I'm not asking for much



tog en sista mysdag med tobias idag, har haft världens ångest om jag ska vara ärlig. Att bo i stan en vecka till känns inte lockande men att vara utan tobias i två veckor känns 100 gånger värre.
Ikväll har jag iaf gjort lite läxa till bror, gud vad jag är snäll ! Sen blev det så klart solsidan och nu 21.00 börjar wallander som sedan följs av packning :)


Hold on to me, I won't leave you behind

jaja dubbelhaka ♥






egobilder med lite nya nyanser, kul ! =)
Nu ser vi hockey och snart ska vi alla beställa pizza :) pusss


i can't touch it

godmorgon :) åkte direkt till tobias igår efter en lyckad dag på salongen, hade ingen kabel så bilderna får änta tills idag. Vi ska hem till mig nu, hämta skotrarna och fara ut en sväng :) då tar jag också med mig kablar osv ! =) Ska bli kul att visa er lite förändring :)


when love takes over

Godmorgon :) fick igång internet i läggan igår, jag blev så lycklig !! Dock hade jga ingen kabel till telefonen med mig så ikväll får ni se bilkderna. Nu ska jag packa ihop det som behövs hem innan jag åker till salongen. När jag slutar åker jag hem till tobias och myser. Jag längtar så sjukt mycket efter honom ♥ 


once in my childhood

hej på er ! Ursäkta för detta, men jag bor i skellefteå utan internet och ingen dator. Har det sjukt bra och jag trivs som en kung på salongen där jag är. Jag har lärt mig massor och igår fick jag följa på färgkurs. Nu pryder också en liten annan färg mitt huvud som ni sen ska få se, en rödare nyans, är jätte enöjd !! :D Nu ska jag tillbaka på salongen,  jag hoppas ni har det jätte bra och imorgon kommer en bomb uppdatring :)


Where the love once shined so bright



Hej på er ! Middagen blev supergod och tårtan lika så ! nu har jag snart packat alla mina grejor och snart är jag klar för avgång. Dock är det länge tills vi åker men alltid bra att ligga steget före !:)
Vi kommer komma fram sjukt sent inatt och det kommer säkert vara akllt i stugan, så jag gruvar mig faktiskt lite. Men den här helgen kommer bli helt super, så jag är ändå taggad till tusen ! =)

Jag tror datorn följer med, och hoppas på att internet funkar. Puss ♥


someday i'll fly away

hemma och myser med bror och sandra, ha sett på top model och nu ska jag börja med maten. En dusch har jag tagit också, skönt var det !=) Idag blir det kycklinggryta med bacon och paprika sen broccoli och pasta till. underbart ! och där efter ska pappa firas med tårta och släkt, dock fyller han inte förrän imorgon men :) ♥


he's kind of everything I'm not

har precis slutat och har ingen mer skola på tre veckor ! Nu väntas 2 veckors praktik och 1 veckas lov. jag mår bättre än någonsin :) Tar 12 bussen hem med linda, sen blir det packning :) ♥


the best thing about me is you



har äntligen gjort idrottsinlämingen och lämnat in den på fronter. Är inte trött för fem öre när jag faktiskt sov till 11 idag, sjukt länge för att vara jag :) Just nu ligger jag och ser på en film som går på tv men borde snart sova. Upp tidigt imorgon för skola på förmiddagen :) ryktas om att det blir en halvdag så datorn tas inte med :) men då är jag ju garanterat hemma tidigare :) godnatt ♥


bring it, day by day

mat i magen och ska strax försöka mig på lite läxa. Känner inte taggen, men får försöka ! Just nu sitter jag och beundrar kat von d, kurvig, tatuerad brud med stil.

 

 


where did all the years go

Godmorgon :) oj så skönt med sovmorgon, tobias ringde dock precis och väckte mig. Han kommer hit så jag ska gå ner och göra fukost, är hungrig ! =) Mums för mysdagar i det kalla vädret..



Angående en bild på mammas frisyr så ska jag försöka få henne på bild, hon gillar intr riktigt det här med fotografering men jag får ljuga till en bra anledning ikväll ! =)


fly like you do it

hej på er ! Fick komma för 08.45 i morse, urinvägsinfektion konstaterades och pencillin är utskrivet. Blev en mysdag med tobias eftersom han jobbar eftermiddag. Tvspel hos sebbe och ja, inte så mycket mer. Kom till tobias vid 10 sen sov vi till 12 nån gång :) sjuuukt skönt.

ska gå ner och ge mamma en ny frisyr nu, spännande ! :)


you're all the colors on the rainbow



åh så underbart, nu är engelskan inlämnad och jag kan sova gott de få timmar jag får sova. nu ska jag ner, ta två ipren, värma rissäcken och sen sova. Godnatt på er ♥


i want to do it all night long



hemkommer efter att ha klippt camilla och hanna. Det gick super och nu står läxa högs upp på listan. Känns surt.. Men men, inatt kan jag vara vaken länge när jag ändå måste vara hemma imorgon. Åker med mamma klockan 07.00 till sjukan för att kanske få pencillin. ser inte bättre ut än att jag fått urinvägsinfektion 9onde gången i mitt liv..

Nä nu på alla hjärtans dag har jag myst med chips, dip, beck och min familj förutom andreas. Sitter och tokdricker juice för att kunna gå på toa, plågar mig själv (Y)
skriver senare ♥


hard work, work

är hemma en sväng och fått i mig mat. hann inte med någon träning när massa läxa skulle vara gjord idag. Åker snart tillbaka till norsjö för två klippningar, blir spännande :)


you're my sweetheart

skönt att ha gjort bort morgonen, bilden vill säga. Blev ett grupparbete, påbörjat och avslutat. Nu väntas strax engelska, känns tungt med lång dag men sen får jag fara hem och träna sen har jag två klipptider inbokade. ROlig alla hjärtans dag ? men jag fick ju ha mitt mys igår :) Gör ju någon nytta iaf !




Jag hoppas ni har en bra dag, och spendera den med någon ni tycker om ! :)


i hope you want the same thing too

Godmorgon :) dålig uppdatering jag vet men gårdagen var lite4 av katastrof ! Åkte till malå på lördagkväll, festade och kom hem efter 3 nån gång. Jag hade sjukt kul vilket resulterade gårdagens mående.. Blev mys hos erik direkt jag vaknade med film och snacks med han, henke och josefine :)

Klockan 5 hade tobias jobbat klart så då åkte vi hem till mig, gjorde tacopizza och myste lite inför alla hjärtans dag. Han jobbar eftermidag så vi hinner inte ses idag :( På kvällen blev det sen..


nu är det back to reality, snart bild och studier på allvar. Hinner nog skriva mer idag :)


I wanna know what's good for you



Godmorgon :) sov rätt länge idag, steg upp halv 12 :) dock vaknade jag före det. Menmen, tobias har iaf åkt iväg till ishallen dit jag ska börja dra mig på en stund, men först ska jag möta jessica som ska hålla mig sällskap :) är lite kluven inför kvällen, fest eller inte ? och förresten, jag åt kyckling och POTATISGRATÄNG till frukost ?! shit


It's all up to you

älskar flätor, mums

Ligger och ser lets dance efter en god middag med potatisgratäng och kycklingfilé. är helt rastlös för tillfället.. lets dance suger så jag hoppas nåt annat kommer upp på schemat :)


born to run

H¨ller på med lite hemuppgift, känner mig inte så engagerad så det tar ungefär evigheter. Men någon fråga har jag ju faktiskt fått ner på pappret. Tobias kommer hem snart så jag får ändå snart lägga bort allt :)



Det var skönt med ett pass direkt efter uppstigning. Blev 30 minuter på löpband och där efter prioriterades mage, ben, stjärt, rygg och axlar. Körde ett pass på 1h och 30 minuter, är lagomt slut nu ! Känns bra inför helgen iaf :) 

Someday boy, I don’t know when, we’re gonna get to that place
Where we really want to go
And we’ll walk in the sun
But till then tramps like us
Baby WE WERE BORN TO RUN


I must still do my thing, even if it is not with you

Godmorgon :) gud så skönt att vara ledig idag, fick hemuppgift istället och det känns underbart. Slutade 12 igår så jag kom även hem tidigare för att börja med den. Ligger just nu hos tobbe som är på jobbet, ska strax klä mig och fika. Efter det åker jag på gymmet med tobias mamma för lite morgon workout ! =)



puss


But I won't stop until you're mine



Godmorgon :) klev upp 20 över 5 i morse, haalv långa dagar.. men bättre det än att sitta och fika själv :) nu har jag legat och kurat mig i soffan i 40 minuter, så nu är det dax att klä sig och fara iväg. Bussen kommer om 15 minuter, så ska jag kura 1 timma i bussen. 28 minus idag, längtar verkligen till att stå och vänta på bussen !
frisörteknik idag, får se vad det blir för skoj. Kommer hem efter skolan innan träning, skönt med middag före :)
 puss


we'll get this party pumping

gick bra att träna idag, trots hunger osv. fick åka bil hem så det var ruskigt skönt :) sen hämtade tobias mamma mig och vi åt middag tillsammans innan vi gick ner på hockeyn. Nu har vi äntligen kommit hem och nu står mys på schemat, jag har längtat ! =)

han gör det med stil

viker in årorna, godnatt ♥


I remember things, everything you said to me

hade absolut inte tid för bloggning igår, hade mycket att göra på engelskan och en på eftermiddagen var vi i moröbackes kyrka för att ha en ''må bra dag'' med klassen. När jag kom hem fick jag hämtning av tobias sen tog vi en bastu. Efter det blev jag trött som stryk så vi åkte på hockey en sväng och sen sömn. Var trött som stryk eftersom jag och simone var vaken till efter 1 på natten. she make my day !
idag har vi frisörteknik, klipper ökande längder i våra nya fräscha damdockor. Är riktigt kul :) När jag kommer hem idag blir det träning sen se tobias spela match mot arvidsjaur. Stress stress och stress. jaja, jag lever ju än så länge !

there is no promises

nu sitter förlängningen och håret är färgat. Det blev super och alla 100 slingor sitter i. Som belöning sitter vi ny och mumsar blåbärsmuffins, pratar och myser i soffan :) Snart ska silverschampo in i hennes hår och där efter ska jag ta topparna och få det jämt. Blir roligt :)



Ser förresten att något slags systemunderhåll på blogg.se ska göras, så jag skriver nog inte nåt mer ikväll eftersom det känns mer aktuellt att umgås med simone och mattis ♥


I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight



sitter hos simone efter en sjukt stark middag. Blev thai inslag :) Just nu har jag precis satt färgen i matildas hår och ska snart skölja ur och där efter blir det sätta in löshår (nails) känns jobbigt men alltid roligt med förändrningar :)
ska skynda mig !


i never know why

ojojoj vilken kväll vi hade i lördags ! Massir med trevligt folk, mat, dryck och efterrätt. Kvällen blev sjukt lyckad och när vi till slut bestämde oss för att åka hem fick min kära pappa ett gulligt samtal 05.00. Han är en ängel ! Blev iaf lite mindre än 5 timmars sömn så gårdagen var sjukt seg och en riktigt bakisdag.

Fick besök av amanda igår också, kulkul ! :) blev film och massa prat. Fick somna vid halv 12 så idag är jag riktigt sliten. Menmen, skolsköterskan för hälsosamtal klockan 9, gruvar mig.


I need to know I'm on your mind

har ingen tid för bloggning idag heller, åker snart iväg till finnäs för att fira josefine som fyllde 18 år igår :) ha det bra !


I heard your footsteps this morning

hejhej :) har inte tid för datorn idag, har haft idrott idag och sen när jag kom hem började jag med maten. Nu är det snart matdax och tobias är snart här, längtar. Är hungrig efter mat och mys ! dock äter vi bara innan vi åker till arvidsjaur för att hälsa på några och sen se hockey :) vi hörs !


All I wanna do is sit back and watch you move

har precis ätit ett grönt, saftigt äpple och letat lite salonger som verkar intressanta. Har som sagt ingen praktikplats och är mer eller mindre deprimerad. Nu ska jag packa mina idrottsgrejor inför morgondagen. Blir gymmet för min del imorgon medan de andra har multiboll, känns tråkigt men bättre än ingenting :)



Nu ska jag lägga mig och slå på en film, snart helg, snart ledighet, snart tobias. Sjukt vad jag längtar. Godnatt på er ♥


I fucked my money up

lite av veckans frisering och dylikt.
gjorde en fyrfläta idag :)





riktigt enkel uppsättning, 1. hästsväns>2. tvistfläta av svansen>3. rulla upp och fäst inifrån. klart!

matilda fick lämna lite hår

började med halv långt...

..slutade kort med sax över kam klippning

frisörbussen i onsdags.

och nu sitter jag i soffan, ser på hockey och längtar till helg :) skriver senare !
puss


i need you as the sun needs the rain




blev en kväll med per moberg ikväll känner jag. Först vad blir det för mat ? sen beck och till sist sveriges mästerkock. Vet inte riktigt om jag berättade förut men i veckan gar jag ju börjat med vanlig mat igen. Så ikväll har jag faktiskt gjort en liten fruktsallas med apelsin och äpple. Imorgon tar jag troligen min första macka på evigheter och jag längtar så sjukt :)

nu ska sminket tvättas bort och jag ska kojsa förhoppningsvis i 4 timmar. 2 alvedon och värmelinement på innan tänderna borstas. Godnatt på er :)


Now you're gone, and I'm here

hej på er :) lämnade ju min dator i bilen så den fick åka med hem på vallen igår medan jag stannade hos matilda så jag hann inte skriva något mera. Efter allt tårtätande och firande slog vi iaf på en film, mean girls två ! hann inte se så länge, rygg och nacke tillät inte film för min del så vi sov kring 11.

I morse kom matrixbussen som jag förövrigt tog kort på men glömde sladden nere.. skulle inte ha något speciellt så idag kom jag bara hem med ett silvershampo till matilda och en donut till mig själv.


vi fick sluta tidigare idag igen när vår lärare var tvungen att åka hem, så just nu ligger jag i sängen och kommer inte löra mig härifrån på länge. Fick knappt någon sömn inatt så den tar jag igen nu :)

/ josefin


i still wonder

har precis klippt födelsedagsbarnet som fyller 18 år idag. min fina vän matilda svensson ! och har hon inte världens goaste pojkvän som köpt en tårta och lagt presenten i tårtan ? lite sött !!
Nu ska vi se mean girls två innan vi kojsar, måste ju upp hyffsat tidigt imorgon så :) Det här har varit en helt suverän dag :)
/ josefin

My face is finished, my body's gone

jahapp, efteer engelsna slutade vi tydligen ! Kom precis in en lärare och sa att våran mentor är hemma med sjuka barn så då är jag ledig. Idag ska jag ju visserligen stanna i stan så jag åker ingen tidig buss hem, känns suuurt för jag har ingenting att göra. Orkar inte gå på stan tills mamma och pappa kommer fyra :) Men jag får se vad jag hitttar på ! Skönt att slippa skolan hur som helst, det ska man aldrig klaga över :)



Åker iaf med mina föräldrar till norrfors vid sex, ( kiropraktiker ) ska äntligen få fixa min rygg. Men före det blir det kanske en pizza på dallas eller tre kronor, mums ! Fuck gi, man lever bara en gång, och lev det flått men lyx.



/ josefin


I'll never leave you standing in the Darkness

Godmorgon :) mycke till sömn blev det inte, men en timms längre än vanligt iaf. Just nu sitter jag på skolan och börjar snart min första lektion. Har 3 timmars engelsks nu på morgonen, i hope i'll survive.. ? nä det går nog bra :)



Way above the clouds
And high above the stars
Through the unknown black holes
No one knows where we are
But we'll return to earth and do it all over again

/ josefin