He'll will be more than just a friend

ni ska veta hur underbar en trött och jobbigt morgon kan vara ! När vi först kommer till skolan får vi veta att vi ska börja med frisörskisser, svårt men kul. Där efter släpper lärarna nyheten att vår rektor avgår, att våran '' favoritlärare'' blir studierektor och vi får byta engelskalärare !! Ni kan inte förstå glädjen, nästan så man skulle ha fällt en tår ! :)



Nu på eftermiddag sks vi då ha engelska med vår svenskalärare, då ska jag få veta mitt svenskbetyg sen får vi se vad som är planerat :)

/ josefin


Every single day, every time I pray I'll be missing you

Hej på er :) hade som sagt inget internet så där har ni ju anledningen till min dåliga uppdatering. Kom hem igår iaf, åt och åkte direkt till tobias. Där blev det film och mys innan jag somnade på soffan.

Helgen har varit skön, pga sjukan så har jag inte gjort allt för mycket. Var ju på fisketävlingen som jag faktiskt vann ! Fick en lake på 1,81 kilo och vann därför 500 kr, ett mackgärn och en medalj. Känns skitkul :)
Där efter har det blivit mycke film och besök av kusinen och hans tjej.

(bilder lånade av tina)




Har dragit ner på gi i helgen också, är hel nöjd :) Har blivit massor med frukt och övergått till lite mer vanlig mat. Känns också riktigt bra :)



Just nu sitter jag på skolan, börjar snart min '' favoritdag med min favoritlärare '', så dagen kommer bli lång..

/ josefin


I wish nothing but the best for you

hej på er :) har med mig datorn upp med det blir nog inte allt för mycket uppdatering. Ska ta en helg från verkligheten och bara leva livet i helgen. Är fortfarande krasslig men jag försöker vara pigg och glad ändå. För sjuk eller inte, det är här jag mår som bäst. Ligger just nu hos sofia efter en promenad i det varma vädret, ikväll blir det bastu och fisketävling. Känns kul! :)



ha det bra så länge, puss ♥ / josefin


Somehow I know it won't last


Godmorgon :) steg upp tidigt i morse för att packa. Är hängig, fått halsont och skallebangen håller i sig. Eftersom vi bara har idrott imorgon kommer jag göra min sista dag inför helg idag. Känns inte värt att förkylningen ska bli värre bara för 1 timmas idrott. Nä ikväll åker jag istället till ammarnäs, tar det lugnt och ska bara umgås.
Helt sjukt vad jag längtar, så jag hoppas dagen går som på räls. Ha en bra dag ♥

/ josefin


we're all going down

blev ingen träning idag, behövde lite vila. Så istället blev det en lugn kväll med tv och mys. Tog en lång dusch och nu ska vi krypa till kojs, har långdag även imorgon dock inte så jobbigt med tanke på att vi gar frisör så det känns rätt kul :)



/ josefin


you watch me fade into the endless grey

ändrade planer ! ingen frisörteknik då vi har gjort lite uppgifter tillsammans för att komma närmare varandra i klassen. Vi har också haft lite ergonomi och avslappning. Dåligt skön morgon :)



efter lunchen ska vi jobba lite med ett personligt brev inför apu, spännande :)

/ josefin


The oceans rise to break the bow



Godmorgon :) är tröttare än tröttast. har aldrig i mitt liv sovit så djupt i bussen som jag gjorde idag. Har frisörteknik nu, så jag hoppas min dag blir super :)
Efter lunch ska vi göra något annat, vi ska ha lite ergonomi osv. Så idag har alla med sig kudde och filt. mys!

/ josefin


I thought I could do this on my own

åkte som sagt tidigare bussen hem idag, sov en timma i bussen, tränade och åkte sedan hem. Tryckte lite middag och somnade sedan om igen. Tror en förkylning är på g, men jag hoppas den inte kommer ut förrän på söndagkväll så jag får vara hemma måndag och tsdag. Känner hur positiv jag är för det nya schemat ?

Har en sjuk huvudvärk, ont i hela kroppen och är trött. Så nu ska vi sova, och jag kommer sova som en stock.



/ josefin


Can't find who I am without you near me

våran lärare efter lunch är hemma med sjuka barn, slutar halv 12. SÅ sjukt underbart !! Ska om på ica, köpa en yoghurt och hem och träna. Jag är världens lyckligaste människa när jag får lämna skellefteå 4 timmar innan beräknat. aaah ♥
känn glädjen !


/ josefin


I can't breath, I still feel, but not the way I want to

godmorgon ! är trött som stryk idag, blev en sen kväll igår. Dagen börjar iaf med engelska, känner inte taggen. Har en sjuk huvudvärk..

you mean the world to me, the way you care, you're the worlds greatest.

/ Josefin


Did you feel the warmness of my heart ?



hade absolut inte tid för bloggning idag på skolan, och hade jag bloggat hade jag väl säkert fått ett ig stämplat i pannan på mig.
Blev iaf vattenfärgsmålning idag, perspektiv med färglära. urk ! Där efter engelska där vi jobbade med texter och ord osv. inget märkvärdigt precis !

Blev sen hem från skellet, fick åka bil så det var det värt. For direkt på gymmet utan mat i magen, joggade/sprang i 60 minuter samt några magövningar. Är inte ens hungrig nu, föråt mig nog ihelgen. Usch vad dåligt samvete jag har, så jag får träna varje dag i veckan ( om inte andra planer kommer upp ) och kommande helg ska bli fettsnål och gi på riktigt. huvva !

Tar ett vattenglas med c-vitamin och ser om jag kan locka fram hungern lite tills tobias kommer ♥
Personliga favorit är granatäpple och lime, mums.

/ josefin


You shake my hand while you're pissin' on my leg

Godmorgon :) har precis kommit till skolan efter att ha krigat sig upp ur sängen i morse. höll på försova mig också, men jag hann på sekunden. Har veckans värsta dag idag så jag hoppas jag överlever. Bild i 3 timmar och engelska i 3 timmar, med världens bästa lärare....  Fy.

Wella Pro Curl Conical

Här är locktången jag pratade om. Denna kostar ungefär 500 kr och är absolut värd priset. Denna ger dig lockar från botten till tobben och du kan variera lockens form i flera olika stilar. Denna rekomenderar jag starkt !


Magi.

/ josefin


Did you feel the need for change ?

Hejhej :) Tog ju med mig kameran igår som jag skrev, packade laddaren(trodde jag..) jag lämnade en väska som tobias sksulle ta till stan och vilken väska tror ni jag i all hast kastade laddaren i ? Blev sjukt besviken på mig själv, hade lust att visa från öppet hus.

Jag fick iaf en kund som kom och tittade på skolan, Jag tvättade hennes hår, fönade och gjorde extremt fina locka med en suverän locktång. Jag ska visa er den senare !
Efter det åkte jag till matilda efter 45 minuter ute i kylan när ingen buss kom. Efter ungefär 1,5 timma kom tobias och vi åkte upp på arenan för att se hockey. Sjukt rolig match och hela min kväll blev underbar. Efter matchen tog vi det lugnt i lägenheten och bara myste till max.





( bilder lånade från norran.se )

Har haft en riktig lyxarhelg, tryckte en pizza idag och ikväll blir det mer gottigheter, för nu i veckan ska jag försöka dra ner på gi kriterierna och sluta med möngden gottigheter istället. Så man måste ju lyxa en sista gång !
right ?

/ josefin


can you clap ?



Godmorgon :) det blev en riktigt god kladdkaka med klass och cashewnötter för oss igår. jag är hel nöjd att jag itne är så strikt under helgerna, tränar man måste man få unna sig något gott också ! Just nu har jag lite bråttom, ska åka till skellefteå eftersom att vi har öppet hus s¨ska jag vara i salongen idag. Känns helt okej faktiskt :)

Efter det blir det nog att gå till tobbes lillebrors lägenhet och vänta på tobias där. Han spelar match och kommer till skellefteå senare. Då blir det att se på hockey i arenan och förhoppningsvis få se skellefteå krossa luleå ! Jag är jätte taggad, känns som om det kommer bli kul :)


-


Idag ska jag ta med mig kameran så jag hoppas att det blir några bilder när jag kommer hem ikväll/imorgon :) vei vet inte ännu om vi kanske sover över eller kommer hem. Nä nu ska jag lägga min tid på packning osv, smink och hår fixar jag på skolan ! :)

/ josefin


It's been a lot of time talking to wall

precis ätit middag med tobias, det blev kyckling, sallad, ris till tobias och sås. Mums ! Fredrik och emil kom precis så det blir mys med film skulle jag tro :) Funderar på att baka kladdkaka, fredag och jag är dödssugen på nåt sött. Ska höra vad pojkarna tycker ;)

Lägger bort datorn :) Skriver senare :) puss !

/ josefin


we all got our faults


Är äntligen hemma och fått mat i magen. Var helt sjukt hungrig så det blev en baconsallad med bacon, ägg, gurka och isbergssallad. Nu ska jag ta mig en lång dusch och hoppas på att jag får tag i tobias snart :)

/ Josefin


I've been crying but my crying is through

Slutade 20 över 10 efter lite över en timmas pilatespass. Har en sjuk träningsvärk så det här passet kändes se jäävulskt i kroppen. Kommer knappast kunna gå imorgon. Men inom kort ska jag införskaffa en pilatesboll, sjukt bra träning. Det rekomenderar jag :)

Åker med 12.05 bussen hem, skönt att få komma hem och äta lite mat. Blev två ägg med frukost och sen blir det inge mat förrän klockan två. Kanske tar en sallad eller så ! Ska vara social, tjing :)
/ josefin


everybody's waiting in line



Nä jag kastar på riktigt in handuken så här före 9 denna torsdagskväll. är tröttare än tröttast och längtar som stryk till morgondagen. Få sluta efter en idrottslektion, åka hem med 12.05 bussen och umgås med tobias hela kvällen lång, ja det gör livet värt att leva !

/ josefin


All the things I wanted to say faded away

frisyrtips - stor bun. Stramt knuten. Till hjälp kan ni köpa en bun för att fuska lite och få den riktigt jämn och snygg. ( visas nedan ) och kläderna hade hon spikat in också !



äntligen hemma ! Blev 1,5 timmas pass på gymmet, 50 minuter motion och resten styrka. Är helt slut i kroppen, känner mig som en död fisk ! SÅ nu ska jag se tv och bara dö lite i soffan :)

/ josefin


Satisfy me cus' I'm falling apart

Har precis fått i mig lite lunch efter en hel morgons klippning. Fick börja med killfisyren idag och det känns riktigt skoj ! =) Nu efter lunch blir det storstädning av salongen inför öppet hus på lördag.

När jag slutar åker jag äntligen hem till lilla norsjö och därefter blir det att införskaffa sig lite träningsvärk på gymmet !



/ josefin


I'll buy a one way ticket far away from here

kom hem rätt sent igår så jag la min enegi på att få bort mitt smink och sova. Somnade kring halv 12 så jag är aningen trött idag !
Tänkte visa nathalies hår som jag satte igår :)

frusen tjej inför hockey

här är håret ej fixat, bara ditsatt. Vi satt in 93 slingor för att få det tjockt och jämt, snyggt och skönt! Håret ska också toppas och jämnas till i topparna.  


Idag har jag frisörteknik i salongen, så vi ska antingen klippa eller storstäda inför öppet hus på lördag. Det praktiska är så ruskigt kul, dock tycker jg inte om dockorna för fem öre. Det är mycket roligare att klippa en riktig människa där man kan få lite respons, att hon/han vill ha si och så och lämna salongen nöjd. Dockarna är inte direkt så pratglada.. :) Nä bussen är här om 10 minuter, måste göra mig klar ! :)

Kanske blir träning efter jag kommit hem, hoppas jag. puss ♥

/ josefin


all i did was blink twice, from my homie to my only

Hej på er , har dödligt bråttom. Ska snart åka till malå och jag ser ut som en katastrof. Ska se hockey, norsjö möter malå! Kom hem till ett tomt hus så jag har precis kastat ihop middag, ägg idag också. Orginellt. Snabb och gott. Blev en händelserik dag iaf. 

löshårsinsättning. Fick en kund idag, nathalie kom så jag fik sätta in löshår på henne. Har bränt fast håret ( nails ) blev jätte snyggt ! Ni kommer få se bilden på hennes hår sen, hinner inte lägga in från mobilen.

 

Permanentning


måste sminka mig osv. Vi hörs ♣


it was nothing but a quick think



Godmorgon :) snoozade lite länge i morse så inlägget blir kort. Idag är det som sagt frisörteknik hela dagen så det känns änd hyffsat bra ! Efter skolan far jag antingen till gymmet eller hem. Har inte riktigt bestämt migg, har en sjuk träningsvärk och skavsår på båda hälarna.. Men men kan ju inte ge upp för de ! :)

/ josefin


All that she wants is another day


höstinspiration

20.00 och mina ögon sviker. Se hockey i sängen och ta det lugnt. Frisörteknik hela dagen i spegelsalen imorgon. Hoppas på någon rolig uppgift ! Vet inte om jag tar med mig datorn, om inte så skriver jag ett inlägg på morgonen :) Godnatt ♥

/ josefin


I saw the sign and it opened up my eyes

Gud så slut jag ändå är ! Vår engelskalärare tar kål på oss.. Men som tur är var vår mentor sjuk idag så jag åkte hem med 13.20 bussen. Kom hem, gick ner till tobbe och fick faktiskt mysa i 30 minuter. Upp ur soffan och vidare till gymmet. Där blev det 55 minuter motionspass(snabb gång, jogg och spring) sen 1 timmas styrka också. är helt slut i kroppen !

Blev en NYTTIG omelett till middag också, ägg, lite salt och paprika. Ska jag vara ärlig så ville pappa bjuda familjen på pizza/frasses till middag, men jag tackade nej, DUKTIG TJEJ !!
Omeletter kan du göra på 100 olika sätt med 100 olika smaker och fyllningar. Nästan bättre än pizza va ? ;)






Nu blir det hockey !

/ josefin


See the nature in bloom, a laughing child

Godmorgon :) Har precis kommit till skolan, tung morgon trots tidig gårkväll. Har engelska nu på morgonen vilket inte heller känns så skoj, men efter det har jag ingen jobbig lektion kvar på schemat :)

i just want to stay in bed


/ josefin


I keep looking for that brighter day


Gokväll :) ni får usräkta min kassa uppdatering även idag. Skulle åka med den tidiga bussen hem med ne den gick tydligen inte. Jag och jenny var på sjukt dåligt humör där ett tag med hon lugnade sig med en kaffe på stan. Gled hem med 16.15 bussen istället då och väl hemma fick jag skjuts till gymmet där jag tränade i 1h och 30 minuter.
Körde 50 minuter gång/jogg/spring och 40 minuters styrka. Blev ben, rygg och mage som vanligt. Tog stjärten en sväng också, och det känns !



Väl hemma blev det middag och stress när en engelskauppgift skulle vara klar på 45 minuter. Hann i sista sekund och skickade in den 19.59. Luckyy me ! Nu ska jag lägga mig i sängen, se en film och hoppas på att jag somnar tidigt.Godnatt ♥

/ josefin


Looking out my window, sun shining bright

Godmorgon :) Sitter just nu på skolan och inväntar första lektion. Kändes tungt att se tobias ligga kvar när både jag och sofia fick kriga efter fjärde väckaren för att stiga upp. Menmen ! Om jag ska berätta en hemlighet så sitter jag och fördriver min tid med tetris..



/ josefin


Could you teach me how to ride, like you taught me how to feel alive

nu är min familj fullbordad när både sofia och tobias är här. Just nu ser vi avatar och ska snart krypa till kojs. BÖörjar skolan som vanlifr klockan 9 imorgon och ska ha min första lektion i bild och form. Ser lite fram emot det faktiskt :) Men nu ska jag vara social, vi hörs imorgon :) Godnatt ♥



/ josefin


This won’t be the first time that I’ll give it all I’ve got

mätt och belåten efter en rittigt god middag som blev en kycklingrätt. Nu ska jag klä på mig och glida ner mot norsjö för att hämta upp min fina vän sofia ♥



/ josefin


not a single day goes by when I don’t wish for you



Godmorgon:) Kom hem för ungefär 1 timma sedan, så just nu har jag precis ätit lunch ser på sveriges mästerkock. Imorse hittade jag och sofia upp att hon skulle komma hit och mysa med mig ikväll, så jag skickade henne med fredrik från skellefteå. Dock vet jag inte riktigt när hon anländer, men jag längtar ♥
/ josefin


i keep coming back for more

kommer få magsår snart. Blev prat om att fara till skellefteå på party/hälsa på sofia. Men efter 1000 sms ( ja jag överdriver gärna ) så stannade vi hemma i lilla norsjö iaf. Vi har precis sett hockey så nu ska vi glida vidare till tobias för att mysa framför avatar. Kanske tur att jag inte for, jag kan ju itne svika mitt nya liv helt och hållet !

Sover hos tobias, så jag vet inte när jag kan skriva imorgon, men vi ser ju ♥
snyggt är slarvigt


/ josefin


If it's cold outside, show the world the warmth of your smile



Whenever I'm weary
From the battles that rage in my head
You make sense of madness
When my sanity hangs by a thread
I lose my way but still you seem to understand
Now and forever I will be your girl

Sometimes I just hold you
Too caught up in me to see
I'm holding a fortune
That heaven has given to me
I'll try to show you each and every way I can
Now and forever I will be your girl
Now I can rest my worries and always be sure
That I won't be alone anymore
And if  I'd only known you were there all the time
All this time

Until the day the ocean doesn't touch the sand
Now and forever I will be your girl

/ josefin


You're the only one who matters, and the only one for me

Måste faktiskt säga att elin kling har gjort ett bra jobb angående sin hm kollektion. Gillar den här klänningen som skulle passa med ett stort, kort eller hängande halsband. Helst utstickande i en mörk kanske lite skrikigare färg. I like it.


good job girl, i'm impressed.

/ josefin


Your body's lighting up the room

Godmorgon :) blogg.se funkade inte för mig igår, varför inte ?! Menmen, det blev som sagt god middag med tobias familj innan vi åkte ner på ishallen för att kiak på lite hockey. Efter det satte vi oss i en wjukt kall bil och gled hem till mig för mys. Och fuck mitt nya liv, det svek jag igår !



Så idag hade jag tänkt träna innan jag insåg att gymmet var stängt och att det var -30 grader ute. Aja, jag får lagra till morgondagen, det är ju faktiskt bara helg en gång, och trots helger, så lever man bara 1 gång också :)

/ josefin

/


But no more worries, rest your head and go to sleep

Duschad och mjuk igen. Nu ska jag fixa mig lite för vi är bortbjudna på middag ikväll. Tobias mamma fyller år så vi ska äta sushi/kyckling och lite sånt. Kommer bli riktigt gott ! =) Har inte riktigt tid att skriva just nu, har lite bråttom :)

kör nog på mittbena och mina naturliga lockar ikväll, enkelt och skönt.


/ josefin


I don’t never wanna go back, cus' back seems so far

har äntligen kommit hem hem, ( 10 i 2 ) och fått i mig lucnh. Så just nu ligger jag i soffan, ser '' i love you beth cooper '' och njuter av ledighet. Kännns hur bra som helst !  Tobias slutar på 30 minuter så då får jag lite sällskap. Har faktiskt ingen aning vad som händer ikväll, men en sak är säker.. this man know how to dress !







/ josefin


I just wanna live, just wanna live tonight

 


skön vinst ikväll, mindre skönt att sova ensamt. Så nu ska sminket tas bort och sen ska jag sova någon extra minut imorgon. Har som sagt bara idrott innan hemfärd och jag hoppas att jag hinner med 12.05 hem.
godnatt ♥

/ josefin


I can see it in your eyes, deep inside you want to cry

Kabeln är i mina h'nder, bjuder på lite bilder från gårdagens frisörteknik.






( en söt jenny i bakrunden )


Sitter just nu mätt och belåten och ser hockey efter att ha handlat. Skönt ! Idrottslektion imorgon sen helg, längtar ♥

/ josefin



Don't really care about the things that they say

Godmorgon :) sitter i klassrummet nu, snodde simones dator. hihi !
Idag blir det troligen frisörteknik i salongen och vi ska få träffa vår nya mentor samt frisörlärare. Kommer bli spännande :)
saknar för övrigt min vän sofia ♥
/ josefin

we ain't knocking nobody's hustle

ännu en dag bortgjord, och ännu en dag närmare helg. Idag ble det en tekniksdag med uppstänningar. Den skulle innehålla 2 fyrflätor, 1 inbakad och 1 utbakad och sen en uppsättning eller liknande. Jag gjorde min tillsammans med jenny och det blev en lite gammaldags frisyr med mycket volym och så. Ni ska få se bilder sen, har ingen datakabel för tillfället därför blir det inte så mycket bilder just nu :/ Får den snart !



Tog tidiga bussen hem efter ett uppdrag inne i stan med skolan. Då blev det 1.15 på gymmet och sen fick jag hämtning av tobias. Har så sjuk träningsvärk från gårdagen så det blev ett kortare pass :)

Nu blir det tvoch mys med tobias :) puss !

/ josefin


Go ahead girl put some back

Godmorgon :)
Skönt att bussen har börjar komma 10 minuter senare, får ju lite sovmorgon iaf ;) Jag har frisörteknik idag så jag får se vad som händer och sker, jag hoppas på nåt roligt och spännande.
 



När jag kommer hem blir det troligen träning, vet inte riktigt vilken tid det blir dock. Får se hur jag löser det hela :) Är sugen på att träna bort den suka träningsvärken från gårdagen ! :)
Ha en bra dag så länge, datorn lämnas hemma :)

/ josefin


Living my life in a slow hell

första skoldagen bortgjord och den var inte direkt jobbig ! Fick sättta mig i salongsstolen och bli klippt, en hårinpackning och få håret plattat av sandra ! Är nöjd och nu har jaag fräscha toppar :)

Slutade vid lunch så jag sprang ner på stan för ett ärende och sen tog jag bussen hem. Där efter blev det middag och gym i 1,5 timma så nu ligger jag i sängen, trött och slut med tobias bredvid. Wallander är påslagen och nu blir det mys för hela slanten :)

Middag


( lågkalori-<0,1 gr fett och inget tillsatt socker ) like it !!


/ josefin


We live this close to death

hade min första fotbollsträning för denna säsong ikväll efter att jag fått en timmas sömn hos tobias. Halv trött, men det var kul att lira lite boll igen :) Kondisen behöver vi ju dock inte prata om.. Efter träningen åkte jag hem själv, tog en lång dusch och lyxade till det lite.


Lång dusch, hårinpackning, ansiktsrengöring, skrubbning och nu morgonrock och fårtofflor. Jag lever livet ! :)
nu ska jag ta en välbehövlig sömn och invänta skola imorgon, känner mig inte taggad för 5 öre, men jag får väl  kämpa. Godnatt på er ! :) ♥

/ josefin


I built this balustrade to keep you home, to keep you safe

Nu den 10 januari börjar mitt nya liv ! :) Känns som om det är behövligt nu efter jul, hoppas på resultat.


* Ska hålla mig nykter
* Inge mer cream cheese chips :(:(:(
* Inga soffliggande dagar
* Inge pizza
* Inga onödiga kolhydrater


* Alltid frukost - bär,frön & fil
* Sallader
* Omelletter ( gi mat i allmänhet )
* Fotbollsträningen börjar idag
* Gymkort införskaffas troligen i eftermiddag

Eeegooo


Är jätte taggad, ska bli roligt att se om man når resultat. Dagen började iaf bra, steg som sagt upp 05.20. Gjorde skoluppgifter och åt frukost vid halv 10.  Nu ska jag städa, plocka undan och packa upp. Det börjar ju bra det här :)

/ josefin


everybody's sayin that you'll take the news gracefully

förlåt för uppdateringen, trodde att jag hade med mig internetdongeln men den hade jag ju lämnat till bror. Jag har iaf haft en underbar helg med massor av skoterkörning och mys med tobias och familjen. VI blev också bjudna på tårta hos tina som faktiskt fyller år idag, grattis till dig ! :)

Steg förresten upp med tobias i morse, (05.20!!!!) på min sista lediga dag. Hade ont i ryggen och hade en uppgift som skulle göras.





/ josefin


i'm a troublemaker

blev impulsresa till ammarnäs igår, så idag har det fiskats och umgåtts med jonathan och tina. Underbara människor ! :) nu tar vi oss en öl/cider och tar det lugnt på '' after ski ''  :)
Skriver senare :)

/ josefin


I'm havin trouble sayin what i mean

hejhej ) har precis ätit en 3 rätters middag med en cider, grogg och haft det jätte bra med ett mysigt umgänge ) Nu är jag påklädd ( i vit spets skjorta, hög kjol och tights. ) Nu ska vi vidare till tt där det blir att spendera kvällen med massa folk, drinkar och bara ha en riktigt rolig 13dags afton. ha en riktigt bra kväll allihopa, för det ska jag ha ! :)



/ josefin


Staring at the blank page before you

Hej på er ! =)
Sov länge idag också, kunde inte sova inatt. Ryggen värkte så jag låg väl vaken halva natten. Vaknade efter 11 så då klev jag upp, tog frukost och tog sedan en promenix. Kallt som stryk så jag gick in på mammas jobb och tog 45 minuter i massagestolen :)



Håller på att fixa mig inför 13dagsaftonsmiddag med tobias, joacim och cindy. SKa bli mysigt ! Sen blir det nog en cider på det också ! :)

/ josefin


i finally realised that it's not fear


på 12 slaget, ett underbart slut, och ännu underbare början.

åh då var man äntligen ett sktoerkort rikare :) det känns så sjukt bra ! =)
Fick hämtning efter skrivningen av tobias, så då for vi hem, åt och nu ligger han och sover här bredvid. Vilken tråkis ! Men känner man sig sjuk så gör man :)

jag ska iaf glida in till tvrummet för att invänta hockeyn som börjar om 20 minuter, och då har jag förhoppningsvis fått liv honom också ! =)


You make me believe in love

Godmorgon :) sov sjukt länge idag, kanske behövdes det, och skönt var det !
Kikade in på h&m hemsida idag, och jag måste säga att de faktiskt imponerar lite. Väskan är ju gudomlig !



Har mycket att göra idag, ska snart åka upp till vuxenskolan där jag förhoppningsvis få bli lycklig en sekund. Ni får veta mer senare :)
Bor som sagt hos tobbe nu också, magsjuka hemma på vallen så jag skippar nog hemfärd. Trivs ändå så bra här :) hihi. Nä time to hurry.. puss
/ josefin


i'm close to tears

Godmorgon :)
min uppdatering är på riktigt pinsam. Typ en gång i veckan ? nä jag måste skärpa mig ! :)

Hela denna veckan har varit helt underbar iaf, har mest blivit skoterkörning, umgåtts med vännerna en hel del, bastu, fest och massor med god mat.
Hann göra skolarbetet '' nyårs/festfrisyr'' som sofia fick ställa upp på.











en enkel frisyr som går fort att fixa, fin och stiligt.
Vad tycks ?

/ josefin