Skellhell

Shoppat jävel idag !:-):) sportbh, 6 tröjor/blusar , hundbädd, leksaker till zenya, frostvakt och massa småprylar (Y)


👊

Laddar för jobb nu julhelgen, hoppas på imorgon, cash is king!


Denbästa

Fick en iPad av min älskade sambo!!!!! Fucking happy! Plus vår fina julgran:-)


Work

Har jobbat sen torsdag, 12-21. Blir lite slut! Imorgon är sista dagen fram till julhelgen så lite ledighet blir det iaf! Kommer älska lönen som kommer i januari:-)


Dermo

Blusher, chokladskrubb, peel-off facial mask, facial peeling cream, sminkborttagning/ansiktsskum , face mist, inca inchi night cream, cool-tip eye cream, "happy feet" fotbadsalt, fotfil, fotkräm och sminkväska. Visar er insidan av väskan senare! Sen köpte jag även ett extra fotbadsalt som jag haft tidigare. Underbara produkter!


Många funderingar och mycke text

Igår på gymmet gick de hur bra som helst tills jag började med min egna lilla cirkelträning. Fick en jävulsk dragning i baksida lår, typ som senadrag fast en kraftigare som släppte bara efter lite vila. Idag därimot känner jag mig om som tusan. Vad hände?

Hur som helst, varit i stan idag för körlektion, hann även köpa två julklappar hundmat och mascara osv. Måste försöka beta av fler klappar i veckan, varför är jag alltid ute i sista minut?


Today, yesturday

Gjort bort läxa ikv och pluggat körkort, usch! Nu är det iaf inte mycke läxa kvar, sen är det julledighet. Imorgon ska jag försöka få mig upp kring 8-8.30 göra gymmet tidigt.


Haters will hate

Morgonen bestod av sovmorgon och sen gym. Ett kort pass som snart kompletteras med cardio! Fick förövrigt precis vad jag önskade igår av mina svärföräldrar, en pulsklocka från polar, FT4F! Så jävla lycklig.


Lördag

Ikväll har vi firat mig lite i förtid pga jobb hela nästa helg. Släkt och familj åkte efter 9 så efter det har detblivit film, två fotbad och andiktsmask. En myslördag!

Srrryyyy

Ni får verkligen ursäkta, vi jobbar lite övertid på salongen just nu så varje kväll har jag varit en klubbad säl ungefär. Imorgon därimot är det helg och ledighet!


Hårstudio

Har haft en kanondag! Hade dock behövt mer sömn inatt, så när jag kom hem idag tog jag en rejäl pn. Framkallade för övrigt massa bilder igår, hoppas dom kommer innan veckoslutet. Färgbomben som jag beställde vette tusan vart den tagit vägen, måste komma imorgon!


2 december

Zenya är äntligen hemma, läggan städad, gymmet avklarat, nyduschad i morgonrock i soffan, nu ska jag se Beck och sova gott som fasen. Imorgon börjat äntligen praktiken! :-)