please don't get me wrong

Mina ögon skriker efter sömn. Bäst att ge dem va de behöver.

Snart få ja slit på me mysssa å ba må


Har iaf gjort uppsatsen till hkn ikväll och även läst genom so'n en gång, kunde de bättre än vad jag trodde, får väl se om jag minns det även imorgon :)

dagens, paella



Ser inte så illa ut va ?

Nu ska jag lägga mig, blir en stressig eftermiddag imorgon :)

Sovgott

/ josefin

we burst into colors

Sen måte jag ju berätta att vi hade nån tävling på skolan. Jag tror inte någon på hela skolan var seriös, men hur som helst så vann ja visst ;p Tror nog att det var eriks förtjänst ;)
Priset var..



250 kr på källan. Lätt värt ! funderar faktiskt på att fara dit och ta ansiktsbehandling, anisktsmassage och hela det köret. Lät inte det lite skönt ? jo jag tror visst det !

Nu ska jag skynda mig en trappa ner så att jag hinner färga håret på mamma. Tror att det blir någon mörkare nyans av brun :) Får se vad hon hittat på, tjing !

/ josefin

because I won't be coming back

En ynka dag kvar, sen lov !

Dagen gick faktiskt rätt fort, otroligt nog :) No provet var lättare än väntat, hon hade ju faktiskt gjort det lättare pga av tidsbrist. Gissa om jag var förvånad ? Sen på hk´n efteråt gjorde vi paella. När man ser vad som är i låter det förjävla äckligt. Dock när man tillagade den såg den inte riktigt lika äckligt ut, men smakade inte så jätte gott. Bild kommer sen när jag sitter vid min egna dator.

Just nu sitter jag och ser sex and the city som vanligt, och snart ska jag plugga så jag gjort bort det ikväll. Prov imorgon bitti, sen har jag en inlämningsuppgift att göra till hk som också ska vara inlämnad imorgon. Känner mig lite stressad, har rätt mycket att göra inför morgondagen också =) Så jag ska se klart satc nu, sen får vi se om jag tar mig igenom det andra :)

/ josefin


I'll lay awake for a while

Godmorgon :)

En dag kvar, en dag kvar, en dag kvar.. Jag är uppe ! Just nu sitter jag och äter frukost framför tvn, i taket lyser stjärnorna går på tv. Så jag ska se den en stund till innan jag ska läsa igenom kriterienrna. Vi har matte första lektionen sen äre no prov som gäller. Jag är nervös

Hur som helst, så ska jag få på mig nå kläder, kan inte bo i min morgonrock hela morgonen som jag brukar :)
Ha en bra dag 

/ josefin


Your pride has built the wall so strong that I can't get through

hehe dagens no lektion...



vi hade dissektion på ren/kalvöga. hah mysigt värre !

Satt mig i soffan för att plugga no som vi har prov på imorgon. Men hockeyn blev alldeles för intressant för att låsa ögonen på papperet. Fan vilken match alltså ! Synd bara att domarjävel ska gör allt för att färjestad skull gå vidare. Men hejdå fbk, nu är vi i semi !
Blev alltså inte så mycket till plugg, så nu ska jag läsa igenom mina svar och hoppas på att ak har gjort provet med hjärta och själ, alltså inte så svårt. Nog för att dem bruka va ruskigt svåra.. Men, det får bära eller brista, jag kan inte göra mer än mitt bästa :)

Känns verkligen som om mitt liv r roligt att läsa om. Pluggar jag inte sover jag nu för tiden. Hah, men jag ska rycka upp mig, snart lov ju ! :)



Keep your head up ' cause there are people who would kill to see you fall

Godnatt

/ josefin

it was just a fling

Kom just hem från mormor som bjöd på kroppkakor. Hur gött som helst ! Dock direkt efter jag ätit la jag mig och sov i 1 och en halv timma, jag blev sedan väckt av att vi skulle åka hem. Kan inte förstå hur trött jag kan vara.

Dagen va rätt lugn, fick veta hur mitt nationella priv i svenska gick, och jag är ganska nöjd trots allt :)

Men nu har jga verkligen itne tid med det här, har jätte mycket läxa att göra innan imorgon. No prov och hela köret, sen så ska jag ju hinna se aik matchen ikväll som börjar klockan sju. Bäst att rappa på..

Skriver sen !

/ josefin


it´ll never be the same again

Godmorgon !

Somnade typ 20 över 9 igår. Hur skönt som helst ! Dock vaknade jag vid 4 och trodde att jag hade sovit en evighet. Jag tittade på klockan.. Jag snodde mig om mot väggen, och somnade om.
jag hoppas inte att det är någon förkylning som är på väg, för jag är jätte trött idag också och jag har fortfarande ont i huvudet. Får se hur det går idag.

Nu ska jag iaf göra mig klar, sätta på mig lite smink så jag inte ser lika nyvaken ut kankse ? Om jag orkar vill säga ;)
Jag kommer inte hem efter skolan, ska först till mormor och äta middag, sen ska jag troligen på träning, det beror på huvudet. Fast egentligen har jag för mycket läxa för det också.. Men vi får se :)
Ha en bra dag

/ josefin


I was aiming for the sky

Aktivtjej.se ! Försökte sätta mig och göra läxan, men orkade inte. Har så sjukt ont i huvudet att jag vet inte vad. Har no prov på onsdag och jag är inte ens klar med kriterierna. Vill inte ens tänka på hur de här ska gå.
Så det blev istället en kväll i soffan under en filt halvsovandes. Rätt skönt =)

Min kamera är borta för tillfället. Brukar alltid ha den i min väska och nu hade den råkat åka ur när jag slet upp mina kläder hos ylwa-lii. Tyckte att de var lite konstigt när den inte var kvar när jag kom hem med tanke på att jag aldrig rörde den under hela helgen. Men jag får troligen tillbaka den imorgon, för hoppningsvis :)

Tog en bild av sandra på några favoriter.


Men men, nu ska jag iaf lägga mig och göra nåt nödvändigt. Jag ska försöka ta mig en bit genom boken som ska vara utläst på torsdag. Har ungefär 120 sidor kvar på engelska som jag borde läsa genom. Taggad, eller hur vare ? :)
Äsch, lika bra att ladda upp för en ny dag, godnatt

/ josefin

you grow up and learn

Skönt att ännu en skoldag är bortgjord. Jag har varit jätte yr hela dagen, från minuten jag kom till skolan ungefär. Men jag tog mig genom skoldagen tillslut, som tur var :)
Som jag sa i morse hade vi ju snörugby på idrotten, det var hur kul som helst ! Skulle kunna köra det där varje vecka, varje dag ungefär :)

Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan igen och se sex and the city, favorit ni vet :) Efter det börjar top model !Sen så kommer bror hem snart, eller han kom hem igår. Men då hade jag redan somnat, och for i morse på praktiken innan jag ens hade vaknat :) ska bli roligt att träffa honom.

Skriver senare :)

/ josefin


dance for life

Godmorgon !
Jag är sjukt trött idag, helt sjukt.. Sov till och med tills väckarn ringde, och inte nog med det, jag snoozade till och med ett par minuter.

Hade tänkt lägga mig och försöka få några sidor lästa ur engelskaboken igår, jag läste två sidor sen somnade jag. Inte mycket att hurra för, men det får väl bli kvällens sysselsättning..
Nu ska jag göra allt i ordning, har snörugby idag på idrotten, så varma kläder behövs !

Ha en bra dag :)

/ josefin


a love that's blazing like the sun

Blev en, som önskad, lugn kväll. Jag har sett lite tv, umgåtts med mamma och pappa en sväng sen så har jag suttit här vid datorn. Klockan är 10 nu och jag är helt död, somnar snart här. Så jag ska lägga mig nu och ladda upp för en ny skolvecka. Drivkraften just nu är endast att vi går på lov snart. Få komma bort från norsjö och äntligen få fara upp till ammarnäs och ba må. Hoppas den här veckan går fort, fastän det kommer vara överdrivet mycke läxor.

gammal bild, tog i sjuan tror jag ?


Nu får det gärna sluta snöa, jag saknar solen och vårvärmen. Det ska ju äntligen bli sommar snart, trots att jag älskar vintern så.

Godnatt på er, sov gott ♥

/ josefin

only you

Kom hem från matchen för ett tag sedan. Gick bättre än väntat. De var rätt små, men hade en 92 och en vucen i målet. Vi vann med 6-0 :) Dock tyckte jag inte att vi spelade bra alls, huvva liigen. Menmen :)

tovigt hår ♥ aja, det fick åka upp i en toffs och ett diadem.

En stund efter matchen gick ja till mammas jobb, tog en tur i massagestolen och sedan hem till vallen där de luktade gode gött. Pappa hade gjort fläskfile, klyftpotatis och sallad. Underbart, eller hur ?

Nu ska jag packa upp allt jag hade med mig och sen blir det att ta det riktigt lugnt.

/ josefin


keep on walking



vaknade för ett tag sen, bakis som satan. Har legat i soffan tills nu och försökt få i mig nå mat. just nu har jag lite bråttom men jag tar det kortfattat !

Fredagen har ju ylwa-lii berättat lite om. När jag kom till malå så hade inte hon inte kommit hem än ( hon pluggar i övik ) så jag gick ner på pizzan för att träffa fet och jim. Som väntat va de båda redan i fylla. Haha
Sen kom äntligen ylwa-lii till malå, så vi gick hem till henne och tog det lugnt en stund. Jag fick träffa hennes '' lilla '' familj på typ 8 syskon, färäldrar och 4 bihang. Det gick iaf super ! Sen så åt vi rätt sen middag och vi for ut. Vi gick till vanja som hade fest, trevligt !
Efter nån timma hos vanja gick vi ner till någon som va hel skön. De va rätt mycke folk och musik, precis som de ska va ! Dock blev min kväll inte lika lång som de andras ;)

Lördagmorgon var en pina för ylwa-lii. Hon är inte personen som stiger upp före 12 på helgerna, och jag väckte henne halv 9. Vi skulle ju hinna på vm, och vi är inte så snabba. Så vi låg ett tag innan hon hade fått upp sina ögon sen tog vi oss frukost. Vi gjorde oss klara och gick upp till backen. Hur mycket folk som helst ! Årets tittarsiffra hade passerat 8000 st, det är rätt ballt =)
Dock snöade det och var dåligt väder, tråkigt nog. Men det blev en grym dag iaf ! Vi gick hem vid 4- halv 5 tiden och tog varsinn dusch, kikade genom datorn en sväng och såg lite tv i väntan på middag.

Sen gjorde vi oss klara för utgång, och vi gick direkt upp till hotellet som är en gata ovanför ylwa-liis hus, rätt skönt va ? Så vi va med massa sorselebor i en av stugorna innan vi gick ner till macke för att fortsätta kvällen. Vi var där ett tag sen gick vi till isladan och där vare ös ! Det var roligt att vi tog oss in, annars hade kvällen inte blivit lika rolig. Men hur som helst, det var hur mycke folk som helst, band och dans. Ett plus i kanten är ju så klart helena karlssons dancemoves och energi, gilla bruden :D
Sen komme pappa vid 2 tiden och hämtade mig, måste nog säga att en bilresa från malå aldrig gått så fort. Sov jag kanske ?

Hur som helst, tack till er som gjorde min helg. Den var grym ! :)





troligen världens konstigaste bild






















Nu har jag jätte bråttom, jag ska fara och spela fotbollsmatch mot umeå nu. Börjar klockan två tror jag. Är taggad, men jävligt bakis. Känns inte bra, men det går över när man kommer på plan, hoppas jag !!

Håll tummarna :)

/ josefin


MEN JÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Amensåatteeeeh. Nu äre såhär att det inte är Josefin som skriver utan världens bästa Ylwa-Lii! Mohaha. Josefin sitter här bredvid mig & smsar som den mobilfjortis hon är! :) Jag ska bara berätta att igår åt vi gott, drack gott & en av oss (HOOOOOOOST) kexade inte så jättegott ;) Men det var en trevlig kväll! Kexarn klarade sig bra ner för den farliga trappen & var duktig & tog av sig örhängena innan hon somna ! Stolt jag bleeeev :'''D neherå.

Idag har vi varit & kollat på skoterVM här i Malå, nog för att vädret sög & vi frös om fötterna men det var faktiskt bra! :) Snygg engelska speakern hade... Ställingen är = The standing is... Öh? Hahaha. Jag orkar inte blogga, jag är bara fett hungrigggg så jag känner mig inte nå kul alls.

MEN IKVÄLL GOTT FOLK, ikväll är det FEEEEEEEEEST! Vi ska käka middag  snart, sen fixa oss, sen öser vi! Men nu ska jag dissa datorn & va lite social med snyggbruttan beve, hörs aldrig mer


Sen bjussar jag på en bild på denna skönhet bara för att han är klaaaant men fett skön !

i thought i always wanted to be your

Godmorgon :)

Vaknade faktiskt bara 15 minuter före idag, det här går ju frammåt :) JAg steg upp direkt och började packa klart. jag är snart klar, men jag har ett tag till på mig idag. Mamma ska skjutsa mig till skolan, så jag slipper åka buss vilket känns hur skönt som helst !

Jag fick just mina skor lagade, så jag ska nog ha dem helgen. Mina stövletter med två spännen längst upp, om ni minns dem ^^, Menmen =)

Så nu först blir det skola, sen mammas jobb och äta middag och ta en sväng i massagestolen och sen tar jag bussen till malå som går klockan 4. Jag är supertaggad ! Jag ska sova hos en söt ylwa-lii inatt, det kommer bli super :) Men nu ska jag göra mig klar innan det är för sent.
Ha en bra dag, och om jag inte har tillgång till dator ikväll så ha även en bra kväll !

/ josefin


i can feel it

Nu är nästan allt färdigpackat. Jag ska bara packa ned några få klädesplagg imorgonbitti + skor + smink. Städa rummet blev inte, men jag plockade faktiskt bort lite ! De får väl vänta tills söndag, ;)
Läxa hann jag också med, och jag har även sett sveriges värsta bilförare. Det känns som att jag en dag kommer att vara där själv, kan inte tänka mig själv i en bil ;) Pappa beställde en biljett till mig, skönt med förköp. Nu slipper man köer och dylikt. Det gillas :) Tack pappa !

Nu äre bäst att lägga sig innan jag somnar här vid datorn, jag kommer ju trots allt vakna vid 7 snåret..

Godnatt allihopa

/ josefin


you've ripped my heart apart

Det blev en riktigt lång dusch ikväll. Det gillas starkt. Sen fastnade jag helt vid datorn, helt sjukt. Men nu ska jag faktiskt ta för mig det behövliga så att jag har tid att åka ivg imorgon, skulle ju vara katastrof om inte ;) '
Jag har hunnit fixat till brynen ikväll också, skönt att ha det bortgjort iaf. Nu är det bara packningen kvar, men jag ska inte glömma all läxa som ligger och väntar på mig.

Så jag ska ta för mig det så jag tar mig i säng ikväll :)

/ josefin

i don't believe you

kan ju börja med nåt positivt.. hk provet gick åt sate ! Så, nu ska ja va lite glad.

Dagen va rätt lugn, trots långa och jobbiga lektioner. Under lunchen var jag så trött att jag somnade i mysan faktiskt. Jag vaknade typ 25 minuter före jag egentligen behöver i morse också, jag förstår inte varför jag inte kan sova. Jag håller på att bli tokig :s Jag lägger mig ändå bara i soffan och ser någon film eller tar en lång dusch. Det är väl inte helt fel, men jag blir så sjukt trött på kvällarna !

På no'n idag hade vi sex och samlevnad, vi åg en film och sen prattade vi om droger osv. Nästan så man blir lite rädd när hon börjar berätta om spritens påverkan ;D



När jag kom hem gjorde jag en gårdagens. Jag gick upp till mitt rum, bytte kläder och for ut och sprang ! Känner mig lite duktig så här på efterhand. Dock sprang jag inte på '' huvudled '' så vägen var inte smält. Det var glashalt så jag fick springa och spänna mina ben hela tiden, så nu har jag jätte ont i mina höfter.
( För er som inte vet, så har jag problem med dem :p )

Direkt jag kom hem var det middag, fisk och broccoli, kunde ju nästan inte bli nyttigare. De blev nog en bra vecka det här tillslut !

Nu ska jag städa mitt rum, så att jag kanske ska få se mitt golv innan jag far imorgon :)

/ josefin

live for today, you never know what tomorrow brings

jag får ju ungefär ångest av att se aik spela. Herre gud. Nu äre iaf förlängning igen och jag ska hoppa isäng innan det är för sent. Jag har hk prov imorgon och har inte ens tittat på papperen en gång, känner att mitt engagemang för skolan bara sluttar nedåt just nu. Fast jag tycker att det är fullt förståerligt, så pass mycke läxa osv som vi har. Menmen, vi får se hur det går :)



Godnatt :)

/ josefin

does it really matter ?

'' bad hairday ? '' det hade iaf jag idag, så då blir det flätad lugg ! Det som dock inte syns på bilden är att jag även gjorde en fläta på andra sidan som gick bakåt.



Nationella gick då inte bra alls idag, inte ett dugg nöjd. Aja, skit i de..
Vi slapp all no idag, så istället fick vi nästan en timmas hål efter nat och sedan hk.
Idag gjorde vi fetaostlax. Tycker själv att fetaost smakar skit, men i detta blev det underbart !



Vi slutade efter två nån gång, så då blev det som vanligt solning. Var jätte trött idag på de sista lektionerna, så jag höll faktiskt på somna under engelskan. Ändå somnade jag typ just efter 10 igår :s Hoppas inte att någon förkylning är på g.

Nu blire plugg och se om aik ska kunna kamma hem den här matchen, annars då jävlar =)

/ josefin




i don´t care about what they do

kom just hem från skolan. hann bara byta om till träningskläder, nu ska jag ut och springa en sväng innan maten =) Hör av mig sen !

/ josefin


shake that thing

Godmorgon :)
Vaknade tidigare än väckaren idag också, jag känner mig riktigt som en pensionär. Menmen, just nu sitter jag och väntar på att min frukost ska bli klar i mikron.
Jag är faktiskt lite nervös inför nationella idag, jag brukar få lite panik och då kan jag inte komma på nåt att skriva om. Plus att man får speciella områden man ska skriva om, vilket för de hela svårare.

Men skit samma =) Sen har vi ju hk idag, och nu ska vi byta tema. Så idag ska vi göra något inom temat fisk och skaldjur. Själv tycker jag verkligen inte om skaldjur, men fisk är ju underbart gott :)

Nu ska jag lägga mig tillbak i soffan och äta och se på tv. Ha en bra dag och håll tummarna för mig !

/ josefin


Feels like I'm in a race but I already won first place

Det blev en myskväll framför tvn ikväll. Jag är jätte trött och har redan nu svårt att hålla uppe ögonen. Så jag ska lägga mig nu och göra en lång natt inför morgondagen som bjuder på..



nationella prov. Denna gång part c. Känner inte alls för att sätta mig direkt på morgonen med det, men vad har man för val ? Snart är det iaf bortgjort, och jag längtar redan.
Nu ska jag lägga mig innan jag somnar sittandes.

Godnatt :)

/ josefin

I always end up hurting you

Skönt att komma hem efter träning. Dagen har varit super ! Rätt glassig så där, skön :)



Jag hade på mig mina blåa chinos för ovanlighetens skull idag, och erik blev lite små kär i dem. Så han prövade dem, och ville heller inte ta av sig dem ;)


Inte nog med det, han lånade mina brillor också !


På slöjden idag fanndet inget som helst material till mig, så jag fick vara lärare åt elias. De gick super =)
Sen hade vi bara no och sen lunch. Dock en stessig lunch för mig, jag är kamratstödjare och vi hade träff 12.00. Inte så lätt att hinna när man får lunch 11.50 ! Menmen, maten slank ner och jag sprang upp till fg lokalen och hade möte. Vi diskuterade och pratade och sen bjöds det på fika, nog för att jag inte var sugen alls. Men en delicato boll går inte att motstå !

Sen vare bara att springa tillbaka på matten där jag hann göra ett tal innan lektionen slutade, jag klagar inte?  sen svenska sen slutade vi. Så vi gick ut i det underbara vädret och tog oss en solarstund..






sen gick jag ner på träning och nu är jag äntligen hemma :)

/ josefin

i just can´t believe

Godmorgon :)
Har just gjort frukost och jag ligger nu i soffan med mtv spelandes på tv. Älskar lugna mornar, när man slipper stressa !
Nu ska jag göra ett ryck och se om jag hinner packa och allt, och hoppas på att min hår ska hinna torka innan bussen kommer. Men först, äta, packa och smink =)

Ha en bra dag allihopa :)

/ josefin


I need you baby, so stay by my side

Blev en lugn kväll ikäll, vilket jag också hade önskat.
Först bilder från idag.





Om ni inte ser vad den sista bilder föreställer så är det fittor.. SOm sagt, denna teater gav många skratt !

Jag gjorde middagen, vi åt och sen satt jag mig vid datorn en stund för att invänta hockeyn. Hann inte sitta så länge innan mamma och bror komme och bönade och bad att jag skulle göra en kladdkaka. Så jag sprang ner, gjorde en kladdkaka och sen upp igen. 
Själv var jag itne sugen alls, så jag vet faktiskt inte om den blev god. Ovanligt för att vara jag !

Hockeyn vet jag då inte vad jag ska säga om. Partiska domare, eller jag kan inte ens kalla dem domare. Idioter. Ursäkta ! Men ingen missar en sån klockren utvisning på två meters avstånd. Nu är det iaf förlängning, så jag ska se det innan jag lägger mig.

idag



Godnatt

/ josefin

Don't believe what they say

Angående det andra inlägget, ( som precis blev publicerat ) jag vet inte riktigt vad som hände med det i morse, det låg iaf i utkorgen nu när jag kom hem :s Men, skit samma jag pub. det iaf =)

Dagen har varit riktigt skön, och underhållande !
Dagen började med språk och där efter kenguru matte, alltså en matte tävling med bara kluringar. Jag kände mig inte så seriös, så jag förväntar mig inte så mycket av det heller. Menmen, efter det, for vi ut och gick i nästan 40 minuter. Det var riktigt skönt, fast de är synde att det ska blåsa så mycket.
Sen hade vi engelska och sen lunch.
Vi fick inte våran långa lunch idag, vi skulle och se teater som jag helt hade glömt bort. Gruppen heter

ung utan pung



och själva teatern hette puss och snusk. Den va riktigt bra =)

Efter det fick vi sluta, och jag åkte hem. Just nu ligger jag bara och väntar på bättre tider ungefär, i väntan på de andra ska jag börja med middagen så den är klar, åt bara sallad till lunch, så jag börjar redan bli hungrig.. blame myself, i know :)

/ josefin


the way you turn me on

Godmorgon :)
halv kallt igår, ja sov i fleece underställ och fyra täcken. Men de var iaf varmt och skönt i morse :) Jag somnade rätt tidigt också, så jag vaknade till och med före väckaren ringde. Det är ganska skönt faktiskt =)

Jag hoppas att det blir en lugn dag idag, vi har iaf 1,5 timmas lunch, sen så har vi några slölektioner också, så jag klagar inte :) Dock skulle jg vilja vara hemma idag, det är hel blå himmel och sol :)

Menmen, de är bara att ta sig till skolan och göra bort dagen :) Sen får vi väl se vad det blir att göra ikväll.

ha en bra dag !

/ josefin  


life is what you make it

jaha, då var man tillbaka hem i verkligheten..

Dagen har varit heeeelt underbar. Det har varit jätte bra väder, mysigt folk och bara skönt ! Dock har dagen några sköna kvadder.. Jag, matilda och emma satt mest i grottan och pressande medan pojkarna var och lekte med skotrarna. Sen när de kom tillbaka vare våran tur. Vi körde en bit och jag körde först upp på ett berg, de andra kom efter. Jag snodde och skulle köra ner lite mer till vänster, vilket inte gick som planerat. De låg en tjock björk under snön som jag inte alls såg, så de blev dyyyng pall och ja fick styret rakt i magen. Inte alls så skönt, så vi fick gräva och gräva innan vi fick lös den..

Sen på väg hem körde jag och bror i skogen i allt puder, allt bara för att få burka runt hela vägen hem ! Jag hade en väska och ett ihoprullat renskinn på ryggen ( ganska tungt alltså ) och sen när vi då burkade orkade jag inte hålla lvar mig alla gånger. Så ja tror att vi fick de till 6-7 avflygande idag ? Vissa mjuklandade, vissa inte alls. En av gångerna var ja ungeför 2 dm från att landa i ett träd :) Tur att vi båda tog oss hem (nästan) helt oskadda ;)

Vi kom hem till vallen vid halv 9 , då var det 13 grader här inne. Alltid lika kul att komma hem till kylan. Så för att inte frysa bort ska jag nog göra en tidig kväll. Men först ska jag ta en kopp varm blåbärssoppa som bror har tillagat :)

Jag hooppas ni haft en riktigt bra helg !

mobilkamera ;)

 

/ josefin






butterfly fly away

Älska ledighet...

Dagen har varit underbar. Det var sol och -3 grader typ. Vi körde upp på fjälle och satt oss för att sola och köra lite, och det känns visst nu att man ha varit ute. Det bränner typ i hela ansiktet !
Ikväll blir det att mysa, och kanske upp på puben en sväng. Vet inte riktigt om jag var så sugen på att he mig ut i kylan för att gå dit :) Menmen , vi får se vad som händer.

Jag hoppas ni haft en bra dag, och en fortsatt bra kväll :)

/ josefin


My heart stopped beating

Äntligen ännu en vecka bortgjord ! Vissa veckor går riktigt fort, och detta var verkligen en av dem !
Dagen har faktiskt varit rätt rolig, tro de eller ej, men bilden börjar ju bli rolig. Vi håller på att göra skrapkartonger, och min blir denna drake. Det syns ganska dåligt, jag ritade inte så hårt !
( dock får ni inte se på kartongen än, har endast gjort konturerna på huvudet )



Sen hade vi snöbrännboll på idrotten, och de var ruskigt roligt ! Fast det var jobbigt , och blött ;)
Men men, sen var dagen rätt lugn och nu blir det att packa så att jag är klar när mamma och pappa kommer hem. Sen ska vi köra genom lycksele och hämta upp bror, andreas + andreas skoter =) Men jag hoppas att det går fort iaf, längtar upp så otroligt !

love you girl ♥
ikväll ses vi !

Ha en fortsätt bra kväll :)

/ josefin

was i supposed to know ?

Godmorgon !
Blev rätt sen kväll igår, och tidigt i morse. Vaknade utan väckare 25 minuter före pga ryggont. Jag hoppas jag har gjort bort detta il innan påsken kommer, de brukar sitta it ett bra tag :/
På ett ätt var det ju bra attjag vaknade iaf. Jag slapp ju sitta och fika själv, bror komme hem igår och firade mamma. Så jag fick lite sällskap av honom vid frukostbordet :) mys

Sen har jag bara sett tv tills nu typ, nu ska jag börja packa och hoppas på att jag inte bryter ihop på idrotten idag. Vi ska ha nå snölekar ? Hoppas inte så våldsamma idag..

Menmen :) ha en bra dag allihopa :)

/ josefin


break it down



Jag försöker fortfarande hitta en '' dröm '' klänning. Hittar dock massa annat som man bara skulle vilja plocka på sig ! Älskar skornas röda sula, skulle dock vilja ha dem i svart. Men de var en ljusare sula. Rött är heettt !
( Allt detta är från modekungen.se )

Imorgon har jag nå slags förhör, och jag har inte ens tittat på det. Massa engelska fraser och uttryck. Huvva ! Sen ska jag ju ta mig upp imorgon, så de är väl bäst att krypa ner :)

Godnatt på er !

/ josefin

you came to rescue me

Dagen blev rätt lyckad !
Pappa skulle till norsjö imorse, istället för till bjuur då. Så jag fick ja sovmorgon, och de va visst skönt ! Sen så när jag kom till skolan skulle vi se film första lektionen ( ja klagade inte ) plus att vi inte hade någon lärare så.



Efter det, 40 minuters hål som följdes av 40 minuters hk. Sen 10.15 fick vi som skulle åka skidtävling lunch. Alla nior som åker skidtävling har till uppgift att klä ut sig.
Så jag följde bror och pappas intresse, jag var byggare ! Det var linas mamma som höll i kameran idag, så jag hoppas lina har lite bilder att bjuda på.

Nu ska ni få veta nåt ni aldrig trodde, och inte jag heller för den delen...


hahahahah jag blev trea

Sen hade vi lite sexualkunskap innan vi slutade för dagen. Då gick jag raka vägen till mamma för att ligga i massagestolen i 30 min



Det var skönt, och behövligt för den delen. Jag har fått tillbaka min ryggvärk, troligen pga att jag har slarvat rejält med min sjukgymnastik. Måste ta upp den vanan igen, kan nästan inte sova om nätterna nu :/

Menmen.. Efter en tur i stolen gick jag ned till hallen för att träna fotboll, de gick faktiskt bra idag ! Det gillas :) Sen komme mamma och hämtade mig, vi åkte hem åt middag och sen komme främmande. Vi åt mammas gooo tårta och pratade osv :)

För idag är ingen vanlig dag, det är mammas födelsedag

Grattis mamma, du är bäst och jag älskar dig ♥

/ josefin


i'm living under pressure

kom precis hem från träning, är nyduschad och nu måste jag snabba mig ned till bordet där släkt väntar på att få börja fika !

kommer tillbaka så fort jag kan ..

/ josefin

all the bad boys are standing in the shadows...

ni ska bara få se några godingar innan jag lägger mig för att läsa lite engelska innan jag sen ska sova..

Jag tror jag måste beställa denna tröja, skit snygg !




sommar


Sen så försöker jag ju hitta någoting att ha på skolavslutningen. Jag har hittat två klänningar, en som jag riktigt fastnade för. Men den liknade en klänning som en tidigare elev hade som gick ut för två år sedan. Kändes inte allt för roligt att ha en likadan, eller likadan är den väl inte. Men nästan !  Så jag hoppas att jag hittar en annan som plockar mitt uppmärksamhet =)

Just nu är jag för trött för att hålla uppe ögonen, så jag ska lägga mig alldeles strax.
Jag hoppas ni haft en bra kväll, godnatt !

...and the good girls are home with broken hearts
/ josefin







he is a bad boy



Detta är då någon slags kolakaka. Först är det en botten som täcks av kolasås och som i sin tur är delvis täckt av hackade mandelbitar. Den var super god !

Sen så fanns det inte så mycket urval så här efter lovet, så det fanns typ ingenting att göra. Vi hittade massa lyx recept, men då skulle de vara inne i frysen så länge. Så johanna bad oss göra nåt mer frukost aktigt, så det blev bär kräm och skorpor...


Det blev faktiskt gött, och nyttigt också för den felen. Så ska ni äta kräm, gör er egen ;)

Jag har lite ångest, jag måste hitta en outfit till imorgon, och jag har inte ens ett alternativ att gå på. Jag får göra som förra året, plocka ihop nåt på morgonen. ( jag är så förberedd av mig ? )

Men, man ska ta saker som de kommer, då slipper man bli besviken =) right ?

/ josefin




they are there just for a change

åh vad jag älskar att komma hem till nästan läxfria kvällar framför sig, och vädret gör det inte sämre !
De va rätt skön dag på skolan idag, den gick fort om inte annat. Vi hade mest genomgångar och fick sitta och lyssna osv, skönt :)

Hk resultaten får ni se senare, när jag sitter vid min egna dator =)

Jag har precis städat bort i köket, och nu sitter jag i soffan igen och ser på tv. Sex and the city, älska carries intresse för skor ! Kanske för att jag också älskar skor ? Hur som helst, nu ska jag se klart och sedan börja med maten som idag är pizza. Mums =) Hoppas bara att det finns nåt gött att he på !
Nu ska jag se klart de sista minuterna :)

/ josefin


my love is gone

Godmorgon :)

Upptäckte precis en underbar sak. Jag var stensäker på att vi skulle ha part C på nationella idag, men det är nästa onsdag. Aah vilken lättnad ! Då har jag bara so förhöret idag :)

Det är världens skoterväder ute, sol och hel blå himmel. Dock är det 20 minus, men det finns ju kläder ! Ta mig till ammarnäs nu..  Men det får vänta två dagar =)

Nu har jag iaf fikat klart, så nu ska jag göra mig klar och så. Blir en spännande hk idag, jag och jenny hade inget recept, så vi kommer att få blanda ihop nåt som finns. Ni får väl se ikväll =)

Ha en bra dag :)

/ josefin


it hurts when I think, when I let it sink in



Bilden tagen igår. Har ju heller inte berättat att jag tog med mig typ, 3 diadem till ammarnäs. Hade med mig ett till lse och hade tydligen två stycken nedpackade i väskan. När jag kom hem i söndags, hade jag inte ett med mig hem. Inte alls bra för mig, som ungefär bor i diadem ! Så igår fick min leopard sjal besöka mitt huvud.

Jag gjorde faktiskt min matte läxa ikväll, sen la jag mig i soffan och somnade en timma. Vaknade vid nio tiden och gjorde mig klar för sängen.





Inte alls märkvärdig, men skön och mysig var den iaf !

Nu ska jag krypa ner, i min säng den här gången. Sätta på musik och sen göra en tidig kväll. Känns som om det behövs !

Krya på dig sofia gumman ♥

Godnatt !

/ josefin

i´m a fighter

åh vilken hemsk dag. Vad jag än har gjort har det gått åt helvete. Då kan ni ju bara förstå hur proven i morse gick ? Vi började då med läs, som tog 80 minuter. Vi fick sedan 30 minuters rast och sedan gjorde vi hör på 50 minuter. Efter det fick vi lunch, så den var rätt lång faktiskt. Jag tog det lugnt och stressade av lite =)

I slutet av dagen fick vi ÄNTLIGEN våra skoltröjor, som vi i klassen har bråkat om i år och dar. Dock blev framsidan inte bra alls, tycker allt blev grötigt. Bilder på tröjan kommer sen, sitter nere på pappas dator just nu.

Sen efter skolan kom fet och mötte mig, vi hämtade upp jonas vid frasses och gick hem till fredrik. Blev inte så lång stund innan jag fick hämtning och blev skjutsad till träning. Träningen gick också åt helvete, ingenting funkade. Men jag tog i och känner mig helt död nu :)

Nu har jag just fått i mig mat och ska göra matte läxan inna jag går upp till min dator :) då kommer bilder !

/ josefin


I'd treat you like an angel

Godmorgon :)

Jag har just duschat och fikat. Nu ska jag jag bara stöka bort, klä mig och bege mig ut till bussen. Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför nationella. Usch...

Efter skolan kommer jag troligen att stanna, jag har träning klockan fyra som räcker till sex. Så jag hoppas att det är någon mer än jag som ska stanna idag =) Nu när jag pratar om detta kommer jag också på att jag har opackat träningskläder. Nu blev det helt plötsligt bråttom.

Ha en bra dag, och håll tummarna =)

/ josefin


Theres no gravity to hold me down for real

Jag hann inte göra så mycket läxa , jag tog fram papperna och sedan va pappa hemma. Så vi åt och sen skulle pappa tillbaka till bjuur så jag åkte med honom till norsjö och stannade hos fet och jonas. Vi pratade, myste och lite sånt :) Rätt skönt !

Dagen har också varit rätt lugn. Dock tråkiga lektioner, och sen hade vi tävling på idrotten. Vi hade skidskytte tävling, och jag kom tvåa av tjejerna ! Det trodde ni inte va ;) Jag vann iaf tuggumi, eftersom att jag inte äter godis :)
Sen så har vi lång lunch på måndagar, så jag åt lunch på skolan, sen gick jag på frasses där jonas praoar i veckan för att prata av mig en stund.

Tog inte många minuter så kom även fetn dit :) Så vi satt väl där i en timma ungefär innan jag gick tillbaka till skolan för att ha sista lektionen.

Morgondagen ser dock inte lika rolig ut..



Dagen kommer att börja med

punkt två. Alltså nationella prov i läs och hörförståelse i engelska. Känner mig inte alls taggad för att sitta och göra detta direkt på morgonen, men jag får göra mitt bästa :)

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, renskriva mitt författarporträtt och sedan analysera en dikt. Hoppas det går fort, för annars kommer jag somna ifrån det hela :)

Godnatt, och önska mig lycka till inför morgondagen !

/ josefin


wait your turn

endast bilder. Börjar från marknad, har dock inte bilder från de andra.





Sofia, helena, och sofies pizza. Liten ?



finast !






finast !


På väg till Ammarnäs och fortsättning av veckan.




tisdagskväll, ingen fotboll. Då tränar vi på skidor ist !




















































-------------------

















Här har ni ju iaf ett litet smakprov på veckan. Alla bilder är mina förutom de två översta. Men det får räcka för tillfället. Har lite läxa att göra innan middag, vilket är alldeles strax.

Bilder från idag kommer också senare !

brb :)

/ josefin




i can't be someone else

svar på kommentar :
lina, vi har typ skidskytte =)

Nu har jag lagt in alla mina egna bilder på datorn. Nu sitter jag ochg tar emot massor från sofia. Men hennes ögon svek henne, så jag får förtsätta imorgon. Så alla bilde rkommer imorgon !
Såg wipeout ikväll, haha inte snyggt ibalnd =) Men rätt roligt !

Mitt andranamn är ungefär stress, nu måste jag packa inför imorgon och allt är en röra i mitt rum just nu. Alla i huset sover så jag ska försöka va lite tyst. Jag måste också hinna analysera en dikt till imorgon, var borta förra fredagen som ni vet. SÅ jag har inte lämnat in den, och jag har heller inte frågeformulären, så jag har mer eller mindre panik. Men det får jag fixa imorgon :)

nu ska jag iaf lägga mig, för även mina ögon håller på att svika mig.
Dagens mys ;


Godnatt på er ! 

/ josefin

forever young

hemma på vallen igen ! Känns inte alls bra. Eller jo lite, få tillbaka lite rutiner. Träning, matvanor och lite sånt. Nu äre bara att packa upp allt man äger, få in det i garderoben och se om man har glömt nåt. Vilket jag troligen gjort =)
Så jag sja försöka vara snabb nu och sedan få in bilderna på datorn, sen får jag hoppas att sofia och helena har lite bilder att skicka ! För min lilla skrotkamera har gått sönder ännu mer nu...

snart tillbaka !

/ josefin

I hope that i'm not dreaming

goddagens :)

jag vet hur dålig uppdatering det har blivit. Men jag får ta igen det när jag kommer hem. Har en hel del bilder att bjuda på vill jag lova :) fina som fula !

Ikväll blire att fara på puben och kik en sväng, dock är jag nykter ikväll. Tack gode gud för det. Men före det blire mys :)

På söndag kommer det mer om veckan, om inte kommer det på måndag beroende på när vi kommer hem till vallen. Tror inte att det blir alldeles för länge tror jag, bara pappa inte blir för sen hem från fjälle =)



/ josefin


you made me believe

Godmorgon :)

Det första jag såg när jag steg upp i morse var solen, och en halv död sofia som låg bredvid. Det är sol och -1 :D
Jag har nyss gjorrt upp en brasa i kaminen, och gjort frukost. Nu ska jag klä mig och vänta på att sofia kommer och hämtar mig. Hon ska bara hem och hämta skotern =)

Men först, bädda sängen. Man måste ju hålla ordning och reda när man är här själv, för det är ju nästan som en frtidsgård här. Fullt av ungdomar ;) Nä men skämt och sido. Nu ska jag göra mig klar innan tåget åker, det blir troligen eivis idag =)

ha en bra dag :)

/ josefin


try sleeping with a broken heart

hej :) !

angående förra kommentaren.. Nej jag har inget falsktleg.

Just nu sitter vi i min stuga och ser tv. Helena och fride for nyss och kvar här är det frej, markus och sofia. Vi har sett hockey ikväll och bara myst :)

Nu ska ni få höra nåt varken vi eller ni trodde, eller ens kunde tänka er. Imorse var de storm ute, men även lite sol. Så när det blev lite mer uppehåll så tog jag och sofia på oss skidorna och åkte upp till elljusspåret och åkte ett varv med skidorna. Magiskt skönt, och många skratt fick vi också.
Jag och sofia kom på att vi skulle ha en nyttig och träningsvecka, men nyttigheterna sket vi i ! :)

Igår kväll blev det iaf inte mycket gjort, vi tog en filmkväll här. Dock blev det en väldigt sen kväll för min del vilket inte var önskat. Jag var riktigt trött och tålde knappt mig själv. Jag och sofia satt och skrattade till ungefär allt som sas igår =) Jag har sovit 6 timmar på hela helgen..

Det kommer inte bli nå mycke uppdatering under veckan. har knappt tillgång till dator :S Men ikväll tog sofia med hennes dator hit så. Nu ska jag bjuda på en söt bild från helgen :) '

Fredagen - sofia, helena och jag !

Nu ska jag vara social igen =) Ha det bra så länge !

/ josefin


i'm just gonna take a minute and breath

å herre gud....

Helgen har varit så sjukt grym ! Fredag vare fest och igår vare ännu mera fest. Vi började igår hos helena, vi körde twister och hade det grymt kul. Efter det gick vi en trappa upp till nicke som också hade fest, drag ! Sen bar det av till hotellet, de va sjukt mycke folk och bra musik. Kan de bli bättre ?

jag ska snart ner på marknaden, så fort helena och fride kommer hit. Jag har typ alla grejor hos dem eftersom att vi gjorde oss klara där igår ! Sen ska jag packa och gör mig i ordning innan frej kommer och hämtar mig och vi far till ammarnäs :)

Bilder kommer senare, troligen nästa vecka. Jag har bara tagit bilder med min kamera, och jag har ingen överförningskabel med mig :( Men sofia har en likadan hemma, så vi får se om vi får in dem !

/ josefin :)

Call up a boy that I used to know

Godmorgon !

Blev en rätt tidig morgon för mig, trots att jag hade sovmorgon. Jag är hemma idag ( jag är i lse ) men iaf inte på skolan. Så idag har jag passat på att städa genom hela brors lägenhet. Är jag inte snäll så säg ? :)
Nä men det gick bra, och fort för den delen.

Jag kom till lycksele vid halv 1 inatt, trött som stryk. Men när jag väl var framme i lägenheten så kände jag mig itne lika trött, så jag la mig i soffan ocg såg på tv. Såg inte många sekunder innan jag sov. Så när jag vaknade i morse låg jag i smink, kläder, täcke och med tv på.

Just nu sitter jag vid datorn med fönstret öppet och solen skinande på mig, åh så underbart vänder ! Det är nu man ska ligga på fjället och sola..
sitter iaf och väntar på sofia nu som kommer med bussen halv fyra, då ska jag klippa genom hennes hår innan vi gör nåt annat. Funderar också på att hinna gå ner på stan en tväris och titta om nåt för ikväll =)

http://www.barbershop.se/produkter/367stor.jpg

/ josefin

it's the same old sound

Nu är allt på min lista förprickat, skönt !
Ett plus på det hela är ju faktiskt att aik vann mot djurgården nyss :)

Nu ska jag iaf göra nåt nödvändigt och inte sitta här.
Snart är dagen kommen !

/ josefin


There's nothing left to say, don't waste another day

friluftsdag i malå







































 

Ni ser ju bara vädret, helt underbart ! Tack för idag alla =)

När vi kom hem tog jag mig en massage hos mamma, innan jag fick skjuts ner till hallen för att träna fotbollen sista gången innan sportlov. Ikväll har jag rätt bråttom, har jätte mycket att packa. Kanske beror på att jag ska vara borta till nästa söndag ? Jag klagar inte, inte ens lite.

Nu ska jag ta mig dusch och en fika innan min skjuts kommer =)

förresten så efter träningen for vi och köpte en bil till bror, grattis till den. Den är du värd ♥

Men som sagt, bråttom. Hör av mig senare !

/ josefin


sometimes ju jist feel that it´s your day today

äntligen torsdag, och äntligen friluftstdag ! Vi ska åka till malå. Själv har jag valt att vara i backen och lufta brädan för första gången iår, UNDERBART stort plus att det är helt blå himmel också. Detta kommer bli en magisk dag :)

Just nu är det lite stressigt, ska göra fika att ta med ( mina kladdmuffins jag gjorde igår bla ) :) Bilder kommre ikväll om jag hinner, har lite mycket att göra.. men jag borde hinna :D

ha en bra dag !

/ josefin


no more walking round with my head down

Nu har jag lagt fram allt och gjort det mesta klart för morgondagen. Just nu är bara mina funderingar vart en av väskorna är,  hittar bara en !

Men nu ska jag iaf lägga mig och sova en blund så att jag orkar morgondagen. Jag är taggad till TUSEN ! :D
Kommer bli roligt =) för ni som inte vet, eller listat ut så får ni veta imorgon bitti :)

/ josefin

You watch it while I live it

kom på att vi hade elevens val idag..



Jag och jennt gjorde fondant. Dock tog vi inte bort aluminiumformarna som man vanligtvis ska, men vi ville inte riskera att he sönder dem. ( de är helt lösa innuti, chokladsmet i ) Serveras med glass, hallon, blåbär och lite smak av apelsin !



Dessa gjorde lina och frida. De är någon slags engelsk grej. ( som ni ser och säkert vet så är england känd för sina sliskigheter, och sliskigt va de verkligen ) De är hallon i botten, sen nåt tunt lager med någon slags brod bit, typ tårtbotten ? kola- vaniljsås och hallontopping. Trots slisket så var det rätt gott :)

Nu ska jag då fortsätta bakningen, måste ha med något till lse och till malå imorgon !

/ josefin


we'll dance us through the night



Sitter ju nu och pratar med sofia och pratar om helgen samtidigt som jag försöker packa och göra allt klar inför morgondagen !
Har inte ens nog med väskor, så jag kommer att få packa pch plocka upp i omgångar ! En väska ska upp till ammarnäs och vänta där på mig tills söndag medans en annan ska följa mig imorgon till malå och sedan träning. Den ska sen packas om och tas med till lse :)

måste fortsätta...

/ josefin


he makes me fly

godmorgon :)

Tog mig just frukost, behövdes. Va jätte hungrig när jag vaknade ! Älskar att ta det lugnt på morgonen, bara ligga i soffan och raal ! Dock får jag ju magsår av att tänka på att dagen börjar med matte som där efter följs av en 70 minuters lång no lektion. urk
men efter det väntar nåt kul :D

Nu ska jag äta upp frullen och lyssna på lite musik innan jag ska stiga upp från soffan, kasta filten och göra mig i ordning.



ha en bra dag :)

/ josefin


i´ll be there at the end of the day

man ska bjuda på sig själv


hahahahahah

Hur som helst är klockan 21.00 nu och jag har inte börjat med so'n än. Fastnade framför hockeyn istället ! Men nu ska jag istället lägga mig i sängen för att koncentrera mig :) Men först rengöring av ansikte, borsta tänderna och sedan krypa ner.

Med denna vackra bild säger vi båda godnatt !

/ josefin


ooh, i want you so badly

Lördagsmys



och nu till favoritfärg och dagens köp

tack mamma och pappa !

Nu ska jag snart börja med so, som vi har prov i imorgon. Jag tror till och med att det är det sista provet innan sportlovet ! Dock är jag ingen stjärna inom religon, och verkligen inte hinduism =) Men snart är det över, för
på torsdag blire visst ingen skola !

Kankse inte blir så dum vecka i alla fall :D

/ josefin




inside and outside

Kom just hem från skolan. Jobbig, och lång dag. Den har varit väldigt långtråkig !

Dagens händelse var iaf imorse när jag hade låst dörren och skulle gå till busshållplatsen som finns just utanför vårt hus. Jag gick ned för trappen, tog ett par steg, blundade och när jag tittade låg jag i snön. Jag steg fort upp för att ingen skulle se, och i efterhand skrattade jag åt mig själv. hahah !

Annars har det inte hänt så mycket nytt förutom att jag erik och elias sprang till skoaffärn när vi slutade idag. Jag köpte ett par nya gympaskor. Blåa, i like ! Ni får se dem sen :)

Just nu sitter jag och ser avsnitt av sex and the city som går på 3an. Det är typ gamla avsnitt, men fortfarande så bra :D Så nu ska jag inte slösa tiden på datorn :)

/ josefin


i can´t handle it no more

God morgon !

Blev en tidig kväll igår, bror lånade datorn och jag lyssnade på musik. Tog ungefär en minut sen sov jag. SKönt var det iaf :) !

Nu ska jag ta mig en rikigt snabb dusch så jag hinner till skolan, och vaknar till för den delen.
Hoppas jag hinner tvär springa till skoaffärn idag, måstemåste..
Kanske hinner efter skolan, eftersom att jag fortfarande är sjuk. JAG VILL BLI FRISK



Nu längtar jag till fredag, vill ha lov !

Ha en bra dag :)

/ josefin


You're the closest to heaven that I'll ever be

the worlds greatest















grattis ( igen ) gullet ! hehehehe



tast >

Varken elin eller julia är inne någonstans, så jag får ta det jag hittar på internet..

 

Tagit det riktigt lugnt ikväll, nu ska jag gå ner, få massage sen lägga mig och se en film :)

 

/ josefin


I'll fix these broken things, repair your broken wings

Ätnligen jobbat mig genom dagen. Dagen hari nte bestått av något egentligen, har varit yr och många lektinoner. Det enda som var grymt var att vi hade engelska före lunchen, som inte blev av. Vår engelskalärares bil hade kajka så hon tog sig inte till skolan. Sen så har vi redan 1 h 35 minuters lunch på måndagar, men idag var den 2 h 15 min. Då stor trivdes jag =)

Jag tänkte att jag skulle gå på skoaffärn en sväng och se om det fanns några nya innegympa skor, men det var lunchstängt. Så jag måste dit någon annan dag. Är verkligen i behov av nya :)

Nu ska jag ta mig en bulle och ett mjölkglas och ligga i soffan tills resten av familjen är hemma.  Bilder är på ingående :)

This love has taken its toll on me
She said goodbye too many times before
And her heart is breaking in front of me
And I have no choice, cause I won't say goodbye anymore


/ josefin


Told you from the start, from the start.

Det kommer bilder osv från helgen ikväll. Jag skulle egentligen lägga in dem igår, men jag var itne alls nå pigg. Fick ont i magen på lördagkväll och det var inte alls bättre när jag vaknade söndgmorgon. Jga låg mest i sängen och latade hos mormor. Sen fick jag hämtnig av x som följde mig hem och såg film.
Han såg, jag sov ! Senare på kvällen kom sofia och familjen hem, men då var min ork helt slut.

Jag somnade vid 7, sov till 10 när de väckte mig osv för att kolla feber. Jag hade feber, vilket förklarar att jag inte haft någon som helst matlust i helgen. ( så min mage var nog rätt tom igår,  och typ näringsbrist, så jag höll på svimma hela tiden ) och till slut blev det puke ( fräscht att berätta, men! )

Har typ dåligt samvete för att jag sovde hela kvällen när sofia komme hit... Men vi ses ju trots allt på fredag igen <3

Nu ska jag göra mig klar och se om jag kan vara på skolan idag, känner väl efter första lektionen ifall jag ska ringa till mamma och be om skjuts hem. Jag hitar inte tempen för att kolla om jag har feber !

Ha en bra dag =) Ikväll lovar jag att det kommer bilder !

/ josefin