ännu en booomb..

ja , nu har jag inte varit hemma på en vecka, så jag har inte haft tillgång till en dator. SÅ nu kommer världens bild och lite text bomb. igen :)

Onsdag : blev rätt lyckad, men ändå tråkig. Vi tittade på hawaii. Munter var grym ! Hoppade 29 meter, men kvaddade. Därimot stefan nilsson hoppade 27 och komme sig i land. världsrekord ! WOHOO :)

Torsdag : blev det inte mycket gjort. Vi tog en lång sovmorgon vilket jag tyckte behövdes ! Vi streg upp och sedan gick vi till stan och kollade lite på utställning åså, sen vidare till bil rallyt. Jag tyckte det sög riktigt hårt så vi gick till andersson för att se film. Baksmällan ! den va riktigt grym om ni frågar mig :)

 

Fredag : Tog vi ännu en lång sovmorgon för att vara  pigga hela kvällen. Vi åt och sedan fixade vi oss lite och sedan vidare till norrmalm till viktor. Vi började lite smått där. Sen vidare till n¨ågon gata nedanför, där vi var med petra, julia, och massa andra jag inte ens minns namnet på. riktigt trevligt. Sen kom någon för att skjutsa ner oss till stan. Fest där ! :) Det var riktigt kul ! Nu kommer massa bilder som får förklara resten. .

. det får räcka !



Lördag : haha morgon var ju super. Sedan for vi till normmalm igen för att köpa pizza tillsammans med tim, jennifer och bror. Denna gång förfest hos min vän tim ! Det var helt super. Jag måste bara säga en sak... HAAH mannen som pissade i vattenkannan är ganska söt ! plus att jag tog mig in i öltältet !!

   såja , det kommer mer bilder sen. .

Söndag : var riktigt dryg.. Vi gick ner till stan i regnet för att träffa petra och julia. Vi pratade en stund sen skulle vi hem till norsjö. När vi skulle fara träffade jag söt elin gustavsson. Vi hade ltie brottom så det blev rätt kort. petras mamma var så gullig att skjutsa hem oss. Vi fick vänta en stund, sen kom mamma och pappa för att hämta hem oss. Det var skönt att komma hem, men jag fick bara vara hemma en natt sen bar det av till ammarnäs.

Måndag : jag åkte då till ammarnäs, motvilligt.. Kändes som om jag behövde vara hemma ett tag. Vi plockade upp sofia i sorsele så att hon skulle slippa åka buss hem. Väl i stugan så gjorde jag inte så mycket. Mest tv. På kvällen blev det bastu med sofia och louise. Mums, vi skar upp morötter och gurka och doppade i dipp. Vi gjorde också smooothie och en drink. Helena kom förbi en sväng så vi såg lite tv åså.



Tisdag : målade vi klart nästan hela stugan. Äntligen ! Sen på kvällen var jag så trött att jag itne orkade fara ut.

Onsdag : fortsattes målandet och nu är det klart ! Själv skruvade jag trallgolv, miljoner skruvar.. usch ! men det blev iaf fint :) sen kom sofia och hämtade upp mig för att fara och bada. Men det är så högt vatten att stranden var då under vatten.. så vi körde till forsen ist. bara sola och stekte lite extra .



Torsdag : åkte vi äntligen hem.  Dagen var åt helvete för den delen. humörsvängningarna.com

fredag :
Japp nu är det fredag igen ! Beachen har börjat. Så nu ska jag hoppa i duschen och sedan dra mig vidare in till norsjö för att se lite volleyboll, och lite mage för den delen :D mums ! jag skriver ikv, i dimman . . .

/ josefin







moving on . .

jag är riktigt dålig på att uppdatera nu för tiden, jag vet !

I måndags var jag hos caroline och åt tårta. SUPERGOD ! Vi for sedan till josefine och bara hade det mysigt. VI spelade blandannat ett tärningspel som var riktigt roligt. Guess what ? JAG VANN ;$ Nämen, det var mysigt.

Igår gjorde jag faktiskt inte så mycket mer än va till stan. Jag följde bror så att han skulle köpa några nya kläder. Själv hann jag inte titta något åt mig själv, så det blev bara två nagellack, hårinpackning och spray. Var egentligen vad jag behövde :) På kvällen var jag hos louise eftersom att hon har fyllt år, så där blev det glass och massa goda kakor tillsammans med carro, josefine och louise förstås :). När jag kom hem var det bara att börja packa, inte så lätt när jag inte hittar mina tights ?! Jaja , det får bli som det bli , annars får jag tvär kköpa ett par i lycksele.

Idag steg jag upp TIDIGT, för vid 10 tiden åker jag till LYCKSELE. 17.00 är det hawaii , kommer bli grymt :) Blir att se det med tim, bror, typ amanda och petra? :) jaja ! nog om detta. Nu måste jag rusa och göra mig klar. Kommer kanske hem på söndag, annars nästa onsdag :) PUSSPUSS !


klippklipp !

Idag blev det en lugn dag efter gårdagens alla bravader. Smärtan i skallen håller på att gå över, och det lugnar mig ! Jag tog en lång sovmorgon idag , kring ett ungefär då mamma komme och väckte mig. Jag gick ner på bryggan och la mig i solen sen kom pappa och bjöd på melon ! mums :) Blev lite mer solande innan det blev middag. Nu har jag nysst klippt mig själv, blev inte så stor skillnad, bara lite på längden , luggen och uppklippning. Inga större förändringar. Men håret känns så skönt efter att ha blivit klippt :) Nu blir det dusch sen så åker jag till min söta caroline för att äta tårta :) 



alltid min tur. . .

Idag blev det halv tidig morgon ändå, jag steg upp ochåt frukost nere på bryggan tillsammans med min bror. Mys när solen skiner ! Tog bara några minuter så kom mina kusiner på besök. Vi åkte wakeboard och ring åså, jätte roligt ! Gick bra hela dagen tills ikväll när caroline kom och vi skulle åka ringen tillsammans efter båten. Gick bättre än vad jag trodde faktiskt, tills när vi skulle fara tillbaka. Vågorna var hur höga som helst och vi kvaddade ! Jga landade på något konstigt sätt, så jag har hur ont i örat som helst. Helt sjuk smärta. Känns som om någon sticker in och ut en kniv i örat. Sen hör jag typ ingenting :/ Ska jag ha såhär ont så pallar jag inte ens fara till lse på onsdag. Vilket jag har sett fram emot så länge. Nu ska jag lägga mig på en uppvärmd kudde och fösöka sova.



Eftersom att det är den 20 nu , så måste jag säga grattiis till min söta vän caroline. Du är en stjärna !

Sovgott nu folket. Puss

bOomb

Detta inlägg kommer bli långt . . Så bli inte uttråkade nu :D Jag har inte bloggat på JÄTTE länge , jag har inte haft tillgång till dator åså, jag har iaf en anledning :)

Det började med att jag åkte till malå förra fredagen tillsammans med matilda och nathalie. När vi kom fram gick vi och dumpade alla grejor hemma hos joe som inte ens var hemma ! Han var i umeå och jobbade fortfarande. Jag orkar itne skirva så mycket, då kommer det bli långtråkigt , så jag bjuder på bilder !



Mer bilder bjuder jag inte på från fredagen. .
Lördagmorgon kunde ha varit 10 gångerr bättre än vad den var, jag och matilda kom hem 10 över 8 på morgonen och därefter fick jag sova 2 timmar tills jag blev väckt av de andra som hade sovit hela natten ! Sur som jag blev steg jag upp. Vi degade hela dagen tills vi gick till pizzerian och åt. Sen var alla på g igen ! Det bästa av allt var ju att jag tog mig in på öltältet/ hela området !



Söndag åkte jag upp till stugan i ammarnäs för att måla om den och bara koppla av. Jag lyckades iaf med att koppla av !
Måndag gjortde jag nästan ingenting förutom att måla. På kvällen blev det lite film och så. Inte så mycket mer.
Tisdag blev dessutom lite mer händelserik. Jag målade hela dagen och sen hämtade sofia upp mig och åkte ner till fride. Där väntade Helena, Anna och Rebecka på oss. Vi hoppade in i bilen och åkte iväg till norra Ammarnäs för att vara på lite tjejgöra. Vi åkte till johanna som skulle berätta och visa oss lite mary kay. Blandannat hudvård, smink och lite vanligt tjosan. Riktigt kul faktiskt ! Efter det åkte vi till sofia och spelade galen-panna. Efter alla hade åkt så stannade jag kvar hos en rädd sofia som skulle sova själv, men jag räddade henne och sov med henne ! Sena kvällar - sena mornar. . .
Onsdag blev mest bara sovande. Men vi hann ner till tjulträsk där hennes kusiner befann sig för att bada. Vi var sociala en stund innan vi åkte hem. Jag åt åså, sen åkte jag tillbaka till tjulträsk fast denna gången skulle jag tillbringa massor av timmar i en båt tillsammans med min pappa och bror. Efterlängtat med fiske helt klart ! Vi såg ett sött moln som liknade en krokodil !


Torsdag sov jag bort hela dagen , steg upp satt mig i solen en stund och sedan blev det film hela kvällen. Ett avbrott förstås när jag skulle gå ner till macken för att träffa jonas '' brunsåsen '' hultid. blev bara en liten pratstund innan han skulle hem och jobba igen :)

Fredag
åkte vi hem klockan kvart över 8 nångång på morgonen. Tröttsamt. Väl hemma stod en wakeboard just innanför dörren ! WIHO , suprise ! Jag och bror har fått en wakeboard av mamma och pappa :D


sen skulle jag och carro hinna sola solarium , men icket eftersom att jag somnade efter middagen och sov nästan i tre timmar. Aja, jag fick åka ner till henne iaf så det blev ute en sväng med jocke , tim och carro. Sen såg vi jägarna ;) Hhah .'' hur mår vår lilla kineshora idag då ? '' sweeet ! Sen åkt jag vidare till pontus där josefine, pontus, filip och bror höll hus =) Tv-spel åså.

Lördag. . Idag har jag varit på 60 års kalas. GRATTIS TILL MONICA ! Riktigt trevligt att få träffa alla, det var ju ett tag sedan. Måste ju bara berätta att tårtan var ju magisk ! Även all mat osv. Vi tillbringade dagen i lyckan utanför lycksele. Vädret ikväll var ju fantastiskt, och som vanligt var jag tvungen att fota litegranna =)





hurra !

hej hopp !
Idag blev det en film och pratkväll med louise. Bara lite mys just före hennes 16 födelsedag !
Japp, eftersom nu klockan är över 00.00 så är det alltså den 9 juli !

GRATTIS LOUISE !
Hoppas du får världens bästa dag vännen !
Even if you want to go alone
I will be waiting when you're coming home.
If you need someone to ese the pain,
 My love will still remain.


Precis alla borde ha en vän som dig.



tv ?

hej där :) , Idag har jag verkligen inte gjort ett piss.. Jag steg upp vid halv 1 ungefär, jag gick ner för att göra mig lite lunch. Det blev stekt potatis, bacon och ett litet ägg :D Riktigt gott faktiskt ! Sen har jag bara legat i soffan under täcket och myst. Det har ju varit room raiders maraton :D king ! Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Hoppas iaf på nåt bättre än en film som gårdagen. Får väl se om louise orkar göra något efter jobbet, annars blir det att baka bullar med mamma :D gött ! Nu blir det tv tills mamma kommer hem just efter fyra. Vi får väl se senaer vad som har hänt :)


Jag skulle kunna döda för att åka iväg till öland igen , bara SLIPPA norsjö.


Öland 03 - Simon , josefin och andreas

super duper stads !

hej folket ! Nu var det länge sedan jag skrev, men jag har faktiskt en anledning eftersom att jag har varit hos matilda sedan i torsdags och inte alls hunnit med att sitta vid datorn :)
Torsdagen började med att vi direkt åkte hem till mattis när jag anlände i skellefteå. Jag berättade för henne om jonas som inte hade en aning om vart han skulle sova den natten, hon blev typ helt förskräckt och sa därför att han skulle komma och sova med oss den natten. Så vi åt bara sen for vi tillbaka ner på stan där vi mötte jonas och robin. Vi var bara ute en stund sen for vi hem och såg film och myste :)

JONKE DRAR FET POSE


Fredagmorgon blev det inte mycket gjort , blev mer en slappar dag. Vilket jag tyckte var rätt skönt ! Det blev sminkning för jonkes del, han blev riktigt söt om du frågar mig... inte ok !


 Vi åt middag och gjorde oss klara för utgång. Vi for sedan till sofia på förfest, sen ner till karusell områden, vi gick inte in på själva området på fredagen. Taggat !  Nu kommer bildbomb från fredag ! Kommer slänga in en och en annan bild senare eftersom att matilda har massor av bilder som hon inte har skickat :)

    nu orkar jag inte lägga in fler bilder från fredag :) ..
Vi kom hem vid 3 någongång typ, och det blev lite tårar från några håll annars glada miner hela kvällen :)

Lördag blev också bara en degar dag, vilket behövdes. Blev lite stressigt innan vi skulle ut, vilket jag inte tycker om, jag hatar verkligen stress. Men det fick duga ändå eftersom att vi skulle ända ner till alhem där det var förfest, och det är en ganska lång bit att gå ! Väl framme satt massa folk där och väntade på oss. Vi var där en stund innan jag och matilda åkte med jesper och sofia  ner till stan. Packade bilen full och åkte iväg. Vi kom ner in till stan och betalade in oss eftersom att senare på kvällen skulle ju Lorentz och M. Sakariaz uppträda. Det var sjukt nice , och dom var riktigt bra ! Blev mycket karuseller, tobbe betalade mig för att han själv skulle slippa åka med nina ! Det var riktigt kul !
Nina winnberg !


Har typ inga bilder sedan lördag, men den var helt klart super ! Vid halv 3 nåt så var vi på max där simon johansson och sebastian salo bjöd mig på mat, MUMS ! sen blev det Godnatt !

Söndagmorgon var seg, så ännu en dag tog vi det bara lugnt. Senare på dagen åkte vi till hjoggböle för att mysa, och det blev verkligen mysigt också ! Vi tog båten och rodde ut på en ö där vi satt och mös framför en eld medan jonas spelade gitarr och sjöng för oss ! Det gillades verkligen. Vi var där ett bra tag innan vi åkte hem för att koka nudlar och lägga oss framför en film. Blev en sen kväll och en sen Måndagsmorgon.
Jag blev väckt av min kära vän louise som ringde vid 2 tiden. Jag snoozade och somnade om till 3 när jonas slet upp mig. Vi gick in och hittade matilda liggandes på soffan under en filt. Mys ! Vi tog varsitt täcka och gick ut och gjorde upp en eld vid stugan och kokade nudlar till frukost/luch/middag. Sen kom carola för att hämta hem oss till stan igen, där vi lämnade jonas som skulle hem till malå :(. Vi överlevde iaf natten utan honom... Vi sov i soffan. Inte bra för min kropp kan jag ju bara medge. Vi steg upp och körde moppe från moröbacke till stan. Gick där en stund sen åkte jag hem klockan 13.00. Ganska skönt att komma hem egentligen. Men ändå tråkigt :)    tack för en super helg allesammans ! Ett extra tack till mattis och jonke ! <3               puss /j

heliga bananer !

goddagens :) Nu är det så att jag inte hann skriva innan jag åkte, men jag snodde matildas dator nu istället:)

jag kommer skriva vadm in helg har inneburit sen när jag kommer hem, har inte tid nu, för nu blire snart utgång ! sen lorentz och m. sakarias ikväll ! NIIIICE VA !?

extra plus till matilda och jonas för torsdag och fredag kväll !

jonas säger '' josefin... ?''
jag '' ja ? ''
jonas '' du är en piggelin ''
jag '' va ?! ''
jonas '' ja, billig och god ''
josefin '' HAHAHAHAHAHAH JAG DÖR ''
matilda '' jag hade skrattat om jag inte var full och emo. . . . . ''
HAHAHAHAHA SOETA !                ses i dimman !    bilder kommer sen:)
pusss /j

STADSFEST !!

åhoj , äntligen torsdag :) det innebär att jag åker till skellefteå idag till sötnus mattis :)


galna

Galen bild sedan början av 08 nångång , men ändå lite soeta :)

Sen måste jag komma ihåg att gratta ännu en sötnos , fast denna donna fyller 18 år idag ! GRATTIS MOA :)



Jag åker vid fyra tiden idag , kommer bli skönt att slippa norsjö säger jag ju bara ! Jag hoppas på att jag får träffa louise i skellefteå också, och allt annat folk förstås ! Många jag har lovat att träffa,  frågan är ju bara om jag kommer minnas alla :) , Menmen , det kommer nog bli skit kul ! Imorgon blir det grill hos nathalie, lite smått och gott ! Sen blir det utgång efter det. Riktigt trevligt tror jag det kommert bli :) Sen samma sak på lördag, fast då är det grillning hos towa. Jag hoppas jag kommer ihåg att fota lite, eller iaf att lägga ner kameran i väskan :D Men annars 'r det alltid någon som tjuv fotar lite, så det kommer en bild senare :)
Som jag sa förut tar jag bussen vid fyra, min resvän idag är VÄRDELNS BÄSTA JONAS =)



När jag kommer fram tror jag att det blir stan en runda, sen hem till matilda på moröbacke !  jag hoppas att det inte blir så lång runda, jag har ju en stor väska att bära på ! Nä nu ska jag packa så jag hinner klart, kommer ett till inlägg innan jag åker :)   pusss/ j








solsolsol

Idag blev det en tung morgon när andreas väckte mig klockan tolv. jag var så sjukt trött ! Men jag slet mig iaf upp. Blev lite dator sen var jag ute hela dagen med bror :) Vi for ut med båten en sväng och bara tog det lugnt, och andreas frestas med glass =)

        


Sen nu på eftermiddagen har vi varit till lycksele en sväng för att titta på andreas lägenhet och hämta någon säng till stugan. Ärligt så trodde jag att lägenheten skulle vara fräschare, men allt blir ju så mycket bättre när man får ställa alla sina egna saker på plats. Jag hoppas starkt på att vi får måla eller tapetsera om, för tapeterna var riktigt fula ! Men vi får se hur detdära blir sen :) Just nu håller jag på att packa, åker troligtvis till skellefteå redan imorgon och stannar där till tisdag kankse? Får se hur det blir :) Så då blir det nog inget bloggande :/ men, jag överlever nog :)

Nu måste jag återgå till min packning, så jag blir färdig ! Jag har mycket att göra :) puss / j

sometimes. .

Blir jag aldrig trött ? klockan är nu halv 4
snart och jag känner mig inte trött :s !
Nu lite bilder från 08.



sakna 08. Hoppas 09 blir bättre. Än ser den ju inte allt för ljus ut !

Nä nu måste jag försöka få mig i säng på riktigt. Pusspuss gonatt / j





filmkväll

godkväll folket ! Ikväll blev det en filmkväll med josefine ! Riktigt mysigt , det blev green street hooligans efter många om och men, men iaf. Den är ju super bra, men gammal ! Sen blev det en liten glass på det, och den var mumsig :)
Måste också tillägga att charlie hunnam är riktigt HET !

 



 Funkar helt klart :) , hon har nyss åkt hem, och jag funderar på att gå och lägga mig i sängen för att bara tänka igenom livet. Känns som om det behövs ? Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra med mitt liv, jag kan inte ens komma på vad jag vill gå för gymnasie utbildning. Jag har mer ångest och det känns som om  jag kommer få byta gymnasium 3 gågner innan jag hittar någon som passar mig, vilket känns lite oroväckande. För trots allt vill jag ju ta studenten med folket i min egen ålder, och inte dem som är tre år yngre? Ja jag vet inte riktigt, och nu när louise flyttar till umeå , vad gör jag då ? Alla flyttar ju, är det inte skellefteå så är det lycksele , och är det inte lycksele så är det umeå. Helt ärligt så vet jag inte hur detta kommer sluta..
Ärligt så tror jag att jag oroar mig alldeles för mycket, jag borde inte ha sådan panik. Men när så många har planerat stora delar av dess liv och de vet vad det vill göra med det står jag där utan ens en tanke !

Nu ska jag bara sitta en stund till, sen blir det att lägga sig, jag kan ju inte sova bort hela morgondagen också, det är ju inte lönt. Sen får vi se om det blir lse :), godnatt ! puss / j