julia myser till max. Jag är redan rädd och jag har inte tagit mig ut i mörkret än..

skulle mer än gärna kunna ha någon av dessa saxar.
http://www.jaguar-scissors.co.uk/images/jaguar_diamond_e_day.jpg

http://www.yoiscissors.com/images/super/DIAEDesign.jpg
jaguar diamond e design

/ josefin



Take all of your wasted honor

det var lite varmare i solen än i skuggen märkte jag. Gick ut och la mig i en solstol och tog det rätt lugnt innan jag körde genom gräsmattan en tväris. Maten har nyligen sjunkit ner i kistan och jag ska alldeles strax byta om till träningskläder och bege mig mot fotbollsplan. Tränar till halv 8 ikväll :)

gårdagens köp







och dagens frukost
( 1 banan, 1 nektarin, fil och solroskärnor. )



/ josefin

I was born in a town where the rivers flow free

Godmorgon :) Nu så här på sista veckan har jag lärt mig ta sovmorgon på riktigt ! Vaknade 11.15 och jag ångrar inte en sekunds sömn. Jag såg att det var helt blått ute på himlen, så jag gick ner och kollade på tempen, 9,9 grader i skuggan ? VART FOR VÄRMEN ?!?
Nu ska jag göra en lyx frukost igen( får se vad jag hittar för gott i kylen idag ) samt se top model.

/ josefin


I'm older now, and we did it when we were young

oj vilken sen kväll det blev. Vi har iaf sett en film, pratat och myst i massor. En underbar söndagskväll helt enkelt !
Filmen i sig är fantastisk, handlingen och hela köret får 8/10. Huvudrollen miley tycker jag själv är värdelös och försämrar filmen utan tvekan. Andra skådisar och den här filmen hade lätt varit top 10 hos mig !

http://3.bp.blogspot.com/_zP1G3TuYl2Q/S-p1Mlf0ArI/AAAAAAAAAao/ZD7gU3w2BXg/s1600/normal_the-last-song-poster.jpg

klockan rullar iväg, godnatt på er ♥

/ josefin

i'm Losing direction and you're losing faith

ändrade planer, får besök av louise ikväll istället. Hon är en räddare i nöden, jag vill inte skylla på att jag är lat när det är 13 grader ute. Hoho !

/ josefin


someone is always there

har samlat lite vuxenpoäng idag. Har bland annat städat mitt rum, plockat bort efter mig i köket och vikt tvätt. Det var nog mer än vad jag har gjort på hela året känns det som.
Jaja, jag sitter fortfarande i morgonrock har hade helt glömt bort tiden. Kom på halv 6 att jag kanske borde göra middag, så nu sitter jag här med en omelett och en tomat, inte alls sugen egentligen men mat måste man ju ha.

Ska klä på mig efter maten sjunkit ner och sen ska jag dra mig ut i det blåsiga vädret på en promenad. Måste röra på mig.



/ josefin


I gotta change the station that I have

frukost - melon och banan i botten, täckt med ett tunnt lager fil och mer banan och melon och lite blåbär till topping. Wonderful.



Ja vad ska man säga om gårdagen..helt suverän kväll, känsloladdat till 1000, en sån glädje samt alla tårar som rann.






















Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i era händer
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det ert tåg och dax för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Ni vandrar iväg utan vidröra mark
.

fyfan..

/ josefin


You were fighing as a soldier

nu är jag klar för avfärd, jag väntar just nu bara på min skjuts som lär vara här alldeles strax. Jag åker alltså till bastu för att äta middag tillsammans med några vänner, dels för att både erik och olof flyttar imorgon. känns sjukt tråkigt när vänner flyttar, men hos mig finns ni alltid kvar, riktigt nära.



Ha en bra kväll allihopa ! ♥

/ josefin

I guess we'll just have to adjust

349 kr nelly

Jammin I Am Leggings SEK 349, Pieces - NELLY.COM

449 kr nelly
´Rimini SEK 449, Nelly      Shoes - NELLY.COM
299 kr nelly
Cameron SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

ska klicka hem inom kort - 60 kr nelly

Sicalle Scarf SEK 59, Vila - NELLY.COM

har lagt köttet i marinaden och håller nu på att göra mig i ordning. Känns som om kvällen kommer bli minnesvärd ♥

/ josefin

i Refuse to be forgotten

hm

gina tricot

hm

gina tricot


klockan har jag dock ingen bild på.












matilda skulle nog ha blive donare iaf !








ska fixa inför kvällen, skriver senare.

/ josefin




there's something about the summer that makes me moody

hemma på vallen nu, har precis sminkat mig och nu ska jag väl troligen hoppa på cykeln och trampa ner till norsjö där fredrik väntar på mig.
och vilken lättnad, andreas blev jätte nöjd över sin nya klocka som då var presenten. Stenen från magen är borta ! :)


i want to kill you, but then I'd miss you

åh vad gott det var med grillat ! Nu är väskan packad och jag väntar på oliver som kommer och hämtar upp mig. Sen blir det raka vägen hem till vallen :)
min fina
/ josefin

the ring is on fire

Godmorgon :) Vilken härlig fredag ! 22 grader i skuggan och solen skiner på våran hy där vi sitter i solstolen. Snart kommer mamman i huset hem och då ska vi fira henne som fyller år idag, trevligt trevligt.
Datorn är för varm för att ha i knäet så jag orkar inte skriva så långt :)
/ josefin

You need everyone's eyes just to feel seen

kom precis hem från en kvällspromenad som varade över 1 timma. Sjukt skönt och nu kan man lägga sig med gott samvete. Imorgon åker jag hem till vallen och imorgon (idag) är det fredag den 13 !
godnatt ♥
/ josefin

If I wake up tomorrow, will you still be here ?

har just fått lite mat i magen, nu ska iv göra oss klara för att fara på husvisning :)
eller var det kanske...
/ josefin

I never knew that everything was falling through

Godmorgon för er som fick vakna av er själva eller en jobbig väckare som ringer för att du ska ta dig på jobbet. Själv fick jag ett slag i ansiktet av min kära vän som sedan bara snodde sig om och fortsatte sova.
Det är underbart väder idag också, så jag ska slita upp matilda som en liten hämnd och lägga mig i solen, jobba på brännan.
veckans horoskop
Skytten ( 22/11 - 21/12 )
Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den har tiden har du också lätt för att skapa kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon du efter ett tag kan se som mer än bara en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.
Ha en bra morgon ♥

/ josefin

you can't hide what you intend, It glows in the dark

oj så lata vi är ! vi gjorde oss klara för att ligga hemma ungefär.. Nä men vi umgicks med oliver en sväng, låg på raggen och sen fick vi skjuts hem. vi tankade hem wallander - dödsängeln, den var okej, men inte mer än så !
Till filmen krossade vi melon, hallon och blandade i glass sen in i frysen en stund. Helt sjukt gott ! För att sen bränna bort lite tog vi en lång kvällspromenad och kom precis hem.
Matilda sover halverst, så jag ska sluta störa henne med datorn. Godnatt på er ♥
/ josefin

you can't hide what you intend, It glows in the dark

oj så lata vi är ! vi gjorde oss klara för att ligga hemma ungefär.. Nä men vi umgicks med oliver en sväng, låg på raggen och sen fick vi skjuts hem. vi tankade hem wallander - dödsängeln, den var okej, men inte mer än så !
Till filmen krossade vi melon, hallon och blandade i glass sen in i frysen en stund. Helt sjukt gott ! För att sen bränna bort lite tog vi en lång kvällspromenad och kom precis hem.
Matilda sover halverst, så jag ska sluta störa henne med datorn. Godnatt på er ♥
/ josefin

Only someone with the mind of a child says he'll grow up

blev rätt länge i stallet efter att matilda hoppat och jag ridit av han. Vi gjorde middag och sen dess har vi suttit ute i den varma solen. Nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men nåt ska vi väl hitta på. The rest is still unwritten =)
Det var synd att jag inte hade med mig någon sladd till min systemkamera, jag tog ju faktiskt med mig den flr en gångs skull !
/ josefin

Bad brains must always feel pain

Godmorgon :)
Nyss vaknat och solen skiner, det länns underbart ! Vi har fikat och sen la vi oss igen. Matilda somnade så jag ska väl väcka henne strax. Vi ska iväg till hennes häst snart och det lät som om matilda skulle tvinga mig upp på hästrygge,. fast egentligen är det riktigt roligt ! Hade detta varit för ett år sedan hade jag inte ens följt till stallet, jag har alltid hatat hästar faktiskt. Jag har hamnat i någon tonårskris helt enkelt ;)
Matildas yippie
/ josefin

Been up two days straight homie no sleep

det blev en riktigt mysis och slapparkväll. Vi körde ner på ica, köpte melon, bananer osv och gjorde en fruktsallad. John kom och vi har sett film och pratat på som mest. Var ju ett tag sen vi sågs, så det finns alltid mycket opratat om ! Jag försökte hitta en överförnigskabel här någonstans men vi verkar få leta vidare imorgon. Vi ska snart göra kväll och hoppas på sol imorgon. Godnatt på er ♥
/ josefin

you are the one who makes it worth waking up in the morning

hej på er !
Det tog ett tag för mig innan jag tog mig ann datorn. Dagen var iaf super, josse hittade kläder i massor och det var ju det som var huvudsaken. Själv skulle jag ta det lugnt men deet blev en ganska dyr dag ändå. Jag köpte två tröjor, ( en stickad och en lite mer party ) en ring, ett bälte och ett skärp. Men det bästa av alla köpen var nog presenten jag köpte till min bror, vet egentligen inte varför jag köpte en just nu, kände bara att han var värd det =)
Jag sov mindre än 3 timmar inatt  så jag var redigt trött efter en heldag på stan. Direkt jag kom hem till matilda fick vi middag och sen slockade jag på sekunden. Nu har jag nyvaknat och matilda är hos hennes polle och bör vara hemma på bara en liten stund.
När hon är tillbaka ska vi kankse till hjoggis en sväng, om inte vet jag inte vad hennes planer är riktigt. Vi får se helt enkelt !
Köpte bla denna, jätte snygg på !
200 kr på gina, finns i flera olika färger.
Resten lär ni få se senare och även när de sitter på :) 

/ josefin 


now I’m on the original version

Godmorgon sunshines !
Just nu sitter jag nydsuchad och nysminkad i min morgonrock och myser i soffan med en tallrik fil, melon, blåbär och lite solroskränor i. Underbar frukost ! Just nu har jag lite bråttom så jag ska fika klart, hämta mina grejor hämta ut pengar och sen lär väl josefine stå på bron och vänta på mig.



Ha en bra dag, jag snor matildas dator när jag kommit hem från stan. Förhoppningsvis ska jag hålla mig från shopping idag, men jag vet hur jag är. Nä, plikten kallar, vi hörs !

/ josefin


I wish our hearts could come together as one

Mestadels av innehållet i väskan är packad, resterande fixar sig imorgonbitti. Så nu säger jag godnatt, sovgott ♥


2008


/ josefin

I've been to hell and back, I can show you vouchers

älskar impulsäventyr, så imorgon tar jag bussen till stan, hjälper josse med lite shoppingråd och sen beger jag mig ut till moröbacke för att umgås med min vän matilda. Vet varken hur länge jag stannar eller vad vi ska hitta på, men jag är inte orolig för det här kommer bli super vad vi än har för oss.
Så nu är det väl dax att packa väskan kanske ?

/ josefin

boy, I live for how you make me feel

jag cyklade upp till louise idag, vi myste och såg film med josefine som kom lite senare. Nu har vi precis kommit från en handlarsväng och det ser ju inte helt fel ut måste jag säga.

Nyttiga gänget ♥




och med det laddar vi upp med till sommaren med göran som vi strax ska starta.

/ josefin


Save the night, save the day...

Godmorgon :)
Jag känner att jag är på bra humör idag, och jag hoppas på att det finns någon som inte jobba för tillfället. Iof regnar det så det får bäl bli lite mornin' mys för min del, klockan är ju trots allt inte så mycket.
Sitter och kikar på lite skor osv, skulle faktiskt vilja ha ett par boots.




finns hos dinsko för 499 kr




eller dessa stövlar från hm för 299 kr.
Bara för att det är snyggt behöver det inte vara dyrt !

...Love is worth everything we pay

/ josefin


No pain or sign of time ,I'm much too young to fall

tog en sväng in på nelly och hittade ännu en stickad tröja som skulle vara super snygg till sensommaren som redan börjat. Funkar till det mesta, blåa jeans, tights. Stickat och mysigt, ändå lite mer än bara '' det ''. Mums !

249 kr nelly

Debbie Sweater SEK 249, Cheap Monday - NELLY.COM

/ josefin

 


Miles away from those I love, purpose hard to find

har varit jätte trött ikväll och knappt orkat med mig själv, så jag tog tillfället i akt och såg sex and the city 2. Den var helt underbar, hoppas det kommer en till inom kort och att ni alla har sett denna !

http://vicksi.blogg.se/images/2008/sex20and20the20city20the20movie202_17471472.png

och ja, vad har jag gjort i helgen riktigt ? Ridit, en sju helvetes ridtur som höll på sluta i kaos men som till slut i sista sekund ordnade sig och annars egentligen bara fiske och mys med familj och vänner.
Får se om jag ska äventyra mer och det bestäms imorgon, så vi får väl se vart det bär iväg den här gången ? Nu ska jag iaf försöka få mig lite sömn, godnatt på er och jag hoppas ni alla haft en härlig helg ♥

/ josefin

Can't wake up and sweat, cause it ain't over yet

helgen har varit super. Lugn och skön var precis vad vi alla behövde. Har inte tid att blogga just nu, så jag bjuder på en riktigt skön remix på kung fu fighting



/ josefin

he's everything I want, but all that I don't need

Jag stod för middagen idag, så jag har gjort två stora pizzor. Väskan är packad så nu väntar vi bara på sandra, äta och sen drar vi norrut. Älskar helgkänslan trots att jag har helg veckorna om.



miss u girl !

/ josefin

I'll find a way to turn you into a monster

Godmorgon :)
Ska strax gå och göra en rejäl frukost med ägg och fil så jag klarar mig ett bra tag. Nu på morgonen har jag hittat lite höstmåsten som skulle vara perfekt så här ´på sensommaren

Mysig stickad klänning från rut m.fl 249 kr. Finns hos nelly
 
Nelly shoes 299 kr.


Efter frukost ska jag ut och sola en sväng innan packning börjar.
/ josefin


I've broken all my promises to you

nu är satc avsnitten slut så jag ska krypa isäng i hopp om att ta mig upp tidigt imorgon. ( kring 10 ) har en del att fixa innan avresa !


godnatt ! / josefin


things that kept you on my side when I was wrong

jag har svettats bort tror jag. Huvva ! Det var en riktig jämn match men i sista fem minutrarna petade bureå in en 2-1 ledning. Riktigt synd !
Nu blir det en tallrik banan, nektarin och en liten gnutta fil innan nåt annat ska göras, jag är döhungrig !

/ josefin

I know everything you wanted isn't anything you have

nu ska jag snart fara och plågas i värmen, fotbollsmatch ikväll !



/ josefin


Breathe me in, I'm yours to keep



Har hnnit vara hemma en sväng idag, har inte riktigt lust att blogga när det är så här underbart väder. Knappt ett moln på himlen och snart kommer josefine.
Skriver en när det blir molningt, hoho !

/ josefin


I'm supposed to be the soldier who never blows his composure

ojojoj vilken sunderbar dag. Cyklade som sagt till josefine idag och här har jag också stannat. Det böev mycket prat och lite spel innan vi tvärt bestämde oss för att gå på bio. Vi raggade upp emil på vägen så vi blv tre ! Vi såg bröderna kalrsson och den var super, jag rekomenderar den faktiskt :D



I spöregnet tog vi sen våra cyklar och trampade upp till rännaren för att se fotboll som avslutades oavgjort. Nu är vi tillbaka i lägenheten för lite kvällsmys innan jag ska cylka upp till mormor och se sex and the city innan jag ska somna.
Jag måste berätta det sjukaste jag varit med om, jag hann förfrysa två av mina fingrar under matchen som vi inte ens såg mer än 15 minuter av. Det är inget tecken på sommar.. Nu ska jag vara social med josse och erik ! Vet inte riktigt när ag är hemma imorgon, jag och mormor ska vara duktiga :)

Godnatt allihopa ♥

/ josefin


Reaching for the phone cause, I can't fight it any more

fjällvandring












Jag kan lova er att jag var livrädd.




Lördag














Slutar jag inte nu kommer ni bli less !
bara för att jag ska cykla till norsjö nu började de spöregna. Great, jaja josefine väntar på mig. Ska skynda mig :)

/ josefin







I'm leaving with my band around the world

Godmorgon :)

De blev en riktig myskväll igår. Josefine kom hit, vi ( jag och andreas ) åkte wakeboard och sen kom även filip för lite grillning. Det blev massa tokprat innan vi gick in och såg filmen he's just not that into you. Men ska jag vara ärligt såg jag inte mer än ett par ynka minuter innan jag somnade. 

det jag såg av filmen verkade den faktiskt rätt bra:)


Jag vaknade vid 11 idag så nu har jag ätit frukost och ligger just nu och ser top model 4. Usb minnet är nu klart, så jag ska gå en trappa upp efter programmet och lägga upp dem.

/ josefin


Watch the world we’re getting old, let’s make sure we don’t grow so cold

Vem skulle inte vilja ha på sig denna underbara stickade foftan i vinter ? Den ser så sjukt mjuk och skön ut, måste nog investera =)


gina tricot 249 kr

Ligger nere på bryggan för tillfällter och solar lite smått i kvällssolen. Väntar på josefine och känner lukten av mammas nybakta kanelbullar. Snart vankas också wakeboard och lite eldning. Älskar sommaren och dagar som dessa.

/ josefin

The road I'm on, it keeps on turning

underbar tisdag ! Följde pappa på lassa innan jag sprang ner på stan. Var bara där en timma, skulle mest bara kika vad som fanns :)
Men något fynd gör man ju alltid..


genomskinliga skjortan från hm, precis likadan som min blåa som jag nyss fått !







väskornas dag kanske ? sen ble det ett sminkborttagningsmedel också.

Efter shoppingen blev det lunch på trekronor tsm med pappsi,och där efter hem till norsjö för att hälsa på mormor. Somnade rätt skönt i solstolen för någon minut.





Nu ska jag ut i det fina vädret ♥

/ josefin

This tragedy keeps building up, and we just keep on giving up

goodmornin' !
Jag är trött... igårkväll låg jag och stressade upp mig själv för att jag skulle upp på 5 timmar så jag kunde aldrig somna :) hah !
Men men, jag ska som sagt till stan nu idag men först ska jag sola sola och bara ta det lugnt.

/ josefin


I've lost all faith in this blurring light

damn it vad klockan går fort och jag som ska upp före tuppen imorgon. Typ halv 6 ? sköönt..

Andreas kom iaf nyss hem så han vägrade sätta ihop datorn, och inte fick jag göra det heller. Men jag får väl börja med de bilder jag har och resterande får ni imorgon :)









nä vet ni vad, lägger jag mig inte nu kommer jag knappast vara levade imorgon. Godnatt , sovgott ♥
/ josefin

To feel what lies beneath our eyes

åh kolla vad jag har fått av mormor till min blivande lägenhet, hon är ju för bra för att vara sann !
Helt underbar att ha i hallen, passar perfekt!

( sex stycken små skålar )

( sex av varje, och världens sötaste kaffekoppar. )


Sen så fick jag en vit stor bordsduk som hon faktiskt köpt av min farmor som har broderat den, riktigt snygg faktiskt ! Sen så fick jag några guldiga små serveringsskedar.

Jag tog faktiskt tummen ur röven och for på träningen idag, det gick suveränt trots regn och rusk. Fast egentligen tycker jag bättre om att spela i regn än sol :) Nu ska jag ut en sväng i hopp om att andreas ska komma hem och koppla in hans dator så jag får tag på mina bilder, för så mycket tänker jag faktiskt inte skämma bort honom ;)

/ josefin

You always yearn for what's missing

Jag har haft världens skönaste dag ! Jag vaknade vid halv 11, så jag väckte sandra och vi frullade. Ganska gott med nyplockade blåbär och nektarin. Det var ganska mycke moln så vi följde mamma på en trip till norsjö i hopp om att det skulle vara bättre väder när vi kom hem, men så var inte fallet och vi pratade en stund innan vi la oss framför tvn under varsitt täcke ( vid 2 tiden kanske ) med melon och sandra med sitt chips. Där somnade vi båda och sov till 4. Underbart !!

vi hittade samhällets snyggaste glasögon



Nu ska jag göra mig klar för träning. Jag har varit lat alldeles för länge nu, och medans jag har den inställning ska jag ta på mig fotbollsskorna och träna innan jag ångrar mig.

/ josefin

raise your hopes and then disappear

Mitt hm paket kom i fredags också, så det måste jag ju visa =)


Helt underbar, denna kommer jag bo i !


detta blir en riktig strand och myströja, men funkar egentligen till allt !


och lite av slit och släng skor, älskar modellen och sommarkänslan i den blå färgen.

imorgon blir det en bildbomb. Har fått tag i bilderna från fjällvandringen och även bilder från ihelgen. Men just nu ligger de och ruvar på andreas oinkopplade dator, så det blir imorgon :)

Jag känner att mina 40 minuters sömn börjar ge efter. Så nu ska jag starta en film och bara mysa sönder i min egna säng. Godnatt på er ♥

/ josefin


I won't put up a fight, we can be the darkness

Gud så skönt att vara hemma. Helt sjukt ! Veckan i helhet har varit helt suverän, massor med folk och ja, precis som det ska vara !
Jag har sovit en timma idag så jag är inte bara lite trött, och sliten för den delen. I morse vid halv 12 vägrade jag ligga kvar i soffan så då gick jag till sofia och drog med mig henne ut på en prommis genom lse. Sen har vi bara myst hela dagen ungefär :)

Nu ikväll när vi kom hem skulle jag följa mina föräldrar ut i skogen för att kik om nå snåttren och jag har varit med om nåt ruskigt äckligt. Man plockar ju på myrer, och när jag då var och gick där så försvann helt plötsligt bara min kropp ner i ett vattenhål täckt med mossa och gräs. Sen kändes det typ som om jag inte skulle få mig upp, kläderna vägde 1000 kilo och stövlarna var ju fyllda med vatten. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt hur jag slet mig upp, panik och impulsreaktionerna gjorde nog sitt :) Inte alla som varit med om en nära döden upplevelse en sen söndagskväll !
Nu ska jag ta min dusch nummer 2, det känns som om jag fortfarande luktar gegga.

http://www.fjallflygarna.se/blog/assets_c/2009/08/hjortron-thumb-450x468-23.jpg

/ josefin

you will see

10.24 , sömnlös. Satan så rolig kväll !!!!!!!

/josefin