we can count the steps

nu ska jag berätta om dagen. Vi steg upp halv sex för att göra oss klara och åka iväg. Jag gick utanför dörren just innan vi skulle åka och kände hur sjukt kallt det var ute. Så jag snodde på klacken och gick tillbaka till garderoben och slet på mig långkallingar och tjocksockar ! Vi fick oss iväg kring halv sju. Tog bara några få minuter innan jag somnade om igen. Jag vaknade sedan upp just i piteå. Man känner verkligen när man anländer där, lukten av pappersverket är sjukt. Aja, vi fick lov att stanna på bron eftersom att det kom en riktigt stor båt så dem va tvungen att vika upp bron  ! Ingen hit eftersom att vi hade brottom, vi skulle hämta en soffa hos en kille som bodde där i närheten av bron.



Vi fick iaf vänta ett bra tag, så vi gick ut och tog en bensträckare innan vi skulle packa in den nya soffan och fortsätta vår resa till haparanda. Jag sov nästan hela vägen, så det tog inte så lång tid enligt mig. När vi kom fram så bytta jag bara kläder och sprang direkt för att köpa skor. Jag visste att jag skulle hinna ikapp mamma, pappa och andreas inne på ikea när jag var klar. Jag hittade massor av snygga skor, men ja kände att jag bara hade råd med två. Så dessa skönheter blev mina ! Här på första bilden ser ni mina favorit tofflor i bakrunden. Myspys !





Är rätt nöjd ändå. Dom nedersta blir nog mest alldagliga skor. Sen sprang jag vidare till ikea, och där höll jag på att tappa bort mig när jag sprang runt där själv. Men till slut hittade jag resten av familjen. De hade nästan hittat det mesta som andreas nu behöver när han flyttar, men jag kommer alltid på lite extra som kan vara bra :D

Klockan blev rätt mycket så jag hann inte gå på stan i luleå, tyvärr. Vi var tvungen att åka till skellefteå för att hämta ett köksbord som andreas ska ha, så nu har han allt han behöver i lägenheten. Imorgon flyttar vi troligen in honom i lycksele, eller så blir det måndag. Osett hur trötta vi är efter 70 mils bil åkning från idag. Men jag hoppas starkt på att vi får börja redan imorgon :)

Innan vi åkte från haparandra åkte vi förbi frasses, och de va inte lite mat heller dom la upp på tallrikarna ! Av detta skrov åt jag upp hamburgaren och ett fåtal strips sen åkte resten ner i soporna ! :)





När jag kom tillbaka till norsjö hoppade jag av hos fredrik där han, simone och maria väntade på mig. Vi såg lite tv och bara myste. Sedan gick vi vidare hem till maria för att baka kladdkaka och se film. Men jag var så trött så jag åkte hem, och nu sitter jag här och funderar på att ämna datastolen och bege mig till sängen ! Vilket låter underbart. Så jag beger mig nu :)

/ josefin

Kommentarer
Postat av: linapina

asså skooorna <3<3<3

2009-08-16 @ 11:00:06
Postat av: denise

ge mig skorna! :)

2009-08-17 @ 23:37:52
URL: http://dmortsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback