I see your warm face with the soft mouth

Tänkte ge er lite tips för att hålla ditt hår i bra kvalité utan onödiga kostnader :) 

♦ Först och främst ska ni verkligen ta vara på ert riktiga hår. Att sätta in hårförlängning är ingen lösning alls, det ger dig bara tunnare hår när det plockas ut. 
 
♦ Använd ett schampoo som är anpassat för just ditt hår, i midre mängder. Rekomenderar sunsilk co-creations ( finns för alla olika hårtyper )



♦ Använd alltid balsam ( om inte inpackning används ). Balsam ska också användas i mindre mängder och sköljas ut väldigt noga. Balsam motverkar hårets flygighet och '' limmar ihop '' kluvna toppar och ger dig därför en glansig och slät yta. ( rekomenderar sunsilk co-creation, ovanstående, i balsam )

♦ Inpackning bör användas minst 2 ggr/veckan. Inpackningar passar väldigt bra för dig som har torr hårbotten samt torrt hår.
 För dig som har en fetare hårtyp balanseras fetthalten i ditt hår och ger dig en renare och glansigare känsla med inpackning.

rekomenderar ( klicka för större bild )
hm                        salong                       hm     
 

♦ Vid värmetillförande bör du alltid avända någon slags värmeskydd. rekomenderar gold heat 



♦ För att inte vakna upp med ett tovigt hår rekomenderar jag att du gör en löst bunden fläta med en mjuk snodd. Fäst snodden så att den just håller ihop flätan för minsta slitage.

♦ Om du vill spara ut dina längder rekomenderar jag att du klipper dig var 6-8:onde vecka. Be din frisör ta bort 2-3 mm och dina preparerade toppar försvinner.

♦ Ifall det bara är dina toppar som krånglar rekomenderar jag att använda silikondroppar som ger en skyddande effekt.
Om de bara är torra kan du bara smörja in topparna i oliv- eller rapsolja under natten för att ge lite extra fett. Funkar riktigt bra !



♦ Kamma aldrig ditt hår i blött/fuktigt tillstånd. Då är dina strån som svagast och går lätt av. Ditt hår blir spretigt och frissigt och tappar den fina glansen.

Hoppas att jag fick fram nåt ni tyckte var bra ! Produkterna jag rekomenderar finns nästan överallt (hm, ica). Värmeskyddet och matrix inpackningen finns hos de flesta frisörer :)

/ josefin


Kommentarer
Postat av: ylwawiie

gilla

2010-10-12 @ 17:17:32
URL: http://smurfsnopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback