Count that money, get your game on

lycksele ikv, men nu ska jag laga mat till en hungrig och laddad kille som kommer hem. men innan jag börjar med middag ska jag fixa ett usb med musik till tobias mormor. bråttom!


You walk around naked

godmorgon på er:) orkade inte skriva igårnär jag kom hem, mådde skitdåligt och jag har läxa att göra.
nu sitter jag i soffan färdig att fara till skolan. mamma är på väg hit så jag ska övningsköra. Hon ska med mig till skolan idag och fräscha upp sig lite med nu färg och klippa sig. känns kul att hon ska få se mig in action lixom :)

 

kör på toffs med fläta idag, svarta jeans och en kort svart stickad tröja. bekvämt!


I can we see beyond the scars

godmorgon på er, har varit vaken en stund och gjort lite av hemstudierna jag har idag. mycket gjorde jag igår så det är inte så mycket kvar. nu ska jag iaf klä på mig och gå till mormor, idag är det bak på G. Wienerbröd och kusar(anisbröd). :)


lätt en favorit hos mig. mums! ha en bra dag:)


I followed that last car down to the church

hämtpizza och julmust innan vi går ut på skyltsöndag idag, vi har haft en mys-bakissöndag men massa sömn och tvtittande. nä nu kommer tobbe hem med maten, puss ♥


sing for life

orkar inte skriva..


I can play the love song

moorning  =)
jävlar va de blåser, har vaknat typ 10 gånger den här morgonen för att se om alla rutor sitter kvar. det har knakat och usch.
ska gå och göra frukost till en utvilad kille som fortfarande sover. ♥


you rise me up


Could you say goodbye to yesterday

det blev lasagne till middag, och god blev det. Tobias är just nu och hjälper grannen att spika fast nå grejor samtidigt som jag ligger i soffan och ser ''allt om hundar''. dagarna går så långsamt, jag vill bara hämta lillan och träna massor och mysa i sinne. kan tiden bara rusa iväg?

tittade precis på gamla bilder, insåg precis att jag måste baka en kladdkaka till ikväll!


somepeople are left to learn


suttit och sett salon takeover, roligt att se hur det igentligen kan spåra. men men, nu är det dax att göra hemuppgiften känner jag. är långt från klar så time to start. har hunnit varit och handlat också så det känns kanon:)
ikväll planerar jag antingen lasagne eller pastagratäng med köttfärs, vet inte vad jag är mest sugen på:)


you're walking on my nerves

blev en snabb kväll ikväll, ingen handling, istället fick de bli någon som fanns i frysen sen åkte vi hem till farmor och farfar för att fira. Alltid mysigt :) nu ligger vi och ser på lyxfällan, förstår inte hur folk kan ta krediter. Pinsamt hur folk prioriterar bara för att folk ska tro att man är så perfekt. usch.

nä ska väl sova så jag tar mig upp för lite läxarbete imorgon, hade hoppats på nåt roligare men att få vara hemma är guldvärt:)

en  gammal bild med kort hår. tur det växer fort :)


I set fire to the rain

Svar på kommentar: hon är en Samjoed :)

hemma efter en kort skoldag, nu har jag helg till tisdag också, de här känns magiskt. Just nu väntar jag bara på att tobias ska komma hem från jobbet så vi ska kunna fara och handla, ingen bil idag så det känns enbart jobbigt. men vi får överleva:)

från det ena till det andra så fyller min fina farmor år idag, grattis till dig bästing ♥


we found love

♥den 14 december får vi hämta våran ögonsten. nu är frågan, ska hon heta Zenya eller Tendra?



längtar så sjukt


you make me proud



slutade tidigt idag efter en jobbig 3 timmars matte lektion. Har läxa som jag håller på göra, läst 100 sidor ur boken som ska vara utläst och en hel del läsloggar ska göras. Har precis börjat på marknadsföringen också(hemuppgiften som vi kommer ha på tisdag, men gör jag bort det är jag ju helt ledig så!

Boken jag läser är Katarina Von bredows ' hur kär får man bli?
Själv tycker jag den är för barnslig och utdragen efter 200 sidor. Men jag knegar mig igenom den inom kort:)

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa, tobias har match så jag ska passa på att köra lite bil och mysa med familjen. var länge sen !
vår fina studentbild till bror, hahahah vi är hemska, men det finns inga bättre än er ♥


crazy in love

städat hela läggen och satt upp massa julgrejor. nerj inte massa, men lite. Julgardiner, stjärnor och massa sånt. känns så bra, det blev så mysigt. hade tänkt ta en bild men jag håller på tvätta lite mattor så de blir senare.

Idag har varit en kanondag, josse blev apsnygg i håret och jag fick åka med en buss hem tidigare efter några minuter på stan. letar julklappar, vad ska man köpa till alla, iår är det svåraste av alla åren!


Dont throw your hand

frukosten är glidit ner och nu ska jag göra mig klar. Trött som tusan, tobias fick dra mig upp ur sängen i morse, ( DET HAR ALDRIG HÄNT FÖRR) nä göra mig klar nu så jag får gå till bussenoch fortsätta sova. Måste vara pigg och alert när jag börjar klockan 9 :)

datorn följer nog med idag faktiskt. Ha en bra dag!


Just shoot for the stars

Efter en underbar kväll med bio har vi nu duschat och är på väg isäng. Hoppas på att somna tidigt ikväll så jag är pigg på kundpasset imorgon när josefine ska färgas och klippas. det kommer bli bra !:) Godnatt på er♥


sitter förövrigt just nu och myser i min (andra)morgonrock. en röd siden med fleece inuti. mys.


run through the world

bio med josse nu =) måste springa


tell it on the mountain

sitter och lyssnar på julmusik, harmoni i långa längder. första lektionen är bortgjord och en kvar.





been around the world and back

ätit en mysig frukost med ljus och tobias som sällskap. nu är jag iaf redo att fara och det var på tiden. sitter i soffan och ser vakna med the voice men jag får lämna det. vet faktiskt inte vad jag har för lektioner idag så jag får se vad jag får för överraskning :)


what am I supposed to do when the best part of me was always you

efter en dag med bara mys lägger vi oss i sängen och sover. Ny vecka imorgon och en vecka närmare jul. Iveckan ska massa julkänsla upp i läggan och ded kommer kännas underbart. tisdag kommer mamma och hjälper till, så de blir kalas. nä puss på er


On the wrong side of the road


I'll learn to love these days

har sett eight below ikväll, magisk film. se den!
nu blire lite tvmys innan sängen kallar, själv är jag trött och slut efter dagen. imorgon hade vi tänk börja med julstädning, hämta mina grejor på vallen som ska upp. längtar tills allt är uppe!


Have you ever lost a loved one

har äntligen fått bilder på min lilla skönhet. många funderingar om och men. hon är så fin!



måste följa min dröm och inte dina krav.


Have you ever cried a tear that you could not explain

eller så skrev jag inget sen.. nör vi kom hem somnade jag i soffan på typ 2 minuter:) Nu ör jag iaf uppe och ska göra mig klar. öppet hus på skolan idag så idag måste vi ju agera proffesionella ;) idag får jag dock vara kund så jag ska bara ta det lugnt och fixa mit hår lite. Kommer troligen hem vid halv 4 tiden.

i salongen förra året med min goding andréa+ min fina naturliga färg. snart där! ♥


When I'm scared I bow my head and pray

4 tvättar senare, massa städ, sängklädsbyte, middag hos tobias föräldrar, 3 timmar hos mormor är det dax att fara och se hjärtat spela hockeymatch. Nä matilda är troligen opå väg hit för att hämta mig så dax att göra sig klar. skriver sen ♥



you make me walking round



Godmorgon på er:) blev en fullspäckad kväll igår. när jag kom hem från gymmet  for vi och handlade, lagade mat, städade väldigt snabbt och sen kom sandra för att fixa håret eftersom några slingor lossnat. Blev ledig idag efter att några underbara klasskompisar gnällt lite extra på våran lärare. eller lediga är vi inte, vi ska fortsätta läsa en bok. för min del blir det att läsa några sidor men framförallt städa klart och tvätta, renbädda sängen och lite sånt. göra ordning för myskväll ikväll :)


the only hope I had was selling dope

sitter på skolan och jobbar med emmzan. just klippt av henne lite hår på rasten och nu ska vi återgå till försäljning och service. gjort bort en uppgift så nu fortsätter vi på överkurs, duktiga tjejer vi är! =)




it's alright, because the day is just another night

min höstdepp kom sent iår. är trött, allmänt less, uttråkad, lat och irriterad. ångest har jag också, ska jag ta hundvalpen? väger för och nakdelar. ids inte skriva nå mer i detta tråkiga inlägg. fml

jag vill så gärna ha dig här.


I know it's hard but you stay with me

mitt röda hår är borta och jag är nära min egen färg nu. nästa gång blir det att stoppa in massor med guld för nu är bara mina underliggande pigment kvar från rensningen. hur som helst är jag väldigt orange/koppring så guldet fattas. åh vad jag längtar.

åker iaf väg till skolan strax, matte står på schemat och sen ska jag troligen vänta i stan med pappa så jag får köra hem. måste skynda mig, har inte klätt mig eller nåt och jag måste till bussen på 6 minuter. är hemma tidigt idag, PUSS ♥


Stop the thoughts, control your mind


Godmorgon ! tobias ha rju farit och jag har stökat bort fikat. nu ska jag mysa i soffan i någon minut och sen göra mig klar. Håret skippar jag idag eftersom vi har egen hårvård och därmed ska mitt hår färgas och förhoppningsvis blir jag väldigt nära min egna färg idag :) dock bjöd jag på en 1,5 år gammal bild, men :) 


I'll never find someone like you


när jag kom hem idag hade älskling tänt ljus i hela lägenheten och gjort middag. det blev vitlökssmörs-fläskfile och pommes. gud de va så gott så helst sjukt. han kan om han vill, och idag lyckades han till max ♥


I hope life treats you kind and i hope you have all you dreamed of, but above all this, I wish you love

1 år med min finaste tobias idag ♥

du är den bästa jag vet och jag har aldrig älskat någon så mycket som dig.


With our arms bound

tobias hjälper mig att avfärga mitt hår, hoho vilken duktig kille jag har.Vi har varit och hälsar på alla pappor också. förrätt hos tobbes föräldrar, varmrätt hos mina och sen efterrätt hos min farmor och farfar :) nu fortsätter kvällen med massa mys, imorgon ör en stor dag ♥


och där är min orginalfärg som jag ska tillbaka till! =)


we can dance all night

godmorgon på er. blev bjudna på burgarkväll igår som sagt och det var jätte trevligt ! vi for hem sen och fortsatte äta lite popcorn och sen sovde vi typ innan 11. det var skönt, vi var så trötta och slitna så det var bra. nu ligger jag i soffan och myser med maja, och helena förstås. en film är påslagen och vi går på stort när vi säger morgonmys.


make a wish and take the chance

hej på er :) ingen uppdatering igår eftersom jag for kl 3 och när jag kom till helena blev det matlagning, färgning och massa mys med idol och hunden. Så lottdragningen blev alltså helena, och jag är nöjd över valet :) nu har vi precis duschat och ska göra oss iordning innan middagen som ska avnjutas hos anna och victor med dem och linda+jocke. kommer bli kul, sen gottigott till efterrätt.

eftter det kommer vi nog fara hem och mysa på och prata ännumer, vi pratade till 02.15 igår, vi har varit utan varandra alldeles för länge!

har pratat med hundägaren till valpen igår också. vi har pratat lite och han är sugen på att jag ska ta den, men jag måste verkligen ta mig en funderare.. och självklart se vad min fina sambo säger :)

End all the bitterness, put some tenderness

klippa jessan gick bra, och hon hade med sig väldens sötaste hund. åh va hon är mysig, blir så sugen så jag dör.. Men nu är frågan, ammarnäs, hemma eller helena? jag har sån beslutsångest och åker jag så far jag på 20 minuter. fml..

och presenten jag skulle köpa till pappa fanns då inte kvar heller, inte ok. Men men, nu måste jag fixa mitt beslut hur som helst, vi får se var jag hamnar !


They're gonna do what they do, I do me

ja då var den den 11.11.11 klockan 11.11 nu då.. chill ! fan va jobbigt, ahha.
 nä men jessica kommer snart hit för att klippas, ska mysas lite innan jag troligen antingen åker till fjällen eller helena idag. har lite beslutsångest :) Men men, är iaf ledig idag, lyckan! men innan jessica kommer måste jag hinna fara och köpa farsdagspresent till pappsi. puss


after all in the end, just pretend

suck


a voice so familiar wakes me up in the middle of the night

Godmorgon på er ! blev en kort natt inatt, kunde inte sova inatt heller. hostan är tillbaka och jag har legat och frusit/svettas om vart annat. Vill verkligen ta mig på gymmet idag, hoppas! ikväll blire klipp och färg på min fina tina ♥ behöver få göra nåt, känner mig mest deprimerad (blir det när jag inte sover bra) så det ska bli bra. nä nu börjar lektionen alldeles strax, slutar kvart i 12 så jag är förhoppningsvis hemma vid halv 2. puss


I never believed in dreaming

åh gud jag har inte ens tagit mig upp ur sängen än? va hände.. ingen träning iaf. börja med middag innan tina tvärt kommer förbi vid fyra. mamma kommer vid sex och sen ska vi ner och se tobias spela match. Jag vill inte stiga upp, min kropp är som en kokt spagetti.


you're keeping me warm



som sagt, färgkurs igår och mitt hår blev knappt någon skillnad? blev ganska arg. men jag ska göra avfärgning hemma ist så jag kan färga på tisdag också.

för övrigt har jag precis vaknat, skönt med sovmorgon idag och även vara ledig. Gårdagenn var lång, började 30 minuter tidigare ( dvs halv 9) och hade teori till halv 12 och sen praktiskt till kvart över 3. nä nu ska jag äta min frukost och förhoppningsvis kunna träna idag. är fortfarande risig men jag ska ta det riktigt lugnt


I prefer you in a form of a love letter

har färgkurs idag, och nu återgår jag till att bli ginger.. känns tråkigt men skönt. älskar min röda färg men nu åker den till min vanliga. saknar den faktiskt, kommer bli bra hoppas jag. 


when love takes over

jag är lycklig, jag och hjärtat funderar på att skaffa en hund. En av dessa i denna kull. skulle döda för det!

Underbara Samojedvalpar


Send your dreams where nobody lies

hej och godmorgon :) hade en rolig och mysig kväll med tobias, rebecca och simon igår. först hockey hos oss och några vinglas och sen gick ci över till dem och spelade '' kampen mellan kvinnor och men'' evighetsspel med de va kul :)
när vi kom hem skulle jag stänga balkongdörren..hahahah.. men då lossnade hela handtaget, de gick av! får nog sluta gymma ändå;)


I listen to the sounds

med förlängning i, 50 cm. plus världens sötaste kusinbarn :)

klippt och lockade toppar


bra uppdatering igår.. lovade på klädvis och förlängningen men jag och tobias somnade vid utröstningen på idol. vi var helt slut!

hur som helst använde jag mig av 50 cm långt löshår och microringar för så lite förslitningar på håret som möjligt. S var ute efter tjocklek så vi tryckte in 100 slingor och klippte lite v-form för att topparna inte ska bli som en klump bara. Här är bara topparna lockade plus någon få längre upp. älskar lockade toppar, får stilig men liten busig känsla på håret. Allt ser inte bara rakt avklippt ut :)


I sent the best I had

fick stiga upp iaf. Fick jobbet att förlänga sandras hår idag. kommer bli kalas!


i want you to kiss my lips

kändes mycke bättre igår med förkylningen men idag är de sämre igen. lite less. Idag ska jag inte klä på mig förrän 4 när tobias kommer hem och vi ska handla. Tills dess öser jag med filmer för jag ska minsann mysa hela dagen.


puss på livet och puss på dig


I seem to spend my whole life running from people

Hej på er, har precis kommit hem till lägenheter efter att ha ätit middag hos mamma och pappa. Blev god mat och sen hockey och såklart massa mys. Men som sagt är jag hemma nu och jag ligger i sängen och vilar benen. Blev 3 tröjor, 2 prydnadskuddar och en jätte snygg tidningskorg som jag inte kommer använda som tidningskorg ;) är supernöjd över dagen och mamma har fått hem massa fina kläder! (visar imorgon)



nä nu ska jag se fråga olle, helt sjukt program:)


I'm holding on to you

Alla borde ha en mammsi som dig ♥


Godmorgon :) har varit vaken ett tag, steg upp klockan 6 och gjorde frukost till en trött tobias. Älskar att fika tillsammans på morgonen, det är mys! så när han skulle fara stökade vi bort och jag la mig igen. Nu har väckarn ringt ännu en gång så nu ska jag upp och göra mig klar för dagen. Har längtat så, är så less på att ha lov, jag sover bara bort dagarna :)

Bjuder på en 2 år gammal bild från vår shoppingdag i luleå ♥


I twist my words around

hade jag verkligen trott att jag skulle få sova när jag sov så länge idag? är så avundsjuk på älskling som ligger bredvid och sover djupt. Blir alldeles varmt av att se på honom, han är så fin.


i'll dance with somebody like you


bak blev det och goda bullar blev det också tydligen. Tobias har ätit 6 stycken så nåt bra måste det ju varit iaf:) är trött och slut, har tvättat och massor idag också. Nu laddar jag för en morgondag med körning i skellefteå samt en heldag shopping tillsammans med världens bästa mamma.


Time seems to standstill

gud jag somnade om och sov en evighet.. vaknade halv 1. Det var riktigt skönt :)
Bullbaket får nog vänta, jag har precis ätit lunch så jag ska se klart wallander innan jag beger mig mot ica. Just nu känns det sjukt jobbigt, usch. men det kommer vara gott ikväll när det är klart :)


It feels familiar cause I've been here before



Godmorgon på er :) vaknade tidigt i morse, 8 till och med. Blödde näsblod för typ första gången på 5 år. Kanske dax att sluta överdosera nässpray ?
Nä men jag har precis ätit frukost, mormors hemmagjorda limpa, njöt i sinne. Ska försöka sova en stund till sen ska jag stiga upp och baka(om orken räcker till) till tobias för morgondagen när det blir en lång kväll/natt i umeå med hockeymatch. Känner jag mig pigg blir det bullar annars blir det nåt mindre! :)


it's hard to confess but my nearly love is not real enough



när jag inte får träna har jag ett sötsug som heter duga alltså.. ikväll är det ostkrokar och choklad som står på schemat till hockey som sen följs av desperate housewives om dryga en timma.


face me and then do it again

nästan så jag får psyk. kan någon ge mig ett hus så man slipper ha 10 grannar och se människor 23,5 timma om dygnet. ÅH så less man blir på alla som gnäller på varann och alla ska ha rätt och på sitt vis. Är man inte kapabel till att bo bland folk och tänja till sina gränser så flytta fan inte till lägenheter då!!


ursäkta, va ba tvungen skriva av mig.


Shining like a ray of hope swift like a turning sea

Första november och 30 dagar till december. 
 
Just nu ligger jag i soffan, har precis badat. är sjuk, snorig och hosta. Känns så onödigt när jag nu äntligen har lov! Fast jag är hellre sjuk nu är att missa massa skola! Trots att jag är skolless vill jag inte missa nåt, det är nu jag verkligen känner att jag lär mig massor ! :)
 
Hade tänk köra hårdträning i veckan men ist blir det en lugn vecka utan träning :/