I'm burning the bridges between us

Hemma efter en halvhelg i norsjö. Igår blev det inte mycke gjort. Jag tränade, och skulle sedan gå upp till åkargatan. Vill ni veta nåt underbart ? jo jag kunde till och med gå i shorts utan att frysa, sommarn är snart här och jag älskar känslan !
Väl hemma på åkargatan hos mormor var jag utsvulten, och den ängeln som mormor är hade hon ny gjort palt till mig. Det kunde nästan inte bli bättre :) Så jag duschade, gjorde mig klar och gick ut igen. Det hände inte så mycket, tog det som bara lugnt och socialiserade mig lite =)



jag kom väl hem där vid halv ett nån gång, då la jag mig och såg luftslottet som sprängdes. Såg dock inte hela, somnade rätt fort :)

Jag vaknade väl vid 10 snåret, av två tisslande och tasslade söta små barn som ville att jag skulle upp och hoppa. Så jag slet på mig kläderna, fikade och följde dem ut en sväng. Som tur är blev det inte så länge, hade inte klätt mig bra alls och började frysa rätt fort trots det fina vädret ! Sen när alla gick ned på marknaden stannade jag och stökade bort i lägenheten och när alla kom tillbaka tog jag med mig barnen så att dem skulle få cykla en sväng och sen följde dem med mig på marknaden en sväng :)

Jag tog bussen hem kvart i fyra tillsammans med sofia. Jag började direkt med maten, det blev fläskfile, hasselbakspotatis, vitlökssmör och sallad. Underbart gott, plus att vi satt ute i inglasningen med solen skinandes mot oss =) Nu ska vi göra oss klara och fara en sväng till norsjö skulle jag tro !



/ josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback