you will not be lonley

jag glömde nog berätta att jag trodde att jag var klar igår. Jag märkte senare att jag hade gjort fel på två frågor och fick lov att börja om. jag spyr snart, är så sjukt less. Har snart suttit i fyra timmar med detta, men kände nu att jag skiter i det. Sömn är viktigare just nu. Jag har iaf skickat in den nu ! Kan inte säga attt jag blev helt nöjd, men 5 dataskrivna a4 får räcka.

Sen så var det en bilolycka just utanför mitt hus idag. En lasbil fick sladd med bakdelen och slog in vagnen i en personbil som tydligen jobbar hos pappa ? aja, sjukt hemskt.

Nu ska jag iaf lägga mig, blev ingen tidig kväll. usch.. hoppas på att morgondagen blir bra !

gammkamera !


Godnatt på er !

/ josefin


brand new

Jag är nu hemma efter en rolig träning. Blev mest spel och skott, vilket gillas :)
Snart ska jag ta mig an so uppgiften som jag satt uppe med till tolv inatt. Jag måste ha skickat in den innan ikväll annars får jag endast g på den. Men jag känner mig ganska lugn. Har ju endast en fråga kvar :)

För övrigt ska jag göra en tidig kväll ikväll, har aldrig varit så trött som jag var i morse. Bestämde mig riktigt fort för att jag direkt efter läxan ska lägga mig och ta det allmänt lugnt.

Nu ska jag iaf ta mig en dusch, en LÅNG dusch och sedan sätta igång :)

Jag älskar ljus


/ josefin

big girls don't cry

jag är äntligen klar med min so, och ska ÄNTLIGEN få lägga mig och sova. Det har jag förtjänat just nu.
Jag hann se fili och fredrik en sväng ikväll också, obesegrade för 5 gången :D

Imorgon väntar fotbollsträning efter en inte alls efterlängtad skola. Så det blir inget inlägg förän vid 6 när jag kommer hem :) Skönt med träning, det behöver jag nu för tiden !

Ha en bra morgondag !

/ josefin

you can put the blame on me

Hemma från en myskväll i skellefteå hos kusinerna. Hur god mat som helst, och även efterrätten. Så klart tog vi även en biltur med Oliver som nyss tagit körkortet där emellan också och bara pratade, det var ju trots allt ett tag sedan vi sågs.
Det blev då ingen stan idag heller, det hann vi inte. Vi skulle tydligen vara där vid 2 tiden så jag hann inte kolla om någon ny jacka eller skor. Besvikelse =( jag vill ha ett par nya skor nu !

Andreas och pappa åkte precis iväg med bilen för att köra till lycksele och dumpa honom där. Själv borde jag snart börja med so som ska vara inlämnad imorgon. Fyfan..

Men först ska jag gå ner och se lite tv till åtta tiden och mysa med det första ljuset på adventstaken :)



luciakortet , och mitt hår ser gult ut ^^,
men i brist på bilder så ;D

/ josefin


i'm under

godmorgon !

Alltid skönt att vakna till skotrar som varmkörs utanför fönstret. Men lite irriterande också förstås.
Jag har precis duschat och väntar nu på att håret ska torka och få lite lockar igen.
Idag ska jag till skellefteå igen. Min faster ska bjuda på middag och massor av tårta därför att hon fyller 40 år :) nums ! ska bli mysigt :)

Idag är det också första advent, mys ! Men om du frågar mig är det för lite snö än.. Men också tyder på att jag fyller år om prick två veckor, åh vad jag ändå längtar :)



Nu måste jag skynda mig så att resten av familjen slipper stå och vänta på mig i evigheter.. Vi får se när jag  kommer hem och själv hoppas jag på att hinna om en sväng på stan !

/ josefin

i dont believe in angels, but i just seen one

skönt att vara hemma från en dag i skeå. det blev endast lite smink och en tröja, sen besökte jag john bauer gymnasiet. det såg rätt bra ut men jag kan fortfarande inte bestämma mig, det står mellan lycksele och skeå. jag lunchade med julia och jenny på subway. mums !


Nu ska jag göra mig klar för att bege mig till fg och umgås med jenny och co.



Sen har min bror hittat sveriges fulaste låt.

 

Med den hälsar jag er en härlig kväll :)

/ josefin


i don't want to lose that i had as ha girl

när jag och jenny kom hem till mig igår var vi så trötta att vi bara tog oss lite fika och la oss. Vi pratade en stund och sedan slocknade vi båda rätt fort.

Kvällen bestod av idol och mys på fg med allt folk :)
Jag trodde att mariett skulle åka, vilket hon gjorde. Nästa fredag ska tove åka, hon ska inte vara kvar.

Nu ska jag tvär sminka mig och göra mig klar för fika innan vi ska åka till skellefteå för en shoppingrunda. Men vi ska även kolla på gymnasium. Själv tror jag att jag endast kommer befinna mig på john bauer, men kanske en sväng på balder.

Nu äre bråttom, för nu är jenny klar !



Med detta hemska bild hälsar vi '' ha en bra dag ! ''

/ josefin

i can breath for the first time

vem åker ikväll ?



Själv hoppas jag starkt på att mariette och tove för det första hänger löst. Jag är nöjd bara någon av dessa två åker ! :)

Nu ska jag börja göra mig klar och bege mig till norsjö där jenny sitter och väntar på mig, så det börjar vara dax att skynda sig ! Annars har hon inga glada miner när jag slår upp dörren. Ha en bra kväll !

/ josefin

i always lookin' for somebody who'll stand by my side

dagen började med adventsmorgon i kyrkan vilken var sjukt skönt. Bestod av sång och lite sånt.

Norsjökyrka


Sedan var det bad, och där hade vi vatten gympa. Det var typ roligt, men sjuukt jobbigt :D det var iaf super skönt. Sedan fortsatte dagen med film, mera film och sedan ett nationellt prov ( uppsats ) i engelska. Vi fick alltså på oss 80 minuter, vilket inte räckte för min del. Jag blev inte klar, och han därför inte heller läsa igenom det. Så jag förväntar mig inget fint betyg där heller, men wtf. De får skylla sig själv när de ger oss för lite tid :)

Sedan slapp vi svenskan för att vi hade varit så duktiga på engelskan, fick endast tillbaka vår novell och sedan fick vi gå. Det tackar vi för. Så jag slutade alltså vid två :)

Bror är hemma ihelgen , så jag ska vara lite social med honom nu ett tag innan jag ska åter tillbaka till norsjö och umgås lite. :)

/ josefin

i was inviting you into my heart


Jag har just färgat och donat med mammas får lite. Blev inte allt för stor skillnad, men mörkare och definitvt bättre :)
Medan satt vi och såg hockey och skellefteå låg faktiskt i ledning :)

Jag kom även på att jag har engelska förhör imorgon, som jag inte har kikat på ännu. Kändes jobbigt, hade hellre lagt mig och sett en film eller dylikt just nu. Men, det går fort :)

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag

SNART HELG! och morgondagen kommer inte vara rolig. you'll know later.

Nu ska jag iaf läsa igenom engelskan och titta om jag hittar någon film på tv. Godnatt så länge :)

/ josefin

it was love at first sight

Nu ska jag bege mig en trappa ner för att titta på hockey och färga mammas hår. Jag tog mig inte så långt på so'n, så jag skiter i det och sparar det som vanligt till dagen före :)

måste skynda mig, nedsläppet har redan varit!

/ josefin

breathing your love

sju månaders saknad



you have my heart, and i have yours

/ josefin

when the sun goes down you make my world spin around

Jag orkade inte ens starta datorn igår när jag kom hem. Jag var så sjukt trött och det var paradise hotel på tv. Så jag la mig direkt och somnade.
Vi kom nästan ingenstans på hemtentan igår, och måste därför göra idag istället.. less !

Idga blev det en rätt lugn dag, idrott, sång på musiken, film och resten av lektionerna bara sitta på genomgång.

Igår därimot var det hk, luciaövningar och rätt jobbiga lektioner. Fick bla tillbaka två prov som jag blev nöjda över :)

I tisdags fyllde också farmor år, så då blev det tårta där :)

Presenter till farmora :)


Kakorna vi gjorde på hk ( det är någon slags kräm mellan dem )


sockerpullan gör the monkey face


So medan hon läser min blogg..


Tv idag på skolan- torsdag - hela lunchen !


Nu ska jag gå ner och äta middag, sen blir det lite plugg ikväll och invänta kvällen !

/ josefin

we can ride this storm together

Dålig uppdatering, som vanligt.

Men idag har jag följt jenny hem för att vi skulle börja på so. Men vi är rätt bra på att skjuta upp saker och ting. Så klockan är ni nart halv sju och vi har nyss börjat.

Idah har jag haft sjukt ont i kroppen och varit snorig. Kunde heller inte sova inatt för att jag har så sjukt ont i armen och kunde därför inte ligga som jag brukar. Jag tog igen lite sömn under so'n idag där jag sov bort en timma. Det var skööönt !

Men nu ska vi återgå till arbete =) Bilder ikv !

/ josefin

what can i say, what can i do ?

jag tar min dag kortfattat..

Godmorgon - skola - två oförberedda prov - sjukan och ta svinis - hockey.

Just nu kan jag knappt röra min arm och har sjukt ont. Jag blev också snorig och helt tät, plus att jag börjat nysa. Jag är itne alls förvånad med det immunförsvar jag har. Suck.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kurera, och hoppas på att allt är över imorgon. Föresten så kommer bilder från dagen även imorgon, har ingen som helst lust att sitta här en minut till .. =S

'' nu har jag gjort den'' - hahahaha

/ josefin


one day, you'll be the one

Det fann rätt många bilder som inte borde publiceras och sorterades därför bort. Så det blir inte så stor bomb, men ett lite smakprov :)

Jag tyck om jenny och joel - vi ba må


myspys med morgonrock och louise i luren


endast mys outfit


Jenny på fredagsmys


hockey med mina fina - jonas och fredrik


Vi har snö, och jag älskar det.


märkte rätt fort att jenny skulle döda ifall jag la ut, och jag skulle nog troligen inte vilja visa mig :D

nu ska jag snart lägga mig i sängen och invänta paradise hotel som börjar klockan 10.
Sov gott :)

/ josefin

keep me awake

skönt att vara hemma nu. Var en lång, men sinnes rolig dag. Började med snöbollskastning inne i centralen. Men då åkte alla nior på städning eftersom att det alltid ska vara vi som får skiten för saker och ting.
Sen var det lektion och lunch. Då fortsatte det hela, men utomhus, folk låg nedgrävda i snön och gud vet vad. Hur som helst så råkade '' någon '' ( nämner inga namn ;) ) kasta sönder en ruta, och guess what ? Jo niorna fick skiten för det med.

Vi röstade även lucia idag, spännande ! jag röstade iaf på min vän jenny :)<3
Sen slog klockan halv fyra och jag begav mig till fotbollsträningen. Det är så skönt att spela igen, förstår inte att jag slutade. Men nu är jag back on track =)

föresten så kommer världens bildbomb senare ikväll, jag har tyärr inte haft min usbkabel här till min telefon så det har blivit sjukt lite bild uppdatering. KOMMER IKV !

/ josefin

hope and glory

Nu har jag precis sett klart jägarna. Den så är grym :D !

Nu ska jag iaf lägga mig och hoppas på att det är nåt bra på tv. Egentligen borde jag sova för jag är sjukt trött ! men, ett tag till borde jag kunna hålla ögonen öppna:)

Godnatt så länge !
/ josefin

holding on

Varför så klockren ?



Bli min man.

/ josefin

i'm lost in a fairytale

Detta har varit en ruskigt skön dag. Lite hemma spa och städning :) Det gillas verkligen.

Ikväll blir det en riktigt tidig kvälloch hoppas på att man somnar fort så att man inte är så trög när vi har matte prov direkt på morgonen imorgon. Känns tungt.. Men jag hoppas på att det går vägen.

Nu ska jag bostätta mig framför tv'n igen, sist jag gick därifrån var det the city maraton.

vi ba må



sebastians hand, en glad josefin, en söt linnea och en liten bit av gullet lina !

/ josefin

my dream is bursting

godmorgon !

Jag vaknade rätt tidigt imorse, vilket inte var planerat.. Jag har iaf nyss fixat till mina ögonbryn som har varit på utsparning. Känns bra :) Just nu håller jag på att koka vatten för att ånga lite, kommer bli härligt ! Medan vattnet kokar har jag två mackor i ugnen som väntar på att komma ut.

/ josefin

i wouldn't stop it if i could

ikväll har jag jobbat på disco, eftersom att niorna arrangerar sånna saker för att kunna bo på hotell osv på skolavslutningen.

Det gick iaf ruskigt bra ikväll. Många kom och vi drog in en slant =)

Nu ska jag iaf lägga mig. Efter allt dansade har jag typ fått nackspärr. Min rygg håller verkligen inte för sånthär. Men men, imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Då ska jag sova länge och ta det lugnt, HELA DAGEN :)

/ josefin

it makes you feel good

Jag åker ner och ser hockey en sväng med jenny, och sedan träffa linda, simone och jonas <3

/ josefin

baby we don't have to fight

Godmorgon !

Skönt med lite sovmorgon va ? själv njöt jag för varje sekund.
Morgonen började väl inte alldeles för bra. Jag satte mig vid datorn och nu funkar inte mitt ljud överhuvudtaget. Får väl be pappa smita upp en sväng och kolla till det.

Nu ska jag iaf ta mig lite frulle och sen ta en lång och varm dusch. Annars senare idag har ja inte så mycket planer. Hade funderat att fara en sväng på gymmet eller bara träna mina rygg och höftövningar hemma. Men mycket roligare att köra med rodden !

frukosttime

/ josefin

sometimes is a good hurt

Ikväll blev det först fg till 10 ungefär. Sen gick vi hem till musse för att se film. Det blev en gammal klassiker ! Snygg, sexig och singel.


För tillfället orkar jag inte skriva mer än att det är världens skitväder ute. Det ska inte regna i november, det ska snöa. Nu är jag helt blöt om föttterna och ska ist gå och lägga mig framför tv och hoppas på att det är någon mysig film som går. Jag tar med mig halstabletterna och mina iskalla fötter och bäddar ner mig i sängen bredvid.

Godnatt på er.

/ josefin

i always thought that we had a deal

maten blev super ! mums :)

nu ska jag bege mig till rasmus för en filmkväll tillsamans med han och jenny. Får se om det är någon fler som ska dit. Lät som så :)

måste skynda...

/ josefin

on my own

Jag älskar helgkänsla. Går inte beskriva !

Dagen har väl varit sådär. Började med matteprov direkt på morgonen. Det var endast g-delen så det gick helt okej :) Just före lunch hade vi språk förhör, lunch sedan engelska förhör och till sist skulle vi göra klart novellerna vi som itne hade det och sen vid slutet på timmen skulle den vara klar och inlämnad. Min blev typ över åtta sidor. Onödigt arbete.
Som ni ser har det bara varit en dag med prov och förhör, vilket suger baalle. Men nu har jag en hel helg på mig att bara ta det lugnt !

Ikväll blir det troligen fredagsmys hos rasmus med jenny osv. Vet inte riktigt än ? :) hur som helst så blir det ingen hårdkörande kväll.

Nu ska jag snart börja med maten. Jag ska faktiskt fixa maten för en gångs skull. Jag ska göra en tacogratäng liknande paj med lite grönsaker i osv. Den är sjukt god :) ! Så vi får se vad mina föräldrar tycker, om det blir godkänt elr inte :)

När vägarna består av slask så saknar jag verkligen sommaren.



/ josefin

i believe

jag är så sjukt skoltrött... Hade tänkt göra jätte mycket på min novell idag, men jag fick världens idétorka. Jag skrev knappt en sida på 60 minuter. Det är helt sjukt. Så då vet ni alla vad jag tillbringar min kväll med. Den ska vara inlämnad imorgon =(

en gammal bild som framhäver
a lot of love



Nu ska jag gå ner och göra min egen mat, jag tänker inte äta korvstroganoff. usch. Jag gissar att jag ungefär kommer att göra varma mackor eller liknande :D hah !

/ josefin

you're not alone

Nu ska jag lägga mig i sängen för att försöka få ner några rader i min skrivbok som troligtvis imorgon ska börja likna en novell med parallellhandling. Själv tror jag inte att jag kommer lyckas, men vi får se. Min fantasi är verkligen kass när det gäller sådant.

these girls+julia make my day

Vi ba må
i fylla


.. och efter alla om och men, efter allt kludd och sudd så säger jag godnatt på er.

/ josefin

this time is with you

sitter och ser snowroller.. Stig helmer olsson är grym !

btw. He jer hemkört å lingondricka !

/ josefin

bad romance



Dagen har verkligen varit lång. Det som räddade dagen lite iaf var ju elevens. Men vi gjorde inge roligt, så det gick inte så fort det heller. Idag blev det iaf soppa  och nå bröd. Soppan var inte god över huvud taget om du frågar mig..
Sen så har vi lucnh direkt efter, och då var jag verkligen inte sugen på mat. Så jag sket i lunchen idag och är istället sjukt hungrig nu !

Ikväll har jag mycket på listan att göra. Bland annat massor med läxa. Men först av allt har mamma bestämt sig för att klippa lite kortare, så jag ska köra igenom hennes hår först :D !

du skrämmer mig

/ josefin


so done

Ikväll har det endast varit mys i soffan som har gällt. Pappa bjöd på tårta också, numnum !

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och se lite tv, förhoppningsvis är jag vaken ända till p-h. Men jag skulle tro att jag missar det ikv. Är sinnes trött och borde egentligen sova istället. Men före det ska jag ska jagumgås med bror ett par minuter, vi måste planera in lite julklappshandling. Helt sjukt, det är jul om bara några veckor ? Känns helt sjukt. Men först och främst ska det vara lucia, och jag ska få fylla år. Myspys ! :)



Nu ska jag skynda mig ner. Ha en fortsatt bra kväll.

/ josefin

i've got myself to blame

dagens låt



jag har sjukt tråkigt. Finns absolut ingenting att göra. Men iofs borde jag sitta nere i soffan nu och socialisera mig med andreas som faktiskt kom hem ikväll. Skönt, har ju inte träffat honom på två veckor :)

Läxfri är jag ikväll också, det gillas starkt ! :)
/ josefin

you see

har ni inte fått ett gott skratt från denna blogg förut så vill jag bjuda er på ett nu !
Hade ingen skrivlust..



HAHAHAHAHA  har jag någonsin berättat om mina kunskaper i paint ?
hur som helst, maten väntar !

/ josefin

it doesn't mean anything

Vart hamnade min fokus ikväll ? Inte då i läxorna. Jag fastnade helt i hockeyn, vilket inte var bra alls. Nu är klockan efter nio och jag har ännu inte lyckas lära mig detta. Känns inte bra, nä inte bra alls.

Antingen får det brista eller bära, jag har rent ingen ork att sitta och läsa detta rakt upp och ner. Nu inväntar jag bara att klockan ska bli 10 så att paradise hotel ska börja och så att jag sedan ska få sova.



godnatt och håll tummarna för morgondagen.

/ josefin




It's the good advice that you just didn't take

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig upp i morse, jag var så sjukt trött.
Igår såg jag '' vem kan slå filip och fredrik medan jag även bläddrade mellan heartbreak hotel och någon mer film. Efter det började paradise hotel, första avsnittet var jag ju tvungen att se ! Så det tog ett tag innan jg fick sova, tragiskt nog.

Idag hade vi oförberett nationellt prov i engelska. Det var sjukt svårt ! När inte till och med jenny klagar om engelska är det SVÅRT. Det förstörde helt klart dagen.
Sedan var det lunch i över en och en halv timma. Det var verkligen en lunch som spårade. Glasflaskor krossades och det blev städning för min klass del.

Ikväll blir det plugg,som aldrig förut. No prov imorgon och jag har inte börjat titta på det än. Som jag kankse har berättar gjorde jag klar kriteriena igår, och det är inte lite man ska kunna.
Så det blir kvällens sysselsättning.

gammal favorit
Sleeping drug


/ josefin

damn you

just nu sitter jag och ser vem kan slå filip och fredrik ?
filip måste ju vara den sötaste :D HAH

Hur som helst så borde jag ha gjort läxa ikväll, men de sket vi tydligen i.. Inte bra, men det får jag ta igen imorgonbitti. Har matte och engelska inlämning imorgon, plus engelska förhör. Kändes jobbigt att börja med det imorgon på morgonen =/ Men så går det när man som vanligt skjuter upp läxorna.

godnatt !

/ josefin

listen to your heart

idag har det varit en riktig slö dag. Jag hade tänkt ta mig ut för en liten fotorunda. Men det har snöat/regnat idag så jag har verkligen inte haft energi.
Istället sov jag till 12 ungefär och nu har jag nyss klippt mamma. Hon blev faktiskt riktigt fin :)



Nu hoppas jag att middagen snart är klart, för jag är verkligen utsvulten !

/ josefin

work it out

Jag är less på att inte kunna sova på mornarna..
Jag ska lägga mig igen och göra ett nytt, TAPPERT försök på att få hit john blund.

/ josefin

once when i was little

Jag måste nog säga att det äe evigheter sedan jag var hemma en lördagskväll. FY ! Inget som händer igen tror jag ? Nu ska jag iaf gå ner och skära upp lite frukt som jag sedan ska mumsa på framför tv. Det måste ju vara det bästa när man är trött och tät =) Men med min tur kommer det endast att vara skit program på tv..

Min morgondag ska vara mer händelserik, hoppas jag på. Jag måste iaf ta mig an min rygg och höftträning. Annars kommer nog fru ulla sjukgymnast inte vara glad på mig ! Men vi ser, jag är ganska bra på att skjuta upp saker och ting.

Hoppas alla fått en bättre lördagskväll än mig !

/ josefin

thanks for all you've done

för tillfället är jag värdelös på att uppdatera. Jag orkar rent itne på kvällarna, jag ligger mest i sängen och försöker bli frisk.
Igår var jag i lycksele och tittade på skolan, och jag har bestämt vad jag ska göra av mitt preleminära val. Jag ska söka frisör! Men jag förväntar mig itne så mycket när jag får 6 betyg uppflyttade från åttan. Men vi får se hur långt det räcker. När vi kom hem med bussen for jag direkt till jenny där vi åt trerätters middag tillsammans med hela deras lillby. Det var mys! Sen blev det idol, och jag är så sjukt glad att eddie äntligen åkte ut. Han var verkligen dålig och har varit i många veckor.

Idag har jag VArit i bagarstugan hela dagen. Kännt mig som världens hemmafru i norrland, men det var en mysigt !
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det riktigt lugnt och hoppas på att min förkylning ger sig snart, jag är så sjukt less ! Så nu ska jag ta mig ner för trappen och socialisera mig lite med mamma,pappa och tvn ! Halv rolig lördagskväll ? nä inte alls.

Jag vill ha snö.


/ josefin

this is freedom

Nu är vi hemma igen, efter en heldag i lycksele på tannbergsskolan :) Det var faktiskt riktigt roligt ! Nu tror jag också att jag har bestämt mig för mitt gymnasium vilket känns helt okej :)
men nhu ska vi fara och äta med jennys familj och hela hennes by :o

Ha en bra kväll! 

/ josefin

every day, every night

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag

SKÖNT MED HELG !
Morgondagen tillbringar jag med mina söta vänninor i lycksele på tannbergsskolan. Vi ska titta in gymnasium osv. Kommer bli jättekul tror jag :)

Kvällen spenderas troligen med julia på vårt gamla dagis som firar 20 år idag. Känns sjukt :)
( samma dagis som jag var och praoade på )



/ josefin

lets turn the roof, and then we do it again

Jag tror jag ska bli kock .. ?

Idag gjorde vi inbakad fläskfile ( vitlökssmör i kycklingen sen inrullad i bacon) , klyftpotatis och sedan ungsstekta grönsaker. göttt !



Detta blev alltså min lunch !

Nu har jag då gjort klart engelskan och dylikt. Nu ska jag lägga mig och se en film och invänta morgondagens händelser.
Om jag inte slutar hosta snart så kommer mina revben att gå av. Jag skojar inte..

godnatt

/ josefin

we can ride this storm together

Skönt att vara hemma från skolan igen. Tredje dagen bortgjord, bara två dagar kvar !

Nu sitter jag och försöker lära mig dricka te, jag tycker verkligen inte att det är gott. Men jag ska vänja mig. Usch
Vi dåg tester idag, vilken jag tycker var rätt bra eftersom den var verklighetsbaserad och så. Den handlade om en tjej i 15 års åldern som hade en pappa som var alkolist osv.

Just nu är det lotta på bråkmakargatan på tv, så jag ska se den :D Hon måste ju vara den sötaste som finns.

/ josefin


you were the good guy

Alltså denna morgon har inte varit okej. Jag vaknade precis en timma före min väckare ringde. jag vr tvungen att gå på toa sen kuned jag inte somna om. Det kankse beror på att jag somnade före nio igår ? Aja, det var iaf lätt värt det.
Så jag började morgonen med musik och bara vila, hur skönt som helst !
Men eftersom att jag är så snabb på morgonen är jag snart klar, jag ska bara sminka mig sen ska jag invänta bussen som kommer 20 i 8 :)

Dagens är :
Lacktights
tunika
uggs
= MYS

Ha en bra dag !

/ josefin


everything is made to be broken

Det blev som sagt myskväll ikväll. Framför dator och tv. Men mellan detta har jag också tagit en lång och skön dusch. Eftersom att det var rätt nydligen får jag lägga mig halvfuktig i håret och få världens lockar när jag vaknar. Men what ever, jag duschar ju ändå imorgonbitti.

Imorgon ska nians tjejor se någon slags teater från 1-3 ungefär, som jag förstod det. Jag vet inte riktigt vad den kommer handla om, men de sa iaf att den var bra. Så vi får väl se.

Nu ska jag skynda mig till sängen så att jag hinner se filmen klart som jag påbörjade.

Sen så måste jag ju berätta att pappa körde skoter på isen nu ikväll, jag tror att det börja nalkas vinter !

sovgott
/ josefin

You never said goodbye

Another day has gone
I’m still all alone
How could this be
You’re not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold


En till dag avklarad. Dessa dagar har verkligen gått fort , och jag hoppas verkligen att veckan fortsätter så !
Idag gjorde vi inte något speciellt roligt. Men jag längtar till en soft morgondag !
För tillfället är halstabletterna mina bästa vänner. Men min röst är på bättringsväg. Nu får jag ju iaf fram ljud när jag försöker.

jag mys med mjukis ikväll !



Det blev inte heller någon sjukgymnast idag. Mamma ringde och avbokade. Det tackar vi för.

Ikväll blir det endast mys under täcket framför film. Jag hoppas att det går någon bra på tv som jag inte sett ännu :) Skulle vara skönt!
Eller har ni kankse något förslag på en film ?

/ josefin


you can't play on broken strings

nyttiga som vi är så gick vi ner och åt glass. Var faktiskt inte helt sugen på det, men det var iaf gott.

Jag har nog glömt berätta att jag är sjuk igen, har varken röst eller ork kvar. Men måndagen är bortgjord, bara fyra dagar kvar. Jag hoppas jag fixar dem !
Imorgon har jag tid hos sjukgymnasten, vilket jag tror jag avbokar. Kändes inte roligt att komma dit krasslig och erkänna att jag inte alls legat i nå bra och tränat. Men det kändes iaf bäst att avboka den och jobba på förkylning. Blir alltså ingen innebandy imorgon heller.

Nu ska jag lägga mig under täcker och nöta tv tills jag somnar, och jag hoppas verkligen att det går fort ikväll. Det är tur att jag har världens bästa mamma som kommer hem med tre påsar halstabletter !

julia är en söt favorit


/ josefin

if you're not the one..

jag och jenny har precis sett en film, den var störd ? Den hette iaf lesbien vampire killers :)

hur som helst. Nu sitter vi här och bara ta det lugnt, men som ni ser ..



vill jenny ha mat. Så vi går och typ, äter nåt !

/ josefin

s.o.s

jag hade aldrig tillgång till en dator i helgen, så det blev inga inlägg.

Fredagen blev det fredagsmys hos rasmus. Jag, jenny, adam, rasmus,erik och rebecka och cindy en riktigt kort stund. Efter det gick jag hem till mormor och sov. Jag förstår mig inte på svenska folket som röstar ut Rabih före eddie? Eddie är verkligen världelös.

Eftersom att jag har tagit bilderna från bilddagboken går dem ej att ladda upp här. Så ni får kika på bilderna där istället, antingen på min eller linas. Vi har Ungefär samma !
Mer bilder kommer också att komma, men julia ligger lite efter.

morgonen idag började med bio ( schindler's list ) som räckte tre timmar. Efter det hade vi lunch i över 1h och 30 minuter. Skönt, eller hur ? Sen gick jag och jenny upp för att ha 15 min so och sedan blev det norran för min och jennys del. Eftersom att vi är luciakandidater så ska vi bli fotade och sedan ut i tidningen. Men även bilder till skolan som ska sättas upp.
Jag hoppas verkligen att mamma drev med mig när hon sa att bilderna brukar stå i ett fönster på skyltsöndagen, för då blir jag nervös. Jag såg verkligen trött ut, och hade inget liv i min blick! Hur som helst så var vi där tills vi slutade fär dagen. Dagen har verkligen varit super ! :) Vi fotades även med ballonger, så vi fick dem, och även flugsmällor..





Jag avslutar kvällen med måndagsmys med jenny som kommer hit kring halv sex :)

/ josefin

it's a party in the usa

då var det fredag igen, och jag känner mig sååååå glad för det !
Jag tror att vi har sju lektioner idag ifall jag inte minns fel, så det känns väl rätt drygt. Men Idrott coch bild är ju inte så jobbigt :)

Helgen tillbringar jag hos mormor, i norsjö. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Fredagsmys kankse med jenny och lina ? Morgondagen är iaf planerad ;) WOHO !

Nu ska jag skynda mig att packa och mixa till mig lite innan skolan börjar. Jag kommer inte ha tillgång till någon dagtor ihelgen så länge jag inte är hos någon, men räkna med något inlägg :)

Ha en bra helg !


/ josefin

you can take me to heaven

Kom just hem från hockey. Kvällen spenderades med lina och jenny i ishallen. Kvällen slutades med 10-1 till norsjö. nu är jag hemma igen och andreas förhör mig på engelskan. Det går inte så bra, så jag skiter i detta ! Jag lägger mig istället och hoppas på att det går vägen imorgon.

godnatt !

/ josefin

he was my nighttime

åker till ishallen med jenny en sväng och ser lite hockey :)

/ josefin

We were both young when I first saw you

Speedmington var dagens idrott alltså, och jag skojade bara med er. För jag har visst spelat det förut, men hur som helst är det riktigt kul :)

Utverkligssamtalet gick iaf super idag, kändes bra :) Men lärarna tar seriöst kol på oss. Idag på svenskan fick vi en bok på 100 sidor som vi skulle läsa ut idag och ska efter morgondagens lektion vara inlämnad som bokrecenssion. Inte ens lite taggad på det. Aja , dagens lektion var iaf 55 minuter och jag hann läsa ut boken. Imorgon får jag snabba mig med en recenssion. Hoppas jag hinner!

Ikväll ska jag kankse fara och se hockey, beror på om bror vill ha mig hemma när han väl är hemma. Han borde komma om ungefär en timma, då blir det middag. Tills vidare tar jag det lugnt framför datorn !



/ josefin

let the music play

Nu har jag nyss fått i mig en fröig macka men skinka och gurka på. Mums !
Jag lyckades då inte plugga igår heller, direkt jag la mig somnade jag. Jag får se till att läsa igenom det före lektionen så jag kan det tillfälligt..

Första lektionen idag är idrott, speedmington ? Jag har faktiskt ingen aning vad det är, vi har inte gjort det förut =)

Idag kommer bror hem en tväris och hälsar på. Kulkul :) Men tråkigt att han åker tillbaka redan imorgon :/ Men då ersätts han av louise som kommer hem. Det är ju trots allt norsjö marknan ihelgen. Inte för att det brukar va så märkvärdigt, men alltid kul att träffa folk som kommer hem :)

Nu ska jag ta mig i kragen och klä mig. Idag kör vi på prasselbyxor, linne, ärmad tröja och sjal. Gillar helt klart mjukisdagar så länge det inte är mjukisbyxor jag har på mig :)

Fräknar (U)


/ josefin


it's like moving moutains

Nu har jag slutat vara lat och laddat över dagens matlagning. Vi hade rätt kort tid på oss på grund av luciaträningen. Men det blev en paj, en riktigt god en ! Men det bästa med allt, att vi gjorde den nyttig :)



Det är paprika, någon slags gurka ?, lök, köttfärs med några kryddor, stanning, ost och en botten. Eftersom att vi har hittat på detta själv så har vi heller inget recept och inget namn. Men jag lovar, den va sjukt god ! :)

Egentligen har jag verkligen inte tid med detta. Jag har helt totalt skippat plugget ikväll, fastnade framför tvn och då blir det aldrig något gjort. Så vi får se hur jag kommer lyckas imorgon på mitt no förhör och inl'mningsuppgiften. Jag tror att det är dax för mig att plugga lite kemi innan jag somnar !



Sliten krigare ? Jag tycker risdagar med mys!

Ha en bra kväll
/ josefin



please stay for a while now

Åh det var hur mysigt som helst idag med lucia ! Men det suger att vi bara är 33 stycken iår, på grund av säkerhet ? bullshit. Vi har ju varit typ 50 stycken förut ?!
Tråkigt det, men det blir nog säkert bra. Svart på louises fråga, så vet jag faktiskt itne när vi kommer att ha det. Lucia iår är ju kankse som ni vet en söndag. Men det kankse är så att vi r i kyrkan en timma eller så för att sjunga för allmänheten :)

Blev middag hos mormor idag, gotgott ! Sen handla lite och sen hem. Nu sitter jag och ritar igen, jag kommer mig inte allt för långt. Men en bit på väg ! Sen blir det no och film mys med mamma ikväll eftersom att pappa är nere i småland på nåt jobb tjosan :)

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsda
Fredag

Utvecklingssamtal imorgon, nervös ? Lite kankse..



/ josefin

if i were a boy

nu är jag nyduschad, sitter och käkar frulle.
Idag börjar vår luciaträning. Surt att vi nior missar elevensval. Men, jag har ju inget val :) Jag kommer få världens julkänsla idag !

Måste skynda... ha en bra dag!

/josefin


i'm so tired of this shit

jag är så strött att jag snart somnar på mitt papper. Usch.
Morgondagen lär inte börja bra heller, matte som första lektion. Nä istället för att sitta här och klaga ska jag ta mig ann läxbunten som ligger på sängen och skita i skotern tillsvidare. Får väl fortsätta imorgon eller när jag har ork och lust. Den ska iaf vara inlämnad på fredag så jag har ju trots allt inte all tid i världen på mig !

Med en mysbild som inte går att ladda upp hade jag tänkt önskar jag er...

godnatt & sov gott !

/ josefin


my breath is your breath

tog mig precis vatten över huvudet och försökte mig på att rita en skoter. Vad tänkte jag på ?
Tror nog att jag får springa på bilden imorgon för att hämta ett nytt papper...

/ josefin

when I'm far too tired to fall asleep

Igår gjorde jag min idrottsläxa och väntade sedan på filmen som började på tv.
Systrarna i jeans - andra sommaren. Jag tycker faktiskt att den är riktigt bra :)



På morgonen så hade vi besök av polisen under vår so lektion. De pratade om lagar osv. Rätt boring !
Sen vanliga lektioner nästan hela dagen. Sista lektionen ägnade vi oss åt att lyssna på vår skolsyster och vår syv som pratade om våra gymnasieval och om skador osv.
Vi söker första gången den 1 februari. Känns gruvsamt. Men idag fick vi med lite böcker och dylikt som så att vi kan granska linjerna lite mer detaljerat. Men fy vad jag är nervös...

Vi fick även läxa idag. No och engelska, känns sjukt drygt med tanke på att vi redan har idrott, bild och jag har lite slöjd jag ska göra. fy ! =S

Nu ska jag iaf kolla om jag hittar nåt skoj på tv innan det blir middag för efter det spenderar jag nog troligen lite tid framför läxböcker :( !

/ josefin

prove it

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få någon av mina läxor gjorda. Min mamma är grym, hon hittade min idrottsläxa ! Sen så har jag bildläxa denna vecka. Vi ska rita något typ av motorfordon. Själv tror jag att jag inte tar på mig allt för hårt arbete och ritar en skoter. Jag hade först tänk rita en motorcykel, men jag känner att det blir lite för mycket detaljer för mina ritkunskaper.





everything is ironic...

/ josefin


i'm so sick of love songs

Dagen började både dåligt och bra. Fick mig ju trots allt en sovmorgon ? Hur som helst, jag försovde mig för första gången i mitt liv. Eller, under hela min skolgång kanske man ska säga. Vaknade efter nio, kollade bussar, ingen gick förän om en timma. Så jag fick ringa mamma och be henne komma hem och hämta mig. Bara för att hon är bäst så åkte hon från jobbet och hämtade mig.
Väl på skolan fick jag ett papper och en mattebok framför mig. Matte test, nä det behövdes verkligen inte efter en stressig morgon.

Men nu är jag hemma igen, helt underbart. Är det inte mysigt, redan klockan halv 3 börjar det vara mörkt ute. Gud vad jag längtar efter snö, födelsedag, julafton, stugan och ja allt vad vintern innebär !



Angående bildbomben så kommer den ej. Det tar fortfarande sjukt länge innan dem komer fram. Så ni får ta och kika in min bilddagbok ist !
http://jossiieee.bilddagboken.se/p/main.html

Jag tänkte iaf nyss börja på min idrottsläxa, men jag hittar den absolut ingenstans. Fy vad jag hatar dagar som denna.

/ josefin

no words

jag låter bilderna få tala för sig själv .








tar typ 100 år för varje bild att komma upp, så jag försöker iimorgon istället..

Nu har jag iaf precis varit ner och letat fram mina bedårande skridskor. Helt awesome att vi har skrillor imorgon. Saknar att spela hockey, menmen finns inte så mycket att göra åt!

Imorgon är det skola igen. Inte alls taggad, inte för fem öre. Men vi gör det bästa av situationen. Sju veckor kvar till jullov, det fixar vi!

Bussade föresten med sofia, elin , mirran och någon till idag. Myspys!

Dax för mig att lägga sig under täcket, har mått mycket bättre än såhär..

/ josefin


jag vill bara vara ledig

ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Men jag kan ju säga att gårdagen var grym ! Vi har iaf fått städa hela morgonen och ja.. Nu har vi äntligen fått oss ur soffan. Nu ska vi börja göra mat sen packa och sedan tar jag tio i åtta bussen hem tillsammans med mirran och sofia :) bildbomb kommer senare ! :) / josefin