thank you for everything you've done for me

GRRTTIS MIN FINA



sitter just nu hos julia som fyller 16 år idag ! Vi har gjort tacos och ätit tillsammans ( jag , julia, linnea, jennifer och elin ) hur mysigt som helst ! Nu har vi gjort oss klara och nu ska vi snart skåla för vår fin vän. Bilder kommer troligen på söndag, har inte tillgång till dator i helgen. Ska till skellefteå imorgon och shoppa med matilda :)

Ha en bra kväll allesammans :)

/ josefin


i'm free fallin'



underbar

/ josefin

I was stupid for telling you goodbye

Denna tid brukar jag absolut inte vara vaken. Säger bara längta till morgondagen, helg och ledighet.



i väntan på träning, ris !

Ibland är det tur att man ha telefon, somnade på soffan en stund men då fick jag ett sms som väckte mig. Annars hade jag troligen sovit för tillfället ! Dock hade det varit skönt, men först måste jag packa och läsa igenom det sista på no'n, har fortfarande inte tagit mig genom hela häftet..



Morgonrock och filt , jag ba må !

Imorgon kommer jag inte hem efter skolan, kommer åka till min fina vän som fyller 16 år. Vem får ni se imorgon

Godnatt !

/ josefin

time to rush

Hemma igen, ska ta mig middag ( fil och frukt ) och lägga mig med no. Har inte alls tid att sitta här, över huvud taget. Det kommer bilder sen ikväll ( förhoppningsvis ) ifall jag inte drunknar i mina läxor. Ryser bara ordet läxor kommer fram.

/ josefin

stay away until 4 in the mornin'

Skön dag utan lektioner och dylikt ! Har dess värre stått och gjort tusentals mackor känns det som, rätt långtråkigt :) Men roligt när det kommer folk och pratar en stund ! Engelskaprovet var iaf svårt ! usch. Men men , :)

Just nu sitter jag och jenny nere i ishallen, dricker vår yoghurt och inväntar träning. Vi fick ta en snabbsväng till ica eftersom att jag inte hade med mig något :)

Träningen börjar halv fem sen tränar jag till sex, sen får vi se hur kvällen blir. Jag vet iaf att jag har riktigt mycke no att lära mig ! Nu ska jag va social med jennan !


/ josefin

rock on it

blev en tidig morgon i morse, steg upp halv sju för att se hockey. Jag kom precis ner när det blev halvlek, så jag tog en dusch, klädde mig och nu sitter jag här och ser. Sverige kvitterade just till 2-2 ! SKÖNT !

Kommer bli en skön dag för mig idag, ska jobba i c-koppen ( caféet på skolan ) så jag slipper alla lektioner. GILLAS STARKT ! Men nu måste jag gå och göra mig klar :)

/ josefin


for you i'd join the longest line , you're so fine

Nu ska ni få höra det värsta som var under dagen.
Imogon skulle egentligen högstadiet till malå för att ha friluftsdag. Jag skulle åka i backen och var supertaggad ! Har inte åkt på hela året, så det skulle vara preimär. Men då vid lunch idag så kom lärarna och sa att vi inte ens tänker fara imorgon pga att ifall det skulle bli kallt kunde bussarna frysa och de ville inte att vi skulle hamna på lassa för att vi skulle förfrysa oss ? bullshit ! Blev iaf hysteri på skolan..

http://www.boardology.co.uk/products/images/detail/1074.jpg

Aja, den blir iaf nästa vecka, troligen ?

Jag har tagit en lugn kväll ikväll, sett lite os som jag ska fortsätta med nu. Men det blir ingen lång kväll eftersom att jag ska upp lite tidigare imorgon för att hinna se sverige spela hockey, men det blir inte många minuter tidigare ;) är så morgonstrött !

Sen ska jag ju hinna återgå till mitt arbete, pluggplugg !

Tror inte heller att jag hinner med datorn nåt mer ikväll, men god natt :)

/ josefin

forever and ever

Kanske syns hur mycket svarta kläder jag faktiskt använder.. :)



Jag behöver ett par ( FLERA PAR ) nya skor inför sommaren. Funderar starkt på de skor från hm ( högra hörnet ) pga av budget men de är ju trots allt riktigt snygga ! Sen blev det lite accessoarer när jag inte hade tid att leta så mycket annat i klädstil.

H&M , lindex , dinsko, skopunkten, forever21 =)

Nu ska jag sä'tta mig i soffan med lite läxa i handen, alltid lika kul ?

/ josefin

just live with it

Herre gud vilken dag..

Började 10 över 8 med matteprovet. Det var inte 80 minuter, det var 100. FY
Det var svårt och jag vet inte vad jag ska säga om den fortsatta dagen.

Hk´n var dock helt okej, fast det jag och jenny fick göra smakade skit. Det var ungefär som plättar med vaniljsås i och florsockersglasyr på, ja ni hör bara hur det låter :)
Sen engelska, där jag hade förväntat mig att få göra bort provet ( äntligen! ) men icket, vi hade istället nationella prov som vi gjorde, både hör och skrivning.

Nu ska jag inte klaga mer, nu ska jag berätta nåt riktigt positivt ! Det är sex and the city på tv !
Ligger just nu i soffan och ska ta det lugnt en stund :)



Ni har inte hört det värsta med dagen än. Det kommer sen...

/ josefin


i think i did it again

god morgon !

Känner mig stressad till tusen, provprovprov. Jag somnade typ halv nio igår och vaknade 10 i 11 eller nåt sånt. Helt sjukt. Sen när jag väl hade vaknat så bostade jag bara gaddarna och la mig igen.
Därför blwv det heller ingen uppdatering, menmen :)

Jag har nyss ätit frukost och ska nu göra mig klar. Denna onsdagsmorgon börjar med ett 80 ( eller mer ) minuters matte prov, taggad ! hon som är kassss på matte :)
Nä jag har inte riktigt tid med detta =)

Ha en bra dag ,och håll tummarna för mig på både engelska, matte ovh eventuellt svenskaprovet.

/ josefin


never let me down

Tog en riktigt lång dusch !  Nu måste jag verkligen gå från datorn och göra läxa. Jag har två prov imorgon, möjligtvis tre. Det beror helt och hållet på vilket grupp jag hamnar i på svenska nationella.. Så jag har lite framför mig att göra !

gammalt


/ josefin

one thing is clear

great ! På träningen idag stäckte jag mig i ljumsken, jag kan typ inte lyfta benet ! Inte grymt. Annars gick träningen rätt bra, och skoldagan har också varit bra !

Före träningen hade vi ju som sagt möte, med rektorn. Det gick super ! Nästan allt gick igenom, men inte riktigt allt. Feels good :)

Jag har just gjort mig middag, en nyttig en ! Det blev omelett, broccoli och några korvskivor, plus före det två timmars träning. Jävlarns, jag tar framsteg :D
Nu ska jag hinna äta upp den innan den blir kall också !

I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.

/ josefin

for you and I

God morgon ! Jag var tu´vungen att stanna uppe och se finalen igår, och jag ångrar mig idag. Fick mig knappt uopp ur sängen i morse ! Så idag blev det en kall dusch istället för koksön så att jag skulle vakna till liv.

Nu sitter jag och smuttar på min frulle med musik på tv, skönt !
Efter skolan har vi möte ( igen ) ooch sen direkt klockan fyra har jag träning till sex. Känns skönt att vara tillbaka nu, förhoppningsvis rätt frisk ! Men det får vi se :)



( bild från google )

Nu ska jag gå från datorn så att jag hinner med allt innan bussen kommer. Ha en bra dag ! :)

/ josefin


Yeah the bad boys are always catching my eye









Fler bilder än så hade iaf inte jag tagit, bortsett från de med mobilen och de är alldeles suddiga och inte värda att lägga upp. Delar av dem är gula och resten är svartsuddiga ungefär.
Men men =)

Har iaf settt skidor ikväll, tjejerna var grymma och pojkarna sög. Eller nu ska vi inte döma alla här, helmer åkte bra men då ung pojken. Nu ska bror ha datorn och göra nå skit innan han ska krypa ner, funderar på att göra det redan nu ! Får se om jag ska se finalen på skidorna =)

Sov så gott !

/ josefin




you can't blame the whole thing on me

Jag är jätte dålig på att uppdatera under skolveckorna. Har mycket efter skolan och tidiga mornar. Men jag ska försöka vara bättre på det !

Dagen var rätt lång, kändes det som iaf. Men morgonen var grym ! Vi hade språk på första lektionen, så vi fick några uppgifter vi skulle göra, och jag gjorde klart det på 25 minuter, så jag fick ledigt resten av lektionen som egentligen är 60 minuter. SKÖNT !
Sen efter skolan hade vi vårshowsmöte. Gick rätt bra, vi var tvungna att vara rätt intensiva eftersom att rektorn kommer på mötet imorgon och ska godkänna eller eventuellt ta bort vissa delar.

Nu har sofi just skickat lite bilder, som jag tyvärr måst bju på..

sofias bild
hotellet


Har inte tid för fler bilder just nu, har engelskaprov på onsdag och jag har typ 200 glosor att läsa in..

Kommer tillbaka senare !

/ josefin












you´re a beautiful nightmere

godmorgon :)

Jag la mig som sagt och såg beck igår, men somnade efter bara en liten stund. Jag somnade vid 10 över 8, halv sliten ?  Sen ringde sofia klockan 10 och väckte mig.. Fast jag vaknade knappt, minns inte allt vad vi pratade om idag faktiskt, omän vi låg i 30 minuter ;p
Bror hade kommit upp och stängt av datorn och allt, så det vara bara att stiga upp, borsta tänderna och lägga sig och sova igen. Skönt med en lång natt !

Nu ska jag packa, hitta mitt busskort+nycklar, göra mig klar och göra lite småsaker. Börjar bli lite bråttom ! Ikväll kommer bilder osv, jag ska inte somna innan de är gjort ;)

Ha en bra dag !

/ josefin


meet me halfway

Sliten idag, oja. Blev en riktigt sen kväll, men den var helt underbar ! Mycke dans på hotellet :)
Dessvärre vaknade jag i morse och trodde att det var krig inne i mitt huvud och magen, mådde som en kratta och nu är jag bara trött och less !
Fick städa redigt i morse i stugan efter efterfest, kläder överallt och vette vad. Men vem bryr sig om efter jobbet när man mår som bäst ?

Sen blev det mysdag hos sofia med hon och helena. Vi tog en pratstund och gottade oss lite. Myspys !
Kommer bli en riktigt tidig kväll och hoppas på att man vaknar med taggen i kroppen imorgon. Ska försöka vara vaken på lektionerna och göra mina läxor nu fram till sportlovet. Har slappat av vilket inte är bra alls för min del.

Totalt
sökande
Sökande
Val 1
Antal
Platser
# Tannbergsskolan (Lycksele)
Hantverksprogrammet, Frisör, Tannbergsskolan ( HV-FR ) 41 14 6
Totalt 41
14
6

Tänkte bara visa statistiken på mitt första val, alltså frisör på tannbergs. Blev rätt nervös när jag såg detta..


Nu ska jag lägga mig och se en beckfilm, ( favorit ! )

/ josefin

broken hearted girl

Blev inte så mycket bilder idga, ruskigt kallt om fingrarna ! Men istället kan ni få se lite bilder på oss i hemma tema :)





Busglimten i ögonen



Nu ska vi ligga och ta det lugnt innan bastun ropar, och duschen väntar ! Sen knäpper vi första :)

/ josefin


i´m stuck

Gopdmorgon !

igår sa jag att vi skulle stiga upp, halv nio om jag inte minns fel ? Vi vaknade iaf klockan sju.. Nu ska vi iaf snart stiga upp för att fara på skotertävlingen och kika ! Kommer bli roligt, trots att det är kallt som stryk.
Kommer garanterat nå bilder när jag kommer hem till vallen ( söndag ), har bara sofias dator :)

Men nu ska vi göra oss klara, det kommer fler inlägg idag eftersom att vi ska göra oss klara här hos sofia tillsammans med sofia och helena ! Kommer bli jätte roligt ! :)

Ha en bra dag ! 

Sofias låtval idag :)



/ josefin


she´s a good girl

ligger nu hos sofia efter en myskväll nere i soffan med os :) Känns lite pensionäraktikt, men är man i lappbyn så :D
Sofia kom just upp med glass och fruktsallad, jag funderar redan på att flytta ihop med frugan min ! Är hon inte underbar ? Det blir iaf så att jag ska sova här så att vi ska ta oss upp vid halv nio tiden och sedan fara upp till backen :) Nu ska vi se film och mysa innan vi somnar ! Godnatt :)




/ josefin


one love

Vaknade lite sent idag, fick en lite överraskning. Både bror och pappa satt i soffan, skönt med lite sällskap på morgonen :) Har lite bråttom, ska packa klart och packa inför idrott idag och göra mig klar. Men direktj ag kommer hem idag kommer jag åka till ammarnäs, möjligvis hinner jag skriva ett inlägg men jag är inte säker.

Så vi hörs senare ikväll ! Ha en bra dag :)

/ josefin


But it hurts when I think, when I let it sink in

Nu har jag strax packat färdigt, så jag ska lägga mig nu och fortsätta imorgon, dock har jag bara 10 minute rpå mig när jag kommer hem :)

Nu ska jag ta bort mitt smink, sen ska jag krypa ner i sängen. Godnatt !



/ josefin

you got me good



kärlek till klubban, och till min vän jenny !





Just efter middagen komma farmor och farfar hit, plus att mormor kom och åt middag tillsammans med oss. Så jag har inte hafdt tid att sitta vid datorn. Var iaf underbart gott med mammas tårta !
Nu ska jag iaf fort som f*n packa ihop mina saker och lägga mig, jag är så trött att de är ju knappt sant ! otroligt, men jag tror jag börjar bli pensionär..

brb tills vidare !

/ josefin

let us shine

Började dagen med arobics, rätt kul men långtråkigt. Sen blev de dusch och sen gick vi och åt klockan tio. Vi bytte om och började värma upp. Vi spelade jätte jätte bra idag, men då hade vi ju inte den bästa dommaren och de vann på ett ynka turmål. SJälv är jag riktigt dålig förlorare....

Jag är typ redan lemmen sen morgonens gymnastik, shit.. Men jag älskar känslan av träningsverk, att´träningen gett resultat !

Ligger just nu i soffan och inväntar familjen inför middag. Har just sett sex and the city och nu börjar top model 8 ! Kommer en bild på laget ikväll när jag slår på min egna dator :)

/ josefin


happy birthday to you

Morning =)

Får för tillfället i mig lite frukost, ( musli, fil och färska hallon ) gottgott :) Fast jag hinner typ knappt känna vad det smakar, är jätte stressad och taggad !
Semifinal i innebandy idag, kommer bli jätte kul ! Hoppas bara att jag lyckas stå på benen utan att svimma eller dylikt. Får inte så bra med luft under förkylningar eftersom att jag också har atsma. Men detta ska vi fixa, och vi ska vinna !

Min första lektion blir idrott, och sen klockan tio ska vi äta, matchen är klockan tolv så vi har mycket där emellan att göra. Sätta upp sarg och äta bland annat.

Nu ska jag packa och göra mig klar, håll tummarna förr oss idag !

Sen ska jag också gratta min underbara pappa som fyller år idag, grattis <3

/ josefin


i love rock'n roll

sitter och pratar med sofia.

nu ska jag packa inför imorgon, sen lägga mig :) Skriver imorgon bitti !!



taggar !!!

/ josefin

light up the sky

Spåkulan säger: Tro inte att du är ensam om problem. De flesta människor kämpar med något. Ge inte upp dina drömmar. Det dyker alltid upp nya möjligheter.

Sant..

Gjorde mig just omelett och sallad, gott och nyttigt ! Nu ska jag ta på mig understället, slita på mig mjukisar och ytterkläder. Sen ska jag gå en sväng bara för att få lite friskluft, liten promenad och så ! har iaf städat lite, känns bra :)

/ josefin

who says that i can't get stunned

Jag är på bättringsväg ! Har snart tömt ur halva min skalle på snor, ( fräscht.. ) och rösten är på väg tillbaka ! :)
Jag sov till halv elva nåt, skönt va det ! Sen när jag vaknade noppade jag ögonbrynen, pysslade om ansiktet lite och sedan kokade jag mina örhängen för att de skulle bli rena. Nu ska jag bara plocka bort lite innan jag ska göra lunch.



miss u girl

/ josefin

please, leave my mind

godmorgon !

har just gjort min frukost, gröt. Måste nog vara den bästa frukosten som finns, men inte det godaste !
Jag blev riktigt förvånad av att jag vaknade så här tidigt, annars brukar jag sova till 11-12. Men det känns rätt skönt, då hinner jga kanske göra nåt idag :)

https://unicdn.hs.llnwd.net/e1/files/imagecache/nodeimg_l2/files/user/266090/too-tired.gif

Först och främst ska jag nog sova en stund till, eller iaf försöka, sen ska jag städa bort här och lite sånt. Jag hoppas att det är varmt ute idag, för jag vill gå på en promenad och röra på mig ! Men det får vädret senare idag avgöra. Nu ska jag lägga mig igen och lyssna på music :)

Godnatt så länge !

/ josefin

whatever tomorrow brings i´ll be there

slö kväll.. Mamma och pappa bjöd på semlor ikv, dock åt jag bara en halv. Känns inte som om jag ska äta så mycket nu i veckan när jag inte tränar bort dem..
Har typ abstinens nu när jag inte tränar, jag vill springa !!!

Just nu ligger jag och ser beck och tittar runt lite på pappas dator. jag har inte gjort nåt ikväll typ, har bara legat och halvsovit. Har jätte ont i kroppen, vet inte varför menmen:)

Imorgon blir det iaf hemma dag, har inte ork att gå till skolan. Känns inte som om det är så stor vits att jag åker till skolan för att ligga och sova på lektionerna, nä då ligger jag hellre hemma och sover en stund på morgonen.

Nu ska jag fortsätta se beck och sen ska jag krypa ner i sängen och sova en stund. Vi får se när jag vaknar imorgon !

/ josefin


why did you want to change me

Jag blir imponerad varje gång jag kommer mig in på bloggen. Den krånglar dagligen. I morse tex fick jag mig inte ens in på min egen sida :S

Hur som helst, så ska ni få se en trött och sliten josefin..



Jag har faktiskt nyss vaknat. Somnade på svenskalektonen som då var den sista. Är inte alls fräsch och blir troligen så att jag stannar hemma imorgon.
Dagen var iaf rätt lugn, vi började med en timmas so där vi bara hade genomgång. Sen hade vi besök av kärleksakuten, som då pratade om bla kärlek, relationer, sex och sjukdomar. Tyckte inte det var nåt nytt alls, typ det man fick lära sig i sexan ^^, Sen hade vi då en tävling där våran klass och halva 9b var uppdelade i fyra led.

http://www.playahead.se/chili/f/sexosinne/kondomStor.jpg

Vi fick varsin kondom som vi skulle sätta på personenens fingrar som stod bakom.  Vårat led vann, hoho ;) !
Sen fick vi kondomer och glidmedel sen lunch. Som alla andra fettisdagar fick vi varsin semla, och de var faktiskt riktigt goda idag ! :)



Nu ska jag göra nåt behövligt, sortera alla mina bilder på datorn..

/ josefin





you're the only thing that's worth holding on to

Cover up with makeup in the mirror,
tell yourself it's never gonna happen again.
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.


Love that song !

Bror blev iaf jätte bra i håret, dock lite kort om ni frågar mig. Han hatar också att bli fotograferad, så något kort kan ni nog glömma.. Men hur som helst så är jag ruskigt trött, trots all sömn från gårdagen. Så jag ska redan nu lägga mig och kura. Det känns som om morgondagen kan bli rätt skön. Vi ska se någon slags teater i två timmar, troligen på förmiddagen, hur skönt kommer inte det bli ?!

Sofia ringde nyss så nu ska jag lägga mig och surra en stund :)



Sofia -v- josefin


/ josefin

you helped me like this

Ska till mormor en sväng där julie ( kusin ) väntar. Bror ska klippa sig, nåt i denna stil



Snyggt ! Men det kan bli en annan stil på luggen, det får vi se :)

/ josefin


you kiss my pain away

goddaagens !

Vem vill gå skola i detta väder ? jag vill bara ut ut ut ! Blir iaf inte fotboll idag, så jag ska tjuvträna lite hemma ikv. Tror inte på att man ska vila sig frisk, de är bara lame ! Så vi får se vad jag hittar på att göra :)

Dagen gick rätt fort faktiskt. Hade redovisning på so, men fick inte göra min för att jag inte skulle prata så mycket med min röst. Ibalnd är det bra att va sjuk ! :D



och en sak till , det är skönt att fara till skolan som en rishög med mjukis och sen kunna skylla på att man är ttrött och inte orkar göra nåt på morgonen. Plus !

/ josefin


love is my drug

Godmorgon !

Ligger just nu i soffan med mtw breakfast club på tv, skönt att börja dagen med musik. Mamma står och gör fika, så snart blir det frulle och sen göra sig klar. Själv skulle jag gärna kunna ta ledigt hela denna vecka för att åka upp till ammarnäs och bara vila ur mig förkylningen och sedan bara må gott. Men nu ska jag sluta drömma :D

Kommer få psyk i veckan av att inte kunna träna. USCHUSCHUSCH

Ha en bra dag :)

/ josefin


cus' you're not here tonight



Nästan så den blev söt ! och god var den också. Kladdkaka, glass och blåbär satt riktigt bra så här på söndagskvisten. mumsmums !

Nu ska jag iaf lägga mig, kommer somna riktigt fort känner jag, och jag tror att jag behöver det. Är dock deprimerad för att det inte blir träning i början av veckan, kommer vara tråkigt :( Får ta igen det senare !

Nu ska jag iaf lägga mig till kojs och vila ut mig :)
Sovgott :)

/ josefin

Close your eyes, make a wish


dagen har känts som ett fängelse. Bara tittat ut bakom mina rosa persienner.

Så här på alla hjärtans dag skulle jag egentligen göra någon fin dessert, men orken räckte inte ihop. Hade planerat att jag skulle göra blåbärspannacotta. Så nu efter middagen gjorde jag något snabbt och enkelt, kladdkaka ! Något som står mig nära hjärtat ;)





/ josefin





i gave you everything i had

Vaknade nyss, känner mig rätt tragisk..

Snart mat, dax att klä sig !

/ josefin

I can't sleep at night when you are on my mind

Happy -




everything i do, i do it for you

god morgon !

Vaknade tidigare än vanligt idag, rätt skönt faktiskt. Inte sova bort hela dagen :) DOck får jag inte gå ut i det underbara vädret. Istället håller jag mig inne, ligger i sängen och bekantar mig mera med mina botemedel..


Bricanyl , halstabletter, oboy, nässpray och papper !

Bara för att jag nu inte ska bli göralös så ska jag sätta på en film och försöka se den utan att somna. Har en tendens att göra det när jag ser film :)

/ josefin

I said I wouldn't call but I'm a little drunk

Kvällen var underbar ! Låg i bubbelpoolen i över två timmar. Spelade lite volley i basängen och hade det otroligt bra. Efter det tog vi på oss hårinpackning och spenderade ett par minuter i bastun innan vi duschade och gjorde oss klara för att gå till fg och fortsätta kvällen med film.
Vi såg hundtricket. En av de bästa svenska filmer som gjorts, om ni frågar mig :)

De som hade badat blev också bjudna på varm oboy och mackor, myspys !
Somnade också en sväng i filmen. Är inte alls nå pigg, har feber och hela köret. Därför gör jag nu en tidig kväll och hoppas på att det blir bättre innan imorgon. Det är ju trots allt alla hjärtans dag !

http://arielleman.files.wordpress.com/2008/04/sjuk.jpg

Nu ska jag lägga mig innan jag somnar på stolen, lägger mig med nässpay, vatten och snytpapper.

/ josefin

that's the reason why i'm so sick



Fick just i mig middag och rummet är städat. Som belöning nu ska jag och jenny fara och bada och vara på spa ikväll. Kommer bli jätte skönt, och mysigt :) !

Ska packa och göra mig i ordning nu, sen ska jag åka ner och hälsa på mormor en sväng.

jag är less

/ josefin

Don't even know what we're fighting for

 

Kom hem för ett litet tag sen. Det var riktigt roligt idag faktiskt, tittade på lite skotrar och träffade mängder med folk. Angående vädret kan jag bara säga UNDERBART ! Sol och blå himmel. Synd bara att vi inte var i ammarnäs !

Just nu håller jag på att städa mitt rum, det såg ut som ett bombnedslag.. Men nu ser jag till och med golvet igen :)

SÅ ser jag iaf ut idag !

/ josefin


you never know

har just gjort mig klar, blir snart upphämtad sen ska jag till kvartåsen och kik på nå skotrar :) kommer bli jätte kul ! :)

Bilder kommer senare, sitter just nu nere vid pappas dator, påklädd och klar ! Kommer senare :)

/ josefin


i just wanna feel

God morgon :) !

blev väckt klockan åtta idag av bror, inte så skönt med tanke att jag gick från datron 03.15. Men jag somnade om och sov till nu. Det var riktigt skönt :)

idag har jag mer basröst än min bror, känns ju bra ? jag vill vara friskt !

frukost nu !

/ josefin


i'm just giving you a small teaste



sen kan ni ju faktiskt få ett smakprov av min '' nya '' frisyr. Typ ingen skillnad egentligen, bara kortare lite här och var :)

Godnatt på er !

/ josefin

dance your ass off



För ni som inte ser vad som står ...

'' I skolan fick jag lära mig att det är 60 sekunder på en minut,
60 minuter på en timma och
24 timmar på ett dygn.
Nu har jag lärt mig att en minut utan dig är som en evighet ''

/ rasmus

Är han inte söt så säg ? Man blir ju nästan gråtfärdig !

Ikväll har det blivit dans, dans och dans. Jättekul ! innan jag skulle åka så blev det panik. Jag hade inte ens klätt på mig när vi egentligen skulle fara. Så jag fick stressa som ett tok och hade inga batterier i telefonen. Därför har det heller inte blivit några kort ikväll. Men det satt iaf riktigt fint med dans och riktigt roligt sällskap. PLus på denna kväll !

http://s413.photobucket.com/albums/pp219/kp207a/ht/Dance/0a-900-moonlight_dance.jpg

Nu ska jag sova så att jag orkar stiga upp imorgon, jag har mycket att göra !

/ josefin

let me know

Jag älskar denna dag ! Bara lugna lektioner, och inge hårdjobb. Sen ett plus i kanten var ju att vi hade lite av tema dag, var lite tävlingar osv. Sen under idrotten fick jag ju då inte vara med, så jag och lina tog oss en tur till skoaffärn och tittade på nya idrottsskor till mig.


Gó stint !

Sen så bara för att jag är så snäll och rar så mjöd mis mig på kladdaka, och den var magisk ! Senare ikväll ska ni även på se ett hjärta jag fick av rasmus idag, man blir ju nästan gråtfärgig !


Efter skolan så gick jag till sannasax och klippte mig, blev kort men jag är nöjd. Bytte inte frisyr eftersom att jag ska spara ut det ! Klippte därför bara upp det massor och tunnade ur det, tog topparna och så ! Kommer bild senare !
Sen kan jag ju inte glömma berätta att jag tog mig en massagestund på mammas jobb en sväng också, det behövdes !



brb tills vidare !

/ josefin

i´m terryfied

godmorgon ! Jga la mig och såg beck igår, sen somnade jag. Var inte riktigt med på det själv, men var rätt trött och slut. Jag vaknade vid två tiden inatt av att jag inte kunde andas, nösan var helt tät och halsen gjorde ont så fort jag drog in luft. Usch så hemskt det var...
För tillfället verkar det som om det blir en rätt tyst dag, har knappt någon röst kvar. Så jag får heller inte vara med på badet idag, det sög !

Idag är det temadag på skolan. Det känns sköööönt ! Bara vara och ta det lugnt. Sen efter skolan får ni se en förändrning, om´det kommer synas så mycket ? :) hehe

Nu har jag dragit ut på duschningen alldeles för länge, brukar vanligtvis göra det samma minut som jag stiger upp. Men nu får ja lite bråttom ist :) Ha en bra dag !

/ josefin


they both look pretty good and so do you

Halv slapp träning idag, eller nä.. Sprang som tok och i slutet så gjorde vi massa armhävningar, situps och upphopp efter varandra när man är som trättast och bara vill lägga sig. Jag blev iaf dagens lirare ! Jätte kul, och skönt :D

Skoldagen var mer än bara skön. Började med idrott, där vår lärare satt oss på prov. 10 dagisbarn kom, som vi då skulle följa var och en genom en hinderbana osv. Gick jätte bra ! Nästan så att man blir sugen på en egen lillskit :)
Efter det var det hk, vi planerade en rätt med köttfärs som skulle kosta MAX 13 kr. Sen fick vi lunch klockan elva. Så vi åt ochg efter det gick jag, erik och oscar till konsum för att köpa något gott att ha under nationella.


du är en stjärna !

Jag köpte så klart naturgodis ! Mitt favorit snaaaccks :)



Nationella idag tog jag inte ens lite på allvar. Vet faktiskt inte varför, satt bara och hade annat i mina tankar. Slarv skrev och sket i det ungefär. Känns inte så bra såhär efteråt, men är man skolless så är man !

Så där efter skolan fick jag mig några goa skratt när jag stannade nere i hk salen där tre stycken ur elevrådet och rickard var och bakade kladdkaka. hahaha amatörer :D:D

/ josefin



lovley morning

godmorgon ! sovit som en stock inatt, underbart ! :) sitter just nu med frukost i mitt knä. Mumsmums :)

Idak har vi nationella uppsatskrivning ( svenska ) på eftermiddagen. Börjar klockan 12 och sen ska vi sitta 160 minuter frammåt. Känns väl inte direkt roligt, men när det är gjort är det över !

Nu ska jag fika och efter det göra mig klar, dagen kommer börja med idrott idag ! :) Ha en bra dag allihopa :)

/ josefin


you said '' one love, one life ''

Ska smeta på lite nagellack och ta plats i soffan !


http://chic.se/wp-content/uploads/2009/12/vitalack.jpg

Sen har jagh just tagit mig en funderare ifall jag ska börja använda min kamera lite mera, förut var det varje dag vilket jag slutade med. Men nu när jag har detta härv så måste jag ju trots allt ha nåt roligt att lägga upp, dag ut och in. Lutar mot det :)

Har ju trots allt kvar min tuktade, och då menar jag rejält tukdade kamera som funkar prima ! Dock använder jag hellre min system, men den är lite jobbig att ta med överallt !

http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus65_frontback.jpg
/ josefin


what I thought was a dream ,make a wish

kom just hem från träning. Gick rätt bra idag, förutom den f****n som håller hus vid våran träning varje gång. Annars började morgonen riktigt lugnt, det var föreläsning och ingen föreställning. Tråkigt nog, så satt vi bara och lyssnade och så om internet. Han fick det att framstå att precis allt var jätte farligt och det mesta var lite överdrivet, men det fanns en liten sanning i det hela. Man fick tex inte ens skriva ut att man var hemma själv en dag för då skulle de kunna komma någon och råna mig här hemma ?

Sen gjorde vi lite skådespeleri med klassen, och det var sjukt kul. Adam får verkligen en att skratta :D
Sen fick vi längre lunch än vad vi brukade. Hel chill dag, för på engelskan fick vi sitta och sjunga ist för att jobba. Älskar dagar som denna ! sen var det so prov, usch vad jag skrev mycket. 5 hela a4 för ett prov på 14 frågor. Överdrivet kan jag känna så här i efterhand ^^,

http://www.escsweden.com/pratbubbla.gif

middaaag !

/ josefin

don´t stop make it pop

Man ska aldirg sova med mobilen i sängen. Jag  gjorde alltid det förut, men slutade av en anledning. I morse när väckaren ringde låg mobilen nästan längst in mot väggen och ringde högt. Jag nådde den inte så jag fick helt enkelt ta att slita fram sängen. hahah !

Sen är mitt hår jättte tjusigt idag, jag duschade och la mig direkt igår. Eftersom att jag har lockigt hår så står det åt precis alla håll ! Vackertvackert :)

Jag tror detta kommer bli en bra dag. Trots att vi missar vårt elevens. Vi ska ha temadag om internet och relationer om jag förstod det rätt ? Internet är det iaf :) Så direkt på morgonen ska vi inte göra mer än att titta på någon föreställning tror jag ? :)

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig klar :)

ha en bra dag alllihopa, kommer hem efter innebandy träningen :)

/ josefin


i've got a dream

Jag tror jag ska döpa om mig till josefin stress sundin. Känns som om jag har hur mycket som helst att göra på kvällarna ?  Nu hhar jag iaf läst igenom so'n en gång och blivit förhörd. Jobigt och tråkigt !
Sen hann jag även med att se mästarnas mästare och sitter nu med en hårinpackning i håret. Ska snart göra mig sjukgymnastik, packa, och hoppa in i duschen.. Igen !
jag tror bla att mitt hår är så förstört som det är eftersom att jag duschar flera gånger per dag. Inte bra ! Men snart är det ändring på det hela, redan i veckan ska ni få se ändring :)

Nu kan jag inte ladda upp bilder längre, JAG HATAR BLOGG.SE funkar aldrig som det ska...
Inget att göra nåt åt !

Nu ska jag göra det som är planerat, godnatt :)

/ josefin

i'll always love you

Jag har blivit dålig på uppdatering..

Nu kommer bilder från gårdagens akrobatik :D



hahaha, jag förstörde dock denna pyramid, den som tog kort med min mobil var för seg så jag var typ rädd att alle skulle mosas där under :D

Idag hade vi nationella, gick inte så bra.. Men jaja ! Sen har dagen varit rätt lugn :) Sen två timmmars träning och nu har jag bråttom med läxa. har prov imorgon och är inte klar med kriterierna. Jag är alltid ute i sista sekund !

RAPPPA PÅ !

/ josefin


i turn my head to the east

good mornin' !

skulle försöka mig på en tidig kväll igår, men det blev inte. Tog jätte länge innan jag somnade, vilket inte hör till vanligheten. Kanske var det så att jag är närvös ?

Hur som helst så har min dag inte börjat bra alls. Hittar inget jag behöver och tiden går för fort. Sen så hade mamma kokat ägg till mig, och när jag satt mig här vid datorn lossnade hörnet där jag höll i och mackan landade upp och ned på bordet.
Jag vill inte ens veta hur det ska gå med nationella, har det direkt 08.10.. uschuschusch

Idag blir det mjukis, att sitta på en stol i en och en halv timma känns inge lockande :)

Önska mig lycka till !

/ josefin


In my head, you fulfill my fantasy

bildbomb , och denna bild är värd en färsta plats.


jag, sofia och helena




















blöt och svart under ögonen :D









Nu slutade det helt plötsligt gå ladda upp bilder.
Hade ju massor av bilder att visa, även från dagens idrottslektion där vi hade akrobatik ! jaja, jag får väl fortsätta med alla bilder imorgon :)

Kom iaf precis hem från norsjö, har som sagt tränat, umgåtts och varit på fg och pratat om sex och relationer. Får väl godkänt, men inte mer än så :)

Jag är jätte orolig inför morgondagen. Ha nationella prov i svenska, och det är verkligen inte min starka sida. usch..  Jag får bita ihop och hoppas på att det går bra ! Nu ska jag iaf städa ihop lite i mitt rum och ställa i ordning mina kameror så att de inte åker i golvet. Vore onödigt :)

Fortsättning följer...

/ josefin














oh sweet mornin'

sitter i ishallen, just tränat klart. Vi hade ingen träning idag, så det blev bara lite skott och en lat träning. kankse bra för mig eftersom att jag är lemmen sen gårdagen ! jag stannar nog i nosjö ett tag innan jag åker hem, umgås med jenny och linnea en sväng. Men det blir nog inte så länge, har ingen middag så jag kommer väl troligen att hungra ihjäl :)

När jag kommer hem blir det bildbomb ! :)

/ josefin

your love make me look crazy

godmorgon :)

Som jag ännu inte berättat så körde jag skoter hela dagen igår med sofia bak på dynan vilket resulterat att jag är lemmen idag. Vältränad ? tror icket det :)
Sen behöver vi ju inte prata om min onda rygg efter alla gupp. Uschusch.

Jag var nog smart att packa innan jag la mig igår, så jag får ligga i soffan ett bra tag längre idag. Ett extra plus till mig där ! :) Ligger och ser beyonces toppp lista på mtv. Hon är rätt grym faktiskt :)

Traning efter skolan idag, så jag lär väl komma hem vid 6 nåt ( troligen, om jag inte ska vara med jenny en sväng ) Men vi ser.

Have a great day people =)

/ josefin


i don't try to hide it

Hemma på vallen igen !

Har inte blivit något data sittande alls i helgen. Det har gått super fort och jag har knappt hunnit med själv ! Alla bilder kommer imorgon när jag tömmer kameran. Har just gjort all läxa och skanu krypa ner i sängen innan jag somnar här. har bara sovit 8 timmar på hela helgen, så det behövs vill jag lova !

Skriver om helgen imorgon ! :D

/ josefin

Your world is my world, and my breath is your breath

God morgon :)


Det blev inge pack igår, måste ändå ha min väska idag på skolan ! Så jag sket i att packa, och la mig istället och tittade i katalogerna. Hittade några snygga plagg faktiskt, men men =)

Jag har nyss ätit upp min frukost och ska nu klä mig, göra mig i ordning och packa inför idrotten idag. Har fotboll :D ! SNART HELG ! :)

Nu ska jag gå så att jag inte får så bråttom, ha en underbar dag party people =)

/ josefin


without you i don't even have a pulse

Blev en riktigt lugn kväll, gjort lite läxa, tittat på tv och påbörjat packningen. Nu ska jag hur som helst lägga ihop det sista innan jag ska lägg mig och titta i lite clooothes magazines ! hoppas på att jag hittar något snyggt till sommaren, trots allt ( tyvärr ) så är vi snart på sommar igen !

Jag taggar skoter i helgen. Kommer bli massor av folk, underbart !

I'm dancing
with tears in my eyes
Just fighting
To get through the night
I'm losing it

With every move I die
I'm faded
I'm broken inside
I've wasted the love of my life
I'm losing it

lalala (8) :)

/ josefn

Said I wouldn’t call but I lost all control and I need you now.

Typ halv skön dag idag, började med idrott. Handboll, jag fick typ inte göra nåt fär mamma eftersom att jag håller på att bli sjuk, så kah tog ställningen som målvakt. Sen hk, där jag lina och erika gjorde klyftpotatis, broccoligratäng och ugnsstekt lax. MUMS !

Sen hade vi då no ''prov'' i slutet av dagen, kunde väl ha gått, men även sämre. Sen fick vi sluta direkt vi var klara så det blev en rätt tidig dag idag.  Sen så har även dagen varit rätt actionfylld ! En asylsökande fick fnatt idag, efter att ha blivit provocerad ( antar jag ? ) Det blev iaf slagsmål nere i c-koppen som jag tyvärr missade pga prov skrining ! Även lite slaggis utanför matsalen som jag INTE missade. heheh :D

Jag och jenny gick ner till badhuset och åt middag, mums ! sen nu sitter vi här i ishallen / fotbolsstältet och väntar på att träningen ska börja. Men nu ska vi gå och byta om, men jag kommer inte få ta i så mycket så inte så värt att vara med idag egentligen. men men :)

/ josefin

lets play a game, i'll win

blev då inget inlägg igår, somnade just efter sju och sov till nu. Jag är fortfarande trött och känner mig mer hängig än igår. Vill inte vara sjuk !
Vi har no prov idag, och jag har inte tagit upp papperet förän igår. Så jag la mig för att läsa, men somnade direkt. Känner mig inte direkt förberedd på att skriva, men det får väl gå som det går..

Pettson och findus på tv, jag blir ju nästan rörd !

Nu ska jag packa så att jag iaf hinner med bussen. Ha en bra dag !

/ josefin


i'll be back before you know it

Skoldagen var rätt lugn, inget speciellt egentligen. Hade som vanligt elevens idag, gott ! Nu när vi gör vegetariskt orkar jag inte ens gå till matsalen, mums !
Idag gjorde iaf jag och jenny en vanlig, lätt wook. Men det blev iaf super gott :)

 

Efter skolan klockan tre hade vi innebandy träning, gick inte riktigt som jag tänk mig. Men jag har förstående till det. Jag är trött och snuvig. Hoppas jag klarar mig över helgen bara !
Sen hämtade mamma och när jag komme hem kockade jag lite till. Jag och pappa skulle laga egen middag idag, så vi gjorde omelett, potatis och kassler+bacon+ost ( i ugnen ). Lite plus på det också sallad. Det blev iaf ruskigt gott !

Nu över till no, har prov imorgon. Vilket vi fick veta typ, igår ? Blev lite sur, men får väl härda..

/ josefin

do you wanna bet ?

Mornmorn !

Angående paradise igår, jacki är inte en värdig vinnare ! Hon har inte gjort mer än knullat runt och gråtit för allt som hänt. Men okej, patrik var faktiskt värd vinsten. Men jag tycker fortfarande att kristoffer har gjort sig mest förtjänt av den ! Aja..

Jag snoozade lite länge idag, men det gör inget =) Hoppas jag hinner ändå. Tur att mamma hade kokat ägg åt mig så jag fick en super god frukost !
Nu ska jag äta upp de sista och sedan göra mig klar. Bussen kommer om 20 minuter och jag har varken klätt mig, fikat, packat eller gjort mig klar. Känns bra !

Ha en bra dag :)

/ josefin


another day has gone

tog en lång dusch och lästa genom no frågorna en sväng ikväll. Sen hann jag se mästarnas mästare också. myspys !

Nu ska jag lägga mig och se lite tv innan paradise börjar, och även slutar för den delen. Jag håller mina tummar för kristoffer !

http://tvplaneten.tv4.se/polopoly_fs/1.1328038.1257947503!image/3101858236.jpg_gen/derivatives/w450/3101858236.jpg

Som en liten lilllördag i förtid så hr jag även unnat mig naturgodis. MUMS ! och heller inte onyttigt, GILLA !!

Nu ska jag ta det lilla lugna och lägga mig, godnatt :)

/ josefin

everybody is looking for love

blogg.se funkade inte för mig i morse, jag höll på bli tokig !
Men jag var iaf vaken oerhört tidigt i morse, fick ligga i soffan i 30 minuter,  och de hade jag gärna sovit ist. Men hade jag väl stigit upp så lägger jag mig icket :)

Dagen var helt okej, trött och lite långtråkig. Men helt klart okej :) Efter skolan gick vi på vårshowsmöte, och jag tror faktiskt att vi nion kan få ihop nåt bra inför utgången iår ! Bara rektorn släpper till våra förslag så kommer det bli hur roligt som helst !

Sen träning klockan fyra, ( vilket blev lite stressigt eftersom att vi gick från mötet 5 i ) som räckte till sex. Träningen gick faktiskt rätt bra idag, bortsett från att jag kan bli lite irriterad då och då ! Sen har vi ju så gulliga tränare som bjuder oss på fika efter träningen och gick sedan genom lite saker och ting för säsongen. LÅter rätt lovande :) själv hoppas jag på att vi får inlandets så att vi möter betsele, storuman, vilhelmina osv !

Har mycket att göra ! :)

/ josefin

i love when you look at me smile

Såg nyss paradise hotel, och kristoffer och erika har en värdig plats i finalen. Helt rätt !
Sen han jag med att prata en sväng med sofia mellan pauserna.
Nu ska jag lägga mig och få en kort nattsömn, men det får duga för ikväll. Träning imorgon, kommer hem senare än idag, träningen räcker till sex och där efter har jag möte ;) vi ser väl när jag dyker upp !

God natt !

/ josefin

i'll be forever young

Själv är jag rätt tråkig när det gället tights. Jag kör oftast på svarta, lack, tunna, mönstrade osv. Men för er som är less era egna och behöver något lite vardags men ändå snyggt ! Funderar själv på att köpa tightsen ( bild ett ) med nitar från nelly. Skit snygga !


tjocka


tunna

nelly


Tjocka båda två !
Lindex

Börjar faktiskt bli mer och mer imponerad av lindex. Slutat med alla mamma kläder och faktiskt fått in något snyggt ! Tröljan med kedjor som jag köpte sist jag var i skellefteå ( om ni minns den ? ) var också från lindex !

Lite smakråd ( och lite tidsfördriv för mig själv också ! )

/ josefin


Don't you love the life you killed ?

gjorde matten ikväll, tog det lugnt i soffan sen fick jag ta fram frisörsaxen. Klippte mamma på lite önskade delar av håret och nu sitter jag här. Orken för bak försvan totalt när mamma berättade att hon hade bakat bullar idag, så !



Mamma sa också att hon skulle prata med frissan i norsjö, och hoppas på att jag får en klipptid redan i veckan. Mitt hår är förstört, kluvna toppar här och där och torrt. Inte bra !

Funderar på att städa genom rummet en snabbis, ante ville spela nå spel på min dator, så han ska väl få göra de nu när han ändå är hemma på vallen !

Sen har jag några snygga tights att visa !

/ josefin


save tonight

kom precis hem från ishallen/fb-tältet. Ingen seriös träning, skott, styrka och lite spring. Aja =)

Dagen va ändå ganska lugn, vilket gillas starkt ! Det enda negativa var att vi fick läxor, men det gör jag bort någon annan dag. För ikväll ska jag ta det lugnt, och inte missa ph ! Sen ska jag se om jag ska göra nåt i bakväg idag, det var ju trots allt ett tag sedan ;) !

innan fotbollsträning. Dock inte idag :)



Middag ropar !

/ josefin

shake your ass, bitches let me see what you got

godmorgon !

Jag somnade före halv 10 igår, ändå är jag sjukt trött idag. Höll inte på ta mig upp ! Ett plus på denna morgon var ju faktiskt att mamma hade kokat ägg åt mig, och att det var ph på tv. Men ikväll blire lite mer spännande i vanliga ph, hoppas jag har tid att se det ikväll !

Jag är mer inne i datorn och tv på morgonen, dax att börja packa skridskorna och fotbollsskorna. Skriller på idrotten och träning efter skolan. Behövs efter helgen matvanor !

ikväll kommer ett grattis till en söting, men ni får vänta till efter träning !

Ha en bra dag =)

/ josefín