your faith and paitence will be your soldiers

direkt jag bara ställt upp ett par mäbler kände jag direkt hur bra jag kommer trivas där med tobias. för min del blev det bara småtjaffs som tagits dit, lagt iordning och ställts till rätta. Imorgon ska sängen, tvbordet, soffbordet och soffan in, gardiner ska upp och då kommer det kännas ännu mer som hemma !



nä nu ska jag vila ögonen en stund så jag inte är så trött på färgteori imorgon, godnatt ♥


i look up to the stars

hann träffa tobias en stund idag, vi beställde en tv och hämtade nycklarna. Ikväll börjar jag ta dit massor med grejor och på fredag är vi nog helt inflyttade :) jag har längtat så sjukt mycket :)



golfrundan från förra veckan !


You belong to me

på skolan igen och har varit en sväng i frisörbussen. 

 

sleeklook värmeskydd
biolage repair cream
biolage leave-in treatment

känns skönt med lite nytt i hårkorgen och lite nytt och fräscht till håret :) Idag klipper jag min herr. visar ikväll om jag blir klar :)

jag har iaf slutat nu, så nu ska jag ta bussen hem, och självklart lite desperate housewives i bussen :)


A way through the day

precis kommit till skolan efter en lång bussresa hit till skellefteå :) hann ju till och med köra lite bil i morse också !  idag har vi färgteori och förmodligen lite klipp. För min del blir det troligen att klippa till min herrdocka till en hel frisyr.

hade gärna varit i turkeey nu


back on track

nu har jag min dator tillbaka vilken innebär att jag nu också är tillbaka :) känns kul, och nu hoppas jag att jag har massor att erbjuda ! =)

min fina helena och jag ! ♥


i'll save the world tonight

efter att tobbes väckare ringt 4 gånger i morse var jag klarvaken.. min sista dag på sommarlovt vaknar jag alltså 05.20 :) ligger just nu och ser vakna med the voice, efter det blir det frukost och förhoppningsvis lite till sömn :) ska på varuhuset idag också och titta på en vit kappa med text som ska pryda vårt köksfönster :)


short the leash

jag har tappat självkontrollen, ja jag är aldrig nöjd, men varför kan jag inte nöja mig med nåt mindre när jag vet jag kan fixa vad jag vill ?

bodies don't lie



we're a big family

har totalt lagt bloggen på sidan.. känner att sommarens aktiviteter är aningen viktigare ! men jag kan ju faktiskt visa er av de sista som har inhandlats :)

Pälsväst, älskar den fullkomligt!

lovley shoes



fanns ingen bild,men detta linne fast bara flaggan på!

sen har jag också köpt
1 basic linne,
2 toppar
1 lång cardigan
1 par jeansshorts, ( höga och oversize)
bh
skärp
1 jumpsuit

ja det var nog veckans shopping :) förövrigt snart beachen , längtar så sjukt !