It never crossed my mind at all

Nyheter från hm !



har blivit masserad, behöligt och skönt, så nu väntar packning och plugg. Har inte en susning om vad som ska få klä min kropp i helgen, har lite beslutsångest men nåt får jag hitta på ! :)

nä det här har jag absolut inte tid med. Godnatt på er ♥

/ josefin


it's a chance we've gotta take

trots att man har det riktigt bra borta är det alltid hundra gånger sköna att få komma hem. Helt underbart skönt.
Jag håller just nu på att pack inför morgondagen och ska strax fixa lite grejor. Min hjärna går på högvarv och novellen ska finslipas innan imorgon, shit vilket hysteri.

nytt :)








/ josefin




I didn't mean to stare, but my mind was everywhere

sen höst/ vintermys från nelly.com



dunjacka med päls samt väska och klackar gillas. Last year, men finns utan tvekan kvar iår. Allt stickat är ett enormt plus och klänning på fest är det bästa.

/ josefin


Every night it's all the same

Godmorgon på er :)
Det är så sjukt skönt att sova här i skellefteå, man får ju nästan sovmorgon. Just nu har jag svenska så jag ska snart engagera mig lite. Känns tråkigt men jag ska få feedbackpå min novell så det ska ändå bli lite kul Hittade denna kjol för ett bra tag sen men har helt glömt bort att visa den. Jag skulle iaf mer än gärna vilja ha den ! =)



/ josefin


I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home

kom hem från en promenad och ett snabbesök hos simone och linda innan idol, så nu är det avverkat och just nu myser vi bara lös i soffan. Jag bor som sagt hos matilda ikväll men åker hem imorgon.
jag har hunnit inviga min nya sax genom att klippa matilda ikväll också, det blev super och den var helt sjukt skön:)
Det jag införskaffade idag får ni se imorgon, mobilkamera är ju inte fränt för ett öre. Hur som helst så tankas the last house on the left just nu så vi ska göra oss klara för sängen och ta någon minut på spikmattan. Skola imorgon bitti, svenska står först på schemat. Godnatt, sov gott mina fina ♥
/ josefin

Will you tell me once again

lovley dress från forever21







/ josefin

I need some kind of miracle, 'cause I lost all my faith in you

Godmorgon på er !
Jag har precis kommit ut från dahlsbussen ( matrixbussen ) och det blev inte så mycket. Fast dyrt blev det iaf :) tur att fakturan skickas till pappa, hihi !
Jag köpte iaf en sax, plattång, och två steg av värmeskydd från gold heat. Ni ska få se ikväll ! :)

Just nu sitter jag på lektion, jag och vickan ska göra en sammanfattning av Hårvård och stylingsprodukter. Så jag ska engagera mig lite, det ska vara inskickat ikväll.





Helt sjukt bra produkter, rekomenderar starkt !

/ josefin




hei ala

hei ala josse her. mmmmm just nu ligger jossan och tar upp HELA min soffa + säng, jaja jag går vell ut och lägger mig på balkongen do. imorn kommer matrix bussen och vi måste vara klockan 08.00. men he kommer bli awesome! 70%på allt, åååååå:D ikväll har vi ätit, bakat kladdkaka ( smet ) fast jossan åt inge.... och varit med ett gäng snygga frisör brudar! jajaaa tydligen så taggar man inför nån jävla lycksele marknad ihelgen. jaja vi ser ju, jossan skriver imorn. PUSS:D


i'm not like before

hej på er ! Hade tänkt blogga i morse men min väckare ringde inte.. Hade opackat allt förrutom typ ett byxpar och allt annat var helt oförberett. Bussen skulle komma på 40 minuter så datorn kom lite som andrahandsval :)

Idag har det iaf varit frisörteknik. Klassen var uppdelad i två så jag började med klippning. Gick super, men jag var lite halv hängig i morse. Efter lunch blev det tvätt, och lägga i inpackning på varandra. Hur skönt som helst :)





fick förresten en tröja från skolan idag, ni får se sen. Jag och josefine ska städa bort lite och sen ner på ica ! :)

/ josefin



i'm workin' on my dreams

Har precis sett idol och proppat i mig en hel drös vindruvor. Kommer aldrig i mitt liv bli less, aaaaaaah ♥
För mig är det iaf självklart att linda varg och country chris ska vidare, dom andra förstår jag inte ens vad dom gjorde i kvalet.

för övrigt har jag en hel del att packa inför veckan, känner inte alls taggen på att bära med mig massor av saker imorgon. Menmen ! Bara ta sig i kragen och göra det som krävs!

Istället för att visa den i morse blev det nu, men morgonrocken sitter ändå runt mina axlar och håller mig sällskap. Inte nog med det, fårtofflor på fötterna är pricken över i'et för en måndagsmys.



/ josefin


Heaven on my mind, forever on my grind

Så här såg jag iaf ut på skolkortet ! =)

Inte värd skoldag för fem öre. Kom till skolan, hämtade en plattång i salongen, drog ut lockarna, åt fotograferades och där efter hade vi genomgång i 6 minuter innan vi fick sluta.

Hann iaf gå på stan med fanny och jenny en sväng så jag köpte mig en ny mascara men själklart samma märke och sort. Världens bästa !


/ josefin


It took a tragedy for me to see, for me to come back to reality

Godmorgon :)

Frost på gräsmattan och menusgrader, det här börjar ju äntliogen likna något ! =) Jag längtar så fruktansvärt efter snö och vinter :)

Nu är jag iaf nästan klar, håret fixar jag på skolan i salongen. Mateboken är i väskan och frukosten i magen, så nu inväntar jag bara bussen som kommer strax.
Jag hör av mig när jag kommer hem istället, känner mig aningen stressad :)

ha en bra dag ♥

/ josefin


Will we burn inside the fires of a thousand suns

Äntligen är min novell inskickad, boken utläst och mina ögonbryn fixade. Kom precis på att jag helt och hållet glömde äta middag, och jag är fortfarande inte hungrig, jag måste ha ätit bra igår !

Nu ska jag iaf kura ner mig i sängen, sovmorgon till kvart över ett imorgon, då blir det fotografering. Menmen, jag hinner skriva imorgonbitti ! :)



älskar kilklackar och speciellt skon längst upp. i want !

Godnatt på er ♥

/ josefin


I'd burn up in your atmosphere

mysdag


c-viitamin, brustablett, grapefrukt+lime








Har hunnit vara ute en sväng också, trots massa mys och dylikt. Tog en promenad, åt lunch till en film och bara mått. Söndagar är inte alltid värst !

/ josefin


Waiting for the end to come, wishing I had strength to stand

Godmorgon på er :)

Vaknar med värdens ryggont.. Så jag ska stryka på mig linex och kura en stund till. Linex är ett liniment som värmer ( rätt mycket !) och mjuknar upp musklerna. För mig funkar det sjukt bra  trots att jag låter som en mormor på 75 år nu !



jag hoppas på att tv4/tv5 play har nåt bra att erbjuda som jag missat..
/ josefin


in the end we were made to be apart

helt sjukt sugen jag var, jag hade tydligen lyckats !


Filmen var inte överdrivet bra, får 2,5 av 5 poäng. Lite grötig åså :) Nu ska jag krypa ner under täcket och förhoppningsvis hinna läsa två sidor ur '' leva med döden '' innan jag somnar.

Hät ser ni också det nya nagellacket, hel skön färg om ni frågar mig ! =)


Nä godnatt på er, hörs imorgon ♥

/ josefin


I see your true colors Shinin' through

Gud så skönt, har rensat och omorganiserat i min garderob idag. Behöver ännu en till, har ingenstans att stoppa mina nya plagg längre ! Nu är det iaf gjort och mitt rum är rent och snyggt. Men hur länge vet man aldrig !

Det blir en lugn kväll ikväll också, får troligen främmande så jag ska väl baka nåt gott till dom som är kapabla till att äta det ;) Sen blir det att se a guy thing som går på 3an och börjar klockan 22 ikväll.



Tv tablå skriver :Amerikansk komedi från 2003. När Paul efter sin svensexa vaknar upp i sängen tillsammans med en kvinna han inte känner, drar han genast slutsatsen att han bedragit sin fästmö. Han får skuldkänslor och försöker dölja det inträffade veckan innan bröllopet.

I rollerna: Jason Lee, Julia Stiles, Selma Blair, James Brolin, Shawn Hatosy. Regi: Chris Koch.

/ josefin


I have to tell myself to breathe

Försöker få nåt gjort i ett ensamt hus, vuxenpoäng på hög nivå !

/ josefin


I won't play that good girlfriend you pushed


Gordmorgon :)

hade en tyrevlig kväll igår med massa folk, lugn och skön. Allt jag behövde ! Kom hem vid ett tiden, la mig i sängen med vindruvor och såg två idolavsnitt som jag missat och kruade sedan ihop mig och somnade.

Ligger just nu med spotify på låg volym, drar mig och njuter av att vara ledig. Undra vad jag ska hitta på idag ?
Känner mig på super bra humör ! :)


/ josefin


You and I, we'll do it differently

Blev stan en kvart när jag kom från skolan. Malin följde mig som hastigast och vi båda hittade något.

kort variant


och en helskön fär på ett nytt nagellack !


Tog en rejäl powernap efter att ha kommit hem, jag och sandra låg i varsin soffa óch jag tror faktiskt även hon sov en stund. Det var behövligt och nu känner jag mig på riktigt bra humör !
Nu ska jag göra mig klar för utgång, nykter ikväll. Känns riktigt bra och riktigt skönt :)

Programmet jag använde tilll att göra kollektionen var picasa :)

/ josefin


With our hearts in our hands like loaded guns

åh så underbart, vår idrottslärare är sjuk idag och därför blev det heller ingen idrott. Vi slutade halv 12 så nu har jag mättad mage och sitter just nu i bussen på väg hem på vallen. Jag längtar till att komma hem, sjukt härligt.


Gjorde en liten prov grej på ett nytt program. Fortsätter nog i denna stil !

/ josefin


all you are is a part of a star on a long journey

Godmorgon på er !

Vem hade inte dödat för att få vara hemma idag ? Vi har nyss stigit upp och vi gör oss klara för fullt. Bussen kommer just efter 15 över 8, vi är alldeles för lata för att gå från getberget ner till skolan i kyla, regn och rusk. 
Nä nu ska jag packa ihop och bege mig ner till skolan :)

gårdag
 

/ josefin


Tell myself that I'll be fine without you

Det blev tacos till middag, super gott ! Vegetariskt, så det blev bara sallad och massa sås. ''smala'' som vi är tog vi cykeln bort till moröbacke. Men först ett stop på ica för att köpa GI glass och hallon. Det blev idolmys med andréa, simone, linda, josefine och camilla :)
Sen orienterade vi oss hem längst gatorna och nu ligger vi utmattade på varsin del av dubbelsängen. Nu ska sminket bort och sen ska vi sova.







Godnatt på er mina fina ♥

/ josefin


think you could get free

Sitter hos andrea nu, ska bara lämna mina grejor och sen ska vi ner på stan en sväng. Få se om jag sparar eller hittar något. Men troligen blir det bara smakråd till gullan ! =)

/ josefin


Building faith on love is worst

Godmorgon :)

3g slutade plötsligt sluta igår så mitt internet dog. Blev lagomt sur så jag la under täcket och där somnade jag efter att ha packat och gjort det mesta klart för i morse. Matten sket jag i, det får helt enkelt bära eller brista. Fick faktiskt stressa ändå i morse, sov 30 minuter för länge men det var det nästan värt !=)

Stannar hos andrea i skellefte ikväll, mer om det senare, 3 timmars svenska lektion börjar strax så jag ska fortsätta på min novell.

andrea ♥


/ josefin

 


This love has taken its toll on me

Home sweet home, mättad mage och myssugen. Bröjar min fritid med lite matte, prov imorgon och jag är inte förberedd för fem öre..



jag hoppas någon är snäll nog att väcka mig när jag har somnat..

/ josefin


There's a choice we're making

Jag hoppas någon har kunspak nog att hjälpa mig, vad kostar det att beställa smycken från forever 21 ? Frakt, tull osv ?


är mer än tacksam om någon vet.


Har förresten haft kemi på morgonen, roligt. Men nu är lunchen slut och datakunskap väntar. Längtar hem !

/ josefin


My heart is full and my door's always open

Godmorgon alla solstrålar !

Var helt sjukt trött i morse vilket resulterar dagens utseende. Utan smink, en tofs, jeans, sjal och en huvtröja, men skönt är det. Sov hela vägen, från det att jag klev på bussen tills den svängde in till centrum och nu är jag faktiskt riktigt pigg :)

gammal bild


Börjar med mentorstid idag, få se vad vi ska hitta på för spännande i tre timmar.. ?


I'll try my best to be the one

ännu en kväll är över och alltså är är kommande dag ännu närmare helg. Ligger redan i sängen, ska slå på spotify och sova som en stock känner jag. Kan behövas !



har än så länge klarat mig från förkylningen tack vare dessa ! Tar en varje/varannan dag och se, jag är frisk :) Som ni vet är mitt immunförsvar värdelöst, så tro mig, dom funkar och dom ör super goda :)

ska kika genom det sista och göra lite små tjaffs innan john får komma på besök. Godnatt på er ♥

/ josefin


I'm a cold heartbreaker

Blev bara klippning idag, for oss som inte hade tvätt prov=)
 
Malin och josefine ♥

Emma och linda ♥


Josefine lindholm ♥


hade tänkt ut på en promenad, men än så länge regnar det. Ska se nästa avsnitt av tylösand och hoppas på att vädret är med mig nu när jag äntligen har motivationen =)

/ josefin


There is no turning back now

Godmorgon på er =)

Blev rätt sent igår, la mig och såg kungarna av tylösand ( tv5 play ) och sen somnade jag. klockan var nästan tolv så jag är aningen trött nu måste jag säga.


Frisör teknik hela dagen idag, enligt lärarna ska vi få göra något riktigt skoj, så jag håller tummarna för det:) Kommer hem vanlig tid, ha en bra dag ♥

/ josefin


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Sleepin' version, love it.



stuprörs och en mysig sjal !

/ josefin


They got me on the run, direct me to the sun

JAAA ! tror det eller ej, men jag fixade internet. Helt själv ! Nästan så att jag är lite stolt :)


lördag








lyckad dag idag förresten. Pappa åkte ned till götet idag, och med tog han min dataväska där jag hade alla mina matteböcker osv, idag hade jag en lektion ( matte ) och vart var dom böckerna? Jo i göteborg.. Så egentligen åkte jag ner till skellefteå helt i onödan. Men ett par jeans blev det iaf :) kommer strax !

/ josefin


Laughing in the open air

Hej och godmorgon !
Ja som ni kanske förstod så gick det inte så bra med mina datakunskaper igår så det blev en tidig kväll istället. Började kvart i ett idag, matte i tre timmar.. Tur lektionerna går fort ! =)

http://grand.webway.se/sollsen/bilder/dataproblem.jpg

Hann ner en sväng på stan innan jag tog lokalbussen till skolan i morse, köpte ett par jeans och bytte en skjorta till pappa. Köpte jeans i fredags också, även en sjal. Men man behöver alltid lite extra ;)

Ska springa till datateknikern innan lekitonen börjar, håll tummarna för mig.

/ josefin


i run and you run but can’t get away

hemma, och nu funkar inte internet på min bärbara. Gilla min tur, måste försöka fixa nuuuu..

/ josefin

We stand together till the very end









myser hos sofia efter att vi har grattat louise i förskott med tårta och presenter. Gårkvällen var trevlig och bör göras om, bilder kommer sen ikväll när jag är hemma. Åker vid middagen, nu ska vi ut på en promenad !

/ josefin


it's a simple fact, i got your back

hejhej !
Får tyvärr inte igång internet i stugan, vet inte vad som är problemet.. Menmen, idag har jag iaf tagit det lugnt och sen kom min morbror+bihang och kusin hit upp. Riktigt skoj ! =)
Nu sitter jag hos sofia och har precis klippt henne. Idag blev det raklugg+toppning och lite uppklippning. Hon blev riktigt söt :)

Ska snart hem och äta grillat sen blir det troligen utgång ikväll =)



/ josefin


I've been left in the cold

hej på er =)
Har äntligen tagit mig till ammarnäs, efter massa vägarbete och tjosan. Just nu sitter vi på samregården och folket festar, själv skippar jag alkoholen pga värktabeltter, skoj..jo jätte :)

Jag ska kolla om datorn funkar när jag kommer hem :)

/ josefin

She's all laid up in bed with a broken heart

Hade gärna fyllt på garderoben med en..

riktigt snygg klänning från nelly. 529 kr
Kimi Dress SEK 529, Renée London - NELLY.COM

riktigt snygg
top, men svinigt dyr. 1099.
Daltan Top SEK 1099, Stylein - NELLY.COM


Sjukt sköna stövletter ! Det känns knappt att man har dessa på fötterna,
rekomenderar starkt. 499 kr scorett


har nyss fått i mig lunch så nu sitter jag och linda i soffan vi har i klassrummet med vår trådlösa anslutning och har det alldeles för bra. Kvart i 1 börjar idrotten som sträcker sig i tre timmar. Efter det tar jag bussen hem och åker upp till stugan för att umgås lite.
jag håller tummarna för att andreas dongel ska funka för då har jag internet i stugan ! :)

/ josefin

I'm still alive but I'm barely breathing

Hej och ursäkta för igår ! Datorn lämnades in på skolan för att fixa programvaror och min dator hemma vet ni alla hur den funkar.. Så det blev en datafri kväll igår och gjorde därför bort lite ärenden och såg idol samt hockey.

Just nu sitter jag på skolan och har fått tillbaka datorn och nu ska allt funka som det ska. Har svenska A så jag ska börja på en novell om alkohol och droger i trafiken. Inte taggad, men snart helg ! :)



/ josefin

now im steady missing you like a strikeout

Godmorgon :) Är sjukt trött idag, tur att jag fpr sova på bussen en stund. Jag ska iaf packa ner datorn nu, klä mig och äta frukost. Sitter fortfarande i morgonrock och myser ! =)



Jag hoppas på att blogg.se ska funka på skolan idag. Annars kommer jag hem som vanligt vid halv 6 :) Ha en bra dag ♥

/ josefin

the world has got him down on his knees

idol är nu slut så en film ska startas och sen får ögonen svika bäst de vill. Lång och jobbig dag imorgon.
Skickar troligen en beställning imorgon, men vilken av ringarna ska jag ta ?behöver hjälp !

Slår på the back-up plan, sovgott allihopa ♥

http://blogpipiatbingi.com/wp-content/uploads/2010/03/The-Back-Up-Plan-Online-Stream.jpg

/ josefin


We say goodbye in the pouring rain

kan ju köra lite dagens outfit med mobilkamera idag, tiden går långsamt när man kommer hem så här tidigt. Regnet öser ner och det finns inte ens själ hemma, måste fixa någon film innan idol =)



Skor - dinsko
Tights - hm
basic - gina
Top - hm
Sjal - hm
Smycken - massa olika

Godmorgon efter 1,5 timmas bussresa !



/ josefin

we share a look in silence and everything is understood

Min dag har bara varit tråkig och meningslös, ¨tog bussen tidigt i morse för att vänta på att börja ( fick vänta i två timmar för att vi skulle på studiebesök på e4an som varade en timma ) och där efter fick vi sluta. Kändes så sjukt meningslöst..
istället för att klaga så kan jag ju fortsätta med min tillfälliga smyckes-mani.. Ska beställa någon av dessa !







Jag är helt in love !

Ska snart göra mat, har inte ätit sen 06.00 i morse.

/ josefin

I walked on, I'm still going

Blev idol ikväll, mys med familj åså. Vet inte vart min energi är ? Känner hur förkylning kryper fram..
Saknar er


Imorgon har vi studiebesök på E4 på morgonen vilket ger oss sovmorgon till 10. Sen så är det inte säkert att vi har någon datakunskap så jag kan lika gärna sluta 11 imorgon, vilket jag hoppas på ! Då hinner jag med den tidiga bussen hem :)
Men nu ska jag stoppa in usbminnet och se lite film. Godnatt på er ♥

/ josefin

You Make the Rain Fall

försov mig lite i morse, mamma väckte mig 35 minuter före bussen kom. Har haft frisörteknik hela dagen och det gick sådär. Sjävla klippningen gick super, men energin var rätt låg och ipren gjorde min dag.

Har iaf ny kommit hem och fått mat i kistan, satt precis och kollade och ska nog troligen bsetälla hem två klockor inom kort =) Blå och vit !



/ josefin

I remember every word that you said

dessa skulle gärna få pryda mina fingrar.




det har blivit en myskväll ikväll, lite dator, tv och prat med bror. Ligger också och tittar på lite hölster och sånna saker som ska införskaffas.
Ska snart tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen, en dag imorgon också. godnatt på er ♥

/ josefin


In our hearts we were saying forever

oj oj oj vilket humör jag är på idag, allt har gått så fort och jag vet inte vad ! :)






direkt jag kom hem snodde jag om tillbaka till norsjö tillsammans med bror och gjorde lite ärenden, så nu är jag ledig resten av kvällen. Ligger just nu, mätt och belåten och funderar vad kvällen kan erbjuda ?
Fick förresten datorn idag, utan att den är uppdaterad dock. Så den ska lämnas in ännu en gång, men tills dess ska jag använda den flitigt :)

/ josefin

We don't need no secret code

Godmorgon :)
Har precis msinkat mig och sitter just nu med lite frukost och mysermed musik och mina underbara tofflor. Egentligen är jag inte trött alls, solen skiner och himlen är blå ! Det känns som om det här kommer bli en bra dag :)



haha lite oseriöst, men en bild var det ju iaf =D

Jag bör nog fika klart, klä mig och mysa in till det sista nu, och jag håller tumarna för datorn idag. Ha en bra dag allihopa :)

/ josefin


You can see it no matter how I try to hide

Ikväll såg vi taken, filmen är ju helt grym. Jag är helt sjukt trött och min rygg pallar inte en minut till på stolen, så jag ska borsta gaddarna och lägga mig med musik och hoppas på att jag somnar tidigt.
Har iof sovmorgon till 1 imorgon, men bussen kommer redan vid 10. Jag ska inte klaga, jag får sova tre timmar längre =)

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00151/rygg200_151462w.jpg
Får troligen tillbaka min dator imorgon, godnatt mina fina ♥

/ josefin


you broke my wings

Hittade förresten dessa skor från BLOWFISH som jag mer än gärna skulle vilja ha i skohyllan ! 999 kr hos nelly. Lovley shoes..

/ josefin



i put my hands in the air, screaming for help

Sitter och kikar på gamla bilder, helt sjukt vad jag saknar mitt hår.





/ josefin


So many things left unsaid

Lite kortare hår =)



Börjar bli riktigt less på min dator, formaterar jag inte om den snart så kastar jag den bokstavligt talat ut genom fönstret..
aja, gårkvällen var supermysig. Vi spelade monopol ( JAG VANN BÅDA GÅNGERNA ) samtidigt som en film var igår. Det blev tjejtema eftersom att vi var fem brudar så vi såg bla she's the man och två till ?

Nu ska jag fixa lite grejor och det är väl lika bra att publicera inlägget innan datorn får psyk igen..

/ josefin

Hoping I would find true love along the broken road

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

före klippning. Skönt att ha borta lite kluvna toppar nu. Blev ingen större skillnad, nu ska mitt hår sparas ut ! =)
Jag har precis sminkat mig så nu ska jag bara klä mig och bege mig till matilda, blir monopol och mys ikväll med brudar. Undra om det händer nåt annat spännande ?

/ josefin

Watched the sun sink to the ocean

ojoj så duktiga brudarna var idag ! Skönt att se dem plocka tre poäng med en vist på 6-0. Pratade också med min tränare om att spela med gips, och det får jag ! Bara jag bandagerar in det, så jag ska ta ett snack med mamma ikväll och tränar då kanske på måndag ! :)

Nu ska jag klippas och sen hälsa på farmor och farfar och gosa med lilla nova ! =)

/ josefin

've been looking at you since the moment that you walked in

Godmorgon, vaknade för 20 minutrer sedan och ska tydligen och se fotboll NU. Mtachen börjar på 30 minuter så jag får nog ta och skynda mig.

http://sindys.blogg.se/images/2010/messi_82332003.jpg

/ josefin

you are the one That I want for the rest of my days

det blev idol istället för klippning och sen komme josefine och hämtade upp mig. vi har bara myst och pratat på, varit en sväng i norsjö och träffa lite folk. Är äckligt trött, så sminket ska få åka av och sen ska jag sova i mina sköna säng ända tills jag vaknar imorgon.

Jag har i vanliga fall rätt tunna naglar och får lätt torra händer efter att ha varit i vatten, så jag tänkte tipsa er om denna handkräm som är suverän ! Den stärker naglarna rejält och ger lena händer.

http://www.girlscene.nl/images/library/articles/images01/girlscene/winter07.jpg

finns typ överallt, ica bla :)

Godnatt !

/ josefin

you're only as small as the world will make you seem

tydligen så hade jag inte alls någon dator igårkväll. När vi kom till skolan igår skulle vi lämna in datorerna för uppdateringar osv så där stannade min dator i helgen. Vi slapp svenskan idag också, så jag hade sovmorgon till kvart över 1. Vaknade ändå vid åtta, men där låg jag kvar länge, gick sedan upp till vitberget och hade orientering. Kunde ju ha gått bättre, eller hur andrea ? Vi virrade omkring lite...



Gårkvällen var super mysig, vi handlade tacos och åt middag och sen kom matilda för att se idol med oss. Till det blev det fruktsallad och usch vad vi mådde gott.



Trots att jag har sjukt roligt med sofia är det skönt att komma hem, men det blir inte långt om innan jag ska ut. Men först ska jag nog klippas !

/ josefin

i been trying to play it cool, now its time to lose my guard

Godmorgon ! Tog min egna sovmorgon i morse, snoozade i 30 minuter. Tur mamma kör idag :) Sitter och fikar blåbär,hallon,banan och fil , frukost är helt klart dagens godaste mål ! Men nu ska jag packa ner datorn, stannar i skellefteå idag =)

/ josefin

I realise what I got when im out of town



nåt fastnade jag för !

Just nu är jag trött som stryk och ska inget mer än att sova just nu. Upp imorgon för att vara på lassarettet 08.00 på röntgenmottagningen för att se vart det hela är på tok.

min ''raka'' handled och uppsvullna tumme 15 minuter efter händelse osv



men det säger jag godnatt på er, hörs imorgon godnatt♥

/ josefin


now I'm stalking my victim out

Bussresan hem, shrek 4 och jenny bjöd på vindruvor





hos morbror





springer vidare till soffan för lite idol !

/ josefin

One last breathe of your hair

hej på er !

Jag hinner inte skriva just nu, kom precis från bussen och har fått lite mat i magen. Dagen har varit lång men ändå gått hyffsat bra ! PÅ lunchen tog jag en powernap på en timma och resten av dagen blev det datakunskap och mentorstid.
Jag är jättestressad, ska iväg till morbror T. Återkommer när jag är hemma igen ♥
sötnos


/ josefin

I choose to dwell in my disasters instead

idol

och grattis till min fina vän som fyller 16 år idag, hon är fantastisk på alla sätt och vis ♥

Undra hur många rader jag skrev på min svenska, kanske 5? Det räckte för mig tydligen. Nu när jag lix är trött ska jag lägga bort datorn och få lite sömn, väckaren ringer som vanligt 05.20.. Godnatt på er, sovgott ♥

/ josefin

 

 

 


I will try not to lose faith in you

funderar på att köpa bootstraps till mina skor bara för att piffa upp dom lite, är sjukt sugen på att beställa dessa !



kostar £13, lätt värt !

Snart börjar idol, och innan dess ska jag börja med en svenska uppgift och skölja druvorna för lite mys med mor och far.

/ josefin

Till The Sun Turns Black

blogg.se har inte funkat alld för mig idag, trodde faktiskt att jag skulle kunna blogga från skolan med tydlign inte. Nu är jag iaf på hemmaplan efter en lång dag av frisörteknik. Idag har vi klippt en helformad frisyr, dvs lika långt överallt. Gick faktiskt bra, trots en lite handikappad josse :)



ska byta skärm på min statinära dator och fixa lite smått, behöver lite ordning.. =)

/ josefin




Have no fear for giving in

Usch vad jag har värk ikväll..Gipset tränger och det kliar och jag vet inte vad.

Imorgon står frisörteknik på schemat, från 09.00-15.45 och jag hoppas mer än allt att jag ska klara av de uppgifter vi får, håll tummarna för mig ! :)



Jag ska packa ner min dator nu, eller iaf göra den klar för imorgon och hoppas på att jag får sova hela natten tills väckarklockan ringer 05.20. Godnatt på er :)

/ josefin

Someday I wanna make you my boy

mittbena ?! lördagmorgon.


gör lite ärenden innan jag åker upp till louise och matilda ♥

/ josefin

Forever we will stay, like a pyramid

klassfest med mina frisör tjejer. Underbara brudar ! Mer eller mindre seriösa bilder får ni leva med.


































har precis duschat, herre gud så krångligt att ha massa plastpåsar och inte kunna njuta av att duscha..

/ josefin

Stones, heavy like the love you've shown

tvärgjorde en ny header som kommer finnas tillfälligt innan jag hittat på nåt nytt lite mer avancerat kanske. Fotot tog jag förra sommaren här hemma på vallen ! :)
Tack louise för hjälpen med bytet :)

( kan ni inte se den, tryck f5 )

/ josefin

We're real worldwide, breakin all the rules

somnade till filmen nyckeln till frihet, vaknade nu och måste ner för att hämta ipren.. Kommer bli en lång natt så jag startar spotify och hoppas att mina ögon är på min sida bara för en natt. Ledig imorgon och det känns underbart. Skriver när jsag vaknar, godnatt på er ♥

http://alessandrodivibergo.blogg.se/images/shawshank_1164629463.jpg

jag måste ha varit trött inatt, hade troligen tryckt på utkast istället för publicera ? aja, vaknade typ 9, så nu har jag fikat och ska lägga mig för att se klart filmen, älskar ledighet !

/ josefin



All the things I feel I need to say I can't explain in any other way

kom precis hem efter att ha varit och träffat farmor och farfars nya diamant nova







jag är helt såld så söt en valp !

/ josefin


I'm cashing out

ni får ursäkta min uppdatering. Gårdagen blev inte precis som jag hade tänk mig. Vaknade upp i lindas säng, utan linda och mådde som jag förtjänade. Jag väckte simone och vi fick städa en hel del. Där efter for jag på fotbollsmacth som inte alls gick så bra.
Jag kvaddade, landade på min handled och nu går jag gipsad i 4 veckor =( Fick sitta på akuten i 4,5 timma innan jag fick åka hem, rebecka och hennes daddy borde ha världens största guld eloge för att de väntade på mig !

men nåt som glädjer mig är att jag äntligen har fått min dator så ikväll ska jag fixa internet och hela köret.

/ josefin

dihei

klassfest, jag kunde intge hamna i en klass som var bättre än dessa 26 personer. Skål på er, ni är underbara ! endel iaf ! :)

och jag har fåttt min nya dator !!!!!!!!

They leave us with questions

väskan är packad och morgondagen är snart kommen. Jag är taggad till tusen och jag slår vad om att mina frisör tjejer är lika taggade. Men först sömn och lite skola, väckaren ringer 05.20 så godnatt mina fina :)

http://4.bp.blogspot.com/_wl6XQN2DYdY/Swlw7FsIrII/AAAAAAAADAw/wtWNrCYJYYI/s1600/resv%C3%A4ska.jpg

/ josefin

i can see a light that shines right through the darkest cloud

jag är överlycklig att jag ens fått mig in på datorn nu.. Men imorgon var vår datatekniker rätt säker på att vi skulle få våra datorer !
Dagen i sig har väl inte varit speciell för ett öre, bara lektioner. Eller två snarare sagt. Väl hemma har jag stökat bort, tagit en promenad och lite sånt. Jag är raslös, har världens idétorka. Men men, jag måste iaf packa inför morgondagen, undra vad jag ska ha på mig ?

En trött josefin och simone i början av veckan tidigt en morgon.

/ josefin


Let me get to the good parts



kanske inte syns så där jätte bra, men på ett ungefär iaf. Kan bara lägga upp en bild per inlägg så det får väl bli den :) Skjortan var rätt simpel och sen var det bara ett svart nagellack =)

Blev fångarna på fortet och prat ikväll, och så mycket mer än det hann vi faktiskt inte med. Sitter just nu och funderar på vad det blir för film ikväll, så om ni har tips kan ni mer än gärna bjuda på ett ! :)

Åker med tidiga bussen imorgon, börjar nio med 3 timmars svenska. Godnatt på er ♥

/ josefin



I'm sick and tired of being sick and tired

hejhej :)

oj så skönt med sovmorgon ! så här skulle jag kunna ha det varje dag. Men väl på skolan på datakunskapen fick vi inte våra datorer så vi gjorde ett papper och sen fick vi sluta. Jag steg alltså upp , åkte buss fram och tillbaka till stan plus massa väntetid för buss bara för en timmes onödigt prat och ett papper som jag lika gärna kunnat skriva på lunchen imorgon. aja =)

jag fick mig iaf lite tid på stan, köpte en top, en skjorta och ett svart nagellack. Jag ska visa er sen ikväll, kameran ligger i ladden :)
När jag väl kommit hem var huset tomt så jag åt middag och sen har jag nu gjort en sjukt god soppa som jag ska äta typ hela veckan ut. Det blev inte lite..

Josefine är på väg hit nu så jag ska dra mig från datorn, just nu myser jag i min oversize skjorta som jag köpte idag ! ( röd, blå vit )


/ josefin