May your days be merry and bright

vilken underbar jul.och massa fina presente4r fick jag också.om jag hinner ska jag fixa fram någon bild. inte så lätt när man har en hund springades och biter i allt hon får tag på :) hur sim helst ska jag göra mig klar nu,se tobias hemvändarmatch. mamma,pappa och bror sköter lillan idag under tiden. tur jag har väldens finaste familj som ställer upp ♥


lovley christmas



god jul från oss till er. ♥


sometimes everything is wrong

skellefteå tvär åter. shoppa liiite


The scars of your love remind me of us


idag fyller du 19 hela år. jag vill ha dig här nere, nere på jorden igen. det finns mycket man ångrar men många minnen har jag att glädja mig åt. du fattas hos mig, saknar dig så sjukt. tänker just nu tillbaka på min födelsedag för 4 år sedan. jag fyllde 13 år, du var här och vi hade så kul. vi gjorde och åt kebabtallrik mitt i natten, såg film och pratade natten ut. jag önskar att jag skulle få se dig le igen. love u


You don't know you're beautiful

satt upp granen idag,  jag fick till slut som jagville. dock är jag rädd och orolig att zenya ska tugga upp någon boll och vandalisera hela granen typ.. :D men man får ha koll :) ska visa er granen imorgon. nu ska vi beställa julklappar. puss


so much better when we're togather

fick sova till 11 idag, lyckan som uppstår lixom!


saknar mitt röda hår.


I thought that maybe I could find myself

provat lämna zenya ensam idag, stod utanför dörren i 5minuter. gick kanon, när jag stängde dörren knöste hon till sen blev det helt tyst. så jag stod då där ute i 5 minuter och när jag öppnade dörren ligger hon i sin bädd och tuggar på sitt ben. hon är så duktig !! blev riktigt impad faktiskt.

nu är det fredag och jag får äntligen rå om tobias lite. veckan har varit fullspäckat och nästa blir likaså. Jul nästa lördag, va hände med julkänslan?


i'll never find someone like you

idag fyller världens bästa vän år, 20 bast. börjar se dina rynkor helena ♥
Att ha någon man kan skratta och gråta med är det värdefullaste i livet. Att veta att det finns någon som alltid bryr sig och alltid finns oavsett tid och rum. Alla borde ha en vän som dig.

make someone happy

Har haft finbesök idag av mina fina vänner matilda och jessica. vi fikade och pratade massor. kul med sällskap och träffa mina fina ♥ det blir min ''preliminära middag'' eftersom tobias slutat 7 och vi ska äta middag då och sen får vi mysa hela kvällen.
saknar värmen lite, men jag vill ha varm vinter, 5minus och sol. massa skoter och roligheter. japp de vill jag ha helst nu!

I need you, you're in my blood


kvällsmys. hon ligger faktiskt och snarkar just nu och jag ser på leilas söta jul. goda och flåådiga saker, skulle va gott att pröva på nåt sånt kul. hon har precis gjort fudge, det är jag faktiskt döfarligt på. och jag är ännu mer dösugen på en marabou apelsinkrokant. den som kommer med den skulle jag ge flera hunda kronor. så mycket är den värd.


silence, i kill you

....................................


You're underneath my skin


zenya har varit ute och busat med charlie och nu ligger hon helt däckad på mitt täcke på golvet. (har ett täcke jag ligger på bredvid hennes bädd) hon kommer sova resten av kvällen känner jag påmig, men nu ska jag hinna stöka bort och göra mig själv i ordning inför kvällen.


congratulations, lets celebrate


äntligen blev det min dag också.som jag har längtat.


Don't underestimate the things that I will do

äntligen sover lillan och jag har fått stöka bort. andreas och mamma var här idag och busade av zenya en stund, det är sp skönt, då hinner jag få nåt gjort sen. eller madans:)
sen har jag ju en underbar pojken som dröktar henne en hel del så jag hinner med annat. Vill ju trots allt ha det lite fint imorgon och inte bara stök.


saknar min sofia och mitt röda hår.


take one step, or two

hinner inte sitta vid datorn så mycket när jag är ensam med zenya. hon är full av krut och hinner göra hur mycket som helst när man inte ser. men nu sover hon efter massa bus, så jag ska hinna äta frukost. är döhungrig.

1 dag kvar. wiho


dreams are made of these

är inte lite trött, känns som om somnen försvinner totalt när man är uppe någon gång under natten. men hon är jätte duktig, säger till när hon ska ut och gåt till dörren när hon är klar så det tar inte så länge. 

nä nu när tobias är vaken ska jag försöka få mig en blund innan vi ska städa och stöka bort och gå ut i snön en stund. puss 


dear santa,I don't want presents for christmas, just you watching over her


trött tjej efter massa lek och bus med charlie. hon sover som en stock ♥


Shine a light through an open door

morgonmys med zenya



say you love me

kom hem otroligt sent igår, vi fick oss knappt fram på vögarna:S hur som helst är hon den finaste, lugn och sansad. dock massa busig på natten insåg jag. ska snart ge henne först målet för dagen. har varit ut med henne tvågånger inatt ( vi kom hem halv 1 men la oss typ halv 2) Hon är så himla duktig :)

ska ta bilder idag, men först vill jag sova en stund..


beautiful things can happen

har aldrig känns så här bra att få lov nån gång, två veckor för tidigt. älskar livet ibland, ja ibland är det fan magiskt.


wake up with the voice

orkade inte skriva igår, städ ochsen såg vi hockey. plockade fram hundbädden och allt också, dödligt mysigt. Gjorde en tidig kväll så dagen skulle komma. nationella prov i matte b, lycka till. fml.

hur som helst, när dagen är över då är dagen den bästa i livet. hämtar våran finaste hundvalp och jag får jullov. älskar livet.


You think your dreams are the same as mine

stadar och fixar. har haft besök av fina maria idag också som åker till thailand på lördag, tre veckor i värmen. lyxen där. håller iaf på att mysa till hundlyan i sovmrummet. har totalt glömt bort tiden idag, åt lunch 10 över 3. Tobias slutar snart så då ska vi handla och sen ska han få hjälpa mig med lite pyssel.

jag och rebecca sitter nu i december och planerar våran kommande sommar, man ska vara ute i tid!:)


when i held ya


fick en sovmorgon idag tills någon helikopter körde typ 2 cm från vårat tak, rutorna skakade och sängen vibrerade. snart ska jag upp, städa läggan och göra ordning för att hämta våran tjej imorgon. är så förväntansfull så jag spricker.


We don't need anything or anyone


It's like we just can't help ourselves

ny morgon och en ny skoldag. både jag och tobias var helt och hållet döda i morse när väckaren ringde. känner bara fml idag, matte i en evighet.


i'am dreaming of a white christmas

Efter desperata ska jag nu lägga mig i sängen och se svenskars hemliga liv. Taggar matte i typ 4 timmar imorgon, först matte i 3 timmar och sen prov. taggar inte spec mycket, men sen ska jag och robia mysa en stund så det blir en bra dag ändå. nä, nu ska vi krypa ihop. puss


one of you'll be the winner

har haft en bra dag idag, dock ont i fötterna och axlar efter att ha permanentat med simone, gjort volymföning och en uppsättning. var värdinna på eftermiddag så dåblev det städ, tvätt, telefonsamtal osv. har fått tag i några bilder från närvi var på e4an jag och någraklasskompisar. ni minns garanterat inte men..


love u


you and I could paint the sky together

har skickat in dom sista läxorna ikväll så nu är jag förhoppningsvis läxfri till jul. ska försöka fixa så jag får göra matteprovet på onsdag istället för nästa torsdag, då ska jag vara ledig hela nästa vecka! men det är ju bara kanske.. för det är inte säkert det går vill säga. men vi hoppas.

nä nu ska vi krypa ner, sova som stockar och vakna upp till väckaren imorgon, godnatt på er ♥


 klippa mig ska jag göra om någon får tid över, skönt och fräscht ska det bli som det var på denna bild. kundpass imorgon förresten och jag är inbokad värdinna, känns skönt faktiskt. Får öva lite på fönvågor och sånt tekniskt krux.


it's you and me



de här med önskelista.. har alltså önskat mig tre saker, två av dem köper jag själv. En sodastreamer, en hydra-inpackning och en flaska protopak5+.  vad ska man önska sig till jul iår, har inga idéer alls. har förresten presenter att önska också inför min födelsedag, ge mig tips!


super baaze

gotten morgen! eller så var det inte morgon men.. snöar gör det idag, och jag är världens lyckligaste tjej. nu ska jag och robia fara ner till stan och kolla lite grejor. hade prov idag, gick sidådär. men nu är det gjort. fick veta idag också att jag inte har nån mer svenskalektion till jul.

har förövrigt sett en ny bil på min tjej och hennes syster.


we're standing side by side

hej :) 2 advent idag, mys. skrev ingenting igår, hade främmande så jag hade tänkt vara social:) hittade iaf alla julklappar jag skulle köpa igår och jag fick välja ut både min present och min julklapp från bror. ( nu tänker ni.. kul och veta vad man får?) och då säger jag bättre att få det man vill ha/behöver än nåt skräp. iaf, nu har jar bara två julklappar kvar, 1 ska beställas och en ska fixas i veckan. Sen är jag klar. känns riktigt bra, då slipper jag stressa och köpa sista julklappen den 23 december som förra året ;)


tears dry on their own

då var det morgon igen, har sovit som en stock inatt :) Idag åker jag till skellefteå som sagt, jag hoppas på att de flesta julklapparna blir klara och jag ska kika om jag hittar någon tjusig hundbädd. hoppas på de:)


hade tänkt mig någon sän här mysig, men myyycket större så hon ryms :)


I dont like to be alone in the night

ikväll blev det plankstek med tobias föräldrar. gudarns så gott :) är lite annorlunda, äter inte beasås, är det äckligaste jag vet. så själv körde jag på vitlökssås:) mums!


har hunnit se idol också, vet inte riktigt vad jag tycker längre. men jag tycker nog att det är moas tur att åka ikväll. vi får se hur det går.
imorgon ska jag följa bror och fina johanna till skellefteå och börja på julshoppingingen. börjar vara dax kanske:)


shake that ass, bitches let me see what you got

nu har vi helg så trevlig helg från mig och fanny ♥


shut up and sleep with me

svenskan är klar+inskickad och läggan städad. nu ska jag se fråga olle och se om det är något spännande :) är helt sliten så det blir en tidig kvällikväll !


I don't care how you get your delights

slutade tidigt idag som vanligt, tog 12.05 bussen hem och direkt jag kom hem tog jag en långt bad med lugna favoriter på radion. Det behövdes. håller på städa nu också, tvätta, tagit hela badrummet, köket och nu blir det golven. till alla er som bor hemma, känn lyxen att få allt skitgöra gjort.  Förresten har jag förberett middagen också, kyckling, ris och café de parissås.


gamla skotern.. kan de komma snö nu dåå


take a chance on me

goodenmoorning. trött som ett svin efter att vi kom hem 20 i 12 och fick mig isäng 00.15. lämnade min själ i sängen i morse tror jag, huvva:)
nä lektionen har börjat, så jag ska lyssna.