Feels good to be free

Avklarat gymmet, tvättar i massor och nu lunch. Yoghurt, proteinpulver, jordgubbar och blåbär, gott som tusan!


går tillbaka och leker med tanken

bilder från öppethus (24 november) lina fick agera min modell!

Kaos..

När alla skolarbeten är kaos så är gymmet fristaden.


Lucky u

I morse kl 06.00 åkte zenya med mor och far till ammarnäs för en ledigvecka med massa spring och bus. Är själv fruktansvärt avundsjuk! Fick denna bild på mms när hon precis sprungit elljusspåret runt. Saknar min gris redan.
Själv sitter jag och cyklat på gymmet, idag ska mina armar tuktas nå jävulskt!


25

En mycket fullspäckad dag med huvudvärk resulterade i att vi båda låg i sängen 18.15(!!) nu solsidan och hoppas på att jag får en tidig kväll.


Black swan

Utmattad, träningsvärk i sinne, äta vad jag vill kväll och massa filmer! Bored life men fan så skön lördag.
Imorgon väntas firande och ett dödspass.


Yey

Uppstigning, mot skolan, en lördag. 👍


Just do it

Klippte mig bara igår eftersom jag färgades i onsdags! Kom hem tidigare och tog den mest behövliga pn i 2,5 timma. Kring 7 plockade Maja upp mig för legday och fy fan va bra allt gick. Ska stiga upp nu och rulla på gymmet, men först måste jag få liv i hårbollen som ligger här bredvid. Snacka om att vara morgontrött!


Inkmaster

En slapparkväll var allt som behövdes ikväll. Mys med pojkvännen och bara sitta utan måsten! För övrigt hade vi kundpass idag och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Imorgon vankas egen hårvård :-)


Power

Landat i soffan efter en lång dag! Gym och promenad satt väldigt bra på schemat idag. Rygg och axlar idag, gick faktiskt riktigt bra med tanka på att båda muskelgrupperna har fått vila lite länge.


Fucking happy

Första gadden på plats!


God bless my ball

Blir så arg, halka i vansinne! Går ju varken löpa eller gå. Zenya halkar runt som bambi. Har förövrigt träningsvärk och de känns att jag lever. Men, när det inte går vara ute kör jag träning med min egna kroppsvikt och pilates:-)


01.17

Ställt väckarn för kondition imorgon. Löpning på elljusspåret så ska zenya få dra och jobba lite hon också! Håller tummarna för att hålla mig frisk trots halsont och huvudvärk.


Nöjd 50/sur 50

Gymmet gick bra idag, svett och åter svett. Sett sista twiligt ikväll också, sjukt besviken över slutet. Kan det bara komma en ny?


Blåbär-banan

Efter gym alltid protein! Har testat nåt nytt ikväll, mixade ihop blåbär, vaniljyoghurt och bananprotein(whey80 bananpulver) och de blev magiskt gott! Så efter träning eller lite mellanmål under dagen, kör på min mix!


2

2 helt underbara år har passerat och jag älskar dig mer för varje dag som passerar. Du är min och jag är din! Jag hoppas att jag får bli gammal med dig och uppleva allt vad livet vill ge oss. Jag älskar dig!


Igår!

Nu färgkurs:-)


Cut it, just cut

Ikväll blir det lite modelljobb, bilder kommer sen från fotning! En uppsättning och en klippning står på schemat!:-)


Påfyllning


Dagens docka


Nu du

2 timmar gym, 40 min promenad. Somnar med gott samvete. Imorgon lyfter jag inte armarna högt!


Igår.

Blev hockey igår och sen väldigt lugnt med sista saw-filmen och fotbad.


Snart där

Blev två klippningar och en färg igår kväll istället för en, och idag ledigdag! En längre promenad på ishalka, faser, tv, lite mer körkortsplugg och barnfrämmande. riskettan imorgon så det blir en tripp till Skell.