Everyone works and fights

helt sjuk nervös... huh :(


I was always one of those righteous

går mahsjuka på skolan och jag mår kaos. ska vara på inledningen och sen kommer pappa och hämtar mig. måste vara frisk imorgon.. måstemåstemåste !



nu vill jag ha vinter och fjällmys till max ♥


Call it out before we lose the light

vaknar svullen runt ögonen och ont i halsen plus hosta. oh vilken bra dag.. :( äta frukost och ta på sig dunjackan idag, jag hoppas det blir en lugn skoldag idag..




i can feel it coming in the air tonight



har bakat bullar, mums va gott de blev ! =)


my life is like a lemon drop

finns det ingen i klassen som kan säga till när man inte har skola och dom vet att internet inte funkar hos oss.. är så jävla lessm och irriterad.


spirit

matte b, suck !
längtar hem och mysa med min fina pojke <3


I wanna run like the speed of the sound

har provat lite nya produkter idag i salongen, så dagen började med tvätt och styling med min fina linda :) nu är det svenska som gäller.. suck ! vill hem och mysa och sen ska jag sätta upp hatthyllan jag fick av mamma och pappa igår som jag tappert byggde ihop själv ! =)


Do you feel like a man when you push her around

övningskört till skellefteå och nu ska jag snart in på stan och sen köra hem igen :) ikväll blir det kanske klippning på g, får se , men nu måste jag till bussen :) puss



somewere between water and ground

har fått låna jessicas dongel så nu har jag faktiskt internet till imorgonkväll :) ligger just nu i soffan och tar det lugnt, ser tv och myser innan jag ska in i duschen och sen göra mig klar. ikväll invigs lägenheten lite smått med party och vänner, kommer bli super ! =)


i'm a hundred degrees in the shade over here

frisörteknik idag, klippa klippa och klippa ! =)
igår var det städ och handlardag, blev bak också, kladdmuffins :) ikväll ska jag göra inbakad fläskfilé till middag och ett glas vitt, längtar så sjukt ! =)


I've been at the top for a while and I ain't jump yet

har pluggat in lite produket från biolageserien, idag ska vi tvätta och styla varandras hår som en lite prövning på läxan. Använda vissa produkter och berätta varför vi använde dem. Berättar mer om produkterna sen, har inte min dator, men då ska jag ge er lite tips för er som har färgat och slitet hår :)



den här kan jag redan rekomendera för blekt och färgat hår, ger näring på djupet och slätar ut frizziga och torra strån.

Come on and dance with me

haft min första mattelektion och shit säger jag bara.. våran lärare pratar i 320 mb i sekunden, ingen hinner med typ.. :)


men men, nu ska jag hem, dela ut flyers, sätta upp klockan osv i läggan och sen laga mat, tror det blir någon slags köttgryta idag :)


I will shut the world away

sitter på svenska b, första lektionen och vi har världens petigaste lärare. det här kommer bli jobbigt !
längtar hem nu ! Älskling ska bjuda på stuvade mackisar och köttbullar ikväll :) är inte lite sugen på de :)

så här trött och söt känner jag mig idag..fast jag saknar min fina helena




tell me how it should be

har haft en underbar långhelg ! nu är jag tillbaka på skolan och diskuterar flyers, imorgon ska jag ut och lämna ut en hel del blad ! =) får se vilken det blir..
egentligen skulle vi egentligen ha skolfoto, men eftersom en kille på skolan omkom i en trafikolycka igår så blev det inte..
svenska b istället, uuh :(


can you see the true colours ?

dålig uppdatering igen, men igår natt sov vi första natten i läggan, allt är helt suveränt !! ikv'll har jag målat min walk-in-closet som jag gtroligen får ställa upp alla grejor i imorgon :)
internet ska fixaas, vi jobbar på det men tills vidare får ni höra av mig mest på veckorna :)


nä nu ska jag och tobias snart gå hem från walle och maria, stöka bort lite och sova en stund. imorgon är det tavlorna och lampornas tur, jag längtar tills jag får visa er alla bilder :) godnatt ♥


You can get addicted to a certain kind of sadness

Godmorgon på er :) presis vaknat och måste stiga upp, helst nyss ! bussen kommer 20 i 7 så jag har lite bråttom. Packar med mig datorn, saxarna och blocket. det här kommer bli en bra dag känner jag ! :)